Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin canım ne çektim şu kanama alanından bugün çok ağladığım için gözlerim hala şiş biraz uyumaya çalışıcam inşallah yarın güzel haberlerle görüşmek üzere öpüyorum sizi

yarın olmaz sana şimdi benim uykumda senin olsun güzel bir uyku çek inşallah ve güzel haberlerle gel buraya...

aynen canım beklememek lazım artık..
ultrasonda olup biteni zileyecen demek bende öle istiyom iştee....
rahime çizik atıldıktan sonra tedaviye başlıyor daktırlar sonraki ay tutma şansı artıyo diye sen zaten doğal yolla gebe kalacağın için bu ay gerek kalmayacak o adını deli gibi merak ettiğim ilaçla özelden yazsana bana adını neymiş çok merak ettim..
çıkmak zorundayım şimdi sen yaz yarın bakarım ben..
öpüyorum seni..

Slm kizlar napiosunuz
Biz disardaaydik bugu. Basim nasil agriyo acik hava. Carptimi ne kendimi acayip yorgun hissediom.

ikilitestin güzel çıkmışsa diğerinden korkulacak bir durum yoktur inşaallah..doktorunda açıklamış zaten..yarın ayrıntılı ultrasonla daha darahatlayacaksın inşaaallah canım içini ferah tut...
tatlım bu ara havalardan mı hastalıklarla boğuşuyoruz ondanmıdır nedir adet dğzenimiz bile şaştı kaldı....geçici bir durum olduğunu düşünmek istiyorumm...benim de adetlerim 30 dan 28 e en son da 26 ya indi böbrek ve grip ve dişi peşpeşe yaşayıp ilaç falan da kullanıncaa....önümüzdeki ay normale döneceksin inşaallah...
Amin canım ne çektim şu kanama alanından bugün çok ağladığım için gözlerim hala şiş biraz uyumaya çalışıcam inşallah yarın güzel haberlerle görüşmek üzere öpüyorum sizi
Allah rahatlık versşn canım güzel haberlerini bekliyoruz inş..

Tatlım çok sevindimm tedaviye başlıyorsun demek Ramazana denk gelmese barii çok sıcaklarda zorlanmamnı ümit ediyorumm..geçen sene aynı zamnlarda tedavideydim iğneleri oldukça yandım kavruldumm...inşaallah sen sern günlerde beklersin test gününü...takipteyim hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşaallah..

Slm kizlar napiosunuz
Biz disardaaydik bugu. Basim nasil agriyo acik hava. Carptimi ne kendimi acayip yorgun hissediom.
açık hava bol güneş çarpılmışsın şekerim..ben de bugün başladım büyük temizliğe önümüz haftasonu yolcuyum çünkü...dönüşte evim miss gibi olmalı....daha düğüne abiye de alacam inşaallah...kocişe gömlek ütülemeye yatmadım oturdum kaldımm....

ben yatıyorum kızlar uykum varmı bılmıyorum ama sbh erken kalkıcam dualrınzı beklıyorum

Sağolasın canım...
doktora da söyledim. ben beslenme ve uykusuna çok dikkat eden sürekli organik beslenmeye çalışan biriyim yani yaşam tarzımdır benim sağlıklı beslenme. daha ne yaparım bilmiyorum.
benim ısrarlarımla ne yazsam diye düşünüp e vitamini ve koenzim ne bişey yazdı.
ama dediğin gibi otucam bi gün netin başına iş arkadaşlarımdan biri de bitki uzmanı nerdeyse kendime en uygun bi liste hazırlıyacam ve o şekilde devam etcem. tüpü de kendimi iyi hissedersem deniycem.

egunal çok sağol cevabın için..

sağol canım inşallah olumlu sonuçlanır bu seferki tedavim ramazana denk gelecek gibi ama sağlık olsun burası bi gün çok sıcak olsa iki gün serin oluyo biliyosun sizinde düğününüz hayırlı olsun canım Allah bi ömür boyu mutlu etsin kardeşini sende düğün telaşından sonra inşallah doğal yoldan gebe kalırsın canım

t

teşekkür ederim canım.. napalım biz bide bunlardan çekiyoruz işte c.tesimi zehir etti yine sinirlerim zıpladı iyice (
ama gececek inşallah..öyle unut ediyorum

canlar ben geldim nasılsınız iymisiniz...
beni sorarsanız aynı bi değişiklik yok kırmızılarım hala gelmedi 15 gün gecikti dün test yaptım malesef her zamanki gibi negatif
c.tesi k.v. canımı sıktı cok üzüldüm pazar günüde test sonrası üzüntüm arttı...dahada moralim bozuldu bütün gün baş ağrısı cektim bugün biraz daaha iyiyim....umarım sizlerde iyisnizdir..

canım bugün sabah test yapacaktın umarım hayırlı habererle dönersin..
kahverengi kanamadan bahsetmişin canım burdakilerin dr ları kanamanız kırmızı değilsekorkmayın diyolar sende korkma.. geçmiş olsun..
umarım hayırlı haberlerle dönersin

Günaydın canım kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme bakalım
takma canım kv kafana sen düzenine bak tatlım kendini üzdüğünle kalırsın tatlım inan olan sana olur kuzum

Günaydın canım kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme bakalım
takma canım kv kafana sen düzenine bak tatlım kendini üzdüğünle kalırsın tatlım inan olan sana olur kuzum
kuzum nasıl takmayaa gelde takma..
c.tesi akşamı sünnetegidicez diye sözleşmiştik kv.yle..
teyzemin kızı gelmiş köyden annemde evde yok neyse kız kardeşim evde olunca girmişler eve akşam köye dönmeyelim çocugun iğnesi var sende geçerizdediler
bende sünneti unutmusum tamam dedim..sonra onlar geldi 1 saat sonra filan k.v. geldi işte annen yokmuydu sünnete gitcektik orda dursalardı daha neler neler bunları benim evimde ve misafir gelen insanların yüzüne söylüyo o an sustum o evine geçince arkasından gidip güzelce anne sana yakısıyomu evime gelen misafire böyle konusuyosun bidaha sakın konusma dedim ama gayet normal bi şekilde sonra bi sızlanmalar bana..kalbimi kırdın benle böyle konusma falan filan bende dinlemedim geçtim evimee....
napcam ben bunla yaa moralim bozuluyo iyice

canımcım çok takmayacan kafaya, bak ne güzel söylemişsin söyleyeceğini yaptığından utanmıyosa o onun sorunu, sen içinde bırakma ne gerekiyosa kırmadan söyle sonra da keyfine bak, söyledim oh içim rahatladı dedi kendine. üzüntüyü kendine yapıyosun stresin artıyo. bundan sonra laylaylom yapacan kızım.

Hayırlı güzel bir gün olsun kızlar hepimiz için..

derin35
canım inşallah güzel değerler ve haberlerle gel, merak ediyorum seni..

kkhh
canım bugün test günün ve sanııyorum testini verdin sonuç bekliyorsun, bizde seninle burda soucu bekliyoruz, unutma benim transferin 8. günü adetimden bir önceki gün kanamam oldu hemde kahve kırmızı pempe ve 10-12 gün kadar devam etti ara ara hala kahve kahve lekem geliyo ama ne kanama alnım var nede başka bişey, doktorum sorun etme tüpte oluyo dedi. Korkma bütün bunlara rağmen 7. haftamdayım..Hadi inşallah güzel güzel haberlerle gel..

nafişim
Ne çektin be yavrummmmmm
sizi böyle dinledikçe annem gelio aklıma hep, ben kv yana şanslıyım sanırım benden uzaktalar ama biz babannmle tam 23 sene oturduk :) aynı evin içinde düşünsene...o yüzden rabbim sabrını versin inşallahhh

Son düzenleme:
canım bi kaç haftadır iyiydim bana dediklrrine laylom demeye calısıyodum ama dün misafirlerimin yanında öyle deyince üzüldüm...
teyzemin kızının durumu yok cocuğunun üst damagı yarık temmuzda ameliyat olacak ve köyden gelip gidişte para veriyolar o hallerini biliyo ya bi sus işte kadın ceneni tutuver ama yoookkk illa karışcak...
kaç yaşına gelmiş misafir ağırlamasını gelenle nasıl konusulacagını kendisi bilmiyo ama bize öğretmeye calışıyo

off cok sinirliyim kuzum yaa kırmızılarda yok streste bastı bide üstüne bu sinir oldum yaaa(
yazık eşim yine arada kaldı..ben canakkaleye gitmeyi çok istiyordum c.tesi gezi varmıs sırf moralim yerine gelsin diye oraya gönderecek süpriz yaptı ama ona bile tam sevinemedim..

saol canım senin içinde güzel bi gün olsun inşallah...
canım yaa ne diyim anlatmıcam burda kızları bide sıkıntılarında bunuda sokmayayım diyorum ama yanlız basıma kaldıgımda daha cok kafamda kuruyorum

canımmm kıyamam yaa
içine atmaktansa suya bile olsa anlatmandan içinde tutmamandan yanayım ben nafiş . içinde tutarsın büyür içinde sonra hane içine sızar allah korusun..lütfen konuş herseyın caresi konusmaktan gecıyor..

nafişim ya niye takıyosunki kvdeni o seni huzursuz etmek istiyo sende onun istediğini ypıp kendini üzüyossun bacım yaa boşver dengesiz demekki hiç misafirin yanında söylenirmi bari kenara çekip sana desymiş boşver canım ohh söylemişin içinde kalmamısya hiç takma kafana onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…