Amin canım ne çektim şu kanama alanından bugün çok ağladığım için gözlerim hala şiş biraz uyumaya çalışıcam inşallah yarın güzel haberlerle görüşmek üzere öpüyorum sizi
tedavi sürecini yavaştan başlattım canım beklemenin kimseye bi faydası yok çünkü bide doktorum histereskopiyi lokal yapacağını benimde ultrasondan izleyeceğimi ayrıca rahimi çizerek yaralıyacağını bununda bebeğin tutunmasında önemli bi rolü olduğunu söyledi
bide bi ilaç verdi bana bu ilacı kullananlar doğal yoldan bile hamile kalmış özellikle pko lu hastalarda etkiliymiş içinde folikasitte var sabah akşam bunu içiyorum inşallah işe yarar
tabiki sen kendi bedenini daha iyi tanırsın ama kanama demek illa adet demek değil tüp bebekte kanamalı gebelik geçirenler çok burda kanda görmeden peşin hüküm verme canım..
evt canım yarın sonuç göstercek herseyı ama gebelık olsaydı kanama durmazmıydı kahverebgı seklınde gelıyor hala peceteye
kahverengi peceteye gelen kana kanama denmez cnm naptin sende sakir sakir kirmizi gelse ok.sen suan gayette hamile olabilirsin umutsuzluga kapilma.senin gibi olupta hamile olan coookkk..simdi guzelce uyu yarin ola hayrola...tabiki sen kendi bedenini daha iyi tanırsın ama kanama demek illa adet demek değil tüp bebekte kanamalı gebelik geçirenler çok burda kanda görmeden peşin hüküm verme canım..
evt canım yarın sonuç göstercek herseyı ama gebelık olsaydı kanama durmazmıydı kahverebgı seklınde gelıyor hala peceteye
kahverengi peceteye gelen kana kanama denmez cnm naptin sende sakir sakir kirmizi gelse ok.sen suan gayette hamile olabilirsin umutsuzluga kapilma.senin gibi olupta hamile olan coookkk..simdi guzelce uyu yarin ola hayrola...
bımıyorum canım ya gercekten.ama bana kanama artck gıbı gelıyor yarn görcez bakalım sonucu yazarım burda belkı buyuk bı supriz olur,filmlerdeki gibi
ikilitestin güzel çıkmışsa diğerinden korkulacak bir durum yoktur inşaallah..doktorunda açıklamış zaten..yarın ayrıntılı ultrasonla daha darahatlayacaksın inşaaallah canım içini ferah tut...Sağol canım aslında ikili testim çok güzel çıktı üçlüde de doktor sadece bi değeri ölçtürdü oda yüksek çıktı doktor kanama alanından dolayı yüksek çıkabileceğini söyledi ayrıntılı ultrason istedi yarın çektircem bakalım inşallah bişey çıkmaz
tatlım bu ara havalardan mı hastalıklarla boğuşuyoruz ondanmıdır nedir adet dğzenimiz bile şaştı kaldı....geçici bir durum olduğunu düşünmek istiyorumm...benim de adetlerim 30 dan 28 e en son da 26 ya indi böbrek ve grip ve dişi peşpeşe yaşayıp ilaç falan da kullanıncaa....önümüzdeki ay normale döneceksin inşaallah...tabiki sen kendi bedenini daha iyi tanırsın ama kanama demek illa adet demek değil tüp bebekte kanamalı gebelik geçirenler çok burda kanda görmeden peşin hüküm verme canım..
süppersin demek fotolarını çektiniz çok iyi yapmışsınız..
yumilerin kalitesiz diye düşünme şimdi doktorun haklı bir kez daha aynı doktorda dene bakalım yumiler nasıl gelecek o zaman teşhis konulur ona göre bir tedavi programı hazırlar...
kan pıtılaşması bir çoğumuzda var canım bu gebeliğe engel değil gebelik oluştuktan sonra düşükle sonuçlanmasına sebep olabiliyor o yüzden iğne ya da hapla önlem alınıyor transfer itibariyle...
valla bende anlamadım ama 3 aydır adetlerim bir önceki aya göre erken gelmeye başladı tüpten sonraki ay 35.gün oldum
sonraki aylar hep iki gün geri gitti en sonunda da 25 günde oldum iştebi dahaki ay hedefim 23 günde olmak Allah korusun en ideali 28 günde bir olanı ben öle istiyom..
tedavi sürecine yavaştan girmene çok sevindim bende senden örnek alsam iyi olcak sen bi başla bende arkandan gelcem kopya çekcem senden..
Allah rahatlık versşn canım güzel haberlerini bekliyoruz inş..Amin canım ne çektim şu kanama alanından bugün çok ağladığım için gözlerim hala şiş biraz uyumaya çalışıcam inşallah yarın güzel haberlerle görüşmek üzere öpüyorum sizi
Tatlım çok sevindimm tedaviye başlıyorsun demek Ramazana denk gelmese barii çok sıcaklarda zorlanmamnı ümit ediyorumm..geçen sene aynı zamnlarda tedavideydim iğneleri oldukça yandım kavruldumm...inşaallah sen sern günlerde beklersin test gününü...takipteyim hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşaallah..tedavi sürecini yavaştan başlattım canım beklemenin kimseye bi faydası yok çünkü bide doktorum histereskopiyi lokal yapacağını benimde ultrasondan izleyeceğimi ayrıca rahimi çizerek yaralıyacağını bununda bebeğin tutunmasında önemli bi rolü olduğunu söyledi
bide bi ilaç verdi bana bu ilacı kullananlar doğal yoldan bile hamile kalmış özellikle pko lu hastalarda etkiliymiş içinde folikasitte var sabah akşam bunu içiyorum inşallah işe yarar
açık hava bol güneş çarpılmışsın şekerim..ben de bugün başladım büyük temizliğe önümüz haftasonu yolcuyum çünkü...dönüşte evim miss gibi olmalı....daha düğüne abiye de alacam inşaallah...kocişe gömlek ütülemeye yatmadım oturdum kaldımm....Slm kizlar napiosunuz
Biz disardaaydik bugu. Basim nasil agriyo acik hava. Carptimi ne kendimi acayip yorgun hissediom.
canım kahve kanama inşaallah tutunma lekelenmesidr..yarın güzel bir değerle gelmeni bekliyor olaacağız hayırlısıyla inşaalahtabiki sen kendi bedenini daha iyi tanırsın ama kanama demek illa adet demek değil tüp bebekte kanamalı gebelik geçirenler çok burda kanda görmeden peşin hüküm verme canım..
sen sonuçlarını iste yine de merkez değiştirmesen bile sen durumunu takip et. kendin için iste yani:)
inşallah sonraki denemen başarılı olur:)
biraz da beslenmene dikkat et. netten araşatırabilirsin yumurta kalitesini artırmak için neler iyi geliyomuş onlara bakabilirsin.. moral de çok önemli. bnm psikoloğum bişeye üzülüp sıkıldığında ilk etkilenen sistemin üreme sistemindir demişti. aklında bulunsun:)
Tatlım çok sevindimm tedaviye başlıyorsun demek Ramazana denk gelmese barii çok sıcaklarda zorlanmamnı ümit ediyorumm..geçen sene aynı zamnlarda tedavideydim iğneleri oldukça yandım kavruldumm...inşaallah sen sern günlerde beklersin test gününü...takipteyim hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşaallah..
tDudagı değil kafasıda patlasa sakın yüz verme engıcık oldupum kv de tipi bende var bîr tane sende devarmış benimkinden yapışkan ve yüzsüz tîpler kocanada cek resti ben artık öyle yapıyrm sırası geldimi annesi için düşüncemî söylüyorum walla içime dert olan cok seyvar cünkü özlellikleson 18 aydır seniiii tebrik ediyorum hiç kimseye yüz verme mümkün olduguncada çagırma yemeğe kendi evinde yesin
Günaydın canım kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme bakalımcanlar ben geldim nasılsınız iymisiniz...
beni sorarsanız aynı bi değişiklik yok kırmızılarım hala gelmedi 15 gün gecikti dün test yaptım malesef her zamanki gibi negatif
c.tesi k.v. canımı sıktı cok üzüldüm pazar günüde test sonrası üzüntüm arttı...dahada moralim bozuldu bütün gün baş ağrısı cektim bugün biraz daaha iyiyim....umarım sizlerde iyisnizdir..
kuzum nasıl takmayaa gelde takma..Günaydın canım kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme bakalım
takma canım kv kafana sen düzenine bak tatlım kendini üzdüğünle kalırsın tatlım inan olan sana olur kuzum
kuzum nasıl takmayaa gelde takma..
c.tesi akşamı sünnetegidicez diye sözleşmiştik kv.yle..
teyzemin kızı gelmiş köyden annemde evde yok neyse kız kardeşim evde olunca girmişler eve akşam köye dönmeyelim çocugun iğnesi var sende geçerizdediler
bende sünneti unutmusum tamam dedim..sonra onlar geldi 1 saat sonra filan k.v. geldi işte annen yokmuydu sünnete gitcektik orda dursalardı daha neler neler bunları benim evimde ve misafir gelen insanların yüzüne söylüyo o an sustum o evine geçince arkasından gidip güzelce anne sana yakısıyomu evime gelen misafire böyle konusuyosun bidaha sakın konusma dedim ama gayet normal bi şekilde sonra bi sızlanmalar bana..kalbimi kırdın benle böyle konusma falan filan bende dinlemedim geçtim evimee....
napcam ben bunla yaa moralim bozuluyo iyice
canım bi kaç haftadır iyiydim bana dediklrrine laylom demeye calısıyodum ama dün misafirlerimin yanında öyle deyince üzüldüm...canımcım çok takmayacan kafaya, bak ne güzel söylemişsin söyleyeceğini yaptığından utanmıyosa o onun sorunu, sen içinde bırakma ne gerekiyosa kırmadan söyle sonra da keyfine bak, söyledim oh içim rahatladı dedi kendine. üzüntüyü kendine yapıyosun stresin artıyo. bundan sonra laylaylom yapacan kızım.
Hayırlı güzel bir gün olsun kızlar hepimiz için..
nafişim
Ne çektin be yavrummmmmm
sizi böyle dinledikçe annem gelio aklıma hep, ben kv yana şanslıyım sanırım benden uzaktalar ama biz babannmle tam 23 sene oturduk :) aynı evin içinde düşünsene...o yüzden rabbim sabrını versin inşallahhh
saol canım senin içinde güzel bi gün olsun inşallah...
canım yaa ne diyim anlatmıcam burda kızları bide sıkıntılarında bunuda sokmayayım diyorum ama yanlız basıma kaldıgımda daha cok kafamda kuruyorum
kuzum nasıl takmayaa gelde takma..
c.tesi akşamı sünnetegidicez diye sözleşmiştik kv.yle..
teyzemin kızı gelmiş köyden annemde evde yok neyse kız kardeşim evde olunca girmişler eve akşam köye dönmeyelim çocugun iğnesi var sende geçerizdediler
bende sünneti unutmusum tamam dedim..sonra onlar geldi 1 saat sonra filan k.v. geldi işte annen yokmuydu sünnete gitcektik orda dursalardı daha neler neler bunları benim evimde ve misafir gelen insanların yüzüne söylüyo o an sustum o evine geçince arkasından gidip güzelce anne sana yakısıyomu evime gelen misafire böyle konusuyosun bidaha sakın konusma dedim ama gayet normal bi şekilde sonra bi sızlanmalar bana..kalbimi kırdın benle böyle konusma falan filan bende dinlemedim geçtim evimee....
napcam ben bunla yaa moralim bozuluyo iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?