Tüp Bebek Günlüğümüz !

saracım yaa bende pkoluyumya şu ilacı bende çok merak ettim banada yazarsan sevinirim tatlım
KIZLAR
dr kontrolum vardı bugün 6.4 olmus duvarımın kalınlığı ilaçlara basllattı dr cuma günü tekrar çagırdı eger kalınlasdıysa transferim var cuma günü hayırlısıyla inşallah ama pekde umudum yok acıkcası

evet canım aynen öyle yaa insan konusunca raahatlıyor..

keske boşverebilsem kuzum ama olmuyo işte biraz boşveriyoum yaptıklarını sonra bişey daha söylüuo hoooppp bütün herşey tekrar aklıma geliyo siirim dahda zıplıyo

umutsuzluğa kapılmak yok sekerim hayırlısı olsun elbet bigün olacak bıkmadan yılmadan usanmadan peşlerinden koşacagız güzel seylere malesef kolayca ulaşılmıyo canım

tatlım seni çok iyi anlayabiliyyorum ama bu kv delerin hepsi böyle tatlım napalımki elden bişey gelmiyor bu yüzden kendini yıpratma diye söylüyorum bak eşin ne güzel sana sürpriz yapıp gezide ayarlamış bunları düşün kvdeni düşünme olurmu canımmm

eevveeett oda ayrı bi konu zaten dimi yaa niye olumsuzları düşüncemki o düşünsün hıh
kocam beni geziye gönderiyo ben onu düşünüp mutlu oluyiimmm

eevveeett oda ayrı bi konu zaten dimi yaa niye olumsuzları düşüncemki o düşünsün hıh

heh canım yaaa şöyle boşversene sen onu düşünüp niye canını sıkıyosun ohhh o seni düşünüp çatlasında patlasınnnn

Canım hiç bişey senden kıymetli değil öğrenicen takmamayıda daha taze gelinsin
bak ne güzel cevabını vermişsin sen üzülürsün sonuçta onu değiştiremezsin kuzum
ben anlamıyorum insanları kalp kırmakla ellerine ne geçiyo ki

Slm kızlar daha yeni geldim doktordan ayrıntılı ultrasonda bebişimin bütün herşeyi normal çıktı benimde rahim damarlarım suyum herşeyim normalçok şükür doktor demekki kanama alanından yüksek çıktı dedi amniyosentezi sordu bende yaptırmak istemiyorum dedim oda bana benimde üçlü testim yüksek çıkmıştı ultrasonum güzel çıkınca bende yaptırmamıştım sonuçta sapasağlam bi oğlum var sadece fazla yaramaz dedi bende alışkınım yaramaz çocuklara benim sınıfımda çok var dedim oda o zaman sorun olmaz dedi gülüştük yani böyle 2 hafta sonraya çağırdı moralim yerine geldi çok şükür allahım bebişimi ve herkesin bebişini korusun

derincim çok geçmiş olsun ccanım gözün aydın bak bebişin seni korkuttu biraz ama neyse sonu iyi oldu tatlım bencede yaptırmaman iyi olmuş tatlım senin bebişin inşallah sapasağlam gelicek teyzelerininde ısırıklarına maruz kalıcak hiç merak etme canımm

Ah canım inşallah sizin bebişleride sevicez

delisin tızım sen

gözünaydın derincim inşallah bundan sonrada sorunsuz geçer ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

derin çok sevindim cnaım herşeyin yolunda gitmesine, rabbim kucağına almayı nasip eylesin.

Dedim değil mi sana 2 li test iyi çıkınca çoğu doktor 3lüyü istemiyo bile
çok sevindim tatlım rahatlamana keyfini çIkar hamileliğin tatlım

haklısın canımda işte insan üzülüyo yinede neyse buda gelir buda geçer demişler

ayyy canım benim çok sevindim yaa hadi gözünaydın diyelim sağlıkla kucagına al inşallah

delisin tızım sen
örrttmenim başta güldeeennn sonra sizlerr saygılaaarrr

Dedim değil mi sana 2 li test iyi çıkınca çoğu doktor 3lüyü istemiyo bile
çok sevindim tatlım rahatlamana keyfini çIkar hamileliğin tatlım

Evet canım söyledin ama yinede çok stres oldum annelik böyle bişeymiş demekki aklım hep ondaydı şükür rahatladım doktor 2 hafta sonra bişeye daha sokcam seni dedi ama tam anlamadım kalp için galiba sende girmişmiydin bide kanla mağnezyum hapı verdi onları kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…