tedavi sürecini yavaştan başlattım canım beklemenin kimseye bi faydası yok çünkü bide doktorum histereskopiyi lokal yapacağını benimde ultrasondan izleyeceğimi ayrıca rahimi çizerek yaralıyacağını bununda bebeğin tutunmasında önemli bi rolü olduğunu söyledi
bide bi ilaç verdi bana bu ilacı kullananlar doğal yoldan bile hamile kalmış özellikle pko lu hastalarda etkiliymiş içinde folikasitte var sabah akşam bunu içiyorum inşallah işe yarar
evet canım aynen öyle yaa insan konusunca raahatlıyor..canımmm kıyamam yaa
içine atmaktansa suya bile olsa anlatmandan içinde tutmamandan yanayım ben nafiş . içinde tutarsın büyür içinde sonra hane içine sızar allah korusun..lütfen konuş herseyın caresi konusmaktan gecıyor..
nafişim ya niye takıyosunki kvdeni o seni huzursuz etmek istiyo sende onun istediğini ypıp kendini üzüyossun bacım yaa boşver dengesiz demekki hiç misafirin yanında söylenirmi bari kenara çekip sana desymiş boşver canım ohh söylemişin içinde kalmamısya hiç takma kafana onu
saracım yaa bende pkoluyumya şu ilacı bende çok merak ettim banada yazarsan sevinirim tatlım
KIZLAR
dr kontrolum vardı bugün 6.4 olmus duvarımın kalınlığı ilaçlara basllattı dr cuma günü tekrar çagırdıeger kalınlasdıysa transferim var cuma günü hayırlısıyla inşallah ama pekde umudum yok acıkcası
evet canım aynen öyle yaa insan konusunca raahatlıyor..
keske boşverebilsem kuzum ama olmuyo işte biraz boşveriyoum yaptıklarını sonra bişey daha söylüuo hoooppp bütün herşey tekrar aklıma geliyo siirim dahda zıplıyo
tatlım seni çok iyi anlayabiliyyorum ama bu kv delerin hepsi böyle tatlım napalımki elden bişey gelmiyor bu yüzden kendini yıpratma diye söylüyorum bak eşin ne güzel sana sürpriz yapıp gezide ayarlamış bunları düşün kvdeni düşünme olurmu canımmm
eevveeett oda ayrı bi konu zatendimi yaa niye olumsuzları düşüncemki o düşünsün hıh
kocam beni geziye gönderiyo ben onu düşünüp mutlu oluyiimmm
heh canım yaaa şöyle boşversene sen onu düşünüp niye canını sıkıyosun ohhh o seni düşünüp çatlasında patlasınnnn
Canım hiç bişey senden kıymetli değil öğrenicen takmamayıda daha taze gelinsinkuzum nasıl takmayaa gelde takma..
c.tesi akşamı sünnetegidicez diye sözleşmiştik kv.yle..
teyzemin kızı gelmiş köyden annemde evde yok neyse kız kardeşim evde olunca girmişler eve akşam köye dönmeyelim çocugun iğnesi var sende geçerizdediler
bende sünneti unutmusum tamam dedim..sonra onlar geldi 1 saat sonra filan k.v. geldi işte annen yokmuydu sünnete gitcektik orda dursalardı daha neler neler bunları benim evimde ve misafir gelen insanların yüzüne söylüyo o an sustum o evine geçince arkasından gidip güzelce anne sana yakısıyomu evime gelen misafire böyle konusuyosun bidaha sakın konusma dedim ama gayet normal bi şekilde sonra bi sızlanmalar bana..kalbimi kırdın benle böyle konusma falan filan bende dinlemedim geçtim evimee....
napcam ben bunla yaa moralim bozuluyo iyice
Slm kızlar daha yeni geldim doktordan ayrıntılı ultrasonda bebişimin bütün herşeyi normal çıktı benimde rahim damarlarım suyum herşeyim normalçok şükür doktor demekki kanama alanından yüksek çıktı dedi amniyosentezi sordu bende yaptırmak istemiyorum dedim oda bana benimde üçlü testim yüksek çıkmıştı ultrasonum güzel çıkınca bende yaptırmamıştım sonuçta sapasağlam bi oğlum var sadece fazla yaramaz dedi bende alışkınım yaramaz çocuklara benim sınıfımda çok var dedim oda o zaman sorun olmaz dedi gülüştük yani böyle 2 hafta sonraya çağırdı moralim yerine geldi çok şükür allahım bebişimi ve herkesin bebişini korusun
derincim çok geçmiş olsun ccanım gözün aydın bak bebişin seni korkuttu biraz ama neyse sonu iyi oldu tatlım bencede yaptırmaman iyi olmuş tatlım senin bebişin inşallah sapasağlam gelicek teyzelerininde ısırıklarına maruz kalıcak hiç merak etme canımm
delisin tızım seneevveeett oda ayrı bi konu zatendimi yaa niye olumsuzları düşüncemki o düşünsün hıh
kocam beni geziye gönderiyo ben onu düşünüp mutlu oluyiimmm
Slm kızlar daha yeni geldim doktordan ayrıntılı ultrasonda bebişimin bütün herşeyi normal çıktı benimde rahim damarlarım suyum herşeyim normalçok şükür doktor demekki kanama alanından yüksek çıktı dedi amniyosentezi sordu bende yaptırmak istemiyorum dedim oda bana benimde üçlü testim yüksek çıkmıştı ultrasonum güzel çıkınca bende yaptırmamıştım sonuçta sapasağlam bi oğlum var sadece fazla yaramaz dedi bende alışkınım yaramaz çocuklara benim sınıfımda çok var dedim oda o zaman sorun olmaz dedi gülüştük yani böyle 2 hafta sonraya çağırdı moralim yerine geldi çok şükür allahım bebişimi ve herkesin bebişini korusun
delisin tızım sen
gözünaydın derincim inşallah bundan sonrada sorunsuz geçer ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
slm kızlar daha yeni geldim doktordan ayrıntılı ultrasonda bebişimin bütün herşeyi normal çıktı benimde rahim damarlarım suyum herşeyim normalçok şükür doktor demekki kanama alanından yüksek çıktı dedi amniyosentezi sordu bende yaptırmak istemiyorum dedim oda bana benimde üçlü testim yüksek çıkmıştı ultrasonum güzel çıkınca bende yaptırmamıştım sonuçta sapasağlam bi oğlum var sadece fazla yaramaz dedi bende alışkınım yaramaz çocuklara benim sınıfımda çok var dedim oda o zaman sorun olmaz dedi gülüştük yani böyle 2 hafta sonraya çağırdı moralim yerine geldi çok şükür allahım bebişimi ve herkesin bebişini korusun
Dedim değil mi sana 2 li test iyi çıkınca çoğu doktor 3lüyü istemiyo bileSlm kızlar daha yeni geldim doktordan ayrıntılı ultrasonda bebişimin bütün herşeyi normal çıktı benimde rahim damarlarım suyum herşeyim normalçok şükür doktor demekki kanama alanından yüksek çıktı dedi amniyosentezi sordu bende yaptırmak istemiyorum dedim oda bana benimde üçlü testim yüksek çıkmıştı ultrasonum güzel çıkınca bende yaptırmamıştım sonuçta sapasağlam bi oğlum var sadece fazla yaramaz dedi bende alışkınım yaramaz çocuklara benim sınıfımda çok var dedim oda o zaman sorun olmaz dedi gülüştük yani böyle 2 hafta sonraya çağırdı moralim yerine geldi çok şükür allahım bebişimi ve herkesin bebişini korusun
Sağol saracım hamilelik sırası sizde artık bekliyoruz güzel haberlerini
derin çok sevindim cnaım herşeyin yolunda gitmesine, rabbim kucağına almayı nasip eylesin.
haklısın canımda işte insan üzülüyo yinede neyse buda gelir buda geçer demişlerCanım hiç bişey senden kıymetli değil öğrenicen takmamayıda daha taze gelinsin
bak ne güzel cevabını vermişsin sen üzülürsün sonuçta onu değiştiremezsin kuzum
ben anlamıyorum insanları kalp kırmakla ellerine ne geçiyo ki
ayyy canım benim çok sevindim yaa hadi gözünaydın diyelim sağlıkla kucagına al inşallahSlm kızlar daha yeni geldim doktordan ayrıntılı ultrasonda bebişimin bütün herşeyi normal çıktı benimde rahim damarlarım suyum herşeyim normalçok şükür doktor demekki kanama alanından yüksek çıktı dedi amniyosentezi sordu bende yaptırmak istemiyorum dedim oda bana benimde üçlü testim yüksek çıkmıştı ultrasonum güzel çıkınca bende yaptırmamıştım sonuçta sapasağlam bi oğlum var sadece fazla yaramaz dedi bende alışkınım yaramaz çocuklara benim sınıfımda çok var dedim oda o zaman sorun olmaz dedi gülüştük yani böyle 2 hafta sonraya çağırdı moralim yerine geldi çok şükür allahım bebişimi ve herkesin bebişini korusun
örrttmenim başta güldeeennn sonra sizlerr saygılaaarrrdelisin tızım sen
Dedim değil mi sana 2 li test iyi çıkınca çoğu doktor 3lüyü istemiyo bile
çok sevindim tatlım rahatlamana keyfini çIkar hamileliğin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?