Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım çünkü 3lü test hata payı en yüksek olan testmiş biz hiç yaptırmak daha istemedik kuzenden ötürü
canım doktorum hep ayrıntılı bakıyorum dedi bizden ayrıntılı istemedi kalp içinde hiç girmedim tatlım magnezyum kullanıyorum kramplar için iyi oluyo 25ten sonra kramplarda artıyo bilgin olsun iyi geliyo annelik böyle canım bazen diyorum eliz im doğucan ama doğana kadar anamdan emdiğim sütü burnumdan getiricen

insan hamile kalıncaya kadar ilersini düşünemiyo deme ben hiç başıma bunların gelceğini düşünmemiştim benimde biliyosun başından beri sorunlu gidiyo benim geçen gün kramp girdi belime 3 gün çektim doktora söyleyince hap verdi inşallah 20. Aydan sonra daha iyi olcam kanama alanım da yok denecek kadar küçülmüş ama hala leke geliyo artık alıştım lekeye hala ped kullanıyorum bunada şükür güzelim be napalım başa gelen çekiliyo allah daha beterini göstermesin inşallah

Selam kızlar bende c.tesi günü gittim doktora amniyosentez istemediğimi söyledim ayrıntılı ultrasyonla baktı hiç bir sorun yok dedi zaten kıpır kıpır bir bebiş yerinde duracağı yok buarada kız olduğu kesinleşti 2 hafta sonra terkak gideceğim bakılm hayırlısı olsun artık.

gülden peki 27 mayıs sanslısı için ne düşünüyon ben bi tahmin sallıcam

Canim insallah bu sefer guzel kalinlasip yapilir transferin herseyin hayirlisi olsun insallah sizlerinde hamileligini kutlicaz burdan
Derin cok sevindim canim rabbim bebeklerimizi saglicaka vakti ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin
Ohhh bir prenses daha ge.iyor ben kacirdim galiba neden amniyosentez istedi canim

Cok karsilasamiyoruZ ama okuyorum yazdiklarini seni tebrik ediyorum kararli olmani destekliyorum bide kv.cok guzel cevap vermissin aferin hanimligini bozmadan kibarca ne xoylemek istersen soyle sonrada unut gitsin hic birseyi kafan takma

Canım ikili testim sorunlu çıkmıştı ondan istemişti.

Cok karsilasamiyoruZ ama okuyorum yazdiklarini seni tebrik ediyorum kararli olmani destekliyorum bide kv.cok guzel cevap vermissin aferin hanimligini bozmadan kibarca ne xoylemek istersen soyle sonrada unut gitsin hic birseyi kafan takma

saol canım benim teşekkür ederim
ilk defa onunla böyle konusurken bu kadar sessiz ve ne demek istediğimi emin bi şekilde söyledim...
ama işte canım kafaya takmamayı yapamıyorum onuda iyi seyler mutlu seyler düşünerek yapmaya calısıcam..

bende 2 kişi arasında kaldım:44:

şu an birinci gidene asla oy vermem ikramaynın yarışmasında rakibiydi ve o dönem çok arkamızdan yazıldı çizildi unutmadım yani..diğerlerinden biri olcak...
sen kimleri düşünüyon...

gülden peki 27 mayıs sanslısı için ne düşünüyon ben bi tahmin sallıcam

ona hiç bakmadım canım bir ara bakarım..

1.--2.. ve 4. yü düşünüyodum canım ama 1 i dediğin sebepten eledim sende fikrini söylesene bi ara yapayım oy kullanımını...

bugünkü soru suan itibariyle profilinde tuttardugu takım galatasaray olan kaç üye v ardır bu yeni bir uygulamadır çoğunluğun haberi yok dedi???
bende bugün tarih 27.05 ya o yüzden 2705 yaptım tahminimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…