Canım çünkü 3lü test hata payı en yüksek olan testmiş biz hiç yaptırmak daha istemedik kuzenden ötürüEvet canım söyledin ama yinede çok stres oldum annelik böyle bişeymiş demekki aklım hep ondaydı şükür rahatladım doktor 2 hafta sonra bişeye daha sokcam seni dedi ama tam anlamadım kalp için galiba sende girmişmiydin bide kanla mağnezyum hapı verdi onları kullancam
Canım çünkü 3lü test hata payı en yüksek olan testmiş biz hiç yaptırmak daha istemedik kuzenden ötürü
canım doktorum hep ayrıntılı bakıyorum dedi bizden ayrıntılı istemedi kalp içinde hiç girmedim tatlım magnezyum kullanıyorum kramplar için iyi oluyo 25ten sonra kramplarda artıyo bilgin olsun iyi geliyo annelik böyle canım bazen diyorum eliz im doğucan ama doğana kadar anamdan emdiğim sütü burnumdan getiricen
kuzular yemek yarışması için fikirleriniz neler???
Canim insallah bu sefer guzel kalinlasip yapilir transferin herseyin hayirlisi olsun insallah sizlerinde hamileligini kutlicaz burdansaracım yaa bende pkoluyumya şu ilacı bende çok merak ettim banada yazarsan sevinirim tatlım
KIZLAR
dr kontrolum vardı bugün 6.4 olmus duvarımın kalınlığı ilaçlara basllattı dr cuma günü tekrar çagırdıeger kalınlasdıysa transferim var cuma günü hayırlısıyla inşallah ama pekde umudum yok acıkcası
Derin cok sevindim canim rabbim bebeklerimizi saglicaka vakti ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsinSlm kızlar daha yeni geldim doktordan ayrıntılı ultrasonda bebişimin bütün herşeyi normal çıktı benimde rahim damarlarım suyum herşeyim normalçok şükür doktor demekki kanama alanından yüksek çıktı dedi amniyosentezi sordu bende yaptırmak istemiyorum dedim oda bana benimde üçlü testim yüksek çıkmıştı ultrasonum güzel çıkınca bende yaptırmamıştım sonuçta sapasağlam bi oğlum var sadece fazla yaramaz dedi bende alışkınım yaramaz çocuklara benim sınıfımda çok var dedim oda o zaman sorun olmaz dedi gülüştük yani böyle 2 hafta sonraya çağırdı moralim yerine geldi çok şükür allahım bebişimi ve herkesin bebişini korusun
Ohhh bir prenses daha ge.iyor ben kacirdim galiba neden amniyosentez istedi canimSelam kızlar bende c.tesi günü gittim doktora amniyosentez istemediğimi söyledim ayrıntılı ultrasyonla baktı hiç bir sorun yok dedi zaten kıpır kıpır bir bebiş yerinde duracağı yok buarada kız olduğu kesinleşti 2 hafta sonra terkak gideceğim bakılm hayırlısı olsun artık.
Kanamam var.. duanizi eksik etmeyin. (Leklenme kahve kahve)
Canim insallah bu sefer guzel kalinlasip yapilir transferin herseyin hayirlisi olsun insallah sizlerinde hamileligini kutlicaz burdan
Derin cok sevindim canim rabbim bebeklerimizi saglicaka vakti ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin
Ohhh bir prenses daha ge.iyor ben kacirdim galiba neden amniyosentez istedi canim
Cok karsilasamiyoruZ ama okuyorum yazdiklarini seni tebrik ediyorum kararli olmani destekliyorum bide kv.cok guzel cevap vermissin aferin hanimligini bozmadan kibarca ne xoylemek istersen soyle sonrada unut gitsin hic birseyi kafan takma
bende 2 kişi arasında kaldım:44:
gülden peki 27 mayıs sanslısı için ne düşünüyon ben bi tahmin sallıcam
şu an birinci gidene asla oy vermem ikramaynın yarışmasında rakibiydi ve o dönem çok arkamızdan yazıldı çizildi unutmadım yani..diğerlerinden biri olcak...
sen kimleri düşünüyon...
ona hiç bakmadım canım bir ara bakarım..
Selam canlar once alinti yaptim sonra selam veriyorumnasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?