güldenim ben oyumu kullandım
güldenim ben oyumu kullandım
ben de ben de ne oyu kullanıyoruz noluyo bnm haberim yokgüldenim ben oyumu kullandım
nfy yeyi bu aralar 2. kez tebrik ediyorum kv problemini yavaş yavaş aşmaya başladı:) içindekileri söylemişsin işte ohh misCok karsilasamiyoruZ ama okuyorum yazdiklarini seni tebrik ediyorum kararli olmani destekliyorum bide kv.cok guzel cevap vermissin aferin hanimligini bozmadan kibarca ne xoylemek istersen soyle sonrada unut gitsin hic birseyi kafan takma
tamamdır bende geliyorum hemen kullanmaya
ben de ben de ne oyu kullanıyoruz noluyo bnm haberim yoksöyleyin ben de kullanıyım
nfy yeyi bu aralar 2. kez tebrik ediyorum kv problemini yavaş yavaş aşmaya başladı:) içindekileri söylemişsin işte ohh misama sonra nie üzlüyosun üzülme canım boşwer
moons um canımm 3 lü testler de genelde değer yüksek çıkabiliyor....iş arkadaşımın her iki hamişliğinde de 3 lü test istedi doktoru risk yüksek dedi halbuki bebkleri şimdi canavar eşek sıpası oldu paşaları....hatta ikincisinde ikili testi de kötü çıkmıştı...doğal gebelik olduğu halde..ne çekti kız üzül üzül ağla ağlaa....Rabbim koruyor meleklerimizi biz üstümüze düşeni yaptıktan sonraaa...prenses hanımm doğmadan başlıyor anasına çektirmeyeeCanım çünkü 3lü test hata payı en yüksek olan testmiş biz hiç yaptırmak daha istemedik kuzenden ötürü
canım doktorum hep ayrıntılı bakıyorum dedi bizden ayrıntılı istemedi kalp içinde hiç girmedim tatlım magnezyum kullanıyorum kramplar için iyi oluyo 25ten sonra kramplarda artıyo bilgin olsun iyi geliyo annelik böyle canım bazen diyorum eliz im doğucan ama doğana kadar anamdan emdiğim sütü burnumdan getiricen
güçlü kadınlar ben çekerim yeterki yavruma bişey olmasın deyip şükürle hamd ile gün dolduruyorsunuz...insan hamile kalıncaya kadar ilersini düşünemiyo deme ben hiç başıma bunların gelceğini düşünmemiştim benimde biliyosun başından beri sorunlu gidiyo benim geçen gün kramp girdi belime 3 gün çektim doktora söyleyince hap verdi inşallah 20. Aydan sonra daha iyi olcam kanama alanım da yok denecek kadar küçülmüş ama hala leke geliyo artık alıştım lekeye hala ped kullanıyorum bunada şükür güzelim be napalım başa gelen çekiliyo allah daha beterini göstermesin inşallah
tatlım yukarda da söylediğim giibi inşaallah sağlıklı tosun gibi sıpalar geliyor 2 li 3 lü testler sadece risk olayını belirliyor..doktorların kii de işlerini yapmak sen içini ferah tut bişey çıkmayacak inşaallah..Selam kızlar bende c.tesi günü gittim doktora amniyosentez istemediğimi söyledim ayrıntılı ultrasyonla baktı hiç bir sorun yok dedi zaten kıpır kıpır bir bebiş yerinde duracağı yok buarada kız olduğu kesinleşti 2 hafta sonra terkak gideceğim bakılm hayırlısı olsun artık.
canımm senin hamişlik yeni daha kanaman devam edebilir..diğer bulantı vs ile birleşince bayaa bir rahatasız etmişdir..doktorun da dinlenmeni söylemiş zaten..dinlen bacım..inşaallah bebşin sağlıkla içerde büyüyor büyüdükçe annesini rahatsız ediyor dualarımzı seninleeKanamam var.. duanizi eksik etmeyin. (Leklenme kahve kahve)
ben de yeni baktım son gün akşamı yarışma iptal olmasın diyee katılan hatunları takdir ve tebrik ediyorumm..kuzular yemek yarışması için fikirleriniz neler???
selam bebişimmmSelam canlar once alinti yaptim sonra selam veriyorumnasilsiniz
şu an birinci gidene asla oy vermem ikramaynın yarışmasında rakibiydi ve o dönem çok arkamızdan yazıldı çizildi unutmadım yani..diğerlerinden biri olcak...
sen kimleri düşünüyon...
ona hiç bakmadım canım bir ara bakarım..
aynı hızz kullandım geri geldim beeennnn
kuzularım boş bıraktınız sayılır bugün burayı ben şimdi gidiyorum kendinize cook iyi bakın lütfen yarın erkencikten burda olun beraber kahvaltı yapcaz...kızarım bak ona göre
moons um canımm 3 lü testler de genelde değer yüksek çıkabiliyor....iş arkadaşımın her iki hamişliğinde de 3 lü test istedi doktoru risk yüksek dedi halbuki bebkleri şimdi canavar eşek sıpası oldu paşaları....hatta ikincisinde ikili testi de kötü çıkmıştı...doğal gebelik olduğu halde..ne çekti kız üzül üzül ağla ağlaa....Rabbim koruyor meleklerimizi biz üstümüze düşeni yaptıktan sonraaa...prenses hanımm doğmadan başlıyor anasına çektirmeyee..ben bekliyorumm yaramaz mı yaramaz bir kızın olacak
güçlü kadınlar ben çekerim yeterki yavruma bişey olmasın deyip şükürle hamd ile gün dolduruyorsunuz...
tatlım yukarda da söylediğim giibi inşaallah sağlıklı tosun gibi sıpalar geliyor 2 li 3 lü testler sadece risk olayını belirliyor..doktorların kii de işlerini yapmak sen içini ferah tut bişey çıkmayacak inşaallah..
canımm senin hamişlik yeni daha kanaman devam edebilir..diğer bulantı vs ile birleşince bayaa bir rahatasız etmişdir..doktorun da dinlenmeni söylemiş zaten..dinlen bacım..inşaallah bebşin sağlıkla içerde büyüyor büyüdükçe annesini rahatsız ediyor dualarımzı seninlee
burası bu gün hamiş topiği gibi olmuş maaşallahdarısı başımıza inşaallah...
ben de yeni baktım son gün akşamı yarışma iptal olmasın diyee katılan hatunları takdir ve tebrik ediyorumm..
selam bebişimmm
evet yaaa...ak dün gece son anda katılan hatunaa kazen pro üyelik vermiş inceliği ve yarışma iptal olmasın diye düşündüğü için ben dün hiç giremedim cumartesi de zaten toplaşıp gebzeye gittik dün de kendime gelemedim yorgunluktan falan...yoksa aynı şeyi düşünüyordum yeterli katılım olmasa birşeyler hazırlayıp katılacaktım aten bir kez biirnci olana ikinci kez hediye verilmiyor..hak ikinciye geçiyor..maksat ser, yarışma bozulmasın devm etsin sağolsun yemek editörümüz le bir üye aynı şeyi düşünüp hemen katılım yapmışlar...ben son anda katılan hatuna pek bi ısındımm...
selam kızlar nasılsınız ben şimdi doktordan geldim 2 li test oldum ense burun kalınlığı normal şimdi kan testini bekleyeceğiz 10 gün 12 haftalık olmuşuz tam
güldennnn çok geçmiş olsun canımm hiç karşılaşamadık şimdi daha iyi misin
bende verdim oyumu benim damak tadım güldenden daha iyi olamaz dedim güvendim verdim
maşallahhhhhh
Rabbim iyilik versin hep böyle güzel haberlerinizi alalım inşallah...
ben daha iyiyim canım...
benim kanımda sana pek bi ısınıyo hatta ısınmaklam kalmıyor fokur fokur kaynıyomoons um canımm 3 lü testler de genelde değer yüksek çıkabiliyor....iş arkadaşımın her iki hamişliğinde de 3 lü test istedi doktoru risk yüksek dedi halbuki bebkleri şimdi canavar eşek sıpası oldu paşaları....hatta ikincisinde ikili testi de kötü çıkmıştı...doğal gebelik olduğu halde..ne çekti kız üzül üzül ağla ağlaa....Rabbim koruyor meleklerimizi biz üstümüze düşeni yaptıktan sonraaa...prenses hanımm doğmadan başlıyor anasına çektirmeyee..ben bekliyorumm yaramaz mı yaramaz bir kızın olacak
güçlü kadınlar ben çekerim yeterki yavruma bişey olmasın deyip şükürle hamd ile gün dolduruyorsunuz...
tatlım yukarda da söylediğim giibi inşaallah sağlıklı tosun gibi sıpalar geliyor 2 li 3 lü testler sadece risk olayını belirliyor..doktorların kii de işlerini yapmak sen içini ferah tut bişey çıkmayacak inşaallah..
canımm senin hamişlik yeni daha kanaman devam edebilir..diğer bulantı vs ile birleşince bayaa bir rahatasız etmişdir..doktorun da dinlenmeni söylemiş zaten..dinlen bacım..inşaallah bebşin sağlıkla içerde büyüyor büyüdükçe annesini rahatsız ediyor dualarımzı seninlee
burası bu gün hamiş topiği gibi olmuş maaşallahdarısı başımıza inşaallah...
ben de yeni baktım son gün akşamı yarışma iptal olmasın diyee katılan hatunları takdir ve tebrik ediyorumm..
selam bebişimmm
evet yaaa...ak dün gece son anda katılan hatunaa kazen pro üyelik vermiş inceliği ve yarışma iptal olmasın diye düşündüğü için ben dün hiç giremedim cumartesi de zaten toplaşıp gebzeye gittik dün de kendime gelemedim yorgunluktan falan...yoksa aynı şeyi düşünüyordum yeterli katılım olmasa birşeyler hazırlayıp katılacaktım aten bir kez biirnci olana ikinci kez hediye verilmiyor..hak ikinciye geçiyor..maksat ser, yarışma bozulmasın devm etsin sağolsun yemek editörümüz le bir üye aynı şeyi düşünüp hemen katılım yapmışlar...ben son anda katılan hatuna pek bi ısındımm...
gözün aydın misalcim darısı doğumunaselam kızlar nasılsınız ben şimdi doktordan geldim 2 li test oldum ense burun kalınlığı normal şimdi kan testini bekleyeceğiz 10 gün 12 haftalık olmuşuz tam
güldennnn çok geçmiş olsun canımm hiç karşılaşamadık şimdi daha iyi misin
Rabbim hepimizin güzel haberler vermesini nasip etsin cnm zaman çok çabuk geçiyor daha dün sana soruyordum gülden 12 çıktı değerim nasıl falan filan diye Allah ım hepinize yaşatsın bu günleri çifter çifter inşallah
İyi ol canım menim sen bize lazımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?