Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldenim ben oyumu kullandım
ben de ben de ne oyu kullanıyoruz noluyo bnm haberim yok söyleyin ben de kullanıyım

Cok karsilasamiyoruZ ama okuyorum yazdiklarini seni tebrik ediyorum kararli olmani destekliyorum bide kv.cok guzel cevap vermissin aferin hanimligini bozmadan kibarca ne xoylemek istersen soyle sonrada unut gitsin hic birseyi kafan takma
nfy yeyi bu aralar 2. kez tebrik ediyorum kv problemini yavaş yavaş aşmaya başladı:) içindekileri söylemişsin işte ohh mis ama sonra nie üzlüyosun üzülme canım boşwer

canım yemek yarışması için oy kullanıyoruz tekrar yapılıyoda...
ayrıca teşekkür ederim canım evet yavas yavas asıyorum ama yinede ne bileyim çokmu saygısız oluyorum acaba diye üzülüyorum biz böyle görmedik ailemizden bizde kimse böyle davranmazdı en sevmediğimiz yengemiz bile gelinlerine böyle yapmazdı ama benm k.v. biraz baska
karsı gelip saygımı bozmak istemiyorum ama sınırlarımı sorluyo neyse canım öyle işte

kuzularım boş bıraktınız sayılır bugün burayı ben şimdi gidiyorum kendinize cook iyi bakın lütfen yarın erkencikten burda olun beraber kahvaltı yapcaz...kızarım bak ona göre

moons um canımm 3 lü testler de genelde değer yüksek çıkabiliyor....iş arkadaşımın her iki hamişliğinde de 3 lü test istedi doktoru risk yüksek dedi halbuki bebkleri şimdi canavar eşek sıpası oldu paşaları....hatta ikincisinde ikili testi de kötü çıkmıştı...doğal gebelik olduğu halde..ne çekti kız üzül üzül ağla ağlaa....Rabbim koruyor meleklerimizi biz üstümüze düşeni yaptıktan sonraaa...prenses hanımm doğmadan başlıyor anasına çektirmeyee..ben bekliyorumm yaramaz mı yaramaz bir kızın olacak
güçlü kadınlar ben çekerim yeterki yavruma bişey olmasın deyip şükürle hamd ile gün dolduruyorsunuz...
tatlım yukarda da söylediğim giibi inşaallah sağlıklı tosun gibi sıpalar geliyor 2 li 3 lü testler sadece risk olayını belirliyor..doktorların kii de işlerini yapmak sen içini ferah tut bişey çıkmayacak inşaallah..

Kanamam var.. duanizi eksik etmeyin. (Leklenme kahve kahve)
canımm senin hamişlik yeni daha kanaman devam edebilir..diğer bulantı vs ile birleşince bayaa bir rahatasız etmişdir..doktorun da dinlenmeni söylemiş zaten..dinlen bacım..inşaallah bebşin sağlıkla içerde büyüyor büyüdükçe annesini rahatsız ediyor dualarımzı seninlee
burası bu gün hamiş topiği gibi olmuş maaşallah darısı başımıza inşaallah...

kuzular yemek yarışması için fikirleriniz neler???
ben de yeni baktım son gün akşamı yarışma iptal olmasın diyee katılan hatunları takdir ve tebrik ediyorumm..
Selam canlar once alinti yaptim sonra selam veriyorum nasilsiniz
selam bebişimmm

evet yaaa...ak dün gece son anda katılan hatunaa kazen pro üyelik vermiş inceliği ve yarışma iptal olmasın diye düşündüğü için ben dün hiç giremedim cumartesi de zaten toplaşıp gebzeye gittik dün de kendime gelemedim yorgunluktan falan...yoksa aynı şeyi düşünüyordum yeterli katılım olmasa birşeyler hazırlayıp katılacaktım aten bir kez biirnci olana ikinci kez hediye verilmiyor..hak ikinciye geçiyor..maksat ser, yarışma bozulmasın devm etsin sağolsun yemek editörümüz le bir üye aynı şeyi düşünüp hemen katılım yapmışlar...ben son anda katılan hatuna pek bi ısındımm...

aynı hızz kullandım geri geldim beeennnn

bende bendee
kuzularım boş bıraktınız sayılır bugün burayı ben şimdi gidiyorum kendinize cook iyi bakın lütfen yarın erkencikten burda olun beraber kahvaltı yapcaz...kızarım bak ona göre

tamam şekerim Allahtan bi mani gelmezse işlerimi ayarlayıp bugünden sabah seninleyim burda

selam kızlar nasılsınız ben şimdi doktordan geldim 2 li test oldum ense burun kalınlığı normal şimdi kan testini bekleyeceğiz 10 gün 12 haftalık olmuşuz tam
güldennnn çok geçmiş olsun canımm hiç karşılaşamadık şimdi daha iyi misin

yapardın valla sen son anda bir tarif patlatırdın biz tembellerde oylama için varız işte

maşallahhhhhh
Rabbim iyilik versin hep böyle güzel haberlerinizi alalım inşallah...
ben daha iyiyim canım...

Son düzenleme:
maşallahhhhhh
Rabbim iyilik versin hep böyle güzel haberlerinizi alalım inşallah...
ben daha iyiyim canım...

Rabbim hepimizin güzel haberler vermesini nasip etsin cnm zaman çok çabuk geçiyor daha dün sana soruyordum gülden 12 çıktı değerim nasıl falan filan diye Allah ım hepinize yaşatsın bu günleri çifter çifter inşallah

İyi ol canım menim sen bize lazımsın

benim kanımda sana pek bi ısınıyo hatta ısınmaklam kalmıyor fokur fokur kaynıyo
gözün aydın misalcim darısı doğumuna

aynen canım zaman çok çabuk geçiyor dün gibi hatırlıyorum bu yazdıklarını değerin üzerine konuşmuştuk bende sana ısrarla düşük olabilir ama böyle gebeliklerimiz oldu dur bakalım kötü düşünme demiştim..şimdi melek büyüyor

anaam bi dışarı çıktım geldim birsürü yazmışsınız. bende kullandım oy eksik kalırmıyım hiç.

derincim sevindim valla bişey olmadığına, bak kendini boşa o kadar üzdün. bundan sonra sorunsuz devam eder inşallah.

bende perde baktım geldim, öyle çok içime sinen bişey bulamadım. çoğunluk kız ve erkek ayrı modeller var. bi tane beğendim o da biraz pahalı geldi.

kızlar benim canım ev yapımı salatalık turşusu çekiyo hemde çok fena sanırsınız hamileyim şimdi olsa bi tabak turşuyu ekmekle beraber yer suyunu da içerdim ooooohhhh ama yok ne yapacam ben yaaaaa kokusu burnumda tütüyor sanki yanımda yiyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…