inanmayacaksın ama sende olabileceğini düşünmüştüm ve şimdi gülden bende var ama nasıl göndereyimki diyecek diye düşünmüştüm
maşallah size..herşey normal ne güzel.böyle devam edin inşaallahselam kızlar nasılsınız ben şimdi doktordan geldim 2 li test oldum ense burun kalınlığı normal şimdi kan testini bekleyeceğiz 10 gün 12 haftalık olmuşuz tam
güldennnn çok geçmiş olsun canımm hiç karşılaşamadık şimdi daha iyi misin
kim tembel ayoll...hepiniz kendi çapınızda süpersiniz arkadaşımm...sen istesen neler neler yaparsın ben bilmez miyim..ama istemen lazım tabiisiiiyapardın valla sen son anda bir tarif patlatırdın biz tembellerde oylama için varız işte
bende verdim oyumu benim damak tadım güldenden daha iyi olamaz dedim güvendim verdim
benim kanımda sana pek bi ısınıyo hatta ısınmaklam kalmıyor fokur fokur kaynıyo
gözün aydın misalcim darısı doğumuna
ben ce de bebk odası değil de genç yada çocuk odasına giden sade şık birşey bak yıllarca kullanabilirsin hayatımm...renkler de ortak bir renk seçmen en sağlıklı seçim olur gibime geliyor stor perdeyi gelinimiz kullanıyor gayet de güzel kullanıyor....anaam bi dışarı çıktım geldim birsürü yazmışsınız. bende kullandım oy eksik kalırmıyım hiç.
derincim sevindim valla bişey olmadığına, bak kendini boşa o kadar üzdün. bundan sonra sorunsuz devam eder inşallah.
bende perde baktım geldim, öyle çok içime sinen bişey bulamadım. çoğunluk kız ve erkek ayrı modeller var. bi tane beğendim o da biraz pahalı geldi.
gebe olmayasın demek gelliyor içimden.kızlar benim canım ev yapımı salatalık turşusu çekiyo hemde çok fena sanırsınız hamileyim şimdi olsa bi tabak turşuyu ekmekle beraber yer suyunu da içerdim ooooohhhh ama yok ne yapacam ben yaaaaa kokusu burnumda tütüyor sanki yanımda yiyolar
hemen numaranıalmam lazım o zaman..ay evet ihmal var canım gidip oraya bişeyler yazayım ben. ama şu var ben temel şeyleri verdim paylaşımlar olursa daha çok yorum yapıp bişeyler döktürebilirim.
bizim stres grubundaki kızlar ne zaman bişey olsa beni arıyolar bende yorum yapıyorum ama doktoru arayın diyorum sonuçta sağlıkla ilgili problemlerdi, bana hep sen bizi rahatlatıyosun diyolar. bu arada benim psikoloğum bana en son görüştüğümüzde sana da burda bi koltuk ayarlarız artık demişti
demek sare sultanın odası da zebra perdeydi..merak ettim şimdii..:44::44::44:ilk bebeklerimizden sare nin odasında annesi pembe zebra perde almıştı çok güzel olmuştu erkek ve kız bebek odasına uygun bi çeşit bulabilirsen güzel olur canım...
kızlar kalbim sızlar azcık ütülerimi yapayım buralardayım yazarım ara ara
kolay gelsin bebişim ben de wc yi yıkadım yemek yapmaya giidyorum tekrar...o kadar diyetten sonra hiç de iştahım yok akşama ama neyse kocam aç gelir telefonda yemek sordu adamütüye gidiyom dedim kızlar benden sonra kaçışmış ama ben sizi ütüleyecem demedimki kaçtınız
canım bugün sabah test yapacaktın umarım hayırlı habererle dönersin..
kahverengi kanamadan bahsetmişin canım burdakilerin dr ları kanamanız kırmızı değilsekorkmayın diyolar sende korkma.. geçmiş olsun..
umarım hayırlı haberlerle dönersin
Hayırlı güzel bir gün olsun kızlar hepimiz için..
derin35
canım inşallah güzel değerler ve haberlerle gel, merak ediyorum seni..
kkhh
canım bugün test günün ve sanııyorum testini verdin sonuç bekliyorsun, bizde seninle burda soucu bekliyoruz, unutma benim transferin 8. günü adetimden bir önceki gün kanamam oldu hemde kahve kırmızı pempe ve 10-12 gün kadar devam etti ara ara hala kahve kahve lekem geliyo ama ne kanama alnım var nede başka bişey, doktorum sorun etme tüpte oluyo dedi. Korkma bütün bunlara rağmen 7. haftamdayım..Hadi inşallah güzel güzel haberlerle gel..
nafişim
Ne çektin be yavrummmmmm
sizi böyle dinledikçe annem gelio aklıma hep, ben kv yana şanslıyım sanırım benden uzaktalar ama biz babannmle tam 23 sene oturduk :) aynı evin içinde düşünsene...o yüzden rabbim sabrını versin inşallahhh
herkese slamlar ... ya kaç gundur gıremedım yazdıkalrınızda okuyamdım cok uzundu bırı bana son zamnalradakı gelısmelerden bahsedebılr mı ? bugun bırının test gunuydu dımı ? sonuc ne ? :)çatladım meraktan kızlar ya benım gobek pat dıye cıktı cok yıyorum utanyorum kendımden ac gıbı hıssdyorum doymak bılmyorum ya
kızlar kanamam adete döndu kırmızılaştı artık bugun test yaptırcktım ama yaptıramadım sabh 9 da aldım randevuyu ama 3te sıra geldı 3ten sonrada kan almıyolarmıs yarın sbha kaldı.umıdım olugundan değilde hastane ıstedı dıye yptırcam ..öncedne olsa kırmızıları görmedn umıdım kesılmez dıyodum ama sımdıdıe bı umıt kan sonucu dıyorum.ümit fakırın ekmeegıdır dıye bı söz var ya o hesap benımkısı.
güzel dılekelrınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkurler
bir perde muhabbeti gitmiş bencede bebeler büyüycek güzle orta bişi olsun zmaan hızlı geçicek yani...
storuda şu yönden iyi dedim yetişemezler tül olsa çekerler uzatırlar herşey olabilir düzen bozulurr
hey allahım senaryoma bak ama öyle iki tane tatlı bıdık gelicek
eveett bir yemek yarışmasında oylamayla birlikteyiz
lütfen emeğe saygı herkesler oy kullansın dimi ama...
bi kaçımız oy kullandık geldik sıra sizde kullanmayan kalmasın
aşağıdaki linkten giriş yapabilirsiniz canlarım...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/620717-sandvic-kanepeler.html
şahsen ben 3.sıradaki tarife oyumu verdim sizleride beklerim
inanırım valla çünkü kalpler karşılıklı birbirimizi düşünüyoruz anlıyoruz ben desem sende aynı anda bana derdin getireyim bende var diye..bendekini ben yapmadım annem yapmış getirmiş ama
ütüye gidiyom dedim kızlar benden sonra kaçışmış ama ben sizi ütüleyecem demedimki kaçtınız
ay evet ihmal var canım gidip oraya bişeyler yazayım ben. ama şu var ben temel şeyleri verdim paylaşımlar olursa daha çok yorum yapıp bişeyler döktürebilirim.
bizim stres grubundaki kızlar ne zaman bişey olsa beni arıyolar bende yorum yapıyorum ama doktoru arayın diyorum sonuçta sağlıkla ilgili problemlerdi, bana hep sen bizi rahatlatıyosun diyolar. bu arada benim psikoloğum bana en son görüştüğümüzde sana da burda bi koltuk ayarlarız artık demişti
güzel bayanlar iyi akşamlar özledim hepinizi
bir aydır girmedim nerdeyse. birazdan kaçıcam zaten. Allahım hepinizin
dualarını kabul etsin.hepimize güzel bebekler versin.
ben de verdim canım 3.ye senin için.
annenin ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum inanki
ütü deme bana ya cumartesi pazar hep ütü yaptım ama neyseki bitti darısı başına
kızlar transferleriniz adetten sonra kaçıncı güne denk geldi.
ütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü demicem tamam
benimkide bitti valla acayip birikmiş hastaydım ya o ara ilgilenmediydim...
güle güle kirlet yeniden ütü çıksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?