Tüp Bebek Günlüğümüz !

inanmayacaksın ama sende olabileceğini düşünmüştüm ve şimdi gülden bende var ama nasıl göndereyimki diyecek diye düşünmüştüm

inanırım valla çünkü kalpler karşılıklı birbirimizi düşünüyoruz anlıyoruz ben desem sende aynı anda bana derdin getireyim bende var diye..bendekini ben yapmadım annem yapmış getirmiş ama

ütüye gidiyom dedim kızlar benden sonra kaçışmış ama ben sizi ütüleyecem demedimki kaçtınız

maşallah size..herşey normal ne güzel.böyle devam edin inşaallah
yapardın valla sen son anda bir tarif patlatırdın biz tembellerde oylama için varız işte
kim tembel ayoll...hepiniz kendi çapınızda süpersiniz arkadaşımm...sen istesen neler neler yaparsın ben bilmez miyim..ama istemen lazım tabiisiii
bende verdim oyumu benim damak tadım güldenden daha iyi olamaz dedim güvendim verdim

benim kanımda sana pek bi ısınıyo hatta ısınmaklam kalmıyor fokur fokur kaynıyo

gözün aydın misalcim darısı doğumuna
Kalpleri biribirne ısınıdıran Rabbim biizmkisini, de fokur fokur kaynatıyor şükürler olsunn bnede seni çok en çok seviyorum bikerem..Eki Görüntüle 722062 Eki Görüntüle 722063 Eki Görüntüle 722063 Eki Görüntüle 722063 Eki Görüntüle 722063 Eki Görüntüle 722063 Eki Görüntüle 722063 Eki Görüntüle 722063 Eki Görüntüle 722062
ben ce de bebk odası değil de genç yada çocuk odasına giden sade şık birşey bak yıllarca kullanabilirsin hayatımm...renkler de ortak bir renk seçmen en sağlıklı seçim olur gibime geliyor stor perdeyi gelinimiz kullanıyor gayet de güzel kullanıyor....
gebe olmayasın demek gelliyor içimden. ...maalesef bizde turşu neyin yok olsa hemen gönderirdim..son turşu girdiğinde yemek yarşmasına katılacağım için almıştımm....
hemen numaranıalmam lazım o zaman..haklıdır psikoloğun...hemen randevu defterinden gün istiyorum terapi içinn
ilk bebeklerimizden sare nin odasında annesi pembe zebra perde almıştı çok güzel olmuştu erkek ve kız bebek odasına uygun bi çeşit bulabilirsen güzel olur canım...
demek sare sultanın odası da zebra perdeydi..merak ettim şimdii..:44::44::44:
kızlar kalbim sızlar azcık ütülerimi yapayım buralardayım yazarım ara ara

ütüye gidiyom dedim kızlar benden sonra kaçışmış ama ben sizi ütüleyecem demedimki kaçtınız
kolay gelsin bebişim ben de wc yi yıkadım yemek yapmaya giidyorum tekrar...o kadar diyetten sonra hiç de iştahım yok akşama ama neyse kocam aç gelir telefonda yemek sordu adam

kızlar kanamam adete döndu kırmızılaştı artık bugun test yaptırcktım ama yaptıramadım sabh 9 da aldım randevuyu ama 3te sıra geldı 3ten sonrada kan almıyolarmıs yarın sbha kaldı.umıdım olugundan değilde hastane ıstedı dıye yptırcam ..öncedne olsa kırmızıları görmedn umıdım kesılmez dıyodum ama sımdıdıe bı umıt kan sonucu dıyorum.ümit fakırın ekmeegıdır dıye bı söz var ya o hesap benımkısı.
güzel dılekelrınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkurler

herkese slamlar ... ya kaç gundur gıremedım yazdıkalrınızda okuyamdım cok uzundu bırı bana son zamnalradakı gelısmelerden bahsedebılr mı ? bugun bırının test gunuydu dımı ? sonuc ne ? :) çatladım meraktan kızlar ya benım gobek pat dıye cıktı cok yıyorum utanyorum kendımden ac gıbı hıssdyorum doymak bılmyorum ya

evet evet benımdı ama gerek kalmadan adet oldum canım yınede yaptırayım dedım testi.ama sıra gelmedi yarın a kaldı

canım ya hayrlısı bende senı merak ettım dıyorum kı bugun bırının test gunuydu hemen açtım olsun sen genede testını yaptr

nasılsın ? hersey yolundamı nasıl gıdıyor anammm benımde dr gtmeme 2 gun kaldı :) küt küt atıyor kalbimMmMmMmM

bir perde muhabbeti gitmiş bencede bebeler büyüycek güzle orta bişi olsun zmaan hızlı geçicek yani...
storuda şu yönden iyi dedim yetişemezler tül olsa çekerler uzatırlar herşey olabilir düzen bozulurr
hey allahım senaryoma bak ama öyle iki tane tatlı bıdık gelicek

bende öyle çok bebeksi bişey düşünmüyom canım. storlara bakıcam. bıdıklar şimdiki gibi kuduruk olurlarsa çekeceğim var benim.

geldim ama beyim anca geliyo masayı hazırlayacam bu saatte yenen yemek selülit, doymuş doymamış yağ olarak seksi bedenime geri dönsede beyimlen yemeğe oturmalıyım...ya da yemek yarışmasının tariflerinden bi kaç kanepe hazırlayıp geçiştirsek diyorum ayak üstü o da bumu yemek deyip gerçek kanepeyi kafama geçirse dimiii ne romantik olurrr

güzel bayanlar iyi akşamlar özledim hepinizi
bir aydır girmedim nerdeyse. birazdan kaçıcam zaten. Allahım hepinizin
dualarını kabul etsin. hepimize güzel bebekler versin.

inanırım valla çünkü kalpler karşılıklı birbirimizi düşünüyoruz anlıyoruz ben desem sende aynı anda bana derdin getireyim bende var diye..bendekini ben yapmadım annem yapmış getirmiş ama

annenin ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum inanki

ütü deme bana ya cumartesi pazar hep ütü yaptım ama neyseki bitti darısı başına

Son düzenleme:

o halde psikolog yerine sana geliyom canım

güzel bayanlar iyi akşamlar özledim hepinizi
bir aydır girmedim nerdeyse. birazdan kaçıcam zaten. Allahım hepinizin
dualarını kabul etsin. hepimize güzel bebekler versin.

kız sen benim bugğn aklıma düşmüştün demek seni görcekmişim nerde bu hatun diyodum...
neden bir ay yoktun sölememişin ama çatlayım o zaman merakımdam...
daktıra gidip konuştunuzmu naptınız..

ben de verdim canım 3.ye senin için.

saol canım benim

annenin ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum inanki

ütü deme bana ya cumartesi pazar hep ütü yaptım ama neyseki bitti darısı başına

ütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü demicem tamam
benimkide bitti valla acayip birikmiş hastaydım ya o ara ilgilenmediydim...

kızlar transferleriniz adetten sonra kaçıncı güne denk geldi.

canımcım benimkiler hep adetin 13 ya da 14. günlerine dek geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…