anaam bi dışarı çıktım geldim birsürü yazmışsınız. bende kullandım oy eksik kalırmıyım hiç.
derincim sevindim valla bişey olmadığına, bak kendini boşa o kadar üzdün. bundan sonra sorunsuz devam eder inşallah.
bende perde baktım geldim, öyle çok içime sinen bişey bulamadım. çoğunluk kız ve erkek ayrı modeller var. bi tane beğendim o da biraz pahalı geldi.
anaam bi dışarı çıktım geldim birsürü yazmışsınız. bende kullandım oy eksik kalırmıyım hiç.
derincim sevindim valla bişey olmadığına, bak kendini boşa o kadar üzdün. bundan sonra sorunsuz devam eder inşallah.
bende perde baktım geldim, öyle çok içime sinen bişey bulamadım. çoğunluk kız ve erkek ayrı modeller var. bi tane beğendim o da biraz pahalı geldi.
kızlar benim canım ev yapımı salatalık turşusu çekiyo hemde çok fena sanırsınız hamileyim şimdi olsa bi tabak turşuyu ekmekle beraber yer suyunu da içerdim ooooohhhh ama yok ne yapacam ben yaaaaa kokusu burnumda tütüyor sanki yanımda yiyolar
benim kanımda sana pek bi ısınıyo hatta ısınmaklam kalmıyor fokur fokur kaynıyo
gözün aydın misalcim darısı doğumuna
aynen canım zaman çok çabuk geçiyor dün gibi hatırlıyorum bu yazdıklarını değerin üzerine konuşmuştuk bende sana ısrarla düşük olabilir ama böyle gebeliklerimiz oldu dur bakalım kötü düşünme demiştim..şimdi melek büyüyor
merhaba durucum nasılsın denk gelemiyoruz epeydir topiğinde ihmal ediyon çoktandır bişey yazmıyon senin yazdıklarını okumak insanı rahatlatıyor biliyomusun
Amin canımm çok sağol darısı hepimizin başına olsun sizler de bir an önce hamile kalın inşallah
Evet canım çok sağol desteğini hiç unutamam darısı en kısa zamanda sana olacak inşallah
veee oyum 3 numaraya! kakaolu krep ne değişik fikirmişben de yapcam kocişe
Durucum perde bakmışsın ama ben güldene katılmıyorum bu konudabence stor alma onu her zaman yıkayıp silemezsin ama tül perdeyi atar makineye yıkarsın stor kullanımı bana çok zor geliyor silmek içime sinmiyor sürekli banyoya yatırıp yıkıyorum
Amin bebeğim...
hep biribimize destek oluyoruz zor iş biliyorsun bize anne olmak birbirimize ihtiyacımız var...
evet benimde kakaolu krep ilgimi çekti zaten sunumuda değişik olmuş..
yanlış anlama vaarrrr
ben zebra stor bak dedim silinebiliyo çok kolay
Durucum perde bakmışsın ama ben güldene katılmıyorum bu konudabence stor alma onu her zaman yıkayıp silemezsin ama tül perdeyi atar makineye yıkarsın stor kullanımı bana çok zor geliyor silmek içime sinmiyor sürekli banyoya yatırıp yıkıyorum
diğer tuzlu krep de güzel pıt pıt üstüne koymuş rengarenk:) ama onu kürdanla yerken ayakta olcaksın onun tarzı öyle.. kokteyldeymiş gibi sohbet etceksiniz misafirlerinleAmin bebeğim...
hep biribimize destek oluyoruz zor iş biliyorsun bize anne olmak birbirimize ihtiyacımız var...
evet benimde kakaolu krep ilgimi çekti zaten sunumuda değişik olmuş..
benim de bütün evim stor. şimdi diğer tül perdeler daha çok hoşuma gidiyo:44: tülperde yıkamakla mı uğraşcam hem de toz oluyo diye düşünüyodum haklıydım da.. store da toz derdi yok..yanlış anlama vaarrrr
stor düşünmemiştim hiç, evet temizliği zor olur gibi. bir de onlar sadece camın önünde oluyo demi yani duvarın kalan kısımları çok boş duracak. kullanmadığımdan bana garip gelebilir. yine de bakabilirimşimdilik tüllere baktım her yerde aynı taç lisanslı tüller var bi kaçtane de farklı işlemeli modeller gördüm. taçların m si 15 tl, işlemeli olanlar 45 tl cik. bende işlemeliden beğendim bitane de bakalım. işlemeli olanın kumaşı da farklı ütü falan istemiyomuş birde yıllarca kullanılır.
herzaman birbirimizin yanındayız canım burdaki tüm herkesin bebişi olacak beraber büyütçez inşallah
yok kız yanlış anlamaa biliom zebra da var bende hoş duruyo ama ben silmeyi sevmiyom sorun oilla yatırıp fırçalicam
yanlış anlama vaarrrr
diğer tuzlu krep de güzel pıt pıt üstüne koymuş rengarenk:) ama onu kürdanla yerken ayakta olcaksın onun tarzı öyle.. kokteyldeymiş gibi sohbet etceksiniz misafirlerinle
benim de bütün evim stor. şimdi diğer tül perdeler daha çok hoşuma gidiyo:44: tülperde yıkamakla mı uğraşcam hem de toz oluyo diye düşünüyodum haklıydım da.. store da toz derdi yok..
şimdi pencere açıp kapatırken zorlanıyorum pencereyi açmak için storu tamamen yukarı çekmek gerekiyo. biraz zahmetli geliyo bana.. çok şık duruyo ama kullanmak biraz zor benceee..
mutfak sürekli açık zebra store orası güzel orda sıkıntım yok ama odalar pff
yaniii ikinize de katılıyorum güzel duruyo ama zahmetlibilemedim
bende netten bakıyom şimdi aslında zebra stor olabilir güzel duruyo hem güneşliğe de ihtiyaç olmaz.odada iki pencere var yanyana, ölçtüm şimdi 1,70 eninde bişey olacak.
inşallah canım ''hayaldi gerçek olduuuuu'' repliğini kullanmak istiyorum bende artık
zebrayı ben rahat siliyorum canım benimki açık renk bi de kolay oluyor diğer storlar gibi değil tavsiye ederim:13:
kullancaz canımm az kaldı inşallah
sırf senin güzel hatrın için denicem kızz
evet canım kullanmışsın gördüm:13:
hıımmm demek perde baktın bence şöyle bişi düşünebilirsin..
illa bebek odasına göre perde olması şart değil bence zebra storların renklilerini görmüştüm ben odanın ağırlık rengine göre ondan alabilirsin belki bi de fon olur...
desenli çiçekli böcekli bişiler olsun diye düşünme bence..
ayyyy bende var ama mesafede var aramızda nolcak şimdi:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?