Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba durucum nasılsın denk gelemiyoruz epeydir topiğinde ihmal ediyon çoktandır bişey yazmıyon senin yazdıklarını okumak insanı rahatlatıyor biliyomusun

evet canım kullanmışsın gördüm:13:
hıımmm demek perde baktın bence şöyle bişi düşünebilirsin..
illa bebek odasına göre perde olması şart değil bence zebra storların renklilerini görmüştüm ben odanın ağırlık rengine göre ondan alabilirsin belki bi de fon olur...
desenli çiçekli böcekli bişiler olsun diye düşünme bence..

ayyyy bende var ama mesafede var aramızda nolcak şimdi:26::26::26:

benim kanımda sana pek bi ısınıyo hatta ısınmaklam kalmıyor fokur fokur kaynıyo

gözün aydın misalcim darısı doğumuna

Amin canımm çok sağol darısı hepimizin başına olsun sizler de bir an önce hamile kalın inşallah

Evet canım çok sağol desteğini hiç unutamam darısı en kısa zamanda sana olacak inşallah

Durucum perde bakmışsın ama ben güldene katılmıyorum bu konuda bence stor alma onu her zaman yıkayıp silemezsin ama tül perdeyi atar makineye yıkarsın stor kullanımı bana çok zor geliyor silmek içime sinmiyor sürekli banyoya yatırıp yıkıyorum

merhaba durucum nasılsın denk gelemiyoruz epeydir topiğinde ihmal ediyon çoktandır bişey yazmıyon senin yazdıklarını okumak insanı rahatlatıyor biliyomusun

ay evet ihmal var canım gidip oraya bişeyler yazayım ben. ama şu var ben temel şeyleri verdim paylaşımlar olursa daha çok yorum yapıp bişeyler döktürebilirim.
bizim stres grubundaki kızlar ne zaman bişey olsa beni arıyolar bende yorum yapıyorum ama doktoru arayın diyorum sonuçta sağlıkla ilgili problemlerdi, bana hep sen bizi rahatlatıyosun diyolar. bu arada benim psikoloğum bana en son görüştüğümüzde sana da burda bi koltuk ayarlarız artık demişti

Amin canımm çok sağol darısı hepimizin başına olsun sizler de bir an önce hamile kalın inşallah

Evet canım çok sağol desteğini hiç unutamam darısı en kısa zamanda sana olacak inşallah

Amin bebeğim...
hep biribimize destek oluyoruz zor iş biliyorsun bize anne olmak birbirimize ihtiyacımız var...

veee oyum 3 numaraya! kakaolu krep ne değişik fikirmiş ben de yapcam kocişe

evet benimde kakaolu krep ilgimi çekti zaten sunumuda değişik olmuş..

yanlış anlama vaarrrr
ben zebra stor bak dedim silinebiliyo çok kolay

Amin bebeğim...
hep biribimize destek oluyoruz zor iş biliyorsun bize anne olmak birbirimize ihtiyacımız var...

herzaman birbirimizin yanındayız canım burdaki tüm herkesin bebişi olacak beraber büyütçez inşallah

yanlış anlama vaarrrr

yok kız yanlış anlamaa biliom zebra da var bende hoş duruyo ama ben silmeyi sevmiyom sorun o illa yatırıp fırçalicam

stor düşünmemiştim hiç, evet temizliği zor olur gibi. bir de onlar sadece camın önünde oluyo demi yani duvarın kalan kısımları çok boş duracak. kullanmadığımdan bana garip gelebilir. yine de bakabilirim şimdilik tüllere baktım her yerde aynı taç lisanslı tüller var bi kaçtane de farklı işlemeli modeller gördüm. taçların m si 15 tl, işlemeli olanlar 45 tl cik. bende işlemeliden beğendim bitane de bakalım. işlemeli olanın kumaşı da farklı ütü falan istemiyomuş birde yıllarca kullanılır.

Amin bebeğim...

diğer tuzlu krep de güzel pıt pıt üstüne koymuş rengarenk:) ama onu kürdanla yerken ayakta olcaksın onun tarzı öyle.. kokteyldeymiş gibi sohbet etceksiniz misafirlerinle

yanlış anlama vaarrrr
benim de bütün evim stor. şimdi diğer tül perdeler daha çok hoşuma gidiyo:44: tülperde yıkamakla mı uğraşcam hem de toz oluyo diye düşünüyodum haklıydım da.. store da toz derdi yok..
şimdi pencere açıp kapatırken zorlanıyorum pencereyi açmak için storu tamamen yukarı çekmek gerekiyo. biraz zahmetli geliyo bana.. çok şık duruyo ama kullanmak biraz zor benceee..
mutfak sürekli açık zebra store orası güzel orda sıkıntım yok ama odalar pff
yaniii ikinize de katılıyorum güzel duruyo ama zahmetli bilemedim

evet bebeklerle zor olur stor temizliği tüller öyle ya pahalı oluyor keşke istanbulda olsan daha uyguna bulurdun ama ütü istemeyen iyiymiş tam benlik

inşallah canım ''hayaldi gerçek olduuuuu'' repliğini kullanmak istiyorum bende artık
zebrayı ben rahat siliyorum canım benimki açık renk bi de kolay oluyor diğer storlar gibi değil tavsiye ederim:13:

yanlış anlama vaarrrr

bende netten bakıyom şimdi aslında zebra stor olabilir güzel duruyo hem güneşliğe de ihtiyaç olmaz.odada iki pencere var yanyana, ölçtüm şimdi 1,70 eninde bişey olacak.

Son düzenleme:

misafirler gelir güzelce oturulur ve ikramlar sunulur yenir içilir sıra ayakta yenmelik gibi olan kokteyl tarifine gelince hepberaber ayağa kalkılır öyle yenir usülüne uygun olarak
valla ben zebra diyorum başka da bişi demiyorum

bende netten bakıyom şimdi aslında zebra stor olabilir güzel duruyo hem güneşliğe de ihtiyaç olmaz.odada iki pencere var yanyana, ölçtüm şimdi 1,70 eninde bişey olacak.

ilk bebeklerimizden sare nin odasında annesi pembe zebra perde almıştı çok güzel olmuştu erkek ve kız bebek odasına uygun bi çeşit bulabilirsen güzel olur canım...

inşallah canım ''hayaldi gerçek olduuuuu'' repliğini kullanmak istiyorum bende artık
zebrayı ben rahat siliyorum canım benimki açık renk bi de kolay oluyor diğer storlar gibi değil tavsiye ederim:13:

kullancaz canımm az kaldı inşallah

sırf senin güzel hatrın için denicem kızz

kızlar kalbim sızlar azcık ütülerimi yapayım buralardayım yazarım ara ara

kullancaz canımm az kaldı inşallah

sırf senin güzel hatrın için denicem kızz

dene valla menun kalırsın benim mutfakta zebram var yemek pişiyoo malum ve kokması kolay olur perdenin ama bunu güzelce deterjanlı suyla siliyorsun tabii azcık zaman alıyo ama hemen çıkıyo inatçı kir

inanmayacaksın ama sende olabileceğini düşünmüştüm ve şimdi gülden bende var ama nasıl göndereyimki diyecek diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…