canım yaaa ne desem bilemedim sen gene de kan testini yap inşaallah mucizen seninledir :26::26:kızlar kanamam adete döndu kırmızılaştı artık bugun test yaptırcktım ama yaptıramadım sabh 9 da aldım randevuyu ama 3te sıra geldı 3ten sonrada kan almıyolarmıs yarın sbha kaldı.umıdım olugundan değilde hastane ıstedı dıye yptırcam ..öncedne olsa kırmızıları görmedn umıdım kesılmez dıyodum ama sımdıdıe bı umıt kan sonucu dıyorum.ümit fakırın ekmeegıdır dıye bı söz var ya o hesap benımkısı.
güzel dılekelrınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkurler
şifa olsun tatlım kan olsun can olsun meleğine inş..herkese slamlar ... ya kaç gundur gıremedım yazdıkalrınızda okuyamdım cok uzundu bırı bana son zamnalradakı gelısmelerden bahsedebılr mı ? bugun bırının test gunuydu dımı ? sonuc ne ? :)çatladım meraktan kızlar ya benım gobek pat dıye cıktı cok yıyorum utanyorum kendımden ac gıbı hıssdyorum doymak bılmyorum ya
geldim ama beyim anca geliyo masayı hazırlayacam bu saatte yenen yemek selülit, doymuş doymamış yağ olarak seksi bedenime geri dönsede beyimlen yemeğe oturmalıyım...ya da yemek yarışmasının tariflerinden bi kaç kanepe hazırlayıp geçiştirsek diyorum ayak üstüo da bumu yemek deyip gerçek kanepeyi kafama geçirse dimiii ne romantik olurrr
kaçaaaaak nerdesiin sen özledik bebeğim....ne durumdasın neler yapıyosun de bakiim kamuoyu açıklama bekliiigüzel bayanlar iyi akşamlar özledim hepinizi
bir aydır girmedim nerdeyse. birazdan kaçıcam zaten. Allahım hepinizin
dualarını kabul etsin.hepimize güzel bebekler versin.
benim transferimm...adetten sonra 7. ay da oldu..kızlar transferleriniz adetten sonra kaçıncı güne denk geldi.
sabah olmadan azcık yatayım iyi geceler cancağızlarım
Buradayım canım canımda yokum gibi görümcem burda oturuyoruz açık ama kk sen nasılsın tatlımAyşegüll ordmısın tatlımmm
İyi geceler cancağızımm.ben de bu sefer erkenden yatayımmyarın cam silecem ütüyü habire erteliyorum bakalım ne zamana kadar erteleyebilecem acabaa...hafta sonu uçağa binene kadar vaktim var nasılsaa....
yarın fırsat bulursam uğramaya çalışacağım 4 tane cam beni bekliyor...
İyi geceler güzel bir sabaha uynmak dileğiylee
Gunaydin kizlar guldencim sen de erkencisin sana da gunaydin.bebekim..
Eki Görüntüle 722547 Eki Görüntüle 722541 Eki Görüntüle 722542 Eki Görüntüle 722543 Eki Görüntüle 722544 Eki Görüntüle 722545 Eki Görüntüle 722546 Eki Görüntüle 722537 Eki Görüntüle 722538 Eki Görüntüle 722539
Güüüünnnnnaaaayyddııınnnnnnnn
Canlarıma güpgüzel şapşahane birgün diliyoruummmmm
Herşey dilediğiniz gibi olsun
günaydın canım evet erkenciyim beyimi yolladım işlerimi halletmem gerekirken topiğe geldim Allah iyiliğimi versin inşallahsen nasılsın ne durumdasın anneciğin nasıl
canım yaaa ne desem bilemedim sen gene de kan testini yap inşaallah mucizen seninledir :26::26:
şifa olsun tatlım kan olsun can olsun meleğine inş..erken başlamışsın sen yemelere .,inşaallah bulantıların hemen başlamaz da rahat ça yersin tatlımm....
afiyet olsun bal şeker olsun minnak bedeninde...çıtır sultanımm
kaçaaaaak nerdesiin sen özledik bebeğim....ne durumdasın neler yapıyosun de bakiim kamuoyu açıklama bekliii
benim transferimm...adetten sonra 7. ay da oldu..şaka bir yana ilk denememde donmuş tedaviis olunca öle olmuştu..ama genelde adetin 13.14. günü gibii opu yapılır 15. yada 18.günde embriyo gelişimne göre transferimiz yapılır...benim aylarca adetin 15 günü gittiğim tarnsfer işlemi iptal edildi..sonuncu da yapıldı neyse kii..
gunaydınnnn :) sabah sabah hepımız hortlamışızzZZzz
Ben iyiyim cok sukur canim annemde iyi dusundugum.gibi sorun yasamadik insallah bundan sonra yasanmaz da ama hala resmiler yani fazla konusmuyorlar. Insallah boyle boyle duzelir. Benimki de gitti ben disarda kahvalti yaparim siz annenle yapin dedi annemin uyanmasini bekliyorum
kendısnı goremedımmerak ettım
kızlar bana dua edın yarın ultrasyona grcez :) çoKkKk heycanlıyım desem zaman nasıl gectı gelınde bana sorun ınsallah hersey ıyı olur buraya kadar geldım sonuna kadar dewam eder sadece dua ıstyorum sızı sewyorum
değerin güzel başladı herşey yolunda merak etme şekerim yarında hem keseyi hem kalp atışını görürsün ağzın kulaklarında gelir topiğe yazarsın olacaklar bu işte söyledim ben sana
sen oyle dıyorsan dr ne demek dusermıs canım benım :) ınsallah ya bende ferıdeyı merak ettım lekelenme falan normal mı son zamnlarda mıgdesıde cok bulanyordu
kızlar ben kaçar sızı opuyorum ben yokken çokkk konusmayın sonra hepsnı okumakta zorlanyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?