Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım yaaa ne desem bilemedim sen gene de kan testini yap inşaallah mucizen seninledir :26::26:
şifa olsun tatlım kan olsun can olsun meleğine inş..erken başlamışsın sen yemelere.,inşaallah bulantıların hemen başlamaz da rahat ça yersin tatlımm....
afiyet olsun bal şeker olsun minnak bedeninde...çıtır sultanımm
güzel bayanlar iyi akşamlar özledim hepinizi
bir aydır girmedim nerdeyse. birazdan kaçıcam zaten. Allahım hepinizin
dualarını kabul etsin. hepimize güzel bebekler versin.
kaçaaaaak nerdesiin sen özledik bebeğim....ne durumdasın neler yapıyosun de bakiim kamuoyu açıklama bekliii
kızlar transferleriniz adetten sonra kaçıncı güne denk geldi.
benim transferimm...adetten sonra 7. ay da oldu.. şaka bir yana ilk denememde donmuş tedaviis olunca öle olmuştu..ama genelde adetin 13.14. günü gibii opu yapılır 15. yada 18.günde embriyo gelişimne göre transferimiz yapılır...benim aylarca adetin 15 günü gittiğim tarnsfer işlemi iptal edildi..sonuncu da yapıldı neyse kii..

sabah olmadan azcık yatayım iyi geceler cancağızlarım

İyi geceler cancağızımm.ben de bu sefer erkenden yatayımm yarın cam silecem ütüyü habire erteliyorum bakalım ne zamana kadar erteleyebilecem acabaa...hafta sonu uçağa binene kadar vaktim var nasılsaa....
yarın fırsat bulursam uğramaya çalışacağım 4 tane cam beni bekliyor...

İyi geceler güzel bir sabaha uynmak dileğiylee

yorucu bir gün seni bekliyoo demek kolay gelsin canım...
zaten gidiyonda

Gunaydin kizlar guldencim sen de erkencisin sana da gunaydin.bebekim..

günaydın canım evet erkenciyim beyimi yolladım işlerimi halletmem gerekirken topiğe geldim Allah iyiliğimi versin inşallah sen nasılsın ne durumdasın anneciğin nasıl

günaydın canım evet erkenciyim beyimi yolladım işlerimi halletmem gerekirken topiğe geldim Allah iyiliğimi versin inşallah sen nasılsın ne durumdasın anneciğin nasıl

Ben iyiyim cok sukur canim annemde iyi dusundugum.gibi sorun yasamadik insallah bundan sonra yasanmaz da ama hala resmiler yani fazla konusmuyorlar. Insallah boyle boyle duzelir. Benimki de gitti ben disarda kahvalti yaparim siz annenle yapin dedi annemin uyanmasini bekliyorum

sorma valla ac gozlu gıbıyım sonrada catlycak gıbı oluyorum utanmaya basladım kendımden :)

kızlar bana dua edın yarın ultrasyona grcez :) çoKkKk heycanlıyım desem zaman nasıl gectı gelınde bana sorun ınsallah hersey ıyı olur buraya kadar geldım sonuna kadar dewam eder sadece dua ıstyorum sızı sewyorum

gunaydınnnn :) sabah sabah hepımız hortlamışızzZZzz

erkenciyiz diyelim hortlamak pek uymadı bizim gibi cici güzel şahane kadınlara

maşallah daha iyi olun inşallah...
aklını başına daimi olarak alırsa kocacın zaten sorun kalmayacak..
geçici değil kalıcı iyilik versin Rabbim ve bir an önce ilişkiler düzelsin sende huzura kavuş artık...
bende daha kahvaltı yapiciimmmm ama yalnızım bi komşumu bulsam acaba
hatunlar geç kalkıyolar bu saatte kapılarına dayansam kahvaltıya geldim diye küfür olarak sayarlar

kendısnı goremedım merak ettım

canım evde dinleniyor şu an lekelenmesi vardı ama herşey yolunda inşallah sorunsuz devam edecek..

değerin güzel başladı herşey yolunda merak etme şekerim yarında hem keseyi hem kalp atışını görürsün ağzın kulaklarında gelir topiğe yazarsın olacaklar bu işte söyledim ben sana

değerin güzel başladı herşey yolunda merak etme şekerim yarında hem keseyi hem kalp atışını görürsün ağzın kulaklarında gelir topiğe yazarsın olacaklar bu işte söyledim ben sana

sen oyle dıyorsan dr ne demek dusermıs canım benım :) ınsallah ya bende ferıdeyı merak ettım lekelenme falan normal mı son zamnlarda mıgdesıde cok bulanyordu

sen oyle dıyorsan dr ne demek dusermıs canım benım :) ınsallah ya bende ferıdeyı merak ettım lekelenme falan normal mı son zamnlarda mıgdesıde cok bulanyordu

aaa tabi şekerim doktora ne gerek var ben tamam diyosam tamamdır
lekelenme hatta kanamayla gebelik geçirenler çok o nedenle normal gibi durmasada olabiliyor böyle şeyler önemli olan kanama alanının kese den uzak olması zamanla kanama alanı küçülüp yokoluyor ferdide de böyle olacak...mide bulantısı kadar doğal bişi varmı ayol

kızlar ben kaçar sızı opuyorum ben yokken çokkk konusmayın sonra hepsnı okumakta zorlanyorum :)

kaç bakalım bende kahvaltıya kaçıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…