Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaa sen var yaaa:))

siz erkenden girmezsiniz diye bende saat 9 bucuk gibi greyim dedim ama benden önce davranmıssın:)))
seviyorum kız seniii

Canim benim guzel dualarina amin diyorum insallah daha da iyi olur..Ahh caniim annecim.guzeel.bir jahvalti masasi hazirladi yakin olsan beraber gotururduk:)

günaydınlar herkese, mutlu günler

Sana da gunaydin canimm

Günaydın güzel hatunlar nasılsınız bende acayip bi uyku hali var ya ilaçlar ağırmı geliyo acaba günde 5 tane ilaç içiyorum

yaaa sen var yaaa:))

siz erkenden girmezsiniz diye bende saat 9 bucuk gibi greyim dedim ama benden önce davranmıssın:)))
seviyorum kız seniii

ben anlamam hava atıyonya erkenden geliyom kimseler olmuyooo felan diye al sana erkenden geldim işte sen yoktun

Günaydın güzel hatunlar nasılsınız bende acayip bi uyku hali var ya ilaçlar ağırmı geliyo acaba günde 5 tane ilaç içiyorum

maşallah şekerim iyisiniz tek taşımızla
5 tane ilaç yapıyor olabilir tabii bi de tembelliktende olabilir

iyiyiz şekerim sen nasılsın? bizim bugün kontrolümüz vardı ama perşembeye ertelendi Hulusi daktırımız olmayacakmış. diyetisyen randevumuz var ona gidecem 3 buçuk gibi.

bende iyim canım nasıl olsun işteyim öyle gidiyo hayat:)))
hayırdır canım diyetisyene öylesinemi gidiyosun bişeymi var..:44:

ben anlamam hava atıyonya erkenden geliyom kimseler olmuyooo felan diye al sana erkenden geldim işte sen yoktun

ben gelseydim kalktığım saatte görürdünüz siz erken nasıl oluyomuş, biz gerçekten hortluyoz çünkü sabahın dördünde uyandık daha da uyuyamadık hıh saat 8 ile 9 arası uyumuşum o kadar.

ben gelseydim kalktığım saatte görürdünüz siz erken nasıl oluyomuş, biz gerçekten hortluyoz çünkü sabahın dördünde uyandık daha da uyuyamadık hıh saat 8 ile 9 arası uyumuşum o kadar.

evde net olsa yatış kalkıs saatlerimi bende gösterirdim size sabaha böyle oluyom

bende iyim canım nasıl olsun işteyim öyle gidiyo hayat:)))
hayırdır canım diyetisyene öylesinemi gidiyosun bişeymi var..:44:

şekerim ben diyetisyene hamile kaldığımdan beri gidiyom aynı hastanede zaten takip amaçlı. Hulusi daktır bana en fazla 15 kilo alacan ona göre deyince korktum ben soluğu diyetisyenin yanında aldım. her kontrolde ona da gidiyoruz hem benim hem de bebişlerin durumunu değerlendiriyo. bugün itibariyle 9 kilo almış bulunuyorum.

bundan sonra kim saat kaçta kalkarsa hemen topiği açacak ve bir mesaj yazacak ispatı olsun diye
aksi halde kim daha erken kalktı kavgası çıkar bu da bize yakışmaz

hımm tamam canım bende acaba dedim bişey mi var ii yapmıssın canım
bundan sonra kim saat kaçta kalkarsa hemen topiği açacak ve bir mesaj yazacak ispatı olsun diye
aksi halde kim daha erken kalktı kavgası çıkar bu da bize yakışmaz

hı hııı sadece selam verip cıkın sonra ben yanlız kalayım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…