erkenciyiz diyelim hortlamak pek uymadı bizim gibi cici güzel şahane kadınlara
maşallah daha iyi olun inşallah...
aklını başına daimi olarak alırsa kocacın zaten sorun kalmayacak..
geçici değil kalıcı iyilik versin Rabbim ve bir an önce ilişkiler düzelsin sende huzura kavuş artık...
bende daha kahvaltı yapiciimmmm ama yalnızım bi komşumu bulsam acaba
hatunlar geç kalkıyolar bu saatte kapılarına dayansam kahvaltıya geldim diye küfür olarak sayarlar
canım evde dinleniyor şu an lekelenmesi vardı ama herşey yolunda inşallah sorunsuz devam edecek..
günaydınlar herkese, mutlu günler
yaaa sen var yaaa:))
siz erkenden girmezsiniz diye bende saat 9 bucuk gibi greyim dedim ama benden önce davranmıssın:)))
seviyorum kız seniii
Günaydın güzel hatunlar nasılsınız bende acayip bi uyku hali var ya ilaçlar ağırmı geliyo acaba günde 5 tane ilaç içiyorum
nasılsınız kızlaarrrr
ben anlamam hava atıyonya erkenden geliyom kimseler olmuyooo felan diye al sana erkenden geldim işte sen yoktun
günaydınlar herkese, mutlu günler
Canim benim guzel dualarina amin diyorum insallah daha da iyi olur..Ahh caniim annecim.guzeel.bir jahvalti masasi hazirladi yakin olsan beraber gotururduk:)
Sana da gunaydin canimm
iyiyiz şekerim sen nasılsın? bizim bugün kontrolümüz vardı ama perşembeye ertelendi Hulusi daktırımız olmayacakmış. diyetisyen randevumuz var ona gidecem 3 buçuk gibi.
ben anlamam hava atıyonya erkenden geliyom kimseler olmuyooo felan diye al sana erkenden geldim işte sen yoktun
bu bana bugünlük iyi kapak olduuuuu
ben gelseydim kalktığım saatte görürdünüz siz erken nasıl oluyomuş, biz gerçekten hortluyoz çünkü sabahın dördünde uyandık daha da uyuyamadık hıhsaat 8 ile 9 arası uyumuşum o kadar.
bende iyim canım nasıl olsun işteyim öyle gidiyo hayat:)))
hayırdır canım diyetisyene öylesinemi gidiyosun bişeymi var..:44:
ben gelseydim kalktığım saatte görürdünüz siz erken nasıl oluyomuş, biz gerçekten hortluyoz çünkü sabahın dördünde uyandık daha da uyuyamadık hıhsaat 8 ile 9 arası uyumuşum o kadar.
hımm tamam canım bende acaba dedim bişey mi var ii yapmıssın canımşekerim ben diyetisyene hamile kaldığımdan beri gidiyom aynı hastanede zaten takip amaçlı. Hulusi daktır bana en fazla 15 kilo alacan ona göre deyince korktum ben soluğu diyetisyenin yanında aldım. her kontrolde ona da gidiyoruz hem benim hem de bebişlerin durumunu değerlendiriyo. bugün itibariyle 9 kilo almış bulunuyorum.
bundan sonra kim saat kaçta kalkarsa hemen topiği açacak ve bir mesaj yazacak ispatı olsun diye
aksi halde kim daha erken kalktı kavgası çıkar bu da bize yakışmaz
süper olmşşş...
kızım sen bu smileyleri nerden buluyon yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?