hımm tamam canım bende acaba dedim bişey mi var ii yapmıssın canım
hı hııı sadece selam verip cıkın sonra ben yanlız kalayım dimi
süper oluyo ama yaa biz tembeliz kızııımmm
diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
duruma bağlı o an selam veripte çıkadabilirim çıkmayadabilirim iş güç ruh hali bunlar belirleyici unsular
süper oluyo ama yaa biz tembeliz kızııımmm
aynen şekeriimm....
kızz yazık değilmi o kuşlara hiç yakıstaramadım sanaaasıl tembel benim şekerim siz çalışıyonuz bende çalışmak yok bebede yok zamanım bol bu ara bende sarı kafa avındayım
bak av dedimde aklıma geldi ben avlanmaya başlayacam mecbur
8.katta ve en tepede oturuyorum üreme mevsimi çatıların köşeleri benim balkonum yuva yapmaya çalışan kuşların uğrak yeri oldu deli oliciiimmmm:95::95::95: tv de de tam hatıryalamadığım sanırım mart ağustos arası avlanma yasağı var haberini duydum ama ben bu yasağı delip elime bir sapan alıp balkona kurulup gelen giden kuşu avlamayı düşünüyorumbalkonumu onlardan kurtarmak istiyorum temiz kalsın diye uğraşıyorum yolcam tüylerini bunların
napcan canım biz dr lar ne diyosa onu yapıyoruz dikkat et kendine sonrada dr unun dediklerine göre hareket edersin..Ya kızlar ben otura otura iyice tembel oldum galiba bide yiyip oturmaktan çok kilo aldım ya gebeliğin başından beri 6 kilo almışım ama doktor artık yavaş yavaş çıkabilirsin sadece 1 saat ayakta gezebilirsin dedi dedim denize girebilirmiyim girebilirsin ama temmuzda dedi soğuk denize girmek yasak idrar yollarından korkuyorum dedi şimdi sabırsızlıkla denizi bekliyorum ben haziranın ortasında girerim t emmuzu beklemem kıpırdasam belki bu kadar kilo almam bakalım sıcaktada nereye kıpırdacaksam artık çok sısağa denk geldim
ammiiimnn canım inşallah...kızlar benim kuzular çok kuduruklar gerçekten şuanda öyle bir tepiyolarki canımı acıtıyolar resmen.
şimdi geliştikçe kemiklerini hissediyorum resmen çok sert vuruyolar.
çok farklı bir duyguymuş bu. hep dua ediyom Allahım size de nasip etsin de siz de burdan paylaşın hissettiklerinizi.
Ya kızlar ben otura otura iyice tembel oldum galiba bide yiyip oturmaktan çok kilo aldım ya gebeliğin başından beri 6 kilo almışım ama doktor artık yavaş yavaş çıkabilirsin sadece 1 saat ayakta gezebilirsin dedi dedim denize girebilirmiyim girebilirsin ama temmuzda dedi soğuk denize girmek yasak idrar yollarından korkuyorum dedi şimdi sabırsızlıkla denizi bekliyorum ben haziranın ortasında girerim t emmuzu beklemem kıpırdasam belki bu kadar kilo almam bakalım sıcaktada nereye kıpırdacaksam artık çok sısağa denk geldim
Ya kızlar ben otura otura iyice tembel oldum galiba bide yiyip oturmaktan çok kilo aldım ya gebeliğin başından beri 6 kilo almışım ama doktor artık yavaş yavaş çıkabilirsin sadece 1 saat ayakta gezebilirsin dedi dedim denize girebilirmiyim girebilirsin ama temmuzda dedi soğuk denize girmek yasak idrar yollarından korkuyorum dedi şimdi sabırsızlıkla denizi bekliyorum ben haziranın ortasında girerim t emmuzu beklemem kıpırdasam belki bu kadar kilo almam bakalım sıcaktada nereye kıpırdacaksam artık çok sısağa denk geldim
kızlar benim kuzular çok kuduruklar gerçekten şuanda öyle bir tepiyolarki canımı acıtıyolar resmen.
şimdi geliştikçe kemiklerini hissediyorum resmen çok sert vuruyolar.
çok farklı bir duyguymuş bu. hep dua ediyom Allahım size de nasip etsin de siz de burdan paylaşın hissettiklerinizi.
kızz yazık değilmi o kuşlara hiç yakıstaramadım sanaa
şaka bi yana canım evet cok pislik oluyo yaa bendede vardı bi ara ben artık yuvalarının altına gazete koyuyodum onuda hergün aklıma estikçe değiştiriyodum öylelikle biraz daha temiz oluyodu tavsiye ederim..
napcan canım biz dr lar ne diyosa onu yapıyoruz dikkat et kendine sonrada dr unun dediklerine göre hareket edersin..
mecburi tembellik seninki dert etme. idrar yolları da bela kızım ben her ay çekiyom bir iki kere. hamilelikte zaten sık oluyo sen dikkat edecen.
yaaaaa bende girmek istiyom denize, çıldırıyorum zaten 2 sene olacak, geçen sene de gidemedik tatile. hep bu sıpalar yüzünden.
bana kuşları savunmaaa söleee kaç para aldın avukatlıklarını aypmak için söleeee kötü kadın
balkonuma yuva istemiyorum gitsin başka yere yuvalasınlar sonra babaları terketcek bunları analarıdsa geçim derdine düşcek o da terketcek bana kalcaklar anne babasının bakmadığı yavrılara ben niye bakıyorum
ama şekerim senin hareketsiz geçirmeye mecbur olduğun bir dönem vardı ve hala var kilo alman doğal azcık dikkat et yediklerine bu aralar...bu halde yüzmeyi düşünmemek lazım tabikide daktırda öle demiş bir ay daha sık dişini temmuzda serbet..
oyyyyyy maşallahhhhh kuzularaaaaa
iki tane oluncada tekme sayısıda fazla oluyor tabii
darısı bizlere olsun hemen acil çok çabuk hemdeee...
amin canım hemen olsun hemen. 4 el ve 4 ayak olunca yerleri de dar geliyo herhal. kızım daha cadı bunun farkındayım üstte ve en çok o şımarıyo oğlanı da sıkıştırıyo tabi. ya da oğlan onu sıkıştırıyo malum oğlan daha şişko, kız da bana tepiyo anneeee kurtar beni diye.
Güldenim linki verebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?