Selam kızlar bende oy kullandım hadi bakalım hayırlısı olsun hakeden kazansın:)
amin canım hemen olsun hemen. 4 el ve 4 ayak olunca yerleri de dar geliyo herhal. kızım daha cadı bunun farkındayım üstte ve en çok o şımarıyo oğlanı da sıkıştırıyo tabi. ya da oğlan onu sıkıştırıyo malum oğlan daha şişko, kız da bana tepiyo anneeee kurtar beni diye.
bizde bu analık duygusu evlat haseti varken herşeye bakarız kuzumm
sen onlara değilde pislettiklerine kızıyosun zaten ben seni biliyorum
buyur bebişim 3 nolu tarif süslü krepler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/620717-sandvic-kanepeler-20.html
öncelikle geçmiş olsun bu yollarda cok oyalanmazsın inşallah canım...Kısaca sizden bir konuda bilgi almak istiyordum umarım yardımcı olursunuz kızlar...,
Ben geçen ay klomen kullanmaya başladım sonucunda ise sol tarafta tek bir tane kalitesiz yumurtam oluşmuştu....sonra ege ünv hastanesine başvurdum ve orada tedavim başlayacak Allah nasip kısmet ederse..önce vajinal ultrasonla bakıldı..smear yapıldı..kanda bakıldı...sonra hemşirenin biri infertilite bölümünde bana dosya açtı...
Şimdi gelelim soruma...bana hemşire adetimin 2. ci ya da 3. günü gel dedi..yarın sabah gidicem ??
SİZCE NE GİBİ İŞLEMLER YAPILACAK? YİNE ALTTAN BAKARLAR MI ADETLİYKEN ? YOKSA SADECE KAN TAHLİLİ Mİ YAPILIR ??
lütfen cvp yazın bu konuda çok bilgisizim...daha yeni başladım bu yola...
evet canım haklısın ne demişleerrr alışmadık g..... don dururmu??eveettt pisliklerine kızıyorum ben tabikide ama kıçları don tutmazki bağlayımda kurtulayım
Kızlar gülceksiniz ama kendime internetten sığabileceğim bi bikini bakıyorum yada hamile mayosu
Kızlar gülceksiniz ama kendime internetten sığabileceğim bi bikini bakıyorum yada hamile mayosu
evet canım haklısın ne demişleerrr alışmadık g..... don dururmu??
onlarda alısmamıslar
Kısaca sizden bir konuda bilgi almak istiyordum umarım yardımcı olursunuz kızlar...,
Ben geçen ay klomen kullanmaya başladım sonucunda ise sol tarafta tek bir tane kalitesiz yumurtam oluşmuştu....sonra ege ünv hastanesine başvurdum ve orada tedavim başlayacak Allah nasip kısmet ederse..önce vajinal ultrasonla bakıldı..smear yapıldı..kanda bakıldı...sonra hemşirenin biri infertilite bölümünde bana dosya açtı...
Şimdi gelelim soruma...bana hemşire adetimin 2. ci ya da 3. günü gel dedi..yarın sabah gidicem ??
SİZCE NE GİBİ İŞLEMLER YAPILACAK? YİNE ALTTAN BAKARLAR MI ADETLİYKEN ? YOKSA SADECE KAN TAHLİLİ Mİ YAPILIR ??
lütfen cvp yazın bu konuda çok bilgisizim...daha yeni başladım bu yola...
Allah sizi napıyım ben yaaaa laflara bak, biri kuşlara don bağlamaya kalkar biri durmaz der
ben kayınpedere söyleyim de bizim kuşlara don bağlasın kakalarını toplaması kolay olur.
Tamamdır canım hayırlısı olsun
öncelikle geçmiş olsun bu yollarda cok oyalanmazsın inşallah canım...
benim dr um adetim 3 günü adetliyken alttan bakmıştı ozaman yumurtaların durumu daha ii görünüyor demişti
sende bebeler gelmeden kuşlarla alıstırma yaptıcan dimi kayınpederine çakaaalllll
keşke burda olsanda yettik ayşegül diye yetişebilsekİmdatttt diye bağırmak istiyorum çerçeveler değişiyor ev her yer her yerde kadında ctesi gelebilirim anca diyo
Tozdan nefes alamıyorum
biri seni kandırmış adetliyken muayene olunca yumiler daha iyi görünüyor diye bakılmıyor yavrım gelişemeye aday kaç folikül var ona bakılıyor ve 2. ya da 3.gün iğneye başlaman lazım ki hepsi bir anda büyüyebilsinler aksi halde geç vurulan iğnede o ay öne atılacak yumi bir anda öne çıkar iğneyide vurunca alır başını gider diğerleri geride kalar
evet canım haklısın ne demişleerrr alışmadık g..... don dururmu??
onlarda alısmamıslar
öncelikle geçmiş olsun bu yollarda cok oyalanmazsın inşallah canım...
benim dr um adetim 3 günü adetliyken alttan bakmıştı ozaman yumurtaların durumu daha ii görünüyor demişti
hoşgeldin tatlım...
bundan sonra her randevunda alttan muayene olacaksın...
adetli iken ya da değilken farketmez...
2. ya da 3.günü gidince kanda rahliller apılcak bi de muayene olacaksın çıkan kan sonuçları ve ultrason görüntüne göre kullanacağın iğne ve dozu belli olacak aynı gün sana iğnenin nasıl vurulacağını anlatacaklar...bu iğneleri yumurta gelişimine göre 8-10 gün arası vuracaksın en son yeterli olgunluğa erişince yumiler çatlatma iğnesi denen iğneyi vuracaksın bu iğneden 36 saat sonra yumurtaların toplanacak anestezi altında...kabaca bu şekilde canım...
evet önce alıştırmak lazım sonra don almak lazım almadan önce onun bunun donuyla alıştırmalıki alışmazsa boşuna don almış olmayızAllahım ne diyorum ben yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?