Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlar bende oy kullandım hadi bakalım hayırlısı olsun hakeden kazansın:)

selam tatlım ne iyi ettinde verdin geldin

çok tatlılar amaaa okurken hayal ediyorum onlarıııı demek kıs üstte
totosuyla oğlanın kafasına baskı yapıyorse git öte diyodur

bizde bu analık duygusu evlat haseti varken herşeye bakarız kuzumm
sen onlara değilde pislettiklerine kızıyosun zaten ben seni biliyorum

eveettt pisliklerine kızıyorum ben tabikide ama kıçları don tutmazki bağlayımda kurtulayım

öncelikle geçmiş olsun bu yollarda cok oyalanmazsın inşallah canım...
benim dr um adetim 3 günü adetliyken alttan bakmıştı ozaman yumurtaların durumu daha ii görünüyor demişti

Kızlar gülceksiniz ama kendime internetten sığabileceğim bi bikini bakıyorum yada hamile mayosu

Kızlar gülceksiniz ama kendime internetten sığabileceğim bi bikini bakıyorum yada hamile mayosu

ne gülelim kıız bak tabi, ben daha dün mü ne gördüm unnado da hamile mayoları hatta adı da tankini diye bişeydi yanlış hatırlamıyosam adına gülmüştüm ben.

evet canım haklısın ne demişleerrr alışmadık g..... don dururmu??
onlarda alısmamıslar

Allah sizi napıyım ben yaaaa laflara bak, biri kuşlara don bağlamaya kalkar biri durmaz der
ben kayınpedere söyleyim de bizim kuşlara don bağlasın kakalarını toplaması kolay olur. hem bakarız duruyo mu durmuyo mu

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım...
bundan sonra her randevunda alttan muayene olacaksın...
adetli iken ya da değilken farketmez...
2. ya da 3.günü gidince kanda rahliller apılcak bi de muayene olacaksın çıkan kan sonuçları ve ultrason görüntüne göre kullanacağın iğne ve dozu belli olacak aynı gün sana iğnenin nasıl vurulacağını anlatacaklar...bu iğneleri yumurta gelişimine göre 8-10 gün arası vuracaksın en son yeterli olgunluğa erişince yumiler çatlatma iğnesi denen iğneyi vuracaksın bu iğneden 36 saat sonra yumurtaların toplanacak anestezi altında...kabaca bu şekilde canım...

İmdatttt diye bağırmak istiyorum çerçeveler değişiyor ev her yer her yerde kadında ctesi gelebilirim anca diyo
Tozdan nefes alamıyorum

Allah sizi napıyım ben yaaaa laflara bak, biri kuşlara don bağlamaya kalkar biri durmaz der
ben kayınpedere söyleyim de bizim kuşlara don bağlasın kakalarını toplaması kolay olur.

sende bebeler gelmeden kuşlarla alıstırma yaptıcan dimi kayınpederine çakaaalllll

Tamamdır canım hayırlısı olsun

benim dr um adetim 3 günü adetliyken alttan bakmıştı ozaman yumurtaların durumu daha ii görünüyor demişti

biri seni kandırmış adetliyken muayene olunca yumiler daha iyi görünüyor diye bakılmıyor yavrım gelişemeye aday kaç folikül var ona bakılıyor ve 2. ya da 3.gün iğneye başlaman lazım ki hepsi bir anda büyüyebilsinler aksi halde geç vurulan iğnede o ay öne atılacak yumi bir anda öne çıkar iğneyide vurunca alır başını gider diğerleri geride kalar

Tatili seviyorum kim sevmez ki her sene gideriz biz alışkınım izmirde olduğum için günübirlik bile gittiğimiz olur ben en iyisi bikini bakayım hamile mayoları çok pahalı hem sonrada giyemem onu bikinidede göbek çıkcak ama ilerde de giyebilirim

İmdatttt diye bağırmak istiyorum çerçeveler değişiyor ev her yer her yerde kadında ctesi gelebilirim anca diyo
Tozdan nefes alamıyorum
keşke burda olsanda yettik ayşegül diye yetişebilsek

harbi hee folikülün ismi aklıma gelmedi iyimi bende yumidi galiba diye öyle yazmıstım deminden beridir neydi diye düşünüyorum

evet canım haklısın ne demişleerrr alışmadık g..... don dururmu??
onlarda alısmamıslar

evet önce alıştırmak lazım sonra don almak lazım almadan önce onun bunun donuyla alıştırmalıki alışmazsa boşuna don almış olmayızAllahım ne diyorum ben yaaa..

ne gülmesi şekerim ne var bunda ama madem güleceksiniz dedin seni yalancı çıkarmak istemem hazır ol gülcem şimdi

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :)..ilk defa gideceğim için birz heyecan yaptım sanırım :)

:)
Detaylı bir cevap olmuş çok teşekkür ederim...
Alttan muayeneden nefret ediyorum ama alışmam gerekicek sanırım :)
yumurtalarım toplanınca ne olacak...
eşime de gün verdiler ama taaa 29 temmuz da ???

yani yumurtalarım toplanınca ne olacka ? kafam karışık

evet önce alıştırmak lazım sonra don almak lazım almadan önce onun bunun donuyla alıştırmalıki alışmazsa boşuna don almış olmayızAllahım ne diyorum ben yaaa..

c anım ne dicen kafayı yemiş durumdayız..
tüpe okadar cok para harcıyozki nerden nerden fiyat azaltsak diye bakıyoruz bizde bunu onun bunun donlarıyla yapalım diyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…