Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ya benimde yemek yapmam lazım kalkamıyorum bugün yine uyuşukluğum üstümde akşama kadar yatasım var

yat şekerim sen iki canlısın kocanda niye ypmadın demz o yapsın hatta yemegi sen bebiş doğunca cok yorulucan uykusz kalcan onun içn dinlenme bak

Arkadaşlar benim arkadaşım da tüp bebek denemesi yapacak da yumurta alıp dışarda dölleyip iki gün sonra tekrar geri yerleştireceklermiş. Bu konuda başarılı olan arkadaşlar neler yaptılar? Neden başarısız olunur? Neden tutmaz? Ben bunları öğrenmek istiyorum..

yat şekerim sen iki canlısın kocanda niye ypmadın demz o yapsın hatta yemegi sen bebiş doğunca cok yorulucan uykusz kalcan onun içn dinlenme bak

Sağolsun oda yapıyo da bugün ona salatayı yaptırcam sadece genelde mutfağa beraber gireriz oda yardımcı olmasa ben ne yapardım evlendiğimizden beri ben doğru dürüst bulaşık yıkamamışımdır hep o halleder canım benim

Canım çok özür dilerim baya geç oldu cevabım foruma girmedim uzun zamandır o gün de ne var ne yok bakayım dedim.benim 18martta OPU olmuştu 31inde regl oldum.normalinden bi 5gün falan erken oldum ben.çok da farketmedi açıkçası.bende hiç kanama olmadı şimdiye kadar OPU denemelerinde canım.

canım nasılsın, bebişler nasıl?
hayırdır annenle bir sorun mu var ben mi kaçırdım.

Iyiyim canim cok sukur en son gittigimizde hrrsey yolundaydi iyidirler insallah5gun sonra kontrol var iple.cekiyorum. Durucum annemle esimin arasi pek iyi sayilmaz annem geldi bizde kaliyor.

günaydın datlummmm

ne yediniz acaba:26::26::26:

ama simdi hamisler de var canlari cekersee

canım pazar gece burdasın yani...
acilinden görüşcez inşallah tamammı ...

haydi yap işlerini bakalım vakit hızlı geçiyor yapamadıkça stresi adama yetiyor düşüncesi...

Ya benimde yemek yapmam lazım kalkamıyorum bugün yine uyuşukluğum üstümde akşama kadar yatasım var
canım okudum korkmuşsun testlerden dolayı çok şükür bişi yokmuş çok sevindim..
kzıını sağlıkla dünyaya getirceksin inşallah....
yat amann canım her zaman gebe olcanmı sankiii..
bak biz boşluktan bunalıyoruz yatıyoruz iş yapıyoruzda noluyooooo
kızlar nbr nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim sizi ne var ne yok?

iyiz canım sen nasılsın?
göreve devammı?..benden haber yok spora gtmek dışında bide dgs sınavıma çalışmalarımı hızlandırma dışında..

maşllh allh mutluluğunuzu daim etsin cnm benim ne güZel hep böle huzrlu mutlu yuvanız olsun hepimzin inş

teyzoşları kurban olsun nasıl sevindilermi anneanne gelince...
ohh keyfine bak tamammı sıkma canını....

selamlar hepinize:)) nasılsınız?ben bugün cook mutluyum rabbime şükürler olsun 2.prensesimde emeklemeye başladı :))sabah sabah gözlerime inanamadım,,ama kardeşi gibi önce geri geri degil direk öne emeklemeye başladı cok şaşırdım:))ikizde olsalar cok farklılar ya

kızlarr...
beni hatırlayın yum yumlar kalitesiz çıktı ve tedavim iptal oldu.
3 gün kan pıhtıları döküldü hadi içim delik deşik oldu dedim.
2 gündür de kahve akıntım var. normal mi bu?
doktor adetini erken olursun dedi ama bu kadar mı erken olurum yani çatlamadan 5 gün sonra. rahim kalınlığım da 12 küsüre ulaşmıştı.
bi sorun yoktur değil mi kızlar?
eşim doktoru ara diyor ama artık eski heycanla doktoru arayasım hiç gelmiyor :.(

ayy sağolasın canım. sayfalarca cevabını takip ettim meğer son sayfaya daha yeni yazmışsın. benim de dökülen kan pıhtıları yerini kahve akıntıya bıraktı.

Herkese merhaba bu topic bagimlilik yapiyor...sohbetlerinize katilamasamda arada gelip okuyorum...
Size birsey danisacagim.subatta negatifle sonuclanan tup ted olmustu sonraki ay 35 gunde adet oldum ama bu ay 48 gun oldu hala tik yok...normalde 35-40 gunde oluyorum 35 ve 42 gunde idrar test yaptim tabiiki negatif. Tup tedavisinden sonra adet duzensizlikleri yasayanlariniz varmi?? Negatiften sonra hic kontrole falanda gitmedim kist falanmi olustu acep....uffff bi olsamda rahatlasam

kızlar hayatım kaymıs durumdayım sabah sıze yazdım cıktım o saatten berı yatkatyım sadece yemeğe ve wc ye kalktım gorsenız nefes almaya halım yok anammm ne oluyor bana ??? :) yoksa belırtılerımmı başladı gittım kaynanacğıma sağolsun bana bırguzel baktı sımdık ewme geldım zar zor yemek yaptım sıze bakıyım dedım gerı yatısa gcıcem opuldunuz

ayy sağolasın canım. sayfalarca cevabını takip ettim meğer son sayfaya daha yeni yazmışsın. benim de dökülen kan pıhtıları yerini kahve akıntıya bıraktı.

Bi doktoruna sor istersen canım normalmiböyle olması diye.bilemedim bende şimd.çünkü dediğim gibi daha önce hiç OPUdan sonra kanamam olmadı benim:26::26: bence bu adet kanaması değil hemen olmazsınki yaw:26::26:

canım bence bi doktorunu ara...

merhaba tatlım..
epey oldu görüşmeyeli
adet gecikmesini ben yaşadım ocaktaki negatif tüp bebekten sonra geçen ay ve bu ay düzene girdi diyebilirim daha önce hep gecikmeli adet oldum...kist olmasada olabiliyor gecikme ya da düzensizlik hormonlardan sanırım...

oyyyyy yicem ben o minnakları amaaaa
maşallah kuzularıma

gecmıs okumaya vaktım yok kızlar.benım adetım sokuldu ıyıce ama doktor ılla ıtıyor tahlılı,bugun evrdım sukur ama yrın alcam sonucumu nerdyse adetım bıtcek sonucumu alamdım daha

merhaba tatlım..
epey oldu görüşmeyeli
adet gecikmesini ben yaşadım ocaktaki negatif tüp bebekten sonra geçen ay ve bu ay düzene girdi diyebilirim daha önce hep gecikmeli adet oldum...kist olmasada olabiliyor gecikme ya da düzensizlik hormonlardan sanırım...[/QUOTE]

Bende oyle tahmin ettim,sagol...kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…