Ya benimde yemek yapmam lazım kalkamıyorum bugün yine uyuşukluğum üstümde akşama kadar yatasım var
yat şekerim sen iki canlısın kocanda niye ypmadın demz o yapsın hatta yemegi sen bebiş doğunca cok yorulucan uykusz kalcan onun içn dinlenme bak
diğer dosyalarda e2 değeri yazıyormuş ördüm 2810 muş.
e2 yüksek olsa da kalite düşük olabiliyor demekhem de çok kötü diye yazmışlar.
sana da geçmiş olsun canım.
peki sen tedavi iptal olunca kaç gün sonra adet oldun? bana doktor çabuk olursun dedi de..
kızlar sizlerin yumurta toplamadan kaç gün sonra daha kan gelmeye devam etti?
yani taze kan değil de pıhtı halinde kahverengi kan hala devam ediyor. perşembe oldu yum.top. normal mi?
canım nasılsın, bebişler nasıl?
hayırdır annenle bir sorun mu var ben mi kaçırdım.
günaydın datlummmm
ne yediniz acaba:26::26::26:
canım pazar gece burdasın yani...sonra yaparım diye diye bıu güne kadar salladım zaten....pazar akşamı giidyorum zamanım kısıtlı ama Allah biliyor içimi hiç kendimi paralayasım yokbiran önce temizlik moduna kakılmış kılığına girmem lazımm ....hadi ben kaçtım şekerler arada uğrar size cee yaprımm
canım okudum korkmuşsun testlerden dolayı çok şükür bişi yokmuş çok sevindim..Ya benimde yemek yapmam lazım kalkamıyorum bugün yine uyuşukluğum üstümde akşama kadar yatasım var
kızlar nbr nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim sizi ne var ne yok?
Sağolsun oda yapıyo da bugün ona salatayı yaptırcam sadece genelde mutfağa beraber gireriz oda yardımcı olmasa ben ne yapardım evlendiğimizden beri ben doğru dürüst bulaşık yıkamamışımdır hep o halleder canım benim
Canım çok özür dilerim baya geç oldu cevabım foruma girmedim uzun zamandır o gün de ne var ne yok bakayım dedim.benim 18martta OPU olmuştu 31inde regl oldum.normalinden bi 5gün falan erken oldum ben.çok da farketmedi açıkçası.bende hiç kanama olmadı şimdiye kadar OPU denemelerinde canım.
ayy sağolasın canım. sayfalarca cevabını takip ettim meğer son sayfaya daha yeni yazmışsın. benim de dökülen kan pıhtıları yerini kahve akıntıya bıraktı.
kızlarr...
beni hatırlayın yum yumlar kalitesiz çıktı ve tedavim iptal oldu.
3 gün kan pıhtıları döküldü hadi içim delik deşik oldu dedim.
2 gündür de kahve akıntım var. normal mi bu?
doktor adetini erken olursun dedi ama bu kadar mı erken olurum yani çatlamadan 5 gün sonra. rahim kalınlığım da 12 küsüre ulaşmıştı.
bi sorun yoktur değil mi kızlar?
eşim doktoru ara diyor ama artık eski heycanla doktoru arayasım hiç gelmiyor :.(
Herkese merhaba bu topic bagimlilik yapiyor...sohbetlerinize katilamasamda arada gelip okuyorum...
Size birsey danisacagim.subatta negatifle sonuclanan tup ted olmustu sonraki ay 35 gunde adet oldum ama bu ay 48 gun oldu hala tik yok...normalde 35-40 gunde oluyorum 35 ve 42 gunde idrar test yaptim tabiiki negatif. Tup tedavisinden sonra adet duzensizlikleri yasayanlariniz varmi?? Negatiften sonra hic kontrole falanda gitmedim kist falanmi olustu acep....uffff bi olsamda rahatlasam
selamlar hepinize:)) nasılsınız?ben bugün cook mutluyum rabbime şükürler olsun 2.prensesimde emeklemeye başladı :))sabah sabah gözlerime inanamadım,,ama kardeşi gibi önce geri geri degil direk öne emeklemeye başladı cok şaşırdım:))ikizde olsalar cok farklılar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?