Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım şimdi bu adetinle hemen tüp bebeğe başlayacakmısınız bilmiyorum eşine 29 temmuza gün vermelerini anlayamadım eşinde sorunmu var ameliyatlamı sperm alacaklar ki gün verdiler...
yumurtaların toplandığı gün eşindende sperm alacaklar ve labaratuvarda döllenmeye bırakacaklar toplamadan 24 saat sonra sana bilgi verecekler kaç tane yuminin döllendiğini yani bebek adaylarının sayısınu söyleyecekler döllenmeden sonra ki 2.3. yada 5.günlerde bebek adayı embriyo transfer edilecek rahmine ve 10-12 gün sonra kan da gebelik testi yapılacak...
ve inşallah pozitif haber alacakasın..

keşke burda olsanda yettik ayşegül diye yetişebilsek

harbi hee folikülün ismi aklıma gelmedi iyimi bende yumidi galiba diye öyle yazmıstım deminden beridir neydi diye düşünüyorum

canım az sabret lütfen bitcek gitcek hepsi gerilme bunun için...
Keşke yetişebilsen resmen bunaldım tatlım yyaya güldenim kaç günmobilyacıları bekledik sonra pencereciler çıktı onu bekle
şimdi de kadın bekle annemde gelemiyo babanemi bırakıp kendimde bişii yapamıyorum alışkın değilim ben böle pis eve hamilelik beni pasaklı bişii yaptı ya

c anım ne dicen kafayı yemiş durumdayız..
tüpe okadar cok para harcıyozki nerden nerden fiyat azaltsak diye bakıyoruz bizde bunu onun bunun donlarıyla yapalım diyoruzzz

öyle tabii tüp parası insanda don parasımı bırakırr aahhhhh ahhh...
fakir edebiyatıma sağlık

Ben işte bilgisizim bu konuda hiç bir bilgim yok ve beni bilgilendirmediler zaten...infertilite bölümüne ilk gidişmdi zaten onda da dosya açıldı bilgilerim alındı...nüfus kayıt örneği ve evlendme cüzdanının fotokopisini istedi dosya için onları da yarın götürücem..tek dediği şey adetin 2.ci ya da 3.cü günü gel demesi..onun dışında şu şöyle bu byle olacak denmedi bana bende acemi olduğum için valla sormadım da :S

koşuşturma içindesin günlerdir öncesinde şeker için uğraştın zaten üzerine bunlar anlıyorum seni inşaat halindeki ev nasıl kötü olur biliyorum annemin evini yaptırdığımızda kafayı yiyordum...herkesin keyfine göre hareket ediyorsun bi de sende de öyle olmuş...başkalarına bağlı olduğundan sinirlerin bozulmuş...
başka kadın bulma ihtimalin varmı canım..

Kızlar gülceksiniz ama kendime internetten sığabileceğim bi bikini bakıyorum yada hamile mayosu
önce güleyim sonra yazacama sana düşüncemi...ız aklını mı yedinn..ne işin var deniz de havuzdaa mikrop kaparsın bir de onunla mı uğraşacan doldur evinde küveti yat içineee ohh misss
ne güzel bir duygudur kmbilir canım..Rabbim gülümsemlerden ayırmasın....tekme tokat girişsin san asıpa inşallah içerden
kız bu topikte takıla takıla hemen senaryo yazarı olmuşsun bayaa da güzel kurgulamışsın maaşallah 2 kardeş şimdiden başladılar diyosun demek pata küte
canım tüp bebk tedaviisnde genelde ilk muyanede ve sonrasında hep alttan muayene eder daktır milleti ..asıl opu da ve transferde bakmakla kalmayıp işlem yapacaklar uzun süre bacakların açık yatacaksınn:18::18:...muayene 2 dakikalık bişey sonuçtaa o kadar kasılmaa ..inşallah biizm giibi alışmadan hamile kalmış olursun o masaya sadece bebişinin kontrolleri için yatmak zorunada kalırısınnilerde

Son düzenleme:
canım bırak rahatla biraz napalım keşke bizde hep yatsak ama yok..
kendini hep böyle sıkıntıya sokuyosun şeker yine çıkacak dikkat et sakinleş bi dinlen herşey olur zamanlar

öyle tabii tüp parası insanda don parasımı bırakırr aahhhhh ahhh...
fakir edebiyatıma sağlık

Vallah canımdoğru demişsin çok gerildim şeker o bu derken sayılı günler kaldı. Ama Yok canım kadın yok burda bulamıyorum burada bi tane hep gelen var oda hep dolu oluyo

o zaman daha belli değil tüpe başlaman..
adetin 2. ya da 3.günü yumurta durumun ultrasonda değerlendirilecek bazı hormaonlarına bakılacak kanda onların sonucuna göre tedavi programı hazırlanacak sanırım bu adetle değilde bi dahakine başlarsın gibi duruyor eşinden de sperm örneği almaları lazım onun değerleride önemli...

canım tüp bebk tedaviisnde genelde ilk muyanede ve sonrasında hep alttan muayene eder daktır milleti ..asıl opu da ve transferde bakmakla kalmayıp işlem yapacaklar uzun süre bacakların açık yatacaksınn:18::18:...muayene 2 dakikalık bişey sonuçtaa o kadar kasılmaa ..inşallah biizm giibi alışmadan hamile kalmış olursun o masaya sadece bebişinin kontrolleri için yatmak zorunada kalırısınnilerde[/QUOTE]

:) inşallah canım yaaa ama benim pek umudumm yokk

Eki Görüntüle 722781 slm kızlar ne var ne yok bakim dedim bi napıyosunz
ben mii cam siliyorumm yada silmeme lazım ama hala burada oyalanıyorummEki Görüntüle 722885 biri beni tekmelesinn de göndersin camların başınaaa
bikini en iyisi bu durumda ama sen gene de yukrda yazdıklarımı düşün kır dizini otur evdee
Gülden bebişimm boştasın herhalde işi güücü bitirmiş kuşlara tuvalet eğitimine don bağlamaktan başlamışsın yakında çişlerini de söyletir kuş tuvaleti yaptırırsın balkonaaa..
selam şekerimmm öyle takılıyoz işte iş güç var ama görmemezlikten geliyorum
ayy benden mi bahsediyosun:44::44::126::126::126:

Son düzenleme:

evet canım sanırım dediğin gibi olur...belki de ilaç verirler yumurtalarımın durumuna göre çünkü temmuzun sonuna daha çok var....umarım sonu güzel olur...Allah'ım olmayıpta isteyen herkese nasip eder inşallah...tekrar çok teşekkür ederimm:)

yürü git bakim işnin başına yaprsın canım camlar buyk değilse benm 6 cam var 2 saatte bityorbnde toz alıcktım dedim kalsın yarın alıyım cnm istemiyor bişi yapmak

kanal de nin mutfagım programından hoşuma giden bi tarif saçaklı poğça tarfini ararken birde ne göreyim güldenin bloğu yazıyodu baktım bizm gülden değilmişGÜLDENİN MUTFAĞI site si bakmak isteyen olursa

kuzucuklar cıkıyorum ben iyi günler hepinize yarın görüşmek üzere inşalllah

yürü git bakim işnin başına yaprsın canım camlar buyk değilse benm 6 cam var 2 saatte bityorbnde toz alıcktım dedim kalsın yarın alıyım cnm istemiyor bişi yapmak
sonra yaparım diye diye bıu güne kadar salladım zaten....pazar akşamı giidyorum zamanım kısıtlı ama Allah biliyor içimi hiç kendimi paralayasım yok biran önce temizlik moduna kakılmış kılığına girmem lazımm....hadi ben kaçtım şekerler arada uğrar size cee yaprımm

sonra ya kalmamsı elimzde ztn biz yapsak hiç bi iş kalmz ben sabh kalkınca işlerimi yapıp bitirip raht etmeyi sevrim ama bazende yapmk istemiyorum cnm sıkılıyor ama rn güzeli oyle 11 12 keye kadar işler bitiyor öglen sonu. senin ne istersen onu yap sanada allh kolylık versin cnm bi an önce bitr

Ya benimde yemek yapmam lazım kalkamıyorum bugün yine uyuşukluğum üstümde akşama kadar yatasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…