aaaaa ne ayıpniye öle ayıp şeyler soruyosun mademm ...
ayıptır sölemesi 2 camları bir güzel yıkadımm dıştan kovalarla taşıyarak ......akşam kocişim de erken geldi.... diğer 2 camı da ona yıkattım ...anasından hortumu aldı benim 2 saat uğraştığım işi 2 dakkada yaptı sonra da kapımın önünü evin önünü bir güzel çamaşır suyyla yıkadımm..kova kova suylaa yoruldum be yaaa.....yarın da inceden camları silme işini bitirecem..maalesef ben öle 2 dakikada cam silemiyorumm dıştan içten çamur oluyor....yol kıyısında ve birinci katta otruncaa haliylee..gidip geldiğimde de eskisine önecek ama o kadar da kötü olmaz...çay içiyoruz 80 ler eşliğinde....siz de ne var ne yok
gecmıs okumaya vaktım yok kızlar.benım adetım sokuldu ıyıce ama doktor ılla ıtıyor tahlılı,bugun evrdım sukur ama yrın alcam sonucumu nerdyse adetım bıtcek sonucumu alamdım daha
aaaaa ne ayıpniye öle ayıp şeyler soruyosun mademm ...
ayıptır sölemesi 2 camları bir güzel yıkadımm dıştan kovalarla taşıyarak ......akşam kocişim de erken geldi.... diğer 2 camı da ona yıkattım ...anasından hortumu aldı benim 2 saat uğraştığım işi 2 dakkada yaptı sonra da kapımın önünü evin önünü bir güzel çamaşır suyyla yıkadımm..kova kova suylaa yoruldum be yaaa.....yarın da inceden camları silme işini bitirecem..maalesef ben öle 2 dakikada cam silemiyorumm dıştan içten çamur oluyor....yol kıyısında ve birinci katta otruncaa haliylee..gidip geldiğimde de eskisine önecek ama o kadar da kötü olmaz...çay içiyoruz 80 ler eşliğinde....siz de ne var ne yok
Selam cnımm ohh ne güzel ellerine saglık temizlik gibisi yok Valla bende bavulumu hazırlıyorum yarın annem , kıızkardeşim ve teyzem tatile agva, gidiyoruzz İNŞALLAH stres atmaya gezmeye pzr gibi dönücezzz canımmm görüşemek üzereee
ayyy ne sessiz bir akşam acaba nerdesiniz merka ediyorum
valla ilk oldun test yaptırmadan tedaviyi bitircen nerdeyse
yarın bi gebe çık bak çenemden kutulabiliyormusun güzel haberi geciktirdiğin için yapmadığımı bırakmayacam sana..
evet canım yaa.valla keske cuma gunu test gu numde yaptırsaydım dıyorum içten içe.yarın poztıf cıkarsa grcekten bızım ıcın ınanılmaz suprız olur.
canim aynen bende adet tarihimde trasferim 8. gununde oldum.ama bi sonraki adetim 2 hafta kadar gecikti.bide tup bebekten sonra duzenlı adet görende ben bı ilk ım galıba :d
canim aynen bende adet tarihimde trasferim 8. Gununde oldum.ama bi sonraki adetim 2 hafta kadar gecikti.
cnm ben zaten bi damla lekeyi gorunvce hemen kostum test yaptrdim tabi ki negatif cikti.1 gun sonra doktorumu aradim ilaclarini birakma gel bide burda test yapalim dedi yaptik yine negatif.oyle iste cnm ...senin sonucun kac cikicak bakalim ?test yapmadan nasil sabrettin kiz:))insallah guzel cikar...ben transferın15.gunu adet oldum .sen test yaptırmadın artık dımı adet olunca doktorunla görustunmu*
benım doktor illa kan testını görmek istiyomus bakaım yarın alcaz snucu.faks lıcaz
hayırlı sabahlar zor, meşakkatli sabır isteyen yolda uğraşan yoldaşlarım...
ama sabrettikçe bi o kadar özel olduğumuz kadınlar...
günümüz çok güzel geçsin inşallahhh...
"Kimse alnımdan öpmeyi bilmedi.. Beyhude beklemişim, anladım ki gerçek Aşk 'AŞk-ı İlah'.. Ömür boyu alnım seccademe rezervli..... "...
günaydınlar herkese, mutlu günler
günaydınlar herkese, mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?