günaydın canım nasılsınız iyimisiniz??
sanada günaydınHerkese gunaydin bugun istanbul da kapali ama benim icin super bir hava var.. Herkes icin cok mutlu birgun olsun..
Gunaydin durucum sana da mutlu gunler.. Haliyi aldin mi?
Günaydıınnnnnn....
Güzel birgün diliyorum canım arkidişlerime...
günaydın şekerim napıyon topik yine bize kalmıs
yemek yarışmasına bi koşu baktım geldim aslında ebeveyn banyosu ve büyük banyoyu temizlemem lazım ama oturdum pc başına nfy bekler dedim
bende bakınıyom öyle burasıda açık takılıyom işte...
ooooo iyi yapmıssın kuzum boşver banyolar kalsın öyle...
akşam bi calısma yaparsınız sonra duş alırsın dustan sonrada istersen temizlersin
bu arada bizimki 1. ama diğeride fena sıkıstırır gibime geliyo...
kızzz bi daha ki ilgimi çeken kategori olursa bendemi katılsam acaba
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
ayy sahi senin kırmızılar vardı dimi unutttuuummmakşam ne çalışması yapcez cicim kırmızılar az da olsa bendeler halaa yarından sonra sahalara döniciimmmm
fena sıkıştırır diyosun yani sana öyle geliyo olmasın şekerim
her kategori açıldığında hadi biriniz katılın diye yazıyorum buraya inşallah bi dahakine katılırsın canım çok isterim..
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kızlar dün gidip genetik testlerimi yaptırdım sonuçlar bir buçuk aya anca çıkarmış önümüzdeki ayda Allah izin verirse histereskopi yaptıracam şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili testleri de yaptırmıştım başka yaptırmadığım bi test kaldımı acaba :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Günaydın canlar dün bütün gün ağladım ağladım keçilerimi yolladım
Ev hala aynı durumda değişmedi ama olsun daha iyiyim şimdi
iyiyim canım ama akşam eve gidip bir sürü iş yapmam lazım zira hafta sonu evde Kuran ı Kerim okutacam hazırlık yapmam lazımgünaydın saracım...
nasılsın bugün
hoşbulduk canım iyiyim canım sen nasılsın sende ne var ne yok kv ne yapıyogünaydıınn sara hatun hoş geldin ne var ne yok...
hormonlar tavan yapmış ağlamışsın tızım insan ev işi için ağlarmı önemliş olan bebeğin ve sen boş ver iş yapılır nasıl olsaGünaydın canlar dün bütün gün ağladım ağladım keçilerimi yolladım
Ev hala aynı durumda değişmedi ama olsun daha iyiyim şimdi
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım...
benimde donmuş 3 ıce baby var ya eger onlarda olmazsa öyle testleri düşünüyorum ama hangi testler var bende bilmiyorum canım:44:
Canım genetik testinden başka bi sürü test yapmIştık biz rubella falan var içinde ama şimdi bilmiyorum ben hani şu tutunmamasına sebep olan hastalıklar oluyormuş belki yaptırmışsındır tatlımkızlar dün gidip genetik testlerimi yaptırdım sonuçlar bir buçuk aya anca çıkarmış önümüzdeki ayda Allah izin verirse histereskopi yaptıracam şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili testleri de yaptırmıştım başka yaptırmadığım bi test kaldımı acaba :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?