Tüp Bebek Günlüğümüz !

peynir ekmekle katılsanda yanındayız yavrım hiç farketmez

süpersin valla imrendim sana bende bi başlasam ucundan kıyısından diyorum kendime...
başka ne test kaldı bi düşünelim blursam yazarım sana..

Günaydın canlar dün bütün gün ağladım ağladım keçilerimi yolladım
Ev hala aynı durumda değişmedi ama olsun daha iyiyim şimdi

ohhhh harikaaa işte böleee iyi ol işler bitecek o tatlı canını sıkmaya değermi hiç...
şimdi bu iyi psikolojiyle kesin oy vermeye gidersin dimi yemek yarışmasına

valla canım herkes kendi havasında dün ordaydık bşii konumadık ikimizde yemekten sonra evegeçtim zaten takılıyoz öyle ayrı gayrı
bu arada yemek yarısmasını konusuyoduk güldenle belki diğer kategori ilgimi çekerse bende girerim diyodum ama sen benden daha iyisin sen düşünmüyomusun canım??

Canım genetik testinden başka bi sürü test yapmIştık biz rubella falan var içinde ama şimdi bilmiyorum ben hani şu tutunmamasına sebep olan hastalıklar oluyormuş belki yaptırmışsındır tatlım

tatlım genetik trombosi paneli hormon testleri rahim filmi şimdide histereskopi yaptıracam ama rubella falan yaptırmadım dur onlarıda araştırayım

ben yarışmaya katılmayı şimdilik düşünmüyorum canım ama her an fikrim değişebilir ama sen katılırsanda her zmaan yanındayız bunu bilmeni isterim

inşallah kendiliğinden gelir bebeğin de başka bişeye gerek kalmaz canım
inşallah canım ama kısmet...
son adet tarihim 12 nisandı beklenende 35-40 günde adet olsam 22 sinde filan olurum diyodum ama olmadım.. hala..
25.inde test yaptım negatifti..
sıkıntım cok ama söktürücü filan kullanmayı düşünmüyorum canım ne zaman gelirse gelsin tedaviden önce hormon almayı düşünmüyorum

peynir ekmekle katılsanda yanındayız yavrım hiç farketmez
ben bu gazla kesin katılırım ama bence sara katılsın o daha iyi işler cıkarıyo

sağol canım sende başla bence bu testler ha deyince yapılmıyor bide sonuçlar hemen çıkmıyor canım sende bilirsin zaten durmakla beklemekle olmuyo bi yerden başlamak lazım

ben yarışmaya katılmayı şimdilik düşünmüyorum canım ama her an fikrim değişebilir ama sen katılırsanda her zmaan yanındayız bunu bilmeni isterim

katılırsakta rakibim olma hee beni sollar geçersin
bilmiyorum canım belki katılırım diye düşünüyorum ama akşam vardiyasına geçersemde net yok bakalım durum ne göstercek

bence testi yenilemelisin inşallah bi sürpriz olur ayrıcada hakkımda ki düşüncelerin teşekkür ederim

kızzz sen var yaa tam sopalıksın heee
neyse bu seferlik affedelim daha iyiymişsin sonuçta

Her halde hormonlardan kızlar ama ne ağladım dün eşim aldı eline süpürgeyi viladayı bişiler yapmaya çalıştı
baş edemeyince üzüldüm bende bırak dedim onun harcı değil bu temizlik
Sonra dışarı çıktık aşkım az kaldı dedi bebeğin gelmesine 1 ay sonra her an gelebilr dedi sonra yine ağlamaya başladım az kaldı biz daha bişey yapmadık diye offf dün fenaydı iyi desarj oldum inşallah gebe kalında eviniz benim gibi olsun ağlayın emii hemde hepiniz

katılırsakta rakibim olma hee beni sollar geçersin
bilmiyorum canım belki katılırım diye düşünüyorum ama akşam vardiyasına geçersemde net yok bakalım durum ne göstercek

rakibin olmam canım hem ben bu sıralarda düşünmüyorum zaten çok işim vaaaaaaaar çooook

ben bu duaya amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim

saraya hep diyom ama ikna edemedim..

sağol canım sende başla bence bu testler ha deyince yapılmıyor bide sonuçlar hemen çıkmıyor canım sende bilirsin zaten durmakla beklemekle olmuyo bi yerden başlamak lazım

aynen canım bende bu testler için hacettepe üniversitesini düşünüyorum belkide tüpü orda yaptırırım tüp bebek ücreti 1800 den 1200 e düşmüş biliyormusundoktoru iyi bir doktor araştırdım...ekipte iyi bizim topikten efeylül vardı ya hani doğurdu 5.denemesinde orda gebe kalmıştı belkide yeni adresim hacettepe olcak

bence testi yenilemelisin inşallah bi sürpriz olur ayrıcada hakkımda ki düşüncelerin teşekkür ederim
rica ederim canım ne demek yaptıkların ortada hak ediyosunki öyle diyoruz

canım bilmiyorum suan tekrar yapmayı düşünmüyorum belki haftaya akşama dönersem kanda baktırırım..

inşşşşşaaallllaaahhhhhh
rakibin olmam canım hem ben bu sıralarda düşünmüyorum zaten çok işim vaaaaaaaar çooook
offf o işler bendede cok napcaz kuzum yaaa...
hadi ayşegül bıraktı biz ağlayalımmm

bende sabahtan beri ikna edeyim diyorum ama hatun cok işim vaar coookkk diyooo

tatlım bu genetik ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili testleri her hastane yapmadığı gibi yapanlarda aşırı pahalı yapıyo ama fakülte hastaneleri ve bazı özel hastaneler sgk güvencesi olanlara ücretsiz yapıyo fazla zaman bekleme derim bide Hacettepe ülkenin en iyi tıp fakültesi sıralamasında birinci sırada yanılmıyorsam bende oraya gelebilirim tüp bebek için ama doktorun ismini verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…