ayy sahi senin kırmızılar vardı dimi unutttuuummm
pufff benim kırmızılarda gelmedi hala
canım valla kendi evime geçtim ya hani bende o yüzden bi istek uyandı sanki ama bilmiyorum bakalım bi kategori belli olsunda duruma göre katılacak olursam sizinde fikirerinizi alırım tabikisi
kızlar dün gidip genetik testlerimi yaptırdım sonuçlar bir buçuk aya anca çıkarmış önümüzdeki ayda Allah izin verirse histereskopi yaptıracam şimdi kan pıhtılaşmasıyla ilgili testleri de yaptırmıştım başka yaptırmadığım bi test kaldımı acaba :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Günaydın canlar dün bütün gün ağladım ağladım keçilerimi yolladım
Ev hala aynı durumda değişmedi ama olsun daha iyiyim şimdi
iyiyim canım ama akşam eve gidip bir sürü iş yapmam lazım zira hafta sonu evde Kuran ı Kerim okutacam hazırlık yapmam lazım
hoşbulduk canım iyiyim canım sen nasılsın sende ne var ne yok kv ne yapıyo
hormonlar tavan yapmış ağlamışsın tızım insan ev işi için ağlarmı önemliş olan bebeğin ve sen boş ver iş yapılır nasıl olsa
Canım genetik testinden başka bi sürü test yapmIştık biz rubella falan var içinde ama şimdi bilmiyorum ben hani şu tutunmamasına sebep olan hastalıklar oluyormuş belki yaptırmışsındır tatlım
valla canım herkes kendi havasında dün ordaydık bşii konumadık ikimizde yemekten sonra evegeçtim zaten takılıyoz öyle ayrı gayrı
bu arada yemek yarısmasını konusuyoduk güldenle belki diğer kategori ilgimi çekerse bende girerim diyodum ama sen benden daha iyisin sen düşünmüyomusun canım??
inşallah canım ama kısmet...inşallah kendiliğinden gelir bebeğin de başka bişeye gerek kalmaz canım
ben bu gazla kesin katılırım ama bence sara katılsın o daha iyi işler cıkarıyopeynir ekmekle katılsanda yanındayız yavrım hiç farketmez
peynir ekmekle katılsanda yanındayız yavrım hiç farketmez
süpersin valla imrendim sana bende bi başlasam ucundan kıyısından diyorum kendime...
başka ne test kaldı bi düşünelim blursam yazarım sana..
ohhhh harikaaa işte böleee iyi ol işler bitecek o tatlı canını sıkmaya değermi hiç...
şimdi bu iyi psikolojiyle kesin oy vermeye gidersin dimi yemek yarışmasına
ben yarışmaya katılmayı şimdilik düşünmüyorum canım ama her an fikrim değişebilirama sen katılırsanda her zmaan yanındayız bunu bilmeni isterim
inşallah canım ama kısmet...
son adet tarihim 12 nisandı beklenende 35-40 günde adet olsam 22 sinde filan olurum diyodum ama olmadım.. hala..
25.inde test yaptım negatifti..
sıkıntım cok ama söktürücü filan kullanmayı düşünmüyorum canım ne zaman gelirse gelsin tedaviden önce hormon almayı düşünmüyorum
ben bu gazla kesin katılırım ama bence sara katılsın o daha iyi işler cıkarıyo
kızzz sen var yaa tam sopalıksın heee
neyse bu seferlik affedelim daha iyiymişsin sonuçta
Her halde hormonlardan kızlar ama ne ağladım dün eşim aldı eline süpürgeyi viladayı bişiler yapmaya çalıştıiyiyim canım ama akşam eve gidip bir sürü iş yapmam lazım zira hafta sonu evde Kuran ı Kerim okutacam hazırlık yapmam lazım
hoşbulduk canım iyiyim canım sen nasılsın sende ne var ne yok kv ne yapıyo
hormonlar tavan yapmış ağlamışsın tızım insan ev işi için ağlarmı önemliş olan bebeğin ve sen boş ver iş yapılır nasıl olsa
katılırsakta rakibim olma hee beni sollar geçersin
bilmiyorum canım belki katılırım diye düşünüyorum ama akşam vardiyasına geçersemde net yok bakalım durum ne göstercek
Her halde hormonlardan kızlar ama ne ağladım dün eşim aldı eline süpürgeyi viladayı bişiler yapmaya çalıştı
baş edemeyince üzüldüm bende bırak dedim onun harcı değil bu temizlik
Sonra dışarı çıktık aşkım az kaldı dedi bebeğin gelmesine 1 ay sonra her an gelebilr dedi sonra yine ağlamaya başladım az kaldı biz daha bişey yapmadık diye offf dün fenaydı iyi desarj oldum inşallah gebe kalında eviniz benim gibi olsun ağlayın emii hemde hepiniz
Canım ben onları öğreneyim tocamdan yazarım sana bi sürü şey var belki yaptırmışsındır amatatlım genetik trombosi paneli hormon testleri rahim filmi şimdide histereskopi yaptıracam ama rubella falan yaptırmadım dur onlarıda araştırayım
Canım ben onları öğreneyim tocamdan yazarım sana bi sürü şey var belki yaptırmışsındır ama
inşallah canım ama kısmet...
son adet tarihim 12 nisandı beklenende 35-40 günde adet olsam 22 sinde filan olurum diyodum ama olmadım.. hala..
25.inde test yaptım negatifti..
sıkıntım cok ama söktürücü filan kullanmayı düşünmüyorum canım ne zaman gelirse gelsin tedaviden önce hormon almayı düşünmüyorum
ben bu gazla kesin katılırım ama bence sara katılsın o daha iyi işler cıkarıyo
sağol canım sende başla bence bu testler ha deyince yapılmıyor bide sonuçlar hemen çıkmıyor canım sende bilirsin zaten durmakla beklemekle olmuyo bi yerden başlamak lazım
rica ederim canım ne demek yaptıkların ortada hak ediyosunki öyle diyoruzbence testi yenilemelisin inşallah bi sürpriz olurayrıcada hakkımda ki düşüncelerin teşekkür ederim
Her halde hormonlardan kızlar ama ne ağladım dün eşim aldı eline süpürgeyi viladayı bişiler yapmaya çalıştı
baş edemeyince üzüldüm bende bırak dedim onun harcı değil bu temizlik
Sonra dışarı çıktık aşkım az kaldı dedi bebeğin gelmesine 1 ay sonra her an gelebilr dedi sonra yine ağlamaya başladım az kaldı biz daha bişey yapmadık diye offf dün fenaydı iyi desarj oldum inşallah gebe kalında eviniz benim gibi olsun ağlayın emii hemde hepiniz
offf o işler bendede cok napcaz kuzum yaaa...rakibin olmam canım hem ben bu sıralarda düşünmüyorum zaten çok işim vaaaaaaaar çooook
saraya hep diyom ama ikna edemedim..
aynen canım bende bu testler için hacettepe üniversitesini düşünüyorum belkide tüpü orda yaptırırım tüp bebek ücreti 1800 den 1200 e düşmüş biliyormusundoktoru iyi bir doktor araştırdım...ekipte iyi bizim topikten efeylül vardı ya hani doğurdu 5.denemesinde orda gebe kalmıştı belkide yeni adresim hacettepe olcak
Canım şimdi buldum tahlillerimi fotoğraflarını çektim yollıyım mı sana şimdi burdamısınsevinirim canım hatta özelden yazarsan daha memnun olurum çünkü burada sayfalar ilerleyince gözden kaçabiliyor okuyamayabilirim
saraya hep diyom ama ikna edemedim..
aynen canım bende bu testler için hacettepe üniversitesini düşünüyorum belkide tüpü orda yaptırırım tüp bebek ücreti 1800 den 1200 e düşmüş biliyormusundoktoru iyi bir doktor araştırdım...ekipte iyi bizim topikten efeylül vardı ya hani doğurdu 5.denemesinde orda gebe kalmıştı belkide yeni adresim hacettepe olcak
Canım şimdi buldum tahlillerimi fotoğraflarını çektim yollıyım mı sana şimdi burdamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?