Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sinir oldum 2 kez gönderdim neden olmadı ki canım ben akşam sana mesaj atıym olurmu tek tek
gıcık oldum çünkü Şimdi kahvaltı edicem tatlım

canım ben birazdan bi yazı paylaşacam burada lütfen onu iyice oku. bildiğin şeyler eminim ama kendini üzdüğünde bebişinin de ne kadar etkilendiğini daha iyi anlarsın.

kızlar elime gebelik ve doğum diye bir kitap geçti, zekai tahir burak hastanesinin (meşhur büyük doğum hast.) prof dr.ları yazmışlar, çok faydalı bilgiler var arada sizlere oradan alıntılar yapmak istiyorum. biraz yazıp geliyorum şekerler.

bizim bebişlerimiz daha yok ama hamile olanlar cok canım musait olursan paylaş tabiki faydalanırız

bende sabahtan beri ikna edeyim diyorum ama hatun cok işim vaar coookkk diyooo

demekki çok işi var çalışıyooo ev işleri felan derken kadınceğiz istemiyoo napıcaz saygı duycaz mecbuurrr

bu testler hacettepe de ya cüzi bir miktar ya da ücret almıyorlar diye biliyorum..
daktıtın adı doç dr.gürkan bozdağ....

Günaydınlaaaaaaaaarrr:124::124::124:
bu gün çok mutlu uyandım maşallah bana dün bütün gün gezdim kendime kurs baktım ingilizce kursuna gitmeye karar verdim
beni oyalıycak bişeyler bulmanın mutluluğunu yaşıyorum
evde düşünmekten boşluktan psikolojim bozuldu iice.. aklıma felaket senaryoları geliyodu böyle iyi oldu ohh be rahatladım
bi de geçmişe baktım moons niye ağlamış evi mi pismiş hazırlıklar mı yarım kalmış anlamadım:26:
egunal canım genetik test için çok bekliyosun 1 ay 1.5 ay fln sen de eşinle o testi yaptır en azından 1 2 ay sonra tedaviye başlarsan bu test aradan çıkmış olur. sonucu bildirmek için seni aradıklarında ne ben öyle bi kan örneği mi vermiştim fln diyosun çıkması okdar uzun sürüyo

sen yaz biz okuyalım canımcım saol teşkür

ayyy ne diyosun o kadar uzunmu sürüyo sen başkenttemi yaptırmıştın yani sonucu almak orda bu kadar uzunmu sürüyooo

evet canım öyle sygı duycaz mecbur

hoş geldin canım..iyi yapmıssın ne güzel ugrasacak bişeyler bulmuşsun işte...

yapılacak testleri açıktan yazsanızya herkes bilgilensin aaaaa öyle sadece özelden yazışmak olurmu paylaşın bizimledeee

ben bu doktorun adını biliyoyum hatta çok duyuyorum ankarayamı gelsem güldenim ne yapsam

ayyy ne diyosun o kadar uzunmu sürüyo sen başkenttemi yaptırmıştın yani sonucu almak orda bu kadar uzunmu sürüyooo

tızım biz sana sabahtan beridir sonuçlar bir buçuk ayda çıkıyo demiyozmu anaaaa sen bana inanmıyonmu

yapılacak testleri açıktan yazsanızya herkes bilgilensin aaaaa öyle sadece özelden yazışmak olurmu paylaşın bizimledeee

tatlım ben özelden yaz derken sayfalar ilerliyor bende her zaman burada olmadığım için okuyamayabilirim diye özelden yaz dedim yoksa tabiki buradan paylaşıp herkesin görmesini sağlarız

evet cnm ben de başkentte yaptırdım. zaten hulusi hocaya ilk gittiğimde ben şu şu testleri istiyorum problemim şu biliyorum ve en kısa zamanda bebek sahibi olmak istiyorum sizin hakkınızdaki yorumları da okudum bana acill yardım edin diyince hulusi hoca da gülüp sen ne çok şey araştırmışsın öyle demişti
ben amh genetik tanı falan hepsini istemiştim. umarım aynı testten bahsediyoruzdur. eşimle ikimiz kan verdik genetik uyuşmazlığa bakıldı. bide herhangi bi problem olup olmadığına. bize ömrünüz boyunca 1 kez yaptıracağınız bi test dendi. o sonuçlar her zaman geçerli bidaha yaptırmanıza gerek yok dediler. 1.5 ay sonra sonuçlar çıkar dediler öyle de oldu.

evet canım öyle sygı duycaz mecbur

hoş geldin canım..iyi yapmıssın ne güzel ugrasacak bişeyler bulmuşsun işte...
ay inşallah canım ya bu evdeki boşluktan kurtulmak istiyorum. ruh sağlığım elden gidiyo

Kızlarrrrr günaydınlarrr nasılsınız? Ben bugün gezmeye gitcem gezmekte neresi biliyomusunuz pazar evet pazara gitcem ama giysi bölümüne kendime cici bakcam daha doğrusu evin içinde giymeye tşört şort falan ama olsun evden çıkcam ya hiç farketmez

ben bu doktorun adını biliyoyum hatta çok duyuyorum ankarayamı gelsem güldenim ne yapsam

tızım biz sana sabahtan beridir sonuçlar bir buçuk ayda çıkıyo demiyozmu anaaaa sen bana inanmıyonmu

gel tabiiii Ankarayaaa
tamam bir buçuk ayda çıkıyo diyosun inanıyorumda hani özelde falan olunca daha öne çekilebiliyormu sonuç diye şeyettim ben..

sen hızlı hatunsun vesselammmm

evet canım tüp bebekte kaplumbağa hızındayım

tatlım ben özelden yaz derken sayfalar ilerliyor bende her zaman burada olmadığım için okuyamayabilirim diye özelden yaz dedim yoksa tabiki buradan paylaşıp herkesin görmesini sağlarız

biliyoyummm...
ama bi kopyada ben istiyorum açıktan yazın banane iştee

heee demek başkenttede bir buçuk ay sonra çıkıyooo...
ben daktıra başvurduğumda özgeçmişimi anlattım ne gerekiyorsa test vs..yapalım dedim ama sadece kan pıhtılaşma testi ve şeker yüklemesine gerek duydu neden bana bişi yapmadı ama yaaaa...

günaydın şekerim..
evde yat yat pazara gitmek lüks haline geldi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…