Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy ben gürkan bozdağa gitmiştim daha doğrusu annem randevu almış ben de gitmek zorunda kalmıştım.tam da o günlerde hulusi hocaya da gitmiştim.madem randevü alınmış hem hacettepenin ortamını görym hem de hocaya bakiym diye düşünmüştüm ozamanlar. adamın yanına gittim anlatıyorum işte derdimi. hulusi hoca da böyle bi tedavi önerdi demeye kalmadı adam beni bi azarladı sen ikili mi oynuyosun karar ver kime gidiceğine falan dedi aaaaaaaaa şok oldum resmmen yanında 3 tane asistanı onlarda titriyolar onları sürekli azarlıyo zaten
yok hocam ne münasebet dedim. benim buaraya geliceğimden haberim bile yoktu ailem ayarlamış sizi karşılaştırmak ne haddime bu işin ehli iki insansınız dedim.
iyi testlerini ver de gel dedi.
çıkarken bi daha özür dileyim dedim. adam banane kardeşim naparsan yap dedi
wallaa pes dedim içimden dedim tabi bu ilişkiyle tedavi fln olmaz dedim
sonra koşa koşa hulusi hocaya gittim. canım hocam nasıl da anlayışlı hiç hastalarına öyle davranmaz.
anlattım bile ooh canıma değsin dedim ben böyle bi olay yaşadım. hulusi hoca da o çok sinirlidir dedi.
böylece hacettepe konusu bnm için kapanmış oldu

sizinde olacak şekerim ve en başından dikkat edeceksiniz herşeye. bundan sonra öyle ota boka üzülmek yok ona göre...

Owwww cok serttt
ay inşallah canım ya bu evdeki boşluktan kurtulmak istiyorum. ruh sağlığım elden gidiyo
ii gelir değişiklik..

güle güle git canım..ama unutma 1 saatten fazla ayakta durmak yok dedi dr

Şu an ki ruh halimle aldığım kararlar...
Hiç hulusi hocaya gitmeden ordaki sonuçlarım vs.. almadan direk hacettepe daktırına gidip başımdan geçenleri anlatmak istiyorum...
Herşeyi sıfırdan araştırsın geçmişe takılıp kalmasın istiyorum...
Öncesinde gereken testler operasyonlar neyse hepsi yapılsın sonra hazır olunca tüpe geçelim istiyorum..
Yani sizin durumunuz bu ondan dolayı bebek olmuyor teşhisini yeni daktır koysun istiyorum...
Geçmişte tam bir teşhis konulamadı bence yeterli araştırma olmadığından bu kez araştırılsın ve teşhise göre tedavi programı hazırlansın istiyorum...

Owwww cok serttt

ii gelir değişiklik..

güle güle git canım..ama unutma 1 saatten fazla ayakta durmak yok dedi dr

Zaten eşimin çıkışına denk getircem beraber gitcez pazara çok yakın çalıştığı yer o beni frenler kendimi kaybedebilirim çünkü

Bencede mantıklı canım sonuçta her doktorun tedavisi farklı oluyo inşallah bu sefer herşey güzel gider

ayyy ne diyosun seeennn
kız bu tarzda bi daktırla ben mahkemelik olurum ayol hiç alttan alan bi tip değilim ben gireriz saniyesinde birbirimize...
hulusi hocayı sevmemdeki en büyük sebeplerden biri budur adam tüm egolarını yenmiş mütevazı hangi doktor ne demiş ciddiye alan saygıyla dinleyen ve her meslektaşına saygı duyan bir doktor..çok bilmiş işine karışan hastalar doktorların işine gelmez ama hulusi hoca senindinler ne çok biliyon sen der o kadar asla kötü bir tavrı olmaz...bak şimdi aklım karıştı yine:44::44::44:

Mons canım seni kendime benzetiyorum aynı durumda olsam bende ağlardım ama tabi yaptığımız doğrumu değil kendimizi tutmamız güçlü olmamız lazım herşey olup gidiyo aslında biz sıkıyoz kendimizi

tamam şekeyim söz özelden değil tüzelden herkese yazılacak yapılması gereken testler bide tatlım ben dün özel bir hastenede yaptırdım genetik testlerimi ve onlarda sonuç bir buçuk ay sonra dediler ve morblue ye katılıyorum benim doktorumda genetik testlerin bir defa yapıldığını er zaman yapılmadığını çünkü sonucun değişmeyeceğini söyledi

sonuç olaraktan bir buçuk ay kesinleşti napıcaz belicez mecbuurrr

aldığın kararlar çok güzel ancak kan pıhtılaşmasıyla ilgili ve genetik testler yukarıda da yazdığım gibi bi defaya mahsus yapılıyo çünkü sonuç değişmiyor düşünüce mantıklı aslında herşey güzel olacak de ve bi yerden başla olumsuzu düşünme aklını karıştırma güldenim

kan pıhtı testini biliyorum canım bazı testleri mesela pko da açlık kan şekeri önemliymiş ona da bakılmıştı bazı testlerin netten çıktısını alıp götürcem zaten ama benim istediğim genetik ve histeroskopi olduğundan onları yapsın istiyorum..para alınmadığı için hacettepede yaptırayım dedim...bu arada bişi çıkarsa zaten teşhiste konulmuş olur..

kızlar dün trabzona gittim testlerimi yaptırmak için ve gitmişkende gezdik eşimle çok güzel bi şehir Trabzon Atatürk köşküne gittik harika bi yer görülmesi gereken yerlerden biri bence bahçesi köşk çam ormanları kuş sesleri o kadar huzur dolu bi ortamki insanda stres falan kalmaz orda çok beğendim bide tarihi Ayasofya müzesini gezdik orasıda çok güzel bahçe lahitler kule müzenin içi görülmesi gereken yerler

canım özelde yaptırdım bu testleri demişsin ya merak ettim acaba ücret ne kadar...eger yüklü bi miktarsa kıyıya köşeye atmaya calısayım bişyler..

çok iyi yapmışsınız canım..
bende trabzonu bilirim ama tarihi yerleri gezme fırsatım olmadı bol bol foto çekeydin bi de misss gibi hava çekeydin içine

benimde bi histereskopi kaldı yapılmayan başka testler varmı Ayşegül yazınca görecez açlık kan şekerine benimde bakıldı ve hatta şeker yüklemesi bile yaptırdım biliyonmu bebek hasreti çekerken verdiğimiz savaş sonucunda neredeyse kadın doğum doktoru kadar bilgie sahip oluyoruz farkında olmadan

çok iyi yapmışsınız canım..
bende trabzonu bilirim ama tarihi yerleri gezme fırsatım olmadı bol bol foto çekeydin bi de misss gibi hava çekeydin içine

resim çekmez olurmuyum hiç bir sürüüüü resim çektik havası çok temiz çam ağaçlarını olduğu yerde hava kötü olurmu

aaaaaaa ben senin kaderine mani olmak istemiyoruuum
dur bi dakka sakin düşünelim şimdi. ben bu işe başlamadan önce 4 merkeze gittim. fatih, anatolia, hacettepe başkent.. karar veremedim bi süre araştırdım sizin yorumlarınız da hulusi hocayı seçmem de çok etkili oldu. zaten hali tavrı bilgisi.. çok anlayışlı ve sevecen sen de biliyosun.
ama bana hep hacettepe bu konuda çok iyi 1 numara dediler. hem üniversite hastanesi olduğu için araştırmaları çok iyi yapıyo dediler.ben gittim bu tavırla karşılaşınca bi de biliyosun devlet hastanesi olduğu için çook fazla sıra bekliyosun. onlara gelemedim. evet ben bişey söyleyince hulusi hoca sen çok biliyosun derdi ama bu hoca öyle değil demekki saygı duymak lazım sonuçta şimdi herkes internetten okuduğuyla profesörlerin karşısına çıkıyo. onun tarzı böyledir ama işinin ehlidir. ki öyle zaten prof olmuş daha nolsun:)
ama bak hulusi hoca hakan yaralı gürgan timur bu hocalar hepsi arkadaşlar hulusi hocanın sayfasına bakarsan birlikte yayınladıkları akademik makaleler var.
yani ben dedim diye gitmemezlik yapma bakarsın siz iyi anlaşırsınız ben kötü gününe denk gelmişimdir.
ama şu konuda çok iyi düşünmüşsün. yeni bi merkeze gidiyosan eskiyi unutup sıfırdan başlıyomuş gibi gitmek çok faydalı olcaktır. bencede eski tahlillerini falan götürme. yorumlarını söyleme sende kalsın. hiç tedavi olmamış gibi başlamak en iyisi

ohh canım benim ne güzel değişiklikolmultur..
nasipse bende pazar günü canakkaleye gidicem eşim annesi c.tesi huzurumu kaçırınca iş zamanım denk geliyo diye gezi için yer alıp jest yapmış bana..seviyorum keratayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…