sizinde olacak şekerim ve en başından dikkat edeceksiniz herşeye. bundan sonra öyle ota boka üzülmek yok ona göre...
ii gelir değişiklik..ay inşallah canım ya bu evdeki boşluktan kurtulmak istiyorum. ruh sağlığım elden gidiyo
Kızlarrrrr günaydınlarrr nasılsınız? Ben bugün gezmeye gitcemgezmekte neresi biliyomusunuz pazar evet pazara gitcem ama giysi bölümüne kendime cici bakcam daha doğrusu evin içinde giymeye tşört şort falan ama olsun evden çıkcam ya hiç farketmez
Owwww cok serttt
ii gelir değişiklik..
güle güle git canım..ama unutma 1 saatten fazla ayakta durmak yok dedi dr
Şu an ki ruh halimle aldığım kararlar...
Hiç hulusi hocaya gitmeden ordaki sonuçlarım vs.. almadan direk hacettepe daktırına gidip başımdan geçenleri anlatmak istiyorum...
Herşeyi sıfırdan araştırsın geçmişe takılıp kalmasın istiyorum...
Öncesinde gereken testler operasyonlar neyse hepsi yapılsın sonra hazır olunca tüpe geçelim istiyorum..
Yani sizin durumunuz bu ondan dolayı bebek olmuyor teşhisini yeni daktır koysun istiyorum...
Geçmişte tam bir teşhis konulamadı bence yeterli araştırma olmadığından bu kez araştırılsın ve teşhise göre tedavi programı hazırlansın istiyorum...
ayy ben gürkan bozdağa gitmiştim daha doğrusu annem randevu almış ben de gitmek zorunda kalmıştım.tam da o günlerde hulusi hocaya da gitmiştim.madem randevü alınmış hem hacettepenin ortamını görym hem de hocaya bakiym diye düşünmüştüm ozamanlar. adamın yanına gittim anlatıyorum işte derdimi. hulusi hoca da böyle bi tedavi önerdi demeye kalmadı adam beni bi azarladısen ikili mi oynuyosun karar ver kime gidiceğine falan dedi aaaaaaaaa şok oldum resmmen yanında 3 tane asistanı onlarda titriyolar onları sürekli azarlıyo zaten
yok hocam ne münasebet dedim. benim buaraya geliceğimden haberim bile yoktu ailem ayarlamış sizi karşılaştırmak ne haddime bu işin ehli iki insansınız dedim.
iyi testlerini ver de gel dedi.
çıkarken bi daha özür dileyim dedim. adam banane kardeşim naparsan yap dedi
wallaa pes dedim içimden dedim tabibu ilişkiyle tedavi fln olmaz dedim
sonra koşa koşa hulusi hocaya gittim. canım hocamnasıl da anlayışlı hiç hastalarına öyle davranmaz.
anlattım bile ooh canıma değsindedim ben böyle bi olay yaşadım. hulusi hoca da o çok sinirlidir dedi.
böylece hacettepe konusu bnm için kapanmış oldu
Zaten eşimin çıkışına denk getircem beraber gitcez pazara çok yakın çalıştığı yer o beni frenler kendimi kaybedebilirim çünkü
Bencede mantıklı canım sonuçta her doktorun tedavisi farklı oluyo inşallah bu sefer herşey güzel gider
gel tabiiii Ankarayaaa
tamam bir buçuk ayda çıkıyo diyosun inanıyorumda hani özelde falan olunca daha öne çekilebiliyormu sonuç diye şeyettim ben..
evet canım tüp bebekte kaplumbağa hızındayım
biliyoyummm...
ama bi kopyada ben istiyorum açıktan yazın banane iştee
heee demek başkenttede bir buçuk ay sonra çıkıyooo...
ben daktıra başvurduğumda özgeçmişimi anlattım ne gerekiyorsa test vs..yapalım dedim ama sadece kan pıhtılaşma testi ve şeker yüklemesine gerek duydu neden bana bişi yapmadı ama yaaaa...
günaydın şekerim..
evde yat yat pazara gitmek lüks haline geldi tabii
tamam şekeyim söz özelden değil tüzelden herkese yazılacak yapılması gereken testlerbide tatlım ben dün özel bir hastenede yaptırdım genetik testlerimi ve onlarda sonuç bir buçuk ay sonra dediler ve morblue ye katılıyorum benim doktorumda genetik testlerin bir defa yapıldığını er zaman yapılmadığını çünkü sonucun değişmeyeceğini söyledi
Şu an ki ruh halimle aldığım kararlar...
Hiç hulusi hocaya gitmeden ordaki sonuçlarım vs.. almadan direk hacettepe daktırına gidip başımdan geçenleri anlatmak istiyorum...
Herşeyi sıfırdan araştırsın geçmişe takılıp kalmasın istiyorum...
Öncesinde gereken testler operasyonlar neyse hepsi yapılsın sonra hazır olunca tüpe geçelim istiyorum..
Yani sizin durumunuz bu ondan dolayı bebek olmuyor teşhisini yeni daktır koysun istiyorum...
Geçmişte tam bir teşhis konulamadı bence yeterli araştırma olmadığından bu kez araştırılsın ve teşhise göre tedavi programı hazırlansın istiyorum...
aldığın kararlar çok güzel ancak kan pıhtılaşmasıyla ilgili ve genetik testler yukarıda da yazdığım gibi bi defaya mahsus yapılıyo çünkü sonuç değişmiyor düşünüce mantıklı aslında herşey güzel olacak de ve bi yerden başla olumsuzu düşünme aklını karıştırma güldenim
kızlar dün trabzona gittim testlerimi yaptırmak için ve gitmişkende gezdik eşimle çok güzel bi şehir Trabzon Atatürk köşküne gittik harika bi yer görülmesi gereken yerlerden biri bence bahçesi köşk çam ormanları kuş sesleri o kadar huzur dolu bi ortamki insanda stres falan kalmaz orda çok beğendim bide tarihi Ayasofya müzesini gezdik orasıda çok güzel bahçe lahitler kule müzenin içi görülmesi gereken yerler
kan pıhtı testini biliyorum canım bazı testleri mesela pko da açlık kan şekeri önemliymiş ona da bakılmıştı bazı testlerin netten çıktısını alıp götürcem zaten ama benim istediğim genetik ve histeroskopi olduğundan onları yapsın istiyorum..para alınmadığı için hacettepede yaptırayım dedim...bu arada bişi çıkarsa zaten teşhiste konulmuş olur..
çok iyi yapmışsınız canım..
bende trabzonu bilirim ama tarihi yerleri gezme fırsatım olmadı bol bol foto çekeydin bi de misss gibi hava çekeydin içine
aaaaaaa ben senin kaderine mani olmak istemiyoruuumayyy ne diyosun seeennn
kız bu tarzda bi daktırla ben mahkemelik olurum ayol hiç alttan alan bi tip değilim ben gireriz saniyesinde birbirimize...
hulusi hocayı sevmemdeki en büyük sebeplerden biri budur adam tüm egolarını yenmiş mütevazı hangi doktor ne demiş ciddiye alan saygıyla dinleyen ve her meslektaşına saygı duyan bir doktor..çok bilmiş işine karışan hastalar doktorların işine gelmez ama hulusi hoca senindinler ne çok biliyon sen der o kadar asla kötü bir tavrı olmaz...bak şimdi aklım karıştı yine:44::44::44:
kızlar dün trabzona gittim testlerimi yaptırmak için ve gitmişkende gezdik eşimle çok güzel bi şehir Trabzon Atatürk köşküne gittik harika bi yer görülmesi gereken yerlerden biri bence bahçesi köşk çam ormanları kuş sesleri o kadar huzur dolu bi ortamki insanda stres falan kalmaz orda çok beğendim bide tarihi Ayasofya müzesini gezdik orasıda çok güzel bahçe lahitler kule müzenin içi görülmesi gereken yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?