Tüp Bebek Günlüğümüz !

gunaydınlar kızlar ... bugun cok mutlu uyandım :) bugun benım evlılık yıldonumum 3 yıl oldu ve en onemlısı 3 yılda 3 kısıyızZzZzZ EN GUZEL MUTLULUKLAR SIZINLE OLSUN GONLUNUZDE GECEN NEYSE RABBIM ONU YASATSIN INSALLAH IYKI VARSINIZ

CANIM GECMIS OLSUN bende senı merak etmıstım dıkkat et bende dun gttım dr banada çok ufak ama kalbı atyor sımdılk hersey yolunda dedı sende benım gıbı panık atak olma lutfen :)

Gunaydin canim ne guzel evlilik yildonumun kutlu olsun. Yavrunuzla nice yildonumleri kutlayin insallah..

canım Allah mutluluğunuzu bozmasın, yıldönümünüz kutlu olsun. ne güzel bu sene en güzel hediyeni aldın sen. Kucağına da alınca tam olacak canım.

Gunaydin kizlar cok.mutlu bir sabaha uyanmisizdir insallah.. Dun gecem korku filmi sahnelerini aratmadi. Sabahin 4 nde ilk once bir ses duydum uyandim yatak idamin kapisi kendiliginden acilmis:18: Kalktim kapattim tam yattim bilgisayarda hurremi izlemistim uykuya aldim o da odamdaydi sen kendi kendine acil:18: konusma sesi geldi bu sefer kocam da uyandi kalkti evi dilasti falan sonra da uyu uyuyabilirsen:18::18: Simdi biraz uyumaliyim hepinizi opuyorum..

uyu canım sen. hakikaten korku filmi gibi olmuş yaaa. neyse düşünmemeye çalış yoksa takıntı haline gelir uyuyamazsın.

kolay gelsin canım çok yoğunsun ama bunlar tatlı telaşlar Rabbim hep tatlı telaşlar versin
feridecim üzülme rahat ol ki bebeğinde rahat olsun kussan bile yemeye çalış baktın olmuyo zorlama bi müddet sonra serum takarlar yine güçlenirsin ama ilk üç aydan sonra bulantıların geçer gibi geliyor çoğu kimseden bunu duyuyorum çünkü Rabbim yardımcınız olsun
SONUCUM NEGATIF KIZLAR HATTA 0 :d
AŞILAMALRIMDA TEST GUNUMUN ERTESI GUN ADET OLDUM TEST TE NEGATIFI GÖRMEKTENSE BEKLEMEYİ,ADETİ GÖRMEYİ YEGLEDIM CANIM...
üzüldüm canım ama yılmak yok yola devam Rabbim güç verdikçe hepimiz bu yoldaki, savaşımızı vermeye devam edecez ve inşallah bebeğimize kavuştuğumuz günleri görecez hemde çok yakında

günaydın durucum nasılsın bebişlerin nasıl

günaydın benkayracım kız hürremin etkisinde fazlamı kaldın ne düşünmemeye çalış tatlım yoksa hakkaten beyin insana kötü oyunlar oynayabiliyo

günaydın kızlar herkesin günü güzel olsun tabi benimde güzel olsun sabah sabah halay çekiyom töbe töbe ama birazda horon tepeyim dimi bu sabah içimde halk oyunlarına karşı bi sempati var hoş her zaman çok severimde folklörü ama hadi kızlar gelin sabah cimnastiği yapalım gel gel gel kk nın güzel ve özel kadınları gel folklörcü geldi hanıııııııııııııııım saçmaladığımı kabul ediyorum

kızlar nasılsınız iyimisiniz...
valla ben karmakarısık duygular içerisindeyim cok değişik bi rüya gördüm umarım hayırlara cıkar...

durucum rüyamda sen vardın..seni gerçek hayatta hiç görmedim resmini bile görmedim ama seni ve bebeklerini kendimi ve bebeğimi gördüm canım ve hala etkisindeyim desem yalan olmaz

hayırlara vesile olsun şekerim. bebeğini gördüysen tamam yakındır, bende önceden görmüştüm kendimi bebeğimle. nasıldım kız rüyanda güzel mi sen face de yokmusun canım orda var resmim.

günaydın canım, iyiyim bebişler de iyiler sabahın köründe başlıyolar zıplamaya acıkıyoz bide. belki birazdan yatarım geri.
bugün kontrolümüz var bakalım kuzular ne kadar büyümüşler.

inşallah herşey yolundadır ve bebişlerin biraz daha büyümüş kilo almıştır güzel haberlerini hemen yaz olurmu men seni çok seviyom daha tanımadan görmeden ısındığım birisin

Günaydıınnnn eyyyy güzel kadınlar...
Nasıl açım anlatamam acil bişiler yemeliyim yoksa karnımdan gelen sesler sanal alemden bile duyulabilir hale gelcek

hayırlara vesile olsun şekerim. bebeğini gördüysen tamam yakındır, bende önceden görmüştüm kendimi bebeğimle. nasıldım kız rüyanda güzel mi sen face de yokmusun canım orda var resmim.

cok güzeldin canım sarısın beyaz tenli melekler gibiydin..
ama rüyam pek öyle güzel sayılmazdı yinede ne bileyim yasadıklarımızı hissettim yaa
anlatıcam ama kzma bana olumu???

canım ikimiz aynı anda doğuma giriyoruz herşey cok güzeldi sen ikiz oldugun için sezeryan olacaktın..
ben ise doğuramadım normal sancılarım cok arttı sezeryana geçmek istedim götürmediler zorlada olsa ikna ettim...
ikimiz aynı anda el ele tutuşarak sezeryan olduk.. sonra uyandım bebeğim yok bakınıyorum her yere deli gibi yok yok yok sonra senin odana geldim iki meleğinle beraber kollarında uyuyodunuz usulca gelip bebeklerini öptüm tekrar kendi bebeğimi aramaya gittim..
sonra dr umu gördüm bebeğimin öldüğünü söyledi deli gibiydim aglıyorum bagırıyorum ama elimden bişey gelmiyodu o anda sen cıkıp geldin..bana destek oldun sana dediğim sadece su duru görmüyomusun sütlerim akıyo napıcam ben yavrumsuz onlara dedim o kadar beni sezeryana alın diye öldü işte kuzum dedim sonra 3 -4 gün sonrası oldu sen evime ziyarete geldin seninde hiç sütün yokmuş bana dedinki istersen emzirebilrsin ufcıktı yavrun ağlayarak kucagıma aldım emzirmeye başladım ikimiz birden ağlıyoduk ağlayarak emzirdim..emzirirken resmen göğüslerim iliklerime kadar sızladı...

cok etkilendim üzerimde hala aglama hissi var Rabbim hayırlara cıkartsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…