bi sayfa alıntı yapmışım hahaha:))))))))))))))
ya nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(((daha karpuz keseceğdikkkk..
hoşgeldin cnm tüp bebeğin bi yaşı yok diye biliyorum.sen kaçlık evlisin ve sorununuz ne ona göre bi analiz yapalım:)
ohooo cnm sen kolmenden bıktıysan biz ne yapalım şimdiden böyle karamsar olma..daha yaşın çok genç çok avantajlısın bizlere göre.doktorun ne diyo tüpe mi geçelim diyo?hele şükür ben hoşşbulduk :) 1.5 seneyi geçti evliyim pko hastayım 3. tedavim klomenle devam ediyoruz ama ben şimdiden bittim
ohooo cnm sen kolmenden bıktıysan biz ne yapalım şimdiden böyle karamsar olma..daha yaşın çok genç çok avantajlısın bizlere göre.doktorun ne diyo tüpe mi geçelim diyo?
cnm yaşın çok küçük probleminizde madem büyük değilmiş hemen tüpe geçme , tedavisi varsa pkonun onu ol yinede olmazsa o zaman aşılama dene derim.benim 2 negatif tüpüm ver sorun eşimden cnm.:) :) :) haklısın ama yoruluyorum doktorum bunları duysa kovar beni :) :) zaten ne acelen var diyo ciddi bir problemin yok diyo bide sadece 3 defa klomen oldu ama biz çok uğraştık tedavi olalım doktorlar hep erteliyordu en sonunda benim güzel dokturuma denk geldik .....senin ne problemin var veya çocuk varmı
cnm yaşın çok küçük probleminizde madem büyük değilmiş hemen tüpe geçme , tedavisi varsa pkonun onu ol yinede olmazsa o zaman aşılama dene derim.benim 2 negatif tüpüm ver sorun eşimden cnm.
neeeeeee 1 ayı bile bulmazmıymışşşş ayy çok heyecanlandımm en nolucak bi aya kadfar 2 kilo olur mu sence?
Canım bende onu sordum 2 kilo olurmu diye böyle giderse olur dedi inşallah amacım 2 kiloyu geçmesi zatenohooo cnm sen kolmenden bıktıysan biz ne yapalım şimdiden böyle karamsar olma..daha yaşın çok genç çok avantajlısın bizlere göre.doktorun ne diyo tüpe mi geçelim diyo?
Gerçekten bende 3.5 sene Edirne'de yaşadım tekirdağlıyım zaten hemşeriyiz ne güzelçok özüldüm ama inan insanın içinde bu sevginin zamanı farketmiyor bana sorsan sanki 30 senedir olmuyor ama ben hep allaha sığınıyorum dualar okuyorum namaz kılarken kuran okurken ben edirnede oturuyorum önümzdeki cuma günü selimye camisine gidip ikimiz için dua edicem çünkü anca rabbim ol derse olur çok özüldüm off offf
nafiş daha olmadın mııı???cnm ben senin üstüne oldum bittim bile bence artık bi doktora görün tatlım ..
bi dahaki denemede bende bunları yaptırıcam cnm histereskopiye eşim yok diyo ama ikna olucak mecbur bir daha körü körün gidip yaptıramam valla.genetik testide üniversite hastanesinde yaptırıcam zamanım çok daha bissürü para veremem özele .geçengün doktorum dediki bi daha genetik test yapalım ben de hemen lafı ağzına tıkadım dedim kievet yaptırıcam ünide ücretsiz yapıolarmış oraya gitcem dedim ok dedi.ama histereskopiyi mecbur kendisine yaptırıcam.ondan da 1500 istiyolar ...
aboooo aysegüll içim çekildi kız neye ağlıyosunnnn yavrum ortada bişe yok takılma bunlara bak ne güzel hamilesin çok şükür..
tatlım donmuşlarından önce yaptır bunları derim.
yaaa sara pastalı filan bişe olsa varya belki ben de katılırım çok canım istiyo ama benim burda sizlerden başka kimsem yok onun için kaybederim.
güldoşş ya hani gürgana gidicektinnnnnnnn...ben de senden dolayı heveslendiydimm :))ama tabi sen bilirsin canım inşallah hakkında hayırlısı....
evet cnm bana da burda öyle dediler en az bir aymış .bence özellerde kanı üniversitelere yolluyolar cnm boşuna para verme dışarda.
güzel bir düşünce:)ama bide benim aklıma şu gelio cnm tabi yine de sen bilirsin.şimdi sen bu sefer histereskopi filan hepsini olcan ya huluside hiç bunları yaptırmadan transferin olmuştu şimdide diyom sen bunları yaptırdıktan sonra neden hulusi tedavini yaptırmayasın ki??
ayyy ne güzel cnm ben de trabzona gittim ama bu kadar detaylı gezmedim..bi de ben seni çok merak ediyom azıcık ucundan foto koysana
aaaaaaaaa çok güzel cnm paylaşım için teşekkürlerr...
işte ben o bayıltmalı histereskopiden istiyom
gerim gerim gerdin kızı yeter ayşegül kız dünyaya karşı doğucak valla senin yüzünden
yok anacım hiç bişe yaptırmadık bodoslama daldık cahillikten keşkem de yaptırsaymışızz..
ayyy evet biz konusunca tusemim kızıyo dimiama terasta komuşlarıyla otururken hiç aklına gelmiyorduk:)
bi yapamadın ha 7,5 u:)))))))))şuan kaçmış cnm?peki histereskopi ne işe yaricakmış rahim kalınlaşmasını önleyen bişey mi olabilirmiş?
tusemim bi hamile kalsa neler yapıcak di mi cnm?:)
cnm benim bildiğim aysegül onları gebelikten önce yaptırdı.
valla benim diceğim şu iki kere negatif tüpüm var ve 3. süne başlicam doktorum benden bu testleri istedi ben de özelde pahalı diye buraya geldim..
ayyyyyyyyyyyyyy kuzummmm inanmıyorum maaşallahhhhh gözün aydınnnnnnnn
çok özüldüm ama inan insanın içinde bu sevginin zamanı farketmiyor bana sorsan sanki 30 senedir olmuyor ama ben hep allaha sığınıyorum dualar okuyorum namaz kılarken kuran okurken ben edirnede oturuyorum önümzdeki cuma günü selimye camisine gidip ikimiz için dua edicem çünkü anca rabbim ol derse olur çok özüldüm off offf
hele şükür ben hoşşbulduk :) 1.5 seneyi geçti evliyim pko hastayım 3. tedavim klomenle devam ediyoruz ama ben şimdiden bittim
ayy canım bana da mı edicen Allah razı olsun.çok ii ediosun cnm isyan etme daha önünde çok zamanın var.çok özüldüm ama inan insanın içinde bu sevginin zamanı farketmiyor bana sorsan sanki 30 senedir olmuyor ama ben hep allaha sığınıyorum dualar okuyorum namaz kılarken kuran okurken ben edirnede oturuyorum önümzdeki cuma günü selimye camisine gidip ikimiz için dua edicem çünkü anca rabbim ol derse olur çok özüldüm off offf
anam bol bol ye dicem onu da yapamıyosunnn inşallah alır canım eliz sultan .almazsa da üzülme biraz zor olur ama sonra toparlar merak etme.Canım bende onu sordum 2 kilo olurmu diye böyle giderse olur dedi inşallah amacım 2 kiloyu geçmesi zaten
yine nereye kaçıyon gezenti seni
ben doktruma bu testleri yapmak istiyorum kafamda hiç soru işareti kalmasın dedim oda tamam dedi canım
kızlar ayşegülün yazdığı bu testlerin bi çoğu sanırım hamilelikte yapılıyo hamilelik öncesi yapılmalı acaba:44::44::44::44::44::44::44:
bugün kesildi kızlar kanamam. ama o pıhtıcıklar hala geliyor. kasıklarım ara ara acıyor azcık yürüyeim ağır iş yapayım sancıyor. belki de içteki delikleri kanatıyorum.
doktoru aramadım da sormadım da küstüm ben doktoruma(
kızlarrr ben mınıcık bır kalp atısı gordummmmmmmmmmmMmMmMmMmMmMm ben ağlıyorum suan artık gerceten ınandım benya mucıze buymuş demek kı çok sukur dıyorum dr hersey yolunda dedı sımdılk ınsallah dewamıda guzel olur dedı 2 hafta sonra tekrar gtcem dualarım sızınle ... hep yanımda olduğunuz ıcınde sağolun sızı sewıyorum
tatlım gözün aydın artık hamile olduğuna inanır ne kendini ne de bebeğini üzmezsin inşallah
güldoşş ya hani gürgana gidicektinnnnnnnn...ben de senden dolayı heveslendiydimm :))ama tabi sen bilirsin canım inşallah hakkında hayırlısı....
evet cnm bana da burda öyle dediler en az bir aymış .bence özellerde kanı üniversitelere yolluyolar cnm boşuna para verme dışarda.
güzel bir düşünce:)ama bide benim aklıma şu gelio cnm tabi yine de sen bilirsin.şimdi sen bu sefer histereskopi filan hepsini olcan ya huluside hiç bunları yaptırmadan transferin olmuştu şimdide diyom sen bunları yaptırdıktan sonra neden hulusi tedavini yaptırmayasın ki??
kızlar mrb tüp bebek yaşı enaz kaçtır söyleyebilirmisinz ben 20 yaşındayım bu sene olmazsa sene düşünecem onun için soruyorum ..
kızlar resim yükleyemdim bn neden acaba :44:
kızlarrr ben mınıcık bır kalp atısı gordummmmmmmmmmmMmMmMmMmMmMm ben ağlıyorum suan artık gerceten ınandım benya mucıze buymuş demek kı çok sukur dıyorum dr hersey yolunda dedı sımdılk ınsallah dewamıda guzel olur dedı 2 hafta sonra tekrar gtcem dualarım sızınle ... hep yanımda olduğunuz ıcınde sağolun sızı sewıyorum
boyutu büyük gelmiştir şekerim
Eki Görüntüle 723899 sonumda yükledim saçaklı poğçayı yaptım kızlar yanınada böle bi domates biberli bişi oldubu ara internette bakıyorum koly tarfler buldum oyalanayım diye ha bu arad paztsi bizim komşunun övdüğü doktr var ona randevu aldım bi muayene olucam baklım ne diyeck çok iyi diyorlar adama muayene ücretide 150 tl miş doktor olmak vardı ya
bi tahmin et bakalım nereye kaçar arkadaşın tabikii paşalarını görmeye
canım o testlerin bir çoğu bende taaaa ilk tüp zamanlarında ilk hastanemde yapılmıştı normaldi o yüzden yaptırmam sanırım..
ben taktım histeroskopi olcambi de genetiğe baktırcam kanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?