Tüp Bebek Günlüğümüz !

hele şükür ben hoşşbulduk :) 1.5 seneyi geçti evliyim pko hastayım 3. tedavim klomenle devam ediyoruz ama ben şimdiden bittim

hele şükür ben hoşşbulduk :) 1.5 seneyi geçti evliyim pko hastayım 3. tedavim klomenle devam ediyoruz ama ben şimdiden bittim
ohooo cnm sen kolmenden bıktıysan biz ne yapalım şimdiden böyle karamsar olma..daha yaşın çok genç çok avantajlısın bizlere göre.doktorun ne diyo tüpe mi geçelim diyo?

ohooo cnm sen kolmenden bıktıysan biz ne yapalım şimdiden böyle karamsar olma..daha yaşın çok genç çok avantajlısın bizlere göre.doktorun ne diyo tüpe mi geçelim diyo?

:) :) :) haklısın ama yoruluyorum doktorum bunları duysa kovar beni :) :) zaten ne acelen var diyo ciddi bir problemin yok diyo bide sadece 3 defa klomen oldu ama biz çok uğraştık tedavi olalım doktorlar hep erteliyordu en sonunda benim güzel dokturuma denk geldik .....senin ne problemin var veya çocuk varmı

cnm yaşın çok küçük probleminizde madem büyük değilmiş hemen tüpe geçme , tedavisi varsa pkonun onu ol yinede olmazsa o zaman aşılama dene derim.benim 2 negatif tüpüm ver sorun eşimden cnm.

cnm yaşın çok küçük probleminizde madem büyük değilmiş hemen tüpe geçme , tedavisi varsa pkonun onu ol yinede olmazsa o zaman aşılama dene derim.benim 2 negatif tüpüm ver sorun eşimden cnm.

çok özüldüm ama inan insanın içinde bu sevginin zamanı farketmiyor bana sorsan sanki 30 senedir olmuyor ama ben hep allaha sığınıyorum dualar okuyorum namaz kılarken kuran okurken ben edirnede oturuyorum önümzdeki cuma günü selimye camisine gidip ikimiz için dua edicem çünkü anca rabbim ol derse olur çok özüldüm off offf

neeeeeee 1 ayı bile bulmazmıymışşşş ayy çok heyecanlandımm en nolucak bi aya kadfar 2 kilo olur mu sence?

Canım bende onu sordum 2 kilo olurmu diye böyle giderse olur dedi inşallah amacım 2 kiloyu geçmesi zaten

Gerçekten bende 3.5 sene Edirne'de yaşadım tekirdağlıyım zaten hemşeriyiz ne güzel

çok tesekekur ederım sağol :)

ay canım ya gecen sene bende edrnede namaz kılıp dua etmıstım hemde hıçkıra hıçkıra ağlayarak ınsallah dualrın kabul olur ... benımde halam var orda her hafta gidiıyorduk ama suan durumumdan dolayı gıdemyoruz edrneyi ozledım

canım ... daha erkenmıs onunde uzun yıllar tabı ınsanın 1 aybıle çocuğu olmamısı ömür gibi gelıyor hepmız yasadık bılıyoruz ama bence once onundekı secenekelrı dene yada bekle ben 3 sene bekeldım asılama denedım olmadı !!! esım varkoselden amlıyat oldu 1senede oyle bekledım olmadı !!! sonunda ilaçlar kullandı ama gene olmadı en sonunda gecen ay ılk tup denememızı yaptık işte sımdı coksukur oldu

ayy canım bana da mı edicen Allah razı olsun.çok ii ediosun cnm isyan etme daha önünde çok zamanın var.

Canım bende onu sordum 2 kilo olurmu diye böyle giderse olur dedi inşallah amacım 2 kiloyu geçmesi zaten
anam bol bol ye dicem onu da yapamıyosunnn inşallah alır canım eliz sultan .almazsa da üzülme biraz zor olur ama sonra toparlar merak etme.

yine nereye kaçıyon gezenti seni

ben doktruma bu testleri yapmak istiyorum kafamda hiç soru işareti kalmasın dedim oda tamam dedi canım

bi tahmin et bakalım nereye kaçar arkadaşın tabikii paşalarını görmeye

kızlar ayşegülün yazdığı bu testlerin bi çoğu sanırım hamilelikte yapılıyo hamilelik öncesi yapılmalı acaba:44::44::44::44::44::44::44:

canım o testlerin bir çoğu bende taaaa ilk tüp zamanlarında ilk hastanemde yapılmıştı normaldi o yüzden yaptırmam sanırım..
ben taktım histeroskopi olcam bi de genetiğe baktırcam kanda..

şükür kesildi demek...
dikkat et canım kendine eğer doktoruna küstüysen başka bir doktora gidip sadece muayene ol içerdeki duruma baksın..

maşallahhhhh
darısı bizlere olsun en acilinden inşallahhh..

tatlım gözün aydın artık hamile olduğuna inanır ne kendini ne de bebeğini üzmezsin inşallah

daha da inanmazsa artık ben parça pinçik etcem kendisini

canımcım gürgan hala aklımda henüz karar vermiş değilim hacettepeye bi görüşmeye gidecem bakalım içime sinerse devam ederim orda olmadı sadece histeroskopi testler vs..orda yaptırırım dışarda para vermememk için sonra elimde sonuçlarımla ya hulusiye ya gürgana devam ederim...
görüşme ve karar aşamasındayım tedavi aşamasına geçmeme var henüz..

kızlar mrb tüp bebek yaşı enaz kaçtır söyleyebilirmisinz ben 20 yaşındayım bu sene olmazsa sene düşünecem onun için soruyorum ..

canım eğer raporla yaptırmak istiyorsan rapor alabilmek için yaş sınırı var 23-39 yaş arasında olman lazım..
ama raporsuz özel yağtırcam dersen bunun tüp için yaş sınırlaması yok..

gözünaydın maaşallah diyelim...
sana evettt evettt gebesin demiştim şimdi inandım dimii
allah sağlıkla aldırsın kucağına inşallah...
Mevla bizlerede yaşatsın mucizesiniiii

sonumda yükledim saçaklı poğçayı yaptım kızlar yanınada böle bi domates biberli bişi oldu bu ara internette bakıyorum koly tarfler buldum oyalanayım diye ha bu arad paztsi bizim komşunun övdüğü doktr var ona randevu aldım bi muayene olucam baklım ne diyeck çok iyi diyorlar adama muayene ücretide 150 tl mişdoktor olmak vardı ya

eline sağlık canım güzel gözüküyolar

tahmin etmek zor değil canım haklısın git valla stres at yeğen gibisi varmı hemde böyle şekey olursa

histereskopiyi bende olacam inşallah sende ol bu ay genetiğide yaptır bakarsın beraber hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…