günaydın kızlar herkesin günü güzel olsun tabi benimde güzel olsunsabah sabah halay çekiyom töbe töbe ama birazda horon tepeyim dimi Eki Görüntüle 724147 Eki Görüntüle 724147 Eki Görüntüle 724147 Eki Görüntüle 724147 Eki Görüntüle 724147 bu sabah içimde halk oyunlarına karşı bi sempati var hoş her zaman çok severimde folklörü ama hadi kızlar gelin sabah cimnastiği yapalım gel gel gel kk nın güzel ve özel kadınları gel folklörcü geldi hanıııııııııııııııım saçmaladığımı kabul ediyorum
günaydın canım..:13:
hayır hiçte saçma değil kesinlikle güne enerjik başladın ne güzell...
biz spor salonunda molalarda bazende halay çekiyoruz gayet güzel ter atıyoruzz
kızlar nasılsınız iyimisiniz...
valla ben karmakarısık duygular içerisindeyim cok değişik bi rüya gördüm umarım hayırlara cıkar...
durucum rüyamda sen vardın..seni gerçek hayatta hiç görmedim resmini bile görmedim ama seni ve bebeklerini kendimi ve bebeğimi gördüm canım ve hala etkisindeyim desem yalan olmaz
sağol canım enerjik başlamak gerek dimi güne nasıl başlarsan öyle gidiyo genelde
evet canım benim...tabii gün boyu negatiflik bizi bulmazsa
kızlar artıkın küçük şeyler için canımı sıkmamaya karar verdim onun yerine küçük olaylardan mutluluk çıkarmaya çalışacam hoş eskidende küçük şeylerden mutlu olmaya çalışırdım ama bunu daha aktifleştirecem hayat anı yaşamak için güzel ne geçmişi düşünüp üzülmeye nede geleceği düşünüp endişelenmeye gerek yok bu an mutlumuyuz önemli olan o artık yeni hayat felsefem bu inşallah sürekli uygulayabilirim daha az stressiz ve sakin yaşamak istiyorum................................
spora gitmedim barii biraz eve al atayım..
daha doğrusu yatak odamda dolap içleri düzenliycem..
kapitonelerini yıkadım sereyim artık kaç gün oldu..
ütülerde var ama yemek yok önceliğim o çünkü evde hiçç sıfır yemek olayı....
haklısın canım ama herşey hayata dair ...................... hayat hep güllük gülistanlık değil maalesef ama biz elimizden geldiğince iyiyi çağıralım bundan sonra..........Rabbim hep iyilikleri ve hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize
inşallah uygularsın canım benim...
darısı hepimizin başına olsun uygulayalım çok istiyoruz ama..
bide inan yılların yorgunluğu tedeviler artık eskisi gibi kaldırmıyor bedenimiz stresi üzüntüyü..
gençken tartışmayada gelirdim eşimle çok uzatırdık enerji çoktu demekki...
şimdi hemen kapanıyor konular artık çok yorgunum kaldıramıyorum çünkü..
bide hastalıklarımız çıkıyor diyoruz ama yıprattık kendimizi biyerdne patlıyor bari bundan sonra sakin geçsin ömrümüzz...
ben bugüne kıymalı patates yemeği salata ve yoğurt düşünüyorum öğlene de mercişmek çorbası ve makarna var dünden ütülerimi hafta sonu bitirdim ama bugün yıkayacam yine çıkacak hafta sonu da evde yemekli Kuran ı Kerim okutacam o yüzden bugün öğleden sonra izin alıp eve gidip işlerimi bitirmem lazım çünkü görümcem yarından kalmaya geliyo
canım seninki güzelmiş bende hep öyle görüyodum ama bu baskaydı cok başkaydı o kadar tuhaftımki kalktım göğsüm sızlıyo basım agrıyo ne bileyim tuhaftı..canım benim hayra çıksın inşallah ...
rüya işte gerçek değil ama insan çokkk etkileniyor..
hele ben ne gördümm ayy çok ilginçtiii...
kendimi emzirirken doğururken bebeğimi severken çok gördüm ama böylesi ilk oldu valla.
ya eltim yeni doğurdu görümcem 2.ye yeni hamile onlardanmı neyin etkisi bilmiyorum ama engüzelide kızkardeşimle ilgili olması
onunda bebeği yok rabbim hayra çıkarsın...
onla doktora gitmişiz ultrasonunu seyrediyorum..
baya kademe kademe önce bebek oluşuyor sağ tarafta bikaç yerde kırmızılık var kanama alanı diyorum ben..
kanamalar kayboluyor öyle çok mutluydum ...inşallah tez vakitte teyz eolurummm
ne güzel canım inşallah başarabilirsin..kızlar artıkın küçük şeyler için canımı sıkmamaya karar verdim onun yerine küçük olaylardan mutluluk çıkarmaya çalışacam hoş eskidende küçük şeylerden mutlu olmaya çalışırdım ama bunu daha aktifleştirecem hayat anı yaşamak için güzel ne geçmişi düşünüp üzülmeye nede geleceği düşünüp endişelenmeye gerek yok bu an mutlumuyuz önemli olan o artık yeni hayat felsefem bu inşallah sürekli uygulayabilirim daha az stressiz ve sakin yaşamak istiyorum................................
menün güzel canım benim..
bende evde patlıcan var kocacım çok sever ondan yapıcam kızartırım belki ama ben çok az yerim..
çorbada yapıcam salata yeter...
Allah kabul etsin canım benim evinin bereketini huzurunu artırsın kuran okutuyosun ne güzel..
kendimi çok yormuycam bugün bakalım ütüde yapabilirsem ...inşallah oruç tutuyorum...
oruçken dayanamıyorum sporada ondan gitmedim gelince titriyorum acıkıyorum..
mübarek ay tutmak istedim yarın gderim nasılsa sporuma
haklısın özellikle bebek konusunda çok yıprandık inşallah dahada yıpranmadan bebeklerimize kavuşuruz bi bebek kokusu bütün stresi alır be kdr cim her geçen gün içimde daha çok büyüyüen bu özlem bi gün dinecek inanıyorum gelecek bebeğim hemde inşallah bu ay güdenede dedim beraber hamile kalırız inşallah diye inşallah sende katılırsın bizede bi anda nüfus patlaması yaşarız
kızlar rüya demişken bende dün gece rüyamda bebekler gördüm acaba bi işaretmiydi kardeşimin hanımı doğum yapıyo üç tane bebeği doğurmuş bi tanesi kalmış onuda doğuracak ama doktor gelmiyor bi türlü sedyeye uzatıyorum ıkın diyorum sürekli üç tane kıvırcık saçlı esmer kızımız olmuş sonra bi bakıyorum aradan zaman geçmiş bi odya giriyorum gelinimiz yerde uzanmış kucağında bi tane kıvır kıvır saçlarıyla esmer güzeli kızımız bana bakıp gülüyo oynuyo gelinimiz diyoki abla diğerleri öldü ama bi tek bu yaşadı bu da bayağı bi kalbi atmamış ama sonradan canlanmış seviniyorum onun yaşadığına ama çok ilginçti o an gerçekte henüz kardeşlimin de bebeği yok evleneli iki sene oldu ama onlar daha yeni istiyolar bebek sahibi olmayı hayırdır inşallah gördüğümüz rüyalar
canım seninki güzelmiş bende hep öyle görüyodum ama bu baskaydı cok başkaydı o kadar tuhaftımki kalktım göğsüm sızlıyo basım agrıyo ne bileyim tuhaftı..
ne güzel canım inşallah başarabilirsin..
kızlar rüya demişken bende dün gece rüyamda bebekler gördüm acaba bi işaretmiydi kardeşimin hanımı doğum yapıyo üç tane bebeği doğurmuş bi tanesi kalmış onuda doğuracak ama doktor gelmiyor bi türlü sedyeye uzatıyorum ıkın diyorum sürekli üç tane kıvırcık saçlı esmer kızımız olmuş sonra bi bakıyorum aradan zaman geçmiş bi odya giriyorum gelinimiz yerde uzanmış kucağında bi tane kıvır kıvır saçlarıyla esmer güzeli kızımız bana bakıp gülüyo oynuyo gelinimiz diyoki abla diğerleri öldü ama bi tek bu yaşadı bu da bayağı bi kalbi atmamış ama sonradan canlanmış seviniyorum onun yaşadığına ama çok ilginçti o an gerçekte henüz kardeşlimin de bebeği yok evleneli iki sene oldu ama onlar daha yeni istiyolar bebek sahibi olmayı hayırdır inşallah gördüğümüz rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?