Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canım..:13:
hayır hiçte saçma değil kesinlikle güne enerjik başladın ne güzell...
biz spor salonunda molalarda bazende halay çekiyoruz gayet güzel ter atıyoruzz

günaydın canım..:13:
hayır hiçte saçma değil kesinlikle güne enerjik başladın ne güzell...
biz spor salonunda molalarda bazende halay çekiyoruz gayet güzel ter atıyoruzz

sağol canım enerjik başlamak gerek dimi güne nasıl başlarsan öyle gidiyo genelde

canım benim hayra çıksın inşallah ...
rüya işte gerçek değil ama insan çokkk etkileniyor..
hele ben ne gördümm ayy çok ilginçtiii...
kendimi emzirirken doğururken bebeğimi severken çok gördüm ama böylesi ilk oldu valla.
ya eltim yeni doğurdu görümcem 2.ye yeni hamile onlardanmı neyin etkisi bilmiyorum ama engüzelide kızkardeşimle ilgili olması
onunda bebeği yok rabbim hayra çıkarsın...
onla doktora gitmişiz ultrasonunu seyrediyorum..
baya kademe kademe önce bebek oluşuyor sağ tarafta bikaç yerde kırmızılık var kanama alanı diyorum ben..
kanamalar kayboluyor öyle çok mutluydum ...inşallah tez vakitte teyz eolurummm

kızlar artıkın küçük şeyler için canımı sıkmamaya karar verdim onun yerine küçük olaylardan mutluluk çıkarmaya çalışacam hoş eskidende küçük şeylerden mutlu olmaya çalışırdım ama bunu daha aktifleştirecem hayat anı yaşamak için güzel ne geçmişi düşünüp üzülmeye nede geleceği düşünüp endişelenmeye gerek yok bu an mutlumuyuz önemli olan o artık yeni hayat felsefem bu inşallah sürekli uygulayabilirim daha az stressiz ve sakin yaşamak istiyorum................................

spora gitmedim barii biraz eve al atayım..
daha doğrusu yatak odamda dolap içleri düzenliycem..
kapitonelerini yıkadım sereyim artık kaç gün oldu..
ütülerde var ama yemek yok önceliğim o çünkü evde hiçç sıfır yemek olayı....

evet canım benim...tabii gün boyu negatiflik bizi bulmazsa

haklısın canım ama herşey hayata dair ...................... hayat hep güllük gülistanlık değil maalesef ama biz elimizden geldiğince iyiyi çağıralım bundan sonra..........Rabbim hep iyilikleri ve hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize

inşallah uygularsın canım benim...
darısı hepimizin başına olsun uygulayalım çok istiyoruz ama..
bide inan yılların yorgunluğu tedeviler artık eskisi gibi kaldırmıyor bedenimiz stresi üzüntüyü..
gençken tartışmayada gelirdim eşimle çok uzatırdık enerji çoktu demekki...
şimdi hemen kapanıyor konular artık çok yorgunum kaldıramıyorum çünkü..
bide hastalıklarımız çıkıyor diyoruz ama yıprattık kendimizi biyerdne patlıyor bari bundan sonra sakin geçsin ömrümüzz...

ben bugüne kıymalı patates yemeği salata ve yoğurt düşünüyorum öğlene de mercişmek çorbası ve makarna var dünden ütülerimi hafta sonu bitirdim ama bugün yıkayacam yine çıkacak hafta sonu da evde yemekli Kuran ı Kerim okutacam o yüzden bugün öğleden sonra izin alıp eve gidip işlerimi bitirmem lazım çünkü görümcem yarından kalmaya geliyo

tabiki kaçınılmaz olumsuz şeylerin başımıza gelmesii ....
amin canım benim iyi düşünürsek iyi olur herşey çok doğruuuu

haklısın özellikle bebek konusunda çok yıprandık inşallah dahada yıpranmadan bebeklerimize kavuşuruz bi bebek kokusu bütün stresi alır be kdr cim her geçen gün içimde daha çok büyüyüen bu özlem bi gün dinecek inanıyorum gelecek bebeğim hemde inşallah bu ay güdenede dedim beraber hamile kalırız inşallah diye inşallah sende katılırsın bizede bi anda nüfus patlaması yaşarız

menün güzel canım benim..
bende evde patlıcan var kocacım çok sever ondan yapıcam kızartırım belki ama ben çok az yerim..
çorbada yapıcam salata yeter...
Allah kabul etsin canım benim evinin bereketini huzurunu artırsın kuran okutuyosun ne güzel..
kendimi çok yormuycam bugün bakalım ütüde yapabilirsem ...inşallah oruç tutuyorum...
oruçken dayanamıyorum sporada ondan gitmedim gelince titriyorum acıkıyorum..
mübarek ay tutmak istedim yarın gderim nasılsa sporuma

canım seninki güzelmiş bende hep öyle görüyodum ama bu baskaydı cok başkaydı o kadar tuhaftımki kalktım göğsüm sızlıyo basım agrıyo ne bileyim tuhaftı..

ne güzel canım inşallah başarabilirsin..

kızlar rüya demişken bende dün gece rüyamda bebekler gördüm acaba bi işaretmiydi kardeşimin hanımı doğum yapıyo üç tane bebeği doğurmuş bi tanesi kalmış onuda doğuracak ama doktor gelmiyor bi türlü sedyeye uzatıyorum ıkın diyorum sürekli üç tane kıvırcık saçlı esmer kızımız olmuş sonra bi bakıyorum aradan zaman geçmiş bi odya giriyorum gelinimiz yerde uzanmış kucağında bi tane kıvır kıvır saçlarıyla esmer güzeli kızımız bana bakıp gülüyo oynuyo gelinimiz diyoki abla diğerleri öldü ama bi tek bu yaşadı bu da bayağı bi kalbi atmamış ama sonradan canlanmış seviniyorum onun yaşadığına ama çok ilginçti o an gerçekte henüz kardeşlimin de bebeği yok evleneli iki sene oldu ama onlar daha yeni istiyolar bebek sahibi olmayı hayırdır inşallah gördüğümüz rüyalar

amin sağol canım menim seninde orucunu Allah kabul etsin

canım benim ben zaten hassasım ama eşimdede her sene bir hastalık nüksetti hamdolsun geçici şeyler ama yinede demekki oda
ben genişim rahatım desede atıyor içi azmı yaşadığımız yıkımlar ağır geliyor ikimizede...
mübarek 3 aylardayız ne deyim mevlam bu günlerin hatrına hepimizi daha fazla bekletmesin daha vaktimizde varsa çok sabır versin...
bu ara ben yine fena oldum ama geçti aile içi farklı oluyro doğurdan gebe kalan v.s..
bak video var onu izledim biraz rahatladım ben tabi bu his bitmez ne zman bebeğimiz olursa biter ama bakış açımızı değiştirir inş..
ahh canım benim adetim bitti o arada bişi olmadı eşiminde ağrıları vardı kasıklarında doktora gitti
böbreklerind ebüyüm eolmuş idrarında kan çıktı
alışkın değilim adamın geçen senede midesinde hem fıtık ,reflü gastrit toptan çıktı doktor "neye üzüldün demiş bukadar".
şimdide demiş stresin çokmu eşim öğretmen işkolikte okuldada bunalıyo evdede benim sayemde (
diyoki" sende bişi çıkmıyor ben rahat adamım bende çıkıyor dedim öyle deme atıyosun içine işte....
yani 2hafta yasak demişben bu ay kesin kalamıyorum yaaaa
tühh korunmayıda yeni bırakmıştık
benden dolayı düşük olsun tedaviler histreskopile rçok yasak olmuştu ama kocacımdan ilk kez
olsun sağlık olsunda napalım zaten diğer adetimde yaklaşır hamdolsun düzeldi 2 aydır düzenim oluyorum 1 ayda

Son düzenleme:

hayır olsun canım bu gün demekki hepimiz bebeklerle ugrasmısız çok tuhaf şeyler görüyoruz Rabbim bir an önce kavustur yavrularımıza..

inşallah canım en azından deneyecem zaman zaman çöktüğümüz dibe vurduğumuz üzüldüğümüz tükendiğimiz anlar olacak insanız çünkü ama önemli olan toparlanıp kaldığımız yerden devam edebilmek o güce sahip olmak bunu samimiyetle istemek

hatunlar ben bu hafta hiç mehtapa denk gelmedim nerde biliyomusunuz önemli bişey yoktur inşallah...:44:

saraa bu neee bol bebekli rüya kızz...
sen biizm aileyi görmüşsün eltim doğurdu görümcem yeni gebe olduğunu öğrendi ikincisine..
benimki sadece ultrasonda bi bebekti..
maaşşallah suphanallalh..
mevlam hayırlara çıkarsın...
inanki ben bbek gördüğümde dah 1 aylık evli eltimin gebeliğini duydum..
bi görmemde arkdaşımın...hayra çıksın canım benim inşallah seninde kardeşininde habercisidir..
yerim onları bide kıvırcık saçlılar heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…