Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayır olsun canım bu gün demekki hepimiz bebeklerle ugrasmısız çok tuhaf şeyler görüyoruz Rabbim bir an önce kavustur yavrularımıza..
amin inşallah canım
herşeyin başı sağlık kdr cim eşine çok geçmiş olsun stres her hastalığın temel sebebi zaten ooof ooof ama buna da şükür Rabbim beterinden korusun hepimizi o zaman kdr cim güldenle ben bu ay hamile kalıyoruz sende bi dahaki ay tamam mı kaytarmak yok bak ona göre

canım benimm etkilenmemek elde değil hasretimizi rüyamızda görüyoruz uyanıyoruz bişi yok..

sağol canım bencede sağlık çok önemli insanın aklına herşey geliyor...
Mevla hepimizi korusun..
tamam yok kaytarmam sizi takipteyim canlarım benim.
..yeterki kalın siz ne sevincem ne delircem bende olsun tüpe gitmeden yeterki kendiliğinden versin mevlamda değilmi...
millet tatil planı yapr biz tüp planı napalımm:44:

kız inşallah bu ay hepimiz gebe haberlerimizi verecez diyelim o zaman hemde dört gebe haberi çünkü dört bebek gördüm aslında devamıda vardı kadın patır patır doğuruyodu heee çok tatlılardı hepside bi fabrika ürünü gibi birbirinin aynı esmer şekerlerim ya şimdi bile hayallerini seviyorum desem gülme bana

durunun bebekleride cok güzeldi gözümün önünden gitmiyolar hala

dört değil sekiz gebe haberi olsun inşallah sen,kardeşin,ben ,kardeşim bide gülden kardeşimiz bide nfy kardeşimizdiğer iki kişide sürpriz olsun....:)))
bak güldenin eşi esmer ....bizdede ben buğday tenlide olsam ailede esmer çok fazla sizde varmı
ayy ne gülcem ben bile nasıl kaynıyom burda seviyorum bonus kafaları

Son düzenleme:
Kizlar herkese merhaba. Biz bu ay tup bebek yaptiricaz insallah. Gecen hafta cuma gunu birkacc damla leke geldi doktorumu aradim ptesi burda olun dedi. Bizde pazar gununden geldik taaa istanbullara. Ama ben cuma gunku lekeden sonra hic adet olmadim, ptesi doktora gittik kist var ama problem yaratmaz hormon salgilamiyorsa dedi. Tabii bunu anlamak icin adet olman gerek dedi. 4 gundur bekliyoruz hala olmadim. Moralim cok bozuk neden sizce?? Kistten mi?

Kızlar sabah sabah bunalıma bağlamışınız yine ben bu sene girmeden 2013 bana uğur getircek demiştim bak getirdi sizede getircek daha bitmedi bu yıl bu yılın sonuna kadar bence sizde hamiş olcaksınız nafiyecim saracım kadercim ve burdaki herkes

olsun bizde bu sene tüp planı yapar seneyede bebeklerimizle tatil planı yaparız ben mesela kızıma bikini giydirip denize girme hayalleri kuruyom sarışın yeşil gözlü olacak benim kızım benim gibi saçlarını at kuyruğu yapacam bikini giydirip poposunu ısıracam oğlumda kumral ela gözlü olacak babası gibi onada mayosunu giydirip denize girecez beraber her istediklerini şımartmadan yapacam ne hayallerim var inşallah gerçek olur

amin canım sağol Rabbim işitsin sesini duanı inaşallah derincim ben bunalım takılmıyom tızım bak sana sabahın köründe halaylar çekip horonlar tepiyom yetmiyor hayaller kuruyom ben bu sabah süperim

aminnn canım inşalllaaahhhh

ne güzel hayaller...
benimde var böyle bi kaç hayalim ailece pikniğe gitcez ben kızımla sofrayı hazırlıcam oğlumla babası top oynıcak filan bunun gibi bi sürü sey...
benim gözlerde yeşil eşime diyorumki gözleri bana benzesin diğer her yeri sana benzesin farketmez diyorum

kardeşim esmer ama eşi benim gibi sarışın hatta bana çok benziyo akraba olmadığımız halde benim eşimde kumral ama ailede esmer var olsun kız dört sekiz onaltı bu ay isteyen herkese Rabbim bebeklerini göndersin inşallah

amin canım sağol Rabbim işitsin sesini duanı inaşallah derincim ben bunalım takılmıyom tızım bak sana sabahın köründe halaylar çekip horonlar tepiyom yetmiyor hayaller kuruyom ben bu sabah süperim

Harikasın canım benim hep böyle ol bu arada benim oğlum da büyük ihtimalle kumral yeşil yada ela gözlü olcak içime öyle doğuyo babası yeşil gözlü ve eşimin bütün yiğenleri renkli gözlü bakalım benim gibi kahverengi gözlü olmaz inşallah hep eşime bakıyorum ona benzesin diye

bencede canımcım sanki gezmek nasip olsun yeterki bebeklermi engel olucak değilmi...
oyy yerim senin sarı kızını kumral oğlunu...
bizdede ben kumralım eşim beyaz tenliii......inşallah canım bigün olucakkkk

yokk gayet iyiyiz rüyalardan gittikde...
inşallah nasılsa daha 2013ün yarısındayız demiiii

benim eşimde huyları bana yüzü sana benzesin der
bizimkiler eltimde görümcemde bembeyaz oğla doğurdular...
ben aileye esmer katmak isityorum ama mevlam neyi layık görürse...
ahh ahh hayaller bi rbahar temizliğimde daha düşündüm çocuk odamda hala normal eşyalar dedim ...
hayal kurdum bigün bunlar burdna çıkıcak dedimm

Evet canım ben rüyalara inanırım bende rüyamda öğrendim hamile olduğumu ertesi gün 9. gündü test yaptırdım çıktı ama bana canım annişim söyledi hamilesin diye rüyamda

ohh rüyaların hayallerin gazıyla kaçıyorum ben uykum dağıldı iyice gece imsağı bekleyince 5e doğru yattım zor uyandım haliyle...
görüşürz canlaırmmm muhabbet için sağolun varolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…