amin inşallah canımhayır olsun canım bu gün demekki hepimiz bebeklerle ugrasmısız çok tuhaf şeyler görüyoruz Rabbim bir an önce kavustur yavrularımıza..
herşeyin başı sağlık kdr cim eşine çok geçmiş olsun stres her hastalığın temel sebebi zaten ooof ooof ama buna da şükür Rabbim beterinden korusun hepimizi o zaman kdr cim güldenle ben bu ay hamile kalıyoruz sende bi dahaki ay tamam mı kaytarmak yok bak ona görecanım benim ben zaten hassasım ama eşimdede her sene bir hastalık nüksetti hamdolsun geçici şeyler ama yinede demekki oda
ben genişim rahatım desede atıyor içi azmı yaşadığımız yıkımlar ağır geliyor ikimizede...
mübarek 3 aylardayız ne deyim mevlam bu günlerin hatrına hepimizi daha fazla bekletmesin daha vaktimizde varsa çok sabır versin...
bu ara ben yine fena oldum ama geçti aile içi farklı oluyro doğurdan gebe kalan v.s..
bak video var onu izledim biraz rahatladım ben tabi bu his bitmez ne zman bebeğimiz olursa biter ama bakış açımızı değiştirir inş..
ahh canım benim adetim bitti o arada bişi olmadı eşiminde ağrıları vardı kasıklarında doktora gitti
böbreklerind ebüyüm eolmuş idrarında kan çıktı
alışkın değilim adamın geçen senede midesinde hem fıtık ,reflü gastrit toptan çıktı doktor "neye üzüldün demiş bukadar".
şimdide demiş stresin çokmu eşim öğretmen işkolikte okuldada bunalıyo evdede benim sayemde(
diyoki" sende bişi çıkmıyor ben rahat adamım bende çıkıyor dedim öyle deme atıyosun içine işte....
yani 2hafta yasak demişben bu ay kesin kalamıyorum yaaaa
tühh korunmayıda yeni bırakmıştık
benden dolayı düşük olsun tedaviler histreskopile rçok yasak olmuştu ama kocacımdan ilk kez
olsun sağlık olsunda napalım zaten diğer adetimde yaklaşır hamdolsun düzeldi 2 aydır düzenim oluyorum 1 ayda
canım seninki güzelmiş bende hep öyle görüyodum ama bu baskaydı cok başkaydı o kadar tuhaftımki kalktım göğsüm sızlıyo basım agrıyo ne bileyim tuhaftı..
ne güzel canım inşallah başarabilirsin..
canım benimm etkilenmemek elde değil hasretimizi rüyamızda görüyoruz uyanıyoruz bişi yok..
amin inşallah canım
herşeyin başı sağlık kdr cim eşine çok geçmiş olsun stres her hastalığın temel sebebi zaten ooof ooof ama buna da şükür Rabbim beterinden korusun hepimizi o zaman kdr cim güldenle ben bu ay hamile kalıyoruz sende bi dahaki ay tamam mı kaytarmak yok bak ona göre
saraa bu neee bol bebekli rüya kızz...
sen biizm aileyi görmüşsün eltim doğurdu görümcem yeni gebe olduğunu öğrendi ikincisine..
benimki sadece ultrasonda bi bebekti..
maaşşallah suphanallalh..
mevlam hayırlara çıkarsın...
inanki ben bbek gördüğümde dah 1 aylık evli eltimin gebeliğini duydum..
bi görmemde arkdaşımın...hayra çıksın canım benim inşallah seninde kardeşininde habercisidir..
yerim onları bide kıvırcık saçlılar heee
aynen canım yaaa
kız inşallah bu ay hepimiz gebe haberlerimizi verecez diyelim o zaman hemde dört gebe haberi çünkü dört bebek gördüm aslında devamıda vardı kadın patır patır doğuruyoduheee çok tatlılardı hepside bi fabrika ürünü gibi birbirinin aynı esmer şekerlerim ya şimdi bile hayallerini seviyorum desem gülme bana
kız inşallah bu ay hepimiz gebe haberlerimizi verecez diyelim o zaman hemde dört gebe haberi çünkü dört bebek gördüm aslında devamıda vardı kadın patır patır doğuruyoduheee çok tatlılardı hepside bi fabrika ürünü gibi birbirinin aynı esmer şekerlerim ya şimdi bile hayallerini seviyorum desem gülme bana
sağol canım bencede sağlık çok önemli insanın aklına herşey geliyor...
Mevla hepimizi korusun..
tamam yok kaytarmam sizi takipteyim canlarım benim.
..yeterki kalın siz ne sevincem ne delircem bende olsun tüpe gitmeden yeterki kendiliğinden versin mevlamda değilmi...
millet tatil planı yapr biz tüp planı napalımm:44:
Kızlar sabah sabah bunalıma bağlamışınız yine ben bu sene girmeden 2013 bana uğur getircek demiştim bak getirdi sizede getircek daha bitmedi bu yıl bu yılın sonuna kadar bence sizde hamiş olcaksınız nafiyecim saracım kadercim ve burdaki herkes
aminnn canım inşalllaaahhhhKızlar sabah sabah bunalıma bağlamışınız yine ben bu sene girmeden 2013 bana uğur getircek demiştim bak getirdi sizede getircek daha bitmedi bu yıl bu yılın sonuna kadar bence sizde hamiş olcaksınız nafiyecim saracım kadercim ve burdaki herkes
ne güzel hayaller...olsun bizde bu sene tüp planı yapar seneyede bebeklerimizle tatil planı yaparız ben mesela kızıma bikini giydirip denize girme hayalleri kuruyom sarışın yeşil gözlü olacak benim kızım benim gibi saçlarını at kuyruğu yapacam bikini giydirip poposunu ısıracam oğlumda kumral ela gözlü olacak babası gibi onada mayosunu giydirip denize girecez beraber her istediklerini şımartmadan yapacam ne hayallerim var inşallah gerçek olur
dört değil sekiz gebe haberi olsun inşallah sen,kardeşin,ben ,kardeşim bide gülden kardeşimiz bide nfy kardeşimizdiğer iki kişide sürpriz olsun....:)))
bak güldenin eşi esmer ....bizdede ben buğday tenlide olsam ailede esmer çok fazla sizde varmı
ayy ne gülcem ben bile nasıl kaynıyom burda seviyorum bonus kafaları
amin canım sağol Rabbim işitsin sesini duanı inaşallah derincim ben bunalım takılmıyom tızım bak sana sabahın köründe halaylar çekip horonlar tepiyom yetmiyor hayaller kuruyom ben bu sabah süperim
bencede canımcım sanki gezmek nasip olsun yeterki bebeklermi engel olucak değilmi...olsun bizde bu sene tüp planı yapar seneyede bebeklerimizle tatil planı yaparız ben mesela kızıma bikini giydirip denize girme hayalleri kuruyom sarışın yeşil gözlü olacak benim kızım benim gibi saçlarını at kuyruğu yapacam bikini giydirip poposunu ısıracam oğlumda kumral ela gözlü olacak babası gibi onada mayosunu giydirip denize girecez beraber her istediklerini şımartmadan yapacam ne hayallerim var inşallah gerçek olur
Kızlar sabah sabah bunalıma bağlamışınız yine ben bu sene girmeden 2013 bana uğur getircek demiştim bak getirdi sizede getircek daha bitmedi bu yıl bu yılın sonuna kadar bence sizde hamiş olcaksınız nafiyecim saracım kadercim ve burdaki herkes
aminnn canım inşalllaaahhhh
ne güzel hayaller...
benimde var böyle bi kaç hayalim ailece pikniğe gitcez ben kızımla sofrayı hazırlıcam oğlumla babası top oynıcak filan bunun gibi bi sürü sey...
benim gözlerde yeşil eşime diyorumki gözleri bana benzesin diğer her yeri sana benzesin farketmez diyorum
bencede canımcım sanki gezmek nasip olsun yeterki bebeklermi engel olucak değilmi...
oyy yerim senin sarı kızını kumral oğlunu...
bizdede ben kumralım eşim beyaz tenliii......inşallah canım bigün olucakkkk
yokk gayet iyiyiz rüyalardan gittikde...
inşallah nasılsa daha 2013ün yarısındayız demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?