Tüp Bebek Günlüğümüz !

okada buyuk değilki tız hata oluştu diyor :44: ne hatasıysa görende artı 18 koyuyoz sancak:26:

Yüklemişin işte demek o zaman becerememiştin

seni Allah gebe etsin şu an nasıl açım bi bilsen valla billa çok fena oldu bu görüntü kocamı bekleyim yemek için diyorum ama nasıl dayanacam şimdi o poğaca nasıl güzel duruyooo ahhh ahh sadece bak sen gülden o yesin iştee ellerine sağlık..

tahmin etmek zor değil canım haklısın git valla stres at yeğen gibisi varmı hemde böyle şekey olursa

histereskopiyi bende olacam inşallah sende ol bu ay genetiğide yaptır bakarsın beraber hamile kalırız

bi kaç ay öncede beraber gebe kalırız hayalimiz vardı olmadı bu kez olsun artıkkkk

Kızlar napıyosunuz ben geldim ve çooook yoruldum iyice hamlaşmışım evde otura otura zaten pazarında tadı yoktu rüzgardan erken toplamış herkes yinede birkaç bişey buldum çok güzel elbiseler vardı bakamadım doğru düzgün artık bi fahaki sefere :)

hayali bile güzel be güldenim hem bakarsın gerçek olur bellimi olur aynı zamanda gebe kalır aynı anda ikizleri doğururuz

kızlar ıyı aksamlar herkese , cokkalamıcam malum yatıp dınlenmekteyım.. halsizim çok
gecmısı okudum guzel arkadaslarım ıyı temennılerınız ıcın hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum, kanamam durdu evdeyım sımdı dınlenıyorum hıcbısı yıyemıorum su ıcemıyorum kuzumu besleyememkten cok ama cok korkuyorum kızlar napıcam ben bole sabah kalktım meyve yedım sadece oglen az sehrıye corbası ıcebıldım bıde arada tekrar erık yedım ıkı uc tane hıc ama hıc vıtamınlı seyler yıyemıyorumyemekten tıksınıyorum agzıma surmeyı bırak pısırılen yerden tuyuyorum.. aklıma yemek geldıkce bööghhh
sımdı aksam vaktı canım brownı cektı yanına dondurma bıde.. ama yıyemıyorum nabıcam ben boyle bılmıyorum gunlerdır hatta bır haftayı geckındır boyleyıım faydalı lokma yıyemedım doktorum zorlama dedı ama ben yınede korkuyorum kızlar aranızada benım gıbı olan varmı oldunuz mu boyle ? bu arada ılac kullanıyorum dr bana sabah aksam al dedı ama ben sadece sabhları alıyorum zofran gonul rahatlıyıla al dedı.. off off ıcımı rahatkladın hıc bu kadar dusunmemıstım sımdı kendımı yıyorum resmen ya beslenemezse dıye.. hos dr sen oplmeyecek kadar ye yeter dedı o herturlu beslenır dedı... ama yınede sızlerden canlı ornek duyarsam daha rahat etcem ıcım rahat etcek sabahtan berı popom gıbı suratla yattım evde..
bu arada fatosgulum cok sevdınım yavrum bebegının kalp pıtırlarını duymussun rabbım kucagını aldığın gunlerı nasıp etsın sana da ınsallah
kkhh senı cok merak edıorum okudum adet oldum demıssın ama ben hamıle oldugunu dusunuyorum hala...

kızlar hepınızı ozledım.. cevabınızı okuyup yıne yatıcam cunkı kafamı kaldıramıyorum halsızlıkten..
bu arada mıde bulantısı ve halsızlık hat safada uyku halım yok...

son olarak kızlar ben bebegımın kalp atımını duydugumda 6+1 dım bıraz yavaş geldı bana rıtımlerı ama dr gozunaydın dedı sımdı kucuk dedı ıkı hafta sonra bakalım gelısımıne dedı o gunden berı ıcımde nedense korku var bu normal mı..yanı kucuk dıyemı yavas attı bebegımın kalpcıgı..

yemişindir tız şimdi tsk edrim cnm yaptım işte bişeyler

SONUCUM NEGATIF KIZLAR HATTA 0 :d
AŞILAMALRIMDA TEST GUNUMUN ERTESI GUN ADET OLDUM TEST TE NEGATIFI GÖRMEKTENSE BEKLEMEYİ,ADETİ GÖRMEYİ YEGLEDIM CANIM...

KIZLAR KAN SONUCUMU ALDIM NEGATİF :f ADETIN BITSIN GEL DOKTORUMUZLA GÖRUSUN DEDILER,NASIL YAPICAZ BUNDN SONRASIND ADIYE GALIBA.BEN UZUN BI SURE DUSUNMEK ISTMIYORUM YENI BI TEDAVIYI

canım cok gcmiş olsun sen üzlme sakın inş bebeğinde sende iyi olcaksnz rabbimn izniyle benm bi arkdsım vardı kız bişey yiyemiyordu hatta kan bile kusmuş allhım kimseye yaştmasın bu arada serum taktılar hastanede kldı 6 aylık olna kadr ama cok şükür şimdi bebeği de kndide cok iyi hiç korkma canım sen iyi besinler almya çalış inş düzelirsin fazla takmamaya calıs bebişinde kötü hissetmesin duanı eksik etme rabbim nelere kaadir

KIZLAR KAN SONUCUMU ALDIM NEGATİF :f ADETIN BITSIN GEL DOKTORUMUZLA GÖRUSUN DEDILER,NASIL YAPICAZ BUNDN SONRASIND ADIYE GALIBA.BEN UZUN BI SURE DUSUNMEK ISTMIYORUM YENI BI TEDAVIYI

üzlme canım nasip değilmiş demkki rabbim zamanını bilir elbet olck bi gün inş bizmde kucagımz dolcak hayatımz neşeli mutlu gececek ben de düşünmüyorum ama bzmki gidelim diyor hayır diyorum sorunları. sıkıntılarım bitmeden asla

güzel düşünmüşsün cnm bence de öyle yap sen benden önce başlıcan bana da akıl vermiş olursun:)

canım eğer raporla yaptırmak istiyorsan rapor alabilmek için yaş sınırı var 23-39 yaş arasında olman lazım..
ama raporsuz özel yağtırcam dersen bunun tüp için yaş sınırlaması yok..
aslında biz neden rapor almıyoruz ya vermezler mi bize rapor?

ooo süper görünüyo eline sağlık..

tahmin etmek zor değil canım haklısın git valla stres at yeğen gibisi varmı hemde böyle şekey olursa

histereskopiyi bende olacam inşallah sende ol bu ay genetiğide yaptır bakarsın beraber hamile kalırız
toplu histereroskopi yaptıralım kızlar:) gülden gürgana git 3 kişi gelioz ayağımız alıssın 3 his. yi kaça yapıon diye bi sor:))))))

cnm neden interetten bakmıosun güzel şeler oluyo.
aaa cnm geçmiş olsun benim haberim yoktu senden çok dikkat et umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

SONUCUM NEGATIF KIZLAR HATTA 0 :d
AŞILAMALRIMDA TEST GUNUMUN ERTESI GUN ADET OLDUM TEST TE NEGATIFI GÖRMEKTENSE BEKLEMEYİ,ADETİ GÖRMEYİ YEGLEDIM CANIM...
aynen benimde 0 dı cnm ne diyim çok geçmiş olsunnn canım hakkımızda hayırlısı ,

evet cnm işte neden olmadı , bi daha ne zaman yaparız gibi şeyler konusucak..aynen ben de düşünümüyom.

slm kızlar napıosunuzzz?
koşuşturma içinde geçiyor günlerim senden naaber canımm..
Canım sözün bittiği yerdeyim..Rabbim sabır ve kabullenme gücü versin..yeniden başlama gücü versin canım..inşallah çabucak atlatabilirsin bu zor süreci...

derin hatun çok yormuşsun kendini dikkat et kuzumm..nerde gördün o güzelim elbiseleri bakimm ben de dah abiye alacam düğünee...fırsat bulursamm...bugün kardeşimin çeyizleri geldi memlketetten onları yerleştirdik evinee kendi işlerim de bitmedi temziliğim yarım kaldı gidene kadar full doluyum...
feride kuzum merak etme sen yiyip kussan da o alıyordur vitaminini...eskilerin bir lafı vardır ...bebkler annenin depoladığıyla beslenirmiş ve her doğum her anneye eskiden bir dişe malolurmuş.....tabii hamilelikte kaybettiği kalsiyum vs yi yerine koyamayanlar için geçerli...ve anne adayları vucutlarındaki mevcut olan vitamin ve minerallerle beslermiş bebişlerini... tıp da bunu doğruluyor zaten...o sebeple hamilelik öncesi metabolizmamızı güçlendiirp takviye gıdalarımıza dikkat ediyoruz....sen içini ferah tut inşaallah bişeycik olmaz meleğinee..
ben yatıyorum yorucu bir gün dü..sabah erkenciyim işler güçler beni bekler Allah rahatlık versin cümleten..

aynen cnm ben de koşuşturuyorum ama bu koşuşturmam hiç bitmesin istiyorum.çalışmak güzelmiş evde oturmak istemiorum

evet cnm doğru bebeler anneden alıo herşeyi gebeler yediğini kendine yiyo bebeğe değil.kolay gelsin cnm yarın için sana iyi geceeler

canım sımdı ıyıyım,,sıkıntı yok düşünmemeye calısıyorum geçince bişiyim kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…