eline sağlık canım güzel gözüküyolar
okada buyuk değilki tızhata oluştu diyor :44: ne hatasıysa görende artı 18 koyuyoz sancak :26:
Eki Görüntüle 723899 sonumda yükledim saçaklı poğçayı yaptım kızlar yanınada böle bi domates biberli bişi oldubu ara internette bakıyorum koly tarfler buldum oyalanayım diye ha bu arad paztsi bizim komşunun övdüğü doktr var ona randevu aldım bi muayene olucam baklım ne diyeck çok iyi diyorlar adama muayene ücretide 150 tl miş doktor olmak vardı ya
tahmin etmek zor değil canım haklısın git valla stres at yeğen gibisi varmı hemde böyle şekey olursa
histereskopiyi bende olacam inşallah sende ol bu ay genetiğide yaptır bakarsın beraber hamile kalırız
Yüklemişin işte demek o zaman becerememiştin
seni Allah gebe etsin şu an nasıl açım bi bilsen valla billa çok fena oldu bu görüntü kocamı bekleyim yemek için diyorum ama nasıl dayanacam şimdi o poğaca nasıl güzel duruyooo ahhh ahh sadece bak sen gülden o yesin işteeellerine sağlık..
bi kaç ay öncede beraber gebe kalırız hayalimiz vardı olmadı bu kez olsun artıkkkk
Yüklemişin işte demek o zaman becerememiştin
seni Allah gebe etsin şu an nasıl açım bi bilsen valla billa çok fena oldu bu görüntü kocamı bekleyim yemek için diyorum ama nasıl dayanacam şimdi o poğaca nasıl güzel duruyooo ahhh ahh sadece bak sen gülden o yesin işteeellerine sağlık..
bi kaç ay öncede beraber gebe kalırız hayalimiz vardı olmadı bu kez olsun artıkkkk
cnm ben zaten bi damla lekeyi gorunvce hemen kostum test yaptrdim tabi ki negatif cikti.1 gun sonra doktorumu aradim ilaclarini birakma gel bide burda test yapalim dedi yaptik yine negatif.oyle iste cnm ...senin sonucun kac cikicak bakalim ?test yapmadan nasil sabrettin kiz:))insallah guzel cikar...
kızlar ıyı aksamlar herkese , cokkalamıcam malum yatıp dınlenmekteyım.. halsizim çok
gecmısı okudum guzel arkadaslarım ıyı temennılerınız ıcın hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum, kanamam durdu evdeyım sımdı dınlenıyorum hıcbısı yıyemıorum su ıcemıyorum kuzumu besleyememkten cok ama cok korkuyorum kızlar napıcam ben bole sabah kalktım meyve yedım sadece oglen az sehrıye corbası ıcebıldım bıde arada tekrar erık yedım ıkı uc tane hıc ama hıc vıtamınlı seyler yıyemıyorumyemekten tıksınıyorum agzıma surmeyı bırak pısırılen yerden tuyuyorum.. aklıma yemek geldıkce bööghhh
sımdı aksam vaktı canım brownı cektı yanına dondurma bıde.. ama yıyemıyorum nabıcam ben boyle bılmıyorum gunlerdır hatta bır haftayı geckındır boyleyıım faydalı lokma yıyemedım doktorum zorlama dedı ama ben yınede korkuyorum kızlar aranızada benım gıbı olan varmı oldunuz mu boyle ? bu arada ılac kullanıyorum dr bana sabah aksam al dedı ama ben sadece sabhları alıyorum zofran gonul rahatlıyıla al dedı.. off off ıcımı rahatkladın hıc bu kadar dusunmemıstım sımdı kendımı yıyorum resmen ya beslenemezse dıye.. hos dr sen oplmeyecek kadar ye yeter dedı o herturlu beslenır dedı... ama yınede sızlerden canlı ornek duyarsam daha rahat etcem ıcım rahat etcek sabahtan berı popom gıbı suratla yattım evde..
bu arada fatosgulum cok sevdınım yavrum bebegının kalp pıtırlarını duymussun rabbım kucagını aldığın gunlerı nasıp etsın sana da ınsallah
kkhh senı cok merak edıorum okudum adet oldum demıssın ama ben hamıle oldugunu dusunuyorum hala...
kızlar hepınızı ozledım.. cevabınızı okuyup yıne yatıcam cunkı kafamı kaldıramıyorum halsızlıkten..
bu arada mıde bulantısı ve halsızlık hat safada uyku halım yok...
son olarak kızlar ben bebegımın kalp atımını duydugumda 6+1 dım bıraz yavaş geldı bana rıtımlerı ama dr gozunaydın dedı sımdı kucuk dedı ıkı hafta sonra bakalım gelısımıne dedı o gunden berı ıcımde nedense korku var bu normal mı..yanı kucuk dıyemı yavas attı bebegımın kalpcıgı..
KIZLAR KAN SONUCUMU ALDIM NEGATİF :f ADETIN BITSIN GEL DOKTORUMUZLA GÖRUSUN DEDILER,NASIL YAPICAZ BUNDN SONRASIND ADIYE GALIBA.BEN UZUN BI SURE DUSUNMEK ISTMIYORUM YENI BI TEDAVIYI
güzel düşünmüşsün cnm bence de öyle yap sen benden önce başlıcan bana da akıl vermiş olursun:)bi tahmin et bakalım nereye kaçar arkadaşın tabikii paşalarını görmeye
canım o testlerin bir çoğu bende taaaa ilk tüp zamanlarında ilk hastanemde yapılmıştı normaldi o yüzden yaptırmam sanırım..
ben taktım histeroskopi olcambi de genetiğe baktırcam kanda..
şükür kesildi demek...
dikkat et canım kendine eğer doktoruna küstüysen başka bir doktora gidip sadece muayene ol içerdeki duruma baksın..
maşallahhhhh
darısı bizlere olsun en acilinden inşallahhh..
daha da inanmazsa artık ben parça pinçik etcem kendisini
canımcım gürgan hala aklımda henüz karar vermiş değilim hacettepeye bi görüşmeye gidecem bakalım içime sinerse devam ederim orda olmadı sadece histeroskopi testler vs..orda yaptırırım dışarda para vermememk için sonra elimde sonuçlarımla ya hulusiye ya gürgana devam ederim...
görüşme ve karar aşamasındayım tedavi aşamasına geçmeme var henüz..
aslında biz neden rapor almıyoruz ya vermezler mi bize rapor?canım eğer raporla yaptırmak istiyorsan rapor alabilmek için yaş sınırı var 23-39 yaş arasında olman lazım..
ama raporsuz özel yağtırcam dersen bunun tüp için yaş sınırlaması yok..
ooo süper görünüyo eline sağlık..Eki Görüntüle 723899 sonumda yükledim saçaklı poğçayı yaptım kızlar yanınada böle bi domates biberli bişi oldubu ara internette bakıyorum koly tarfler buldum oyalanayım diye ha bu arad paztsi bizim komşunun övdüğü doktr var ona randevu aldım bi muayene olucam baklım ne diyeck çok iyi diyorlar adama muayene ücretide 150 tl miş doktor olmak vardı ya
toplu histereroskopi yaptıralım kızlar:) gülden gürgana git 3 kişi gelioz ayağımız alıssın 3 his. yi kaça yapıon diye bi sor:))))))tahmin etmek zor değil canım haklısın git valla stres at yeğen gibisi varmı hemde böyle şekey olursa
histereskopiyi bende olacam inşallah sende ol bu ay genetiğide yaptır bakarsın beraber hamile kalırız
cnm neden interetten bakmıosun güzel şeler oluyo.Kızlar napıyosunuz ben geldim ve çooook yoruldum iyice hamlaşmışım evde otura otura zaten pazarında tadı yoktu rüzgardan erken toplamış herkes yinede birkaç bişey buldum çok güzel elbiseler vardı bakamadım doğru düzgün artık bi fahaki sefere :)
aaa cnm geçmiş olsun benim haberim yoktu senden çok dikkat et umarım en kısa zamanda iyileşirsin.kızlar ıyı aksamlar herkese , cokkalamıcam malum yatıp dınlenmekteyım.. halsizim çok
gecmısı okudum guzel arkadaslarım ıyı temennılerınız ıcın hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum, kanamam durdu evdeyım sımdı dınlenıyorum hıcbısı yıyemıorum su ıcemıyorum kuzumu besleyememkten cok ama cok korkuyorum kızlar napıcam ben bole sabah kalktım meyve yedım sadece oglen az sehrıye corbası ıcebıldım bıde arada tekrar erık yedım ıkı uc tane hıc ama hıc vıtamınlı seyler yıyemıyorumyemekten tıksınıyorum agzıma surmeyı bırak pısırılen yerden tuyuyorum.. aklıma yemek geldıkce bööghhh
sımdı aksam vaktı canım brownı cektı yanına dondurma bıde.. ama yıyemıyorum nabıcam ben boyle bılmıyorum gunlerdır hatta bır haftayı geckındır boyleyıım faydalı lokma yıyemedım doktorum zorlama dedı ama ben yınede korkuyorum kızlar aranızada benım gıbı olan varmı oldunuz mu boyle ? bu arada ılac kullanıyorum dr bana sabah aksam al dedı ama ben sadece sabhları alıyorum zofran gonul rahatlıyıla al dedı.. off off ıcımı rahatkladın hıc bu kadar dusunmemıstım sımdı kendımı yıyorum resmen ya beslenemezse dıye.. hos dr sen oplmeyecek kadar ye yeter dedı o herturlu beslenır dedı... ama yınede sızlerden canlı ornek duyarsam daha rahat etcem ıcım rahat etcek sabahtan berı popom gıbı suratla yattım evde..
bu arada fatosgulum cok sevdınım yavrum bebegının kalp pıtırlarını duymussun rabbım kucagını aldığın gunlerı nasıp etsın sana da ınsallah
kkhh senı cok merak edıorum okudum adet oldum demıssın ama ben hamıle oldugunu dusunuyorum hala...
kızlar hepınızı ozledım.. cevabınızı okuyup yıne yatıcam cunkı kafamı kaldıramıyorum halsızlıkten..
son olarak kızlar ben bebegımın kalp atımını duydugumda 6+1 dım bıraz yavaş geldı bana rıtımlerı ama dr gozunaydın dedı sımdı kucuk dedı ıkı hafta sonra bakalım gelısımıne dedı o gunden berı ıcımde nedense korku var bu normal mı..yanı kucuk dıyemı yavas attı bebegımın kalpcıgı..
aynen benimde 0 dı cnm ne diyim çok geçmiş olsunnn canım hakkımızda hayırlısı ,SONUCUM NEGATIF KIZLAR HATTA 0 :d
AŞILAMALRIMDA TEST GUNUMUN ERTESI GUN ADET OLDUM TEST TE NEGATIFI GÖRMEKTENSE BEKLEMEYİ,ADETİ GÖRMEYİ YEGLEDIM CANIM...
evet cnm işte neden olmadı , bi daha ne zaman yaparız gibi şeyler konusucak..aynen ben de düşünümüyom.KIZLAR KAN SONUCUMU ALDIM NEGATİF :f ADETIN BITSIN GEL DOKTORUMUZLA GÖRUSUN DEDILER,NASIL YAPICAZ BUNDN SONRASIND ADIYE GALIBA.BEN UZUN BI SURE DUSUNMEK ISTMIYORUM YENI BI TEDAVIYI
slm kızlar napıosunuzzz?
kimse olmayınca diğer topikleri geziyordum cnm.nerdeler acaba?Nerdesin kuzum iyiyiz sen nasılsın
koşuşturma içinde geçiyor günlerim senden naaber canımm..slm kızlar napıosunuzzz?
KIZLAR KAN SONUCUMU ALDIM NEGATİF :f ADETIN BITSIN GEL DOKTORUMUZLA GÖRUSUN DEDILER,NASIL YAPICAZ BUNDN SONRASIND ADIYE GALIBA.BEN UZUN BI SURE DUSUNMEK ISTMIYORUM YENI BI TEDAVIYI
derin hatun çok yormuşsun kendini dikkat et kuzumm..nerde gördün o güzelim elbiseleri bakimm ben de dah abiye alacam düğünee...fırsat bulursamm...bugün kardeşimin çeyizleri geldi memlketetten onları yerleştirdik evinee kendi işlerim de bitmedi temziliğim yarım kaldı gidene kadar full doluyum...Kızlar napıyosunuz ben geldim ve çooook yoruldum iyice hamlaşmışım evde otura otura zaten pazarında tadı yoktu rüzgardan erken toplamış herkes yinede birkaç bişey buldum çok güzel elbiseler vardı bakamadım doğru düzgün artık bi fahaki sefere :)
feride kuzum merak etme sen yiyip kussan da o alıyordur vitaminini...eskilerin bir lafı vardır ...bebkler annenin depoladığıyla beslenirmiş ve her doğum her anneye eskiden bir dişe malolurmuş.....tabii hamilelikte kaybettiği kalsiyum vs yi yerine koyamayanlar için geçerli...ve anne adayları vucutlarındaki mevcut olan vitamin ve minerallerle beslermiş bebişlerini... tıp da bunu doğruluyor zaten...o sebeple hamilelik öncesi metabolizmamızı güçlendiirp takviye gıdalarımıza dikkat ediyoruz....sen içini ferah tut inşaallah bişeycik olmaz meleğinee..kızlar ıyı aksamlar herkese , cokkalamıcam malum yatıp dınlenmekteyım.. halsizim çok
aynen cnm ben de koşuşturuyorum ama bu koşuşturmam hiç bitmesin istiyorum.çalışmak güzelmiş evde oturmak istemiorumkoşuşturma içinde geçiyor günlerim senden naaber canımm..
Canım sözün bittiği yerdeyim.. Rabbim sabır ve kabullenme gücü versin..yeniden başlama gücü versin canım..inşallah çabucak atlatabilirsin bu zor süreci...
evet cnm doğru bebeler anneden alıo herşeyi gebeler yediğini kendine yiyo bebeğe değil.kolay gelsin cnm yarın için sana iyi geceelerderin hatun çok yormuşsun kendini dikkat et kuzumm..nerde gördün o güzelim elbiseleri bakimm ben de dah abiye alacam düğünee...fırsat bulursamm...bugün kardeşimin çeyizleri geldi memlketetten onları yerleştirdik evinee kendi işlerim de bitmedi temziliğim yarım kaldı gidene kadar full doluyum...
feride kuzum merak etme sen yiyip kussan da o alıyordur vitaminini...eskilerin bir lafı vardır ...bebkler annenin depoladığıyla beslenirmiş ve her doğum her anneye eskiden bir dişe malolurmuş.....tabii hamilelikte kaybettiği kalsiyum vs yi yerine koyamayanlar için geçerli...ve anne adayları vucutlarındaki mevcut olan vitamin ve minerallerle beslermiş bebişlerini... tıp da bunu doğruluyor zaten...o sebeple hamilelik öncesi metabolizmamızı güçlendiirp takviye gıdalarımıza dikkat ediyoruz....sen içini ferah tut inşaallah bişeycik olmaz meleğinee..
ben yatıyorum yorucu bir gün dü..sabah erkenciyim işler güçler beni bekler Allah rahatlık versin cümleten..
koşuşturma içinde geçiyor günlerim senden naaber canımm..
canım sözün bittiği yerdeyim.. rabbim sabır ve kabullenme gücü versin..yeniden başlama gücü versin canım..inşallah çabucak atlatabilirsin bu zor süreci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?