Tüp Bebek Günlüğümüz !

tızım bende halay çekecek halmi kalmış resmen böyleyim ama sana göndereyim horon ekibini siz horon tepinEki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045

kıyamam yorulmuş. ben tepeyim horon hiç de bilmem ama olsun. Hulusi daktır artık yatmana gereik yok gez dedi kolbastı bile oynayabilirsin dedi ben de dedim ee iş işten geçti artık istesem de çok gezemiyom dedim.
hoş ben zaten yatmıyodum da laftaydı benimki doktor yatacan dedi diyodum eşim dalga geçiyodu şimdi ona malzeme çıktı, doktor yatmayacan dedi diye başladı takılmaya.

Son düzenleme:
iyiyim canım. uyudum biraz. sonra da eşimin halasıyla kızı geldi az oturduk yeni gittiler.

herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım...
yatcan kalcan yatcan kalkcan derkeen hooopppp doğum gelmiş

herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım...
yatcan kalcan yatcan kalkcan derkeen hooopppp doğum gelmiş

herşey yolunda çok şükür, bu sıpalar çok şişkolar teyzesi. oğlan nerdeyse 2 kilo olmuş 1907 gr, kızda 1,5 kilo. doktor amcalarına bunlar 4 er kilo doğacak herhalde diyom o da ne güzel işte ellerinden tutar götürürsün hazır büyümüş bebek diyo. çok sevdiler bunları dün hastanede Hulusi bey de nazar değcek kız sana diyo kendide övüp duruyo kilo olarak çok iyi gidiyosun hergün gel reklam yap burda hastalara falan diye takılıyo. yalnız bu ara birden fazla büyümüşler şekerden şüphelendik yarın tahlil verecem yine.

maşallah yavrucuklarımıza hemen nazar boncugumuzu yerleştirelim
canım benim yaptır tabi testlerini inşallah yoktur bişey içini rahat tut..

Slm kızlar nasılsınız? Kimse kalmamış yine burda herkes nereye gitti ben bugünde bebek arabası araştırması yapıyorum travel sistem istiyorum ama hangi marka daha iyi acaba büssürü marka var kafam karıştı:44:

Maşallah canım benimki daha 1.5 kilo yoktu Çarşamba günü beslenemiyo bebişim çentikten tek gebelik olsaydı 5 kilo olurdu senin kuzu İyi bakmış annesi kuzularına Allah kucağımızda göstersin durucum

maşallah canım artık hiç bi sorunla karşılaşmadan kucağına al bebeklerini

hiç kötü düşünme benim yeğenlerim yerlerini ahat gördüle ondan büyümüşler şekerden falan değil yerim men onları

Maşallah canım benimki daha 1.5 kilo yoktu Çarşamba günü beslenemiyo bebişim çentikten tek gebelik olsaydı 5 kilo olurdu senin kuzu İyi bakmış annesi kuzularına Allah kucağımızda göstersin durucum

bizimkiler baştan beri hep önde gittiler haftalarına göre. senin ki de büyüyecek annesi, beslenememesine rağmen yine iyi canım. sağlıkla doğsunda çabuk toparlıyolar sonra da dersin çok şişko oldu diye

biraz toz aldım, evi süpürdüm, karnımı doyurdum, çamaşır topladım, yemeği de koyayım geliyom kızlar.

ayy yoruldum, yemekler pişiyo. çamaşır astım. bugün 5. posta çamaşırdı kızlar. kv de iki gündür altına yapıyo 5 kere yapmış, çarşafları alezi üstü başı derken 5 seferde anca yıkanıyo. işte ben bu yüzden kurutma makinası istiyom, şimdi hemen kuruyo da kışın çok zor oluyo evin içine heryere seriyom çarşafları.

canım benim kolay gelsin....
Allah ne muradın varsa hayırlısıyla erdirsin canım kv. hastaydı yatıyodu dimi??
zor olmuyomu canım hamileyken bakmak yardımcı kimsen varmı k.p. filan..farkında olmadan cok zorlarsın kendini sonra Allah korusun canım..
bu arada mesaj kutuna bakarmıısın

ekledim seni şekerim.
kayınpeder var zaten tuvalet işini o hallediyo, ben sadece yemeğini falan veriyom.

maşallah suphanallah kuzularımıza yeğenlerimize ..
demek hulusi dedeleri öyle dedii.....
herşey yolunda şükür canım hiç korkma şekerden değildir..
hem illa ikizler küçük doğcak diye bişi yokki kesinlikle..
fit gebe olmak ahh darısı başıma inşaallahh şimdiden çırpınıyorum kilolarımı tüp için veriyorumki mevlam banada evlat nasip ederse diye..

ben bu gece rüyamda gördüm daha doğrusu sesini duydum telefonda uzunca konuştuk..
tam net hatıralmıyorum sabh spora gitmeden yazsaydım keşke ama şunu hatırlıyorum" herşey yolunda gidecek geldinmi mutlaka gel
buraya " dedi...
ama özlemişim muhabbetimizi...
anam geçen aylar diyodum benii aramadı unuttu en son kasım sonu vedalaştık bidaha görüşmek üzere diye..
ama bu ara aklımada gelmedi hayırolsun bakalım...
ne bileyim yoksa yavrularımın dedesi hulusimi olucak benimde..

Son düzenleme:

inşallah şekerden değildir canım. yarın kan verecem yüksek çıkarsa insilün başlayabiliriz dedi.
Allahım sana da nurtopu gibi dobişko bebişler nasip etsin canım, mıncıklaması güzel olur

canım sen gel aramasını bekleme, bak rüyanda çağırmış seni. adam çok yoğun. dün 3 buçuktu randevum ben 6 da çıktım hastaneden. ultrason bitti ilaç yazacak odasına girmek bi mesele, girdik telefonlar susmuyo, kızları arayanlar oluyo şuna ne yapalım diye onlara cevap yetiştiriyo. acayip yoğundu.

feridecim geçmiş olsun tatlım hepimizi çok korkuttun valla tatlım ya bişey yiyemesende sebze ye süt iç bol bol canım meyve ye vitaminli şeyler tüketmeye çalış ama kafanada çok takma canım ya eger kötü bişey olucak olsaydı dr mutlaka ye derdi hem bebişinide huzursuz etme canım bu arada DURULİFECIM masallas masallah yiğenlerimize canım güzel beslenmişsin darısı kolaylıkla ve saglıkla doğumuna tatlım

yine olmadı kızlar ya kuzularım orda kaldı yine 6.8 de kaldı duvarım yine yaaa dr adet söktürücü verdi adetin 3 günü gel skreç yapıcam dedi bakalım hayırlısı artık yaaa dr 7 yada 7.2 falan olursa skrecle transferini yapıcam dedi o bile 8 yada 9 olmasından umudu kesmiş durumda moralim sıfır kimsede yok topikte nerdesiniz kızlar yaaaaaa

inşallah şekerden değildir canım. yarın kan verecem yüksek çıkarsa insilün başlayabiliriz dedi.
Allahım sana da nurtopu gibi dobişko bebişler nasip etsin canım, mıncıklaması güzel olur
valla dobiş bebek kim istemez ..eltim doğurdu haftasonu oğlan maaşallah 4 kilo nerdeyse resimden gördük ama...
tutmasıda kolay bakmasıda kolay olur...allah sağlık versinde tabiki...
aminnn canım benim......

evet baya çağırdı etkiledi beni rüyada bile
yani gerçekte bir arasa galiba ordayım hemen..
biliyorum canım benim zamanlarımdada öyleydi yazın sakin olur belki ..
yine geçen yıl ramazandan önce ilk tanışmıştık kendisiyle...
tabi hemen başlıyamadık histreskopilerim v.s oldu...
bilmiyorum içim hiçç vazgeçmedi ordan zaten ama bana artık daha ileri tedavi şart 3.denemem olucak pgt v.s..:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…