tızım bende halay çekecek halmi kalmış resmen böyleyimama sana göndereyim horon ekibini siz horon tepinEki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045
iyiyim canım. uyudum biraz. sonra da eşimin halasıyla kızı geldi az oturduk yeni gittiler.
kıyamam yorulmuş. ben tepeyim horon hiç de bilmem ama olsun. Hulusi daktır artık yatmana gereik yok gez dedi kolbastı bile oynayabilirsin dediben de dedim ee iş işten geçti artık istesem de çok gezemiyom dedim.
hoş ben zaten yatmıyodum da laftaydı benimki doktor yatacan dedi diyodum eşim dalga geçiyodu şimdi ona malzeme çıktı, doktor yatmayacan dedi diye başladı takılmaya.
herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım...
yatcan kalcan yatcan kalkcan derkeen hooopppp doğum gelmiş
herşey yolunda çok şükür, bu sıpalar çok şişkolar teyzesi. oğlan nerdeyse 2 kilo olmuş 1907 gr, kızda 1,5 kilo. doktor amcalarına bunlar 4 er kilo doğacak herhalde diyom o da ne güzel işte ellerinden tutar götürürsün hazır büyümüş bebek diyo. çok sevdiler bunları dün hastanede Hulusi bey de nazar değcek kız sana diyo kendide övüp duruyo kilo olarak çok iyi gidiyosun hergün gel reklam yap burda hastalara falan diye takılıyo. yalnız bu ara birden fazla büyümüşler şekerden şüphelendik yarın tahlil verecem yine.
Maşallah canım benimki daha 1.5 kilo yoktu Çarşamba günü beslenemiyo bebişim çentikten tek gebelik olsaydı 5 kilo olurdu senin kuzuherşey yolunda çok şükür, bu sıpalar çok şişkolar teyzesi. oğlan nerdeyse 2 kilo olmuş 1907 gr, kızda 1,5 kilo. doktor amcalarına bunlar 4 er kilo doğacak herhalde diyom o da ne güzel işte ellerinden tutar götürürsün hazır büyümüş bebek diyo. çok sevdiler bunları dün hastanede Hulusi bey de nazar değcek kız sana diyo kendide övüp duruyo kilo olarak çok iyi gidiyosun hergün gel reklam yap burda hastalara falan diye takılıyo. yalnız bu ara birden fazla büyümüşler şekerden şüphelendik yarın tahlil verecem yine.
kıyamam yorulmuş. ben tepeyim horon hiç de bilmem ama olsun. Hulusi daktır artık yatmana gereik yok gez dedi kolbastı bile oynayabilirsin dediben de dedim ee iş işten geçti artık istesem de çok gezemiyom dedim.
hoş ben zaten yatmıyodum da laftaydı benimki doktor yatacan dedi diyodum eşim dalga geçiyodu şimdi ona malzeme çıktı, doktor yatmayacan dedi diye başladı takılmaya.
herşey yolunda çok şükür, bu sıpalar çok şişkolar teyzesi. oğlan nerdeyse 2 kilo olmuş 1907 gr, kızda 1,5 kilo. doktor amcalarına bunlar 4 er kilo doğacak herhalde diyom o da ne güzel işte ellerinden tutar götürürsün hazır büyümüş bebek diyo. çok sevdiler bunları dün hastanede Hulusi bey de nazar değcek kız sana diyo kendide övüp duruyo kilo olarak çok iyi gidiyosun hergün gel reklam yap burda hastalara falan diye takılıyo. yalnız bu ara birden fazla büyümüşler şekerden şüphelendik yarın tahlil verecem yine.
Maşallah canım benimki daha 1.5 kilo yoktu Çarşamba günü beslenemiyo bebişim çentikten tek gebelik olsaydı 5 kilo olurdu senin kuzuİyi bakmış annesi kuzularına Allah kucağımızda göstersin durucum
canım benim kolay gelsin....ayy yoruldum, yemekler pişiyo. çamaşır astım. bugün 5. posta çamaşırdı kızlar. kv de iki gündür altına yapıyo 5 kere yapmış, çarşafları alezi üstü başı derken 5 seferde anca yıkanıyo. işte ben bu yüzden kurutma makinası istiyom, şimdi hemen kuruyo da kışın çok zor oluyo evin içine heryere seriyom çarşafları.
canım benim kolay gelsin....
Allah ne muradın varsa hayırlısıyla erdirsin canım kv. hastaydı yatıyodu dimi??
zor olmuyomu canım hamileyken bakmak yardımcı kimsen varmı k.p. filan..farkında olmadan cok zorlarsın kendini sonra Allah korusun canım..
bu arada mesaj kutuna bakarmıısın
ekledim seni şekerim.
kayınpeder var zaten tuvalet işini o hallediyo, ben sadece yemeğini falan veriyom.
maşallah suphanallah kuzularımıza yeğenlerimize ..
demek hulusi dedeleri öyle dedii.....
herşey yolunda şükür canım hiç korkma şekerden değildir..
hem illa ikizler küçük doğcak diye bişi yokki kesinlikle..
fit gebe olmak ahh darısı başıma inşaallahh şimdiden çırpınıyorum kilolarımı tüp için veriyorumki mevlam banada evlat nasip ederse diye..
ben bu gece rüyamda gördüm daha doğrusu sesini duydum telefonda uzunca konuştuk..
tam net hatıralmıyorum sabh spora gitmeden yazsaydım keşke ama şunu hatırlıyorum" herşey yolunda gidecek geldinmi mutlaka gel
buraya " dedi...
ama özlemişim muhabbetimizi...
anam geçen aylar diyodum benii aramadı unuttu en son kasım sonu vedalaştık bidaha görüşmek üzere diye..
ama bu ara aklımada gelmedi hayırolsun bakalım...
ne bileyim yoksa yavrularımın dedesi hulusimi olucak benimde..
kızlar ıyı aksamlar herkese , cokkalamıcam malum yatıp dınlenmekteyım.. halsizim çok
gecmısı okudum guzel arkadaslarım ıyı temennılerınız ıcın hepınıze cok ama cok tesekkur edıyorum, kanamam durdu evdeyım sımdı dınlenıyorum hıcbısı yıyemıorum su ıcemıyorum kuzumu besleyememkten cok ama cok korkuyorum kızlar napıcam ben bole sabah kalktım meyve yedım sadece oglen az sehrıye corbası ıcebıldım bıde arada tekrar erık yedım ıkı uc tane hıc ama hıc vıtamınlı seyler yıyemıyorumyemekten tıksınıyorum agzıma surmeyı bırak pısırılen yerden tuyuyorum.. aklıma yemek geldıkce bööghhh
sımdı aksam vaktı canım brownı cektı yanına dondurma bıde.. ama yıyemıyorum nabıcam ben boyle bılmıyorum gunlerdır hatta bır haftayı geckındır boyleyıım faydalı lokma yıyemedım doktorum zorlama dedı ama ben yınede korkuyorum kızlar aranızada benım gıbı olan varmı oldunuz mu boyle ? bu arada ılac kullanıyorum dr bana sabah aksam al dedı ama ben sadece sabhları alıyorum zofran gonul rahatlıyıla al dedı.. off off ıcımı rahatkladın hıc bu kadar dusunmemıstım sımdı kendımı yıyorum resmen ya beslenemezse dıye.. hos dr sen oplmeyecek kadar ye yeter dedı o herturlu beslenır dedı... ama yınede sızlerden canlı ornek duyarsam daha rahat etcem ıcım rahat etcek sabahtan berı popom gıbı suratla yattım evde..
bu arada fatosgulum cok sevdınım yavrum bebegının kalp pıtırlarını duymussun rabbım kucagını aldığın gunlerı nasıp etsın sana da ınsallah
kkhh senı cok merak edıorum okudum adet oldum demıssın ama ben hamıle oldugunu dusunuyorum hala...
kızlar hepınızı ozledım.. cevabınızı okuyup yıne yatıcam cunkı kafamı kaldıramıyorum halsızlıkten..
bu arada mıde bulantısı ve halsızlık hat safada uyku halım yok...
son olarak kızlar ben bebegımın kalp atımını duydugumda 6+1 dım bıraz yavaş geldı bana rıtımlerı ama dr gozunaydın dedı sımdı kucuk dedı ıkı hafta sonra bakalım gelısımıne dedı o gunden berı ıcımde nedense korku var bu normal mı..yanı kucuk dıyemı yavas attı bebegımın kalpcıgı..
valla dobiş bebek kim istemez ..eltim doğurdu haftasonu oğlan maaşallah 4 kilo nerdeyse resimden gördük ama...inşallah şekerden değildir canım. yarın kan verecem yüksek çıkarsa insilün başlayabiliriz dedi.
Allahım sana da nurtopu gibi dobişko bebişler nasip etsin canım, mıncıklaması güzel olur
canım sen gel aramasını bekleme, bak rüyanda çağırmış seni. adam çok yoğun. dün 3 buçuktu randevum ben 6 da çıktım hastaneden. ultrason bitti ilaç yazacak odasına girmek bi mesele, girdik telefonlar susmuyo, kızları arayanlar oluyo şuna ne yapalım diye onlara cevap yetiştiriyo. acayip yoğundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?