Tüp Bebek Günlüğümüz !

kaç gündür neredesin sen kaçak

Canım azcık dışarlara çıktım evde de nette dolanıyom topiğe gelcek pek havam yok üniversite öğrencileri gerçekten halkın içinden olan provakatör olmayan kısmı kastediyorum canları yanıyor şu an sosyal medyadan takip ediyorum malum haberler kanallar üç maymunu oynuyor benimde keyfim yok..

Canım gebiş olmasaydım kesin ordaydım görümcem orda onu bekliyoruz teli de cvp vermiyor
endişeliyiz

hadi ya gitti demek görümcen Allah yardımcısı olsun o bölgede 3G, mobese kameraları vs..herşeyi kesmişler sebebide gizli kalsın haber akışı olmasın vs..diye internet siteleri ayaklanmış Allahtan tv kanalları gibi korkak değiller

Aynen yok açılmıyor teller herkesi arıyoruz yok resmen savaş alanı geri adım da yok

bak aşkısımm kalk git diyosann gidiyorum bakk hazırımm şu ann

ahhh aşkısım ah...
memleketimin haline bak neyseki o kadar fazlaki sayımız canımız yansada ölmek var dönmek yok kendilerine çok güveniyorlarsa bıraksınlar bütün kanallar versinler olup biteni ama nerdeeeee çaresizler kolayına kaçıp şiddetle yıldırmaya çalışıyorlar bende hadi ordan diyorum MUSTAFA KEMAL in askerleri ayaklanmışken böyle saçmalıklarla geri adım atarmı

Aynen yok açılmıyor teller herkesi arıyoruz yok resmen savaş alanı geri adım da yok

merak ediyorum canım görümcenden haber varmı..

Günaydın TÜRKİYEM...
Sabaha karşı sızmışım 2 saat uyumadım ben uyandım dilerim herkes uyanır

Günaydın TÜRKİYEM...
Sabaha karşı sızmışım 2 saat uyumadım ben uyandım dilerim herkes uyanır

yahu neler olmuş böyleee hiç bişeyden haberimiz yok ağlıyorum sabahtan beri haberleri gördükçe tv ler bişeyden bahsetmedi akşam bizde canakkaleye geziye gidecektik hazırlık yapıyodum netedebakamadım....

Allah kahretsin böylelerini..
kalbim kor gibi yanıyo..biz yatağımızda bilmeden mışıl mışıl uyudukoysa on binlerce belkide milyonlarca kişi ayaktaymısss

gunaydin kizlar dun gece burayi okuduktan sonra tv ye baktim bise yok nettten baktim.ki neler olmus neler.bi cok siteden okudum saatte zaten gecti sonra uyudum.4 gibi korna sesleri ve insan sesleri duydum kostum kalktim pencereden baktim millet elinde bayraklarla ayaklanmis.arabalar konvoy yapmis o saatte helal olsun dedim.nasil organize oldular acaba kesin faceden ve twitter dan yayinladilar.
simdi nelrr oluyo kimbilir?az once tv ye baktim hic bise yoktu yine.
aytsegul gorumceni de cok merak ettim.haber varmi?

canım ben buraa geldim kazenin profile bakmıstım orda açılan bi konuya yorumlar yazmıs merak edip girdimki ne göreyim aman Allah ım biz mışıl mışıl uyurken neler olmus tv lerdede bişey yoktu biliyosun bendede net yok okudukca ağladım içim acıdı resmen ihanet etmiş hissettim kendimi ben o konudayım istersen gel

http://www.kadinlarkulubu.com/turki...52-ulke-icin-umudum-bitti-gezi-parki-136.html

evet kızlar çok kötü şeyler oluyor ama sonu güzel olacak medya üç maymunu oynuyor ama Türkiye ayakta er ya da geç duymayanlarda duyacak...Allahtan sosyal medya var ekranlardan gizlenenler diğer platformlarda ortada bu yoldan dönmek yok herkes haddini bilsin artık...Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ ATATÜRK İLKELERİYLE VARIZ YOLA ÖYLE DEVAM EDİYORUZ 1.VAZİFEN TÜRK İSTİKLALİNİ TÜRK CUMHURİYETİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDAAFA ETMEKTİR...işte bizde öyle yapıyoruz birinci vazifemizi uygulamalı olarak gerçekleştiriyoruz...

yaa gerçekten Ağlıyorum sabahtan beri yaa

selam canikolar, tahlilleri verdim geldim. sonuç bekliyorum umarım şeker çıkmaz yoksa insilüne başlayabilirim.

kızlar sonuçlarım güzel çıkmış , bizim sıpalar şekerden değil kendiliğinden şişkolarmış dobişkolarım benim:13:
bu arada idrar tahlilimde güzel, kan değerlerim birazcık düşük çıkmış, eeee kanımı emiyo sömürüyolar beni bunlar.

hadi canım gözün aydın biz diğer taraftayız ama yazını gördüm cevap vermeden geçmeyeyim dedim.. maşallah o sıpalara
Allah a emanet ol

selam kızlar nasılsınız bugün doktordan güzel bir haberle geldim prensesim olacakmış teyzeleri :)))))))))))))))))

selam kızlar nasılsınız bugün doktordan güzel bir haberle geldim prensesim olacakmış teyzeleri :)))))))))))))))))

oooooo maaşallah güzel haberler üstüste geldi kızlar inşallah kucağınıza alısınız sağlıkla canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…