kaç gündür neredesin sen kaçak
Canım gebiş olmasaydım kesin ordaydım görümcem orda onu bekliyoruz teli de cvp vermiyor
endişeliyiz
inşallah herkes taksimdedir...
Olup bitenlere şu an sessiz kalan bundan sonra hiç konuşmasın zaten...
Kan dökülüyor kimse sessiz kalmasın...
Aynen yok açılmıyor teller herkesi arıyoruz yok resmen savaş alanı geri adım da yokhadi ya gitti demek görümcen Allah yardımcısı olsun o bölgede 3G, mobese kameraları vs..herşeyi kesmişler sebebide gizli kalsın haber akışı olmasın vs..diye internet siteleri ayaklanmış Allahtan tv kanalları gibi korkak değiller
İnşallah tatlım bekliyoruz bizde :18::18:Eşimde gidemiyo benden ötürü zaten giriş çıkışlarda kapatılmış Allah ıslah etsin diyorum canileri:18::18::18::18::18::18::18::18::18: monns inş iyidir görümcen cnm.
bak aşkısımm kalk git diyosann gidiyorum bakk hazırımm şu ann
Aynen yok açılmıyor teller herkesi arıyoruz yok resmen savaş alanı geri adım da yok
Günaydın TÜRKİYEM...
Sabaha karşı sızmışım 2 saat uyumadım ben uyandım dilerim herkes uyanır
gunaydin kizlar dun gece burayi okuduktan sonra tv ye baktim bise yok nettten baktim.ki neler olmus neler.bi cok siteden okudum saatte zaten gecti sonra uyudum.4 gibi korna sesleri ve insan sesleri duydum kostum kalktim pencereden baktim millet elinde bayraklarla ayaklanmis.arabalar konvoy yapmis o saatte helal olsun dedim.nasil organize oldular acaba kesin faceden ve twitter dan yayinladilar.
simdi nelrr oluyo kimbilir?az once tv ye baktim hic bise yoktu yine.
aytsegul gorumceni de cok merak ettim.haber varmi?
yahu neler olmuş böyleee hiç bişeyden haberimiz yok ağlıyorum sabahtan beri haberleri gördükçe tv ler bişeyden bahsetmedi akşam bizde canakkaleye geziye gidecektik hazırlık yapıyodum netedebakamadım....
Allah kahretsin böylelerini..
kalbim kor gibi yanıyo..biz yatağımızda bilmeden mışıl mışıl uyudukoysa on binlerce belkide milyonlarca kişi ayaktaymısss
gunaydin kizlar dun gece burayi okuduktan sonra tv ye baktim bise yok nettten baktim.ki neler olmus neler.bi cok siteden okudum saatte zaten gecti sonra uyudum.4 gibi korna sesleri ve insan sesleri duydum kostum kalktim pencereden baktim millet elinde bayraklarla ayaklanmis.arabalar konvoy yapmis o saatte helal olsun dedim.nasil organize oldular acaba kesin faceden ve twitter dan yayinladilar.
simdi nelrr oluyo kimbilir?az once tv ye baktim hic bise yoktu yine.
aytsegul gorumceni de cok merak ettim.haber varmi?
evet kızlar çok kötü şeyler oluyor ama sonu güzel olacak medya üç maymunu oynuyor ama Türkiye ayakta er ya da geç duymayanlarda duyacak...Allahtan sosyal medya var ekranlardan gizlenenler diğer platformlarda ortada bu yoldan dönmek yok herkes haddini bilsin artık...Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ ATATÜRK İLKELERİYLE VARIZ YOLA ÖYLE DEVAM EDİYORUZ 1.VAZİFEN TÜRK İSTİKLALİNİ TÜRK CUMHURİYETİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDAAFA ETMEKTİR...işte bizde öyle yapıyoruz birinci vazifemizi uygulamalı olarak gerçekleştiriyoruz...
hadi canım gözün aydın biz diğer taraftayız ama yazını gördüm cevap vermeden geçmeyeyim dedim.. maşallah o sıpalara
kızlar sonuçlarım güzel çıkmış , bizim sıpalar şekerden değil kendiliğinden şişkolarmışdobişkolarım benim:13:
bu arada idrar tahlilimde güzel, kan değerlerim birazcık düşük çıkmış, eeee kanımı emiyo sömürüyolar beni bunlar.
hadi canım gözün aydın biz diğer taraftayız ama yazını gördüm cevap vermeden geçmeyeyim dedim.. maşallah o sıpalara
Allah a emanet ol
selam kızlar nasılsınız bugün doktordan güzel bir haberle geldim prensesim olacakmış teyzeleri :)))))))))))))))))
selam kızlar nasılsınız bugün doktordan güzel bir haberle geldim prensesim olacakmış teyzeleri :)))))))))))))))))
oooooo maaşallah güzel haberler üstüste geldi kızlar inşallah kucağınıza alısınız sağlıkla canlarım..
kızlar sonuçlarım güzel çıkmış , bizim sıpalar şekerden değil kendiliğinden şişkolarmışdobişkolarım benim:13:
bu arada idrar tahlilimde güzel, kan değerlerim birazcık düşük çıkmış, eeee kanımı emiyo sömürüyolar beni bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?