inşallah istediğin gibi olur canım ama kime benzerse benzesin dünya tatlısı bişey olacağı kesinHarikasın canım benim hep böyle ol bu arada benim oğlum da büyük ihtimalle kumral yeşil yada ela gözlü olcak içime öyle doğuyo babası yeşil gözlü ve eşimin bütün yiğenleri renkli gözlü bakalım benim gibi kahverengi gözlü olmaz inşallah hep eşime bakıyorum ona benzesin diye
güle güle canım kolay gelsin sana tabi banada çok işim var çoookohh rüyaların hayallerin gazıyla kaçıyorum ben uykum dağıldı iyice gece imsağı bekleyince 5e doğru yattım zor uyandım haliyle...
görüşürz canlaırmmm muhabbet için sağolun varolun
başın sağolsun derincim Allah mekanını cennet etsinEvet canım 3 yıl oldu
dimi canım düşünüce mutlu olmak için o kadar sebebimiz varki bunları gereksiz insanlar yada olaylar yüzünden harcamaya değmezsüpersin canımoh oh
işte böyle olmamız lazım. hep söylüyorum. mutlaka bizi sıkan olaylar olacaktır hayat bu ama önemli olan dibe batmamak takılıp kalmamak.
valla bravo şekerim,
gözünaydın canım bence değerin ikiz gibi hatta üçüzde olabilir Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaMerhaba arkadaşlar benim 10. Gün beta hcg 192 idi 15. Gün 2840 olmuş sizce ikiz olabilir mii
Tatlım bak butikbebede çok güzel halılar var denizci olanlardan hemde
güldeeeeeeeeeeen tızım nerelerdesin bu ne bitmez kahvaltıydı bi gittin bi daha gelemedin
Beni aşı için niye erken aradılar acaba 20 mayısta sağlık ocağında kontrolüm vardı gitmedim o zaman aradılar gel aşın var dediler bende gelemiyorum uzak yürüyemem o kadar dedim o zaman 1 ay sonra gel o zaman olursun aşını dediler 20 haziranda gitcem o zamanda hemen hemen 22 haftalık olcam iyi o zaman tam zamanında olcak
çok acıkmıştı ya doyamadı anlaşılan
benim sıpalar bile kaç kere yedi acıktı tekrar yedi oooo. çıkmadan bi daha yiyecez
önceden haber vermişler işte, sizin ordakilerin işi yokmuş canları sıkılmış arayalım demişler
benim bildiğim 20 ile 24. haftalar arası olması gerekiyo canım. tam denk gelir senin.
durucum bişey soracam sana ben bazen kendimi kötü hissettiğimde vaktim yoksa ve nefes egzersizi yapacak konumda değilsem hemen burundan nefes alıp 3 e kadar sayıyorum ve ağzımdan verirkende yine 6 ya kadar sayıyorum ama bunu yavaş olarak yapıyorum bi kaç kez tekrarlayınca çok rahatlıyorum sence doğrumu yapıyorum bunu buda nefes egzersizi sayılırmı:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ayy nasıl bi rüyaymış hayırlara çıksın inşallah bende çok etk,lendim.cok güzeldin canım sarısın beyaz tenli melekler gibiydin..
ama rüyam pek öyle güzel sayılmazdı yinede ne bileyim yasadıklarımızı hissettim yaa
anlatıcam ama kzma bana olumu???
canım ikimiz aynı anda doğuma giriyoruz herşey cok güzeldi sen ikiz oldugun için sezeryan olacaktın..
ben ise doğuramadım normal sancılarım cok arttı sezeryana geçmek istedim götürmediler zorlada olsa ikna ettim...
ikimiz aynı anda el ele tutuşarak sezeryan olduk.. sonra uyandım bebeğim yok bakınıyorum her yere deli gibi yok yok yok sonra senin odana geldim iki meleğinle beraber kollarında uyuyodunuz usulca gelip bebeklerini öptüm tekrar kendi bebeğimi aramaya gittim..
sonra dr umu gördüm bebeğimin öldüğünü söyledi deli gibiydim aglıyorum bagırıyorum ama elimden bişey gelmiyodu o anda sen cıkıp geldin..bana destek oldun sana dediğim sadece su duru görmüyomusun sütlerim akıyo napıcam ben yavrumsuz onlara dedim o kadar beni sezeryana alın diye öldü işte kuzum dedim sonra 3 -4 gün sonrası oldu sen evime ziyarete geldin seninde hiç sütün yokmuş bana dedinki istersen emzirebilrsin ufcıktı yavrun ağlayarak kucagıma aldım emzirmeye başladım ikimiz birden ağlıyoduk ağlayarak emzirdim..emzirirken resmen göğüslerim iliklerime kadar sızladı...
cok etkilendim üzerimde hala aglama hissi var Rabbim hayırlara cıkartsın inşallah
hanfendi ağvaya tatile gitti:))hatunlar ben bu hafta hiç mehtapa denk gelmedim nerde biliyomusunuz önemli bişey yoktur inşallah...:44:
stres yapıosun bence ondan olmuyo cnm yakında gelir merak etme..Kizlar herkese merhaba. Biz bu ay tup bebek yaptiricaz insallah. Gecen hafta cuma gunu birkacc damla leke geldi doktorumu aradim ptesi burda olun dedi. Bizde pazar gununden geldik taaa istanbullara. Ama ben cuma gunku lekeden sonra hic adet olmadim, ptesi doktora gittik kist var ama problem yaratmaz hormon salgilamiyorsa dedi. Tabii bunu anlamak icin adet olman gerek dedi. 4 gundur bekliyoruz hala olmadim. Moralim cok bozuk neden sizce?? Kistten mi?
kesin komşusu geldi ya da komşsu çağırdı:)güldeeeeeeeeeeen tızım nerelerdesin bu ne bitmez kahvaltıydı bi gittin bi daha gelemedin
doğru yapıyosun canım benimde öyle uzun uzun vaktim olmuyodu haa şimdi var ama yine de böyle kısa yapıyorum. sonuçta rahatlatıyo bunu birkaç kez yapman yeterli. sadece yaparken başka bişey düşünmemeye çalış, zihnin başka yere kaçarsa çağır geri gelsin nefesini hissset.
canım odasıyla gelen yatk güzel diğer park yatağın yatağıda gerçekten çok ince bişey başka yatak alırmıyız bilmiyorum tatlım ya ama en iyisi pamuk yatak diyolar yorgancılarda yaptırıyomuş herkes onu bi öğrenmek lazımselam canım nasılsın?
sana bişey soracam siz beşiğin içine nasıl yatak aldınız?
bizim beşiklerle birlikte incecik yatak verdiler ama bizim içimize sinmedi. bende bu ara onu araştırıyorum nasıl bişey alsam diye. bebekler için yaylı veya ortapedik olmaması gerekiyomuş eklem gelişimleri için. ben bi çocuk doktoruna sordurdum hatta o da yeni doğum yapmış, pamuk ya da visco yatak dedi. kendisi pamuk diktirmiş viscolar çok pahalı diye. ama ben az önce bişey buldum viscotone diye bir tarafı pamuk bir tarafı visco hemde fiyatı çok uygun ondan mı alsam bilemedim.
öyle cnm pamuk yatak iyi diolar yorgancılar yapıo..canım odasıyla gelen yatk güzel diğer park yatağın yatağıda gerçekten çok ince bişey başka yatak alırmıyız bilmiyorum tatlım ya ama en iyisi pamuk yatak diyolar yorgancılarda yaptırıyomuş herkes onu bi öğrenmek lazım
ayy nasıl bi rüyaymış hayırlara çıksın inşallah bende çok etk,lendim.
hanfendi ağvaya tatile gitti:))
ya kimse bana cvp
amannnn turquoissem sorma kızzz bi yapamadım 7.5 yaaaa suan 6.7 olmuş canım şu an dediğim 2 hafta önceydi ama histereskopiyle kalınlaşmayı önleyen bişi varmı görebiliyolarmış bi sorunmu var yapışıklık perde falan onu görücek yoksada bişi duvara çizik atıcaklarmış canlansın kanlansın diyeeenafiş daha olmadın mııı???cnm ben senin üstüne oldum bittim bile bence artık bi doktora görün tatlım ..
bi dahaki denemede bende bunları yaptırıcam cnm histereskopiye eşim yok diyo ama ikna olucak mecbur bir daha körü körün gidip yaptıramam valla.genetik testide üniversite hastanesinde yaptırıcam zamanım çok daha bissürü para veremem özele .geçengün doktorum dediki bi daha genetik test yapalım ben de hemen lafı ağzına tıkadım dedim kievet yaptırıcam ünide ücretsiz yapıolarmış oraya gitcem dedim ok dedi.ama histereskopiyi mecbur kendisine yaptırıcam.ondan da 1500 istiyolar ...
aboooo aysegüll içim çekildi kız neye ağlıyosunnnn yavrum ortada bişe yok takılma bunlara bak ne güzel hamilesin çok şükür..
tatlım donmuşlarından önce yaptır bunları derim.
yaaa sara pastalı filan bişe olsa varya belki ben de katılırım çok canım istiyo ama benim burda sizlerden başka kimsem yok onun için kaybederim.
güldoşş ya hani gürgana gidicektinnnnnnnn...ben de senden dolayı heveslendiydimm :))ama tabi sen bilirsin canım inşallah hakkında hayırlısı....
evet cnm bana da burda öyle dediler en az bir aymış .bence özellerde kanı üniversitelere yolluyolar cnm boşuna para verme dışarda.
güzel bir düşünce:)ama bide benim aklıma şu gelio cnm tabi yine de sen bilirsin.şimdi sen bu sefer histereskopi filan hepsini olcan ya huluside hiç bunları yaptırmadan transferin olmuştu şimdide diyom sen bunları yaptırdıktan sonra neden hulusi tedavini yaptırmayasın ki??
ayyy ne güzel cnm ben de trabzona gittim ama bu kadar detaylı gezmedim..bi de ben seni çok merak ediyom azıcık ucundan foto koysana
aaaaaaaaa çok güzel cnm paylaşım için teşekkürlerr...
işte ben o bayıltmalı histereskopiden istiyom
gerim gerim gerdin kızı yeter ayşegül kız dünyaya karşı doğucak valla senin yüzünden
yok anacım hiç bişe yaptırmadık bodoslama daldık cahillikten keşkem de yaptırsaymışızz..
ayyy evet biz konusunca tusemim kızıyo dimiama terasta komuşlarıyla otururken hiç aklına gelmiyorduk:)
bi yapamadın ha 7,5 u:)))))))))şuan kaçmış cnm?peki histereskopi ne işe yaricakmış rahim kalınlaşmasını önleyen bişey mi olabilirmiş?
tusemim bi hamile kalsa neler yapıcak di mi cnm?:)
cnm benim bildiğim aysegül onları gebelikten önce yaptırdı.
valla benim diceğim şu iki kere negatif tüpüm var ve 3. süne başlicam doktorum benden bu testleri istedi ben de özelde pahalı diye buraya geldim..
ayyyyyyyyyyyyyy kuzummmm inanmıyorum maaşallahhhhh gözün aydınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?