Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah istediğin gibi olur canım ama kime benzerse benzesin dünya tatlısı bişey olacağı kesin
ohh rüyaların hayallerin gazıyla kaçıyorum ben uykum dağıldı iyice gece imsağı bekleyince 5e doğru yattım zor uyandım haliyle...
görüşürz canlaırmmm muhabbet için sağolun varolun
güle güle canım kolay gelsin sana tabi banada çok işim var çoook
Evet canım 3 yıl oldu
başın sağolsun derincim Allah mekanını cennet etsin
süpersin canım oh oh
işte böyle olmamız lazım. hep söylüyorum. mutlaka bizi sıkan olaylar olacaktır hayat bu ama önemli olan dibe batmamak takılıp kalmamak.
valla bravo şekerim,
dimi canım düşünüce mutlu olmak için o kadar sebebimiz varki bunları gereksiz insanlar yada olaylar yüzünden harcamaya değmez
Merhaba arkadaşlar benim 10. Gün beta hcg 192 idi 15. Gün 2840 olmuş sizce ikiz olabilir mii
gözünaydın canım bence değerin ikiz gibi hatta üçüzde olabilir Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

güldeeeeeeeeeeen tızım nerelerdesin bu ne bitmez kahvaltıydı bi gittin bi daha gelemedin

Beni aşı için niye erken aradılar acaba 20 mayısta sağlık ocağında kontrolüm vardı gitmedim o zaman aradılar gel aşın var dediler bende gelemiyorum uzak yürüyemem o kadar dedim o zaman 1 ay sonra gel o zaman olursun aşını dediler 20 haziranda gitcem o zamanda hemen hemen 22 haftalık olcam iyi o zaman tam zamanında olcak

önceden haber vermişler işte, sizin ordakilerin işi yokmuş canları sıkılmış arayalım demişler
benim bildiğim 20 ile 24. haftalar arası olması gerekiyo canım. tam denk gelir senin.

durucum bişey soracam sana ben bazen kendimi kötü hissettiğimde vaktim yoksa ve nefes egzersizi yapacak konumda değilsem hemen burundan nefes alıp 3 e kadar sayıyorum ve ağzımdan verirkende yine 6 ya kadar sayıyorum ama bunu yavaş olarak yapıyorum bi kaç kez tekrarlayınca çok rahatlıyorum sence doğrumu yapıyorum bunu buda nefes egzersizi sayılırmı:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

çok acıkmıştı ya doyamadı anlaşılan
benim sıpalar bile kaç kere yedi acıktı tekrar yedi oooo. çıkmadan bi daha yiyecez

aynen canım haklısın doymadı gülden sultan heralde ama senin acıkman normal hayatım siz üç kişisiniz yiyin siz yarasın yeğenlerime

önceden haber vermişler işte, sizin ordakilerin işi yokmuş canları sıkılmış arayalım demişler
benim bildiğim 20 ile 24. haftalar arası olması gerekiyo canım. tam denk gelir senin.

Burdakiler deli ediyo beni ya 3 tane tel numarası verdim benim eşimin kardeşimin gitmişler kardeşimi aramışlar akıllılar zaten sık sık doktora gidiyorum sağlık ocağına gitmiyorum zaten uzak bana

doğru yapıyosun canım benimde öyle uzun uzun vaktim olmuyodu haa şimdi var ama yine de böyle kısa yapıyorum. sonuçta rahatlatıyo bunu birkaç kez yapman yeterli. sadece yaparken başka bişey düşünmemeye çalış, zihnin başka yere kaçarsa çağır geri gelsin nefesini hissset.

ayy nasıl bi rüyaymış hayırlara çıksın inşallah bende çok etk,lendim.

hatunlar ben bu hafta hiç mehtapa denk gelmedim nerde biliyomusunuz önemli bişey yoktur inşallah...:44:
hanfendi ağvaya tatile gitti:))

stres yapıosun bence ondan olmuyo cnm yakında gelir merak etme..

güldeeeeeeeeeeen tızım nerelerdesin bu ne bitmez kahvaltıydı bi gittin bi daha gelemedin
kesin komşusu geldi ya da komşsu çağırdı:)

aynen dediğin gibi bişey düşünmemeye çalışıyorum zaten kısa süreli olduğu için direk nefese konsantre oluyorum nefes egzersizleri cidden çok işe yarıyo herkes yapsa keşke

canım odasıyla gelen yatk güzel diğer park yatağın yatağıda gerçekten çok ince bişey başka yatak alırmıyız bilmiyorum tatlım ya ama en iyisi pamuk yatak diyolar yorgancılarda yaptırıyomuş herkes onu bi öğrenmek lazım

öyle cnm pamuk yatak iyi diolar yorgancılar yapıo..

ayy nasıl bi rüyaymış hayırlara çıksın inşallah bende çok etk,lendim.

hanfendi ağvaya tatile gitti:))

owww tatilmi
evet canım yaa cok etkilendim ama iyiyim simdi:18:
bu arada dün bisürü sey yazmıssın bana saol canım.. bu arada evet hala adet olmadım canım c.tesi test yaptım cıkmadı bi dahada bakmadım bakmıcamda..ben zaten pko oldugu için 40 günde bi oluyodum gerçi bu sefer 47 gün oldu ama neyseee moral bozmaya gerek yok

ya kimse bana cvp

canım benim bildiğim kadarıyla tüp bebeğin yası yok istediğin zaman yaptırabilirsin sakın yasım küçük sorunum yok falan diye bekleme ben öyle yaptım iğne ilaç iğne ilaç derken tüplerimi bitirmişim tatlım şimdi önüme okadar çok engel çıkıyoki hiç düşünme yaptır bi an önce bence

amannnn turquoissem sorma kızzz bi yapamadım 7.5 yaaaa suan 6.7 olmuş canım şu an dediğim 2 hafta önceydi ama histereskopiyle kalınlaşmayı önleyen bişi varmı görebiliyolarmış bi sorunmu var yapışıklık perde falan onu görücek yoksada bişi duvara çizik atıcaklarmış canlansın kanlansın diyeee
ahhhhh ahhhhhhh bi kalsammmmmm neler yapıcam nelerrrrrrrrr amaaaaaa işte bakalım yarın ne dicek dr eger 7.5 olduysa iki kişi geliriz teyzeleri

Teşekkür ederim hayırlısı olsun ama merak da ediyor insan inş kese ardından kalp atışını duyarım da rahatlarım.. Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah..

kızlar burası neden sessizleşmiş böle bakim durucum gelmemiş mi daktırda. merklandım şimdi diğerleride yık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…