Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepinize günaydın canlar.....
sağlıklı huzurlu mutlu bi gün olsun inşallah...

gunaydın canm inş olsun da raht edlim acık buralarda yeller esiyor noldu hayırdır inş kimseler yok dünden beriinş herkes iyidir :44:
evet canım yaa bu aralar pek sessiz buralar...
Kızlar günaydın bugün temizlik günü kadınları bekliyorum gelecekler birazdan öpüyorum hepinizi X

hadi gözün aydın canım aklına takılan srounlardan birinden kurtulacasın yani..kolay gelsin canım

banada göndersene temizlikçi kadınları ben iki gündür mahvoldum temizlik yapmaktan bugün de yaparsam bitecek inşallah ama bende bitmiş durumdayım
Ne demek tatlım yollayayım hemen ama önce benim evi bitirsinler kaç gündür kadın arıyorum ya sonra sana yollarım tatlım
evet canım yaa bu aralar pek sessiz buralar...

hadi gözün aydın canım aklına takılan srounlardan birinden kurtulacasın yani..kolay gelsin canım
Sağol canım ya evet nihayet geliyo kadın ohhhh rahatladım

Ne demek tatlım yollayayım hemen ama önce benim evi bitirsinler kaç gündür kadın arıyorum ya sonra sana yollarım tatlım

Sağol canım ya evet nihayet geliyo kadın ohhhh rahatladım
sağol canım senin ev temizlenen kadar bende benim benim evi hallederim canım
Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar diliyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

amin canım

Gunaydin kizlar Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..Allah butun islerimizi hayira cevirsin, butun arkadaslarima cifter cifter bebekler versin insallah amiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…