Günaydınlar, mutlu sabahlar, mutlu günler hepimize..
hepinize günaydın canlar.....
sağlıklı huzurlu mutlu bi gün olsun inşallah...
hepinize günaydın canlar.....
sağlıklı huzurlu mutlu bi gün olsun inşallah...
gunaydın canm inş olsun da raht edlim acıkburalarda yeller esiyor noldu hayırdır inş kimseler yok dünden beri inş herkes iyidir :44:
Kızlar günaydın bugün temizlik günü kadınları bekliyorum gelecekler birazdan öpüyorum hepiniziX
evet canım yaa bu aralar pek sessiz buralar...gunaydın canm inş olsun da raht edlim acıkburalarda yeller esiyor noldu hayırdır inş kimseler yok dünden beri inş herkes iyidir :44:
Kızlar günaydın bugün temizlik günü kadınları bekliyorum gelecekler birazdan öpüyorum hepiniziX
amin sekerim ee nerde horon ve halay çekenlerimiz...???günaydın kızlar hepimiz günü aydın neşeli şen şakrak olsun
Ne demek tatlım yollayayım hemen ama önce benim evi bitirsinler kaç gündür kadın arıyorum ya sonra sana yollarım tatlımbanada göndersene temizlikçi kadınları ben iki gündür mahvoldum temizlik yapmaktan bugün de yaparsam bitecek inşallah ama bende bitmiş durumdayım
Sağol canım ya evet nihayet geliyo kadın ohhhh rahatladımevet canım yaa bu aralar pek sessiz buralar...
hadi gözün aydın canım aklına takılan srounlardan birinden kurtulacasın yani..kolay gelsin canım
amin canım sanada hayırlı günler cuman mübarek olsun...Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar diliyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
sağol canım senin ev temizlenen kadar bende benim benim evi hallederim canımNe demek tatlım yollayayım hemen ama önce benim evi bitirsinler kaç gündür kadın arıyorum ya sonra sana yollarım tatlım
Sağol canım ya evet nihayet geliyo kadın ohhhh rahatladım
Günaydın kızlar Hayırlı Cumalar diliyorum Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
ekip için teşekkürlertızım bende halay çekecek halmi kalmış resmen böyleyimama sana göndereyim horon ekibini siz horon tepinEki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045 Eki Görüntüle 725045
Gunaydin kizlar Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..Allah butun islerimizi hayira cevirsin, butun arkadaslarima cifter cifter bebekler versin insallah amiinn..
günaydın şekerim nasılsın iyimiisi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?