Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar nasılsınz bakim 31 mayıstan bu yana direnişteyiz ist olarak inş sonu güzel bitsin sapla samanı karıştıranlar var.amaç neydi herkes biliyor amcın dışına cıkanlara izin verilmeseydiBİZ YAKIP YIKMIYORUZ BİZ HALKIZ HAKIMIZI SAVUNUYORUZ yabancı ülkenin polisi halkına destk olurken bizim plsmiz bize bunu yapıyor demk istemzdim ama gerck bu biz sadce sesimz duyrlusun istedik suç sayıldı hakımz olan güzelcr eylemdi ama orantısız güç kullanımı ve bu haklı direnişe yanıt yoktu biz özgurluk ve barış isteyen insanlara çapulçu dendi ve bi cok şey daha yandaş medyalar göz yumanlar biz haklıyız haksız duruma düşürlmek istendikama bu yanlış anlamalt vede anlamak istemeymler sayesinde canımız yandı sosyal medya baş belası dendi eger medya gerck ten habercilk yapsaydı bu noktaya gelinmezdi vatandaş haberci oldu bu bizim ülkemz hakımz da var hukukumzdasapla samanı ayrın.

durucum sonuçlarını güzel çıkmasına sevindim hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin Rabbim inşallah

sağol canım benim. Güldenin cezasından haberim yoktu ama tahmin ettim hesabı pasif falan gözüküyodu denilince. niye aldı ki diğer topikte kötü şeyler mi oldu arada baktım ama.

katılıyorum canım sana. kaç gündür çok canım sıkılıyo ki ben çıkamadım dışarı.
bir tek dün akşam çıktık eşimle market alışverişine. bizim marketin tam önü metro durağı ve buluşma yeridir. günlerdir burdada insanlar toplaştılar çok duygulandım görünce onları. burda polis olmadığında güzel oluyo, bayrağını alan tencere tava vs. alıp çıkıyo, arabalarda eşlik ediyo kornalarla.kutlama varmış gibi geçiyo.
bizim k.peder anlamıyo o kafadan kaç gündür zıtlaşıyoz bu konuda. oraya çıkanlara da kızıyo, yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında daha ne diye insanlar böyle yapıyo diyo biz eşimle çıldırıyoz hep akşam sofrasında tartışıyolar eşimle. anlayacağın bizim evin içinde var siyaset.

bu arada çapulcurız ya bunuda seve seve yapıyoruz bu fotaraflar anlatıyor bizi daha fazla söze gerk yok anlayan anladı

canım yanımzda oldugunuzu bilmek yetr herşeyden önce bebişini tehlikye atmana izin vermeyiz okadar çok gaz su kullanıldıki evelere bile atıldı camlardan bu kadar kin öfke biz çapulcu diye tabri edilen halka yapılanları görmezden gelmeleri ne kadr acı verici amaç beliydi ztn bunun önüne geçilebilinrdiki yapılmadı biz cok bişey istemdik nesef almak istiyoruz özgürce hakımızı savunmak istiyoruz müdehale etmeden önce bunlar oluyordu ama onlar canımızı yakmayı trrcih ettiler kafa yapıları cok farklı kişilere laf anlatmnız mümkün değil kaldıki görseler bile anlmzlar onun için bizi bilen biliyor bilmeyenlerde öğrenecek ● Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.
buda son nokta

kızlar Güldenin cezası 16.00 da bitiyomuş, akşama burda yani haberiniz olsun. bu arada onunla birlikte ceza alanlar da varmış, bizim kızlardan varsa onlar da aynıdır.

selam kızlar nasılsınız pat diye dalıyorum ama kusura bakmayın artık. size de sorayım bu beşik erkek bebek için naEki Görüntüle 727311 sıl olur?

erkek bebeğe olur canım, park yatak bakıyosun galiba, bi ara ben de bakmıştım karar verememiştim ama sonunda mobilya aldım.
daha güzelleri de var aslında bunda biraz renkler fazla, tabi senin beğendiğin olması önemli olan.

eşim ne bu ya erkek çocuğuna olur mu dedi o mavi istiyor. çok pahalı olsun da istemiyorum bu 185 tl internette bile bu fiyata yok. yeni açılan bi yer olduğundan indirim yapıyor

zaten mavi ağırlıkta canımcım o yüzden olur dedim ben...
erkek bebişe gayet olur ama eşinide kırma istersen illa mavi olsun diyorsa olsun nolcakki..

eşim ne bu ya erkek çocuğuna olur mu dedi o mavi istiyor. çok pahalı olsun da istemiyorum bu 185 tl internette bile bu fiyata yok. yeni açılan bi yer olduğundan indirim yapıyor

marka takıntınız yoksa daha ucuzları da var canım. arkadaşım aldı netten 110-120 tl civarı bişeydi lacivertli falan hatta biz onu görünce park yatak mı alsak diye kafamız karışmıştı.

zaten mavi ağırlıkta canımcım o yüzden olur dedim ben...
erkek bebişe gayet olur ama eşinide kırma istersen illa mavi olsun diyorsa olsun nolcakki..
onun .içine sinmedi diye tereddüt ettim aslında bana kalsa kırmızı da olur ama o beğenmiyo.
marka takıntınız yoksa daha ucuzları da var canım. arkadaşım aldı netten 110-120 tl civarı bişeydi lacivertli falan hatta biz onu görünce park yatak mı alsak diye kafamız karışmıştı.

marka takıntım yok da zaten fiyat uygun olsun istiyoruz 100 liraya da bulamadık yani . arkadaşın nerden aldı kalitesi nasıl biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…