durucum sonuçlarını güzel çıkmasına sevindim hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin Rabbim inşallah
slm kızlar nasılsınz bakim 31 mayıstan bu yana direnişteyiz ist olarak inş sonu güzel bitsin sapla samanı karıştıranlar var. amaç neydi herkes biliyor amcın dışına cıkanlara izin verilmeseydi BİZ YAKIP YIKMIYORUZ BİZ HALKIZ HAKIMIZI SAVUNUYORUZ yabancı ülkenin polisi halkına destk olurkenEki Görüntüle 726858 bizim plsmiz bize bunu yapıyor demk istemzdim ama gerck buEki Görüntüle 726859 biz sadce sesimz duyrlusun istedik suç sayıldı hakımz olan güzelcr eylemdi ama orantısız güç kullanımı ve bu haklı direnişe yanıt yoktu biz özgurluk ve barış isteyen insanlara çapulçu dendi ve bi cok şey daha yandaş medyalar göz yumanlarEki Görüntüle 726861 biz haklıyız haksız duruma düşürlmek istendik ama bu yanlış anlamalt vede anlamak istemeymler sayesinde canımız yandı sosyal medya baş belası dendi eger medya gerck ten habercilk yapsaydı bu noktaya gelinmezdi vatandaş haberci oldu bu bizim ülkemz hakımz da var hukukumzda sapla samanı ayrın.
katılıyorum canım sana. kaç gündür çok canım sıkılıyo ki ben çıkamadım dışarı.
bir tek dün akşam çıktık eşimle market alışverişine. bizim marketin tam önü metro durağı ve buluşma yeridir. günlerdir burdada insanlar toplaştılar çok duygulandım görünce onları. burda polis olmadığında güzel oluyo, bayrağını alan tencere tava vs. alıp çıkıyo, arabalarda eşlik ediyo kornalarla.kutlama varmış gibi geçiyo.
bizim k.peder anlamıyo o kafadan kaç gündür zıtlaşıyoz bu konuda. oraya çıkanlara da kızıyo, yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında daha ne diye insanlar böyle yapıyo diyo biz eşimle çıldırıyoz hep akşam sofrasında tartışıyolar eşimle. anlayacağın bizim evin içinde var siyaset.
hoşgeldiiin
selam kızlar nasılsınız pat diye dalıyorum ama kusura bakmayın artık. size de sorayım bu beşik erkek bebek için naEki Görüntüle 727311 sıl olur?
gayet güzel olur
selam kızlar nasılsınız pat diye dalıyorum ama kusura bakmayın artık. size de sorayım bu beşik erkek bebek için naEki Görüntüle 727311 sıl olur?
eşim ne bu ya erkek çocuğuna olur mu dedi o mavi istiyor. çok pahalı olsun da istemiyorum bu 185 tl internette bile bu fiyata yok. yeni açılan bi yer olduğundan indirim yapıyor
eşim ne bu ya erkek çocuğuna olur mu dedi o mavi istiyor. çok pahalı olsun da istemiyorum bu 185 tl internette bile bu fiyata yok. yeni açılan bi yer olduğundan indirim yapıyor
onun .içine sinmedi diye tereddüt ettim aslında bana kalsa kırmızı da olur ama o beğenmiyo.zaten mavi ağırlıkta canımcım o yüzden olur dedim ben...
erkek bebişe gayet olur ama eşinide kırma istersen illa mavi olsun diyorsa olsun nolcakki..
marka takıntınız yoksa daha ucuzları da var canım. arkadaşım aldı netten 110-120 tl civarı bişeydi lacivertli falan hatta biz onu görünce park yatak mı alsak diye kafamız karışmıştı.
Cezamı çektim ve geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?