Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaslar merhaba,nasilsiniz,iyisinizdir insallah :))hep yazmak istiyorum ama bir turlu firsatim olmuyor.cuma gunu yumurtalarim toplandi,15 tane toplanmis,bugun aradilar 12 si dollenmis,biri kalitesiz oldugu icin atilacak,2 si tarnsfer edilecek diger geri kalan 9 uda donduracaklar.pazaertesi transferim var,hem cok heyecanli hem de cok korkuyorum,bakalim hayarlisi insallah :) bu arada yumurta toplama isleminden sonra midede gaz problemi yasayan varmi ? agrim yok ama gaz bayagi sanci yapiyor,transfer sonrasi ozelleikle dikkat edilmesi gereken seyler var mi?:26:

cnm öncelikle hayorlı olsun.gaz probleminin yumurta toplamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum yediklerindendir mutlaka cnm.transfere de aşırı sıkışık girme , transferden sonra iki gün boyunca hiç kalkma tuvalet harici , sonrada yavaş yavaş dikkatlice hareket et ama bakanın varsa çok kalkma, kabız olmayaya özen göster , arasıra evin içinde dolaş kan dolaşımın olsun rahme kan gitsin, sağlıklı beslen, ilaçlarını zamanında al,moralini yüksek tut:))))))

Kapali yagmurlu bir istanbul sabahindan herkese gunaydin. Ben cok uzgunum annemi yolcu ettik sabah cok alismistim varligina kendimi yapayalniz hissettim.

Kapali yagmurlu bir istanbul sabahindan herkese gunaydin. Ben cok uzgunum annemi yolcu ettik sabah cok alismistim varligina kendimi yapayalniz hissettim.
günaydın canım Allah kavuştursun,biz varız canım yalnız değilsin ben de annemi çok özledim..

maşallah canım çook sevindim tahlillerinin süper çıkmasına..Hep böyle davm etsin Allahın izni ile..

Durucum çok sevindim canım sonuçlarının güzelçıkmasına bu arada ben bugün 19+1 oldum ama hala bebişimin hareketlerini hissedemiyorum korkmaya başladım inşallah kötü bişey yoktur

ben bol bol siirt antep fıstık yemiştim tutunmaya faydası oluyormuş kuruyemişin birde kabızlığı önlüyor tavsiye ederim ama bol bol yani böyle 10 günde 2 kilo yedim yani...ha birde kurutulmuş dut onuda çok yedim ilk 2 gün istirahat ettim sonra evin içinde gezindim ..hep yatmadım..hiç kalkmayan bir arkadaş vardı onun tutmadı..evde gez arasıra kan dolaşımı için önemli..

Son düzenleme:
Gülden niye kullanım dışı ve niye 2 gündür pek yazan olmamış?

canım öncelikle hayırlı olsun. bebişlerin kısmetinde varsa sen naparsan yap yarın sana tutunacaklardır. elbette dikkat etmen lazım ama ben kendi transferimden azcık örnek vermek istiyorum. benim sabah saatlerinde transferim yapıldı. hastanede 1 saat bacaklarım yukarda yatırdılar. bu sürede kitap okudum ve müzik dinledim. çıkışta eşimle yemeğe gittik. oradan da münazara çalışmamız olduğu için okula döndüm ve akşam saatlerine kadar öğrencilerle çalıştım. ertesi günlerde de işe gittim. yani hayatımda zerre kadar değişiklik olmadı. ayrıca ekstra bir şey yemedim, içmedim. ve sonuç olarak çok şükür oğlum benimle. bu işin yabana atılmayacak tek kuralı var bence: STRES yasak. çünkü heyecanlandığında ya da stres yaptığında miden gibi rahmin de kasılıp gevşer ve minişin tutunamaz. Allah yardımcın olsun, önce göbüşün sonra kucağın dolsun inşallah.

Allah kavuştursun canım, ben de annemi çok özledim. haftaya gelecek inş :)

Durucum çok sevindim canım sonuçlarının güzelçıkmasına bu arada ben bugün 19+1 oldum ama hala bebişimin hareketlerini hissedemiyorum korkmaya başladım inşallah kötü bişey yoktur

kuzum hiç endişelenme, ben de 19 haftadan itibaren hissetmeye başladım. o da çok nadirdi. bebeğin çok sağlıklı ve birkaç gün içinde kendini hissettirir emin ol :)

TURKUAZ canım naber?

sağol canım. 20. haftalarda belirginleşiyo canım hareketleri şuan korkmana gerek yok. emin ol sonra öyle bi hissedeceksin ki canını bile acıtacak.

canım merhaba, kızlar gezi parkı ile ilgili kurulan topikteler genelde. çıkabilen de kesin dışardadır destek için. ama hiç uğramadılar bende merak etmeye başladım aslında.

durucum, sonuçların güzel çıkmış, gözünüz aydın. artık doğumda sıra. onu da kolaylıkla atlatırsın inş.
yani ben de öyle tahmin ettim ama Gülden'de "geçici süreyle pasif" gibi bir şey yazıyor ya ona şaşırdım, neden pasif hale almış ki?

:) hepinize cok tesekkur ediyorum.dediklerinizi dikkate alicam.yarin buyuk gun ,garip duygular icindeyim.yillik iznimi aldim,en azindan is stresim olsun istemedim.onun haricinde,gunluk hayatimi cok kisitlamak istemiyorum,hava Iyi olursa gezip tozup bahcemle ilgilenecegim insallah,yoksa mumkunu yok kafayi yerim evde.allah zum evlat isteyenlerin dualarini Kabul etsin insallah.

durucum sonuçlarını güzel çıkmasına sevindim hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin Rabbim inşallah

kızlar güldenin ceza almış sanırım ama kaç gün aldığını bilen varmı üzüldüm ceza almasına...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…