selam kızlar nasılsınız pat diye dalıyorum ama kusura bakmayın artık. size de sorayım bu beşik erkek bebek için naEki Görüntüle 727311 sıl olur?
hoş geldin canım nasılsın niye ceza veriler sana yaaa
hoş geldin canım nasılsın niye ceza veriler sana yaaa
cadıı neolcak tutamamış kendini
kızım bizim ülkemizde haklıysan suçlusun, bir sürü insan içerde yatıyo yıllardır ne yaptıklarını bilmeden. Gülden de iki gün ceza almış çok mu
evet canım doğru dedin yer yer cadılıklarım oluyor
haklıydım evet bunu herkes biliyor ama işte üslup önemli acık iddialı yazınca kural ihlali yaptım
kuralları olan bir siteye üyeysen mecbur uyacan işimize gelmiyosa bütün sarı kafalarını toplayacan gidecen işte
sarı kafalar benimdir benim kalacak
Selam kızlarr nsılsınız?
Bende tatilden cumartesi kşam geldim bol bol denize girdim,bisiklete bindim çok eğlendik vee geldimki heryer karışmış Valla hiçbişey duymamıştık şokladık
canım sen yokken bede yoktum zaten o yüzden bende tatil yaptım sayılır
ağva tatili iyi geldi sanırım bi güzelleşmiş gördüm seni
Güldenim topigimizin direnisci hatunu hosgeldin seni cok ozledik bizzz mehtabim topigimizin gezginci hatunu sende hos geldin tatil yaramis canim en iyisini yaptin valla senideok ozozledikkk canim fatosgülcüm feride en son iyiydi kanamasi durmusdu evde istirahat edicekti canim benimde cok fazla bilgim yok dogrusu:
huuuu huuuu nbr kizlarrrr??
iyiyim cnm cok yoruldum bugun uzaniom biraz.evyt kimse kalmmis tatlim su sorunumuz hallolsun ins yine toplasirz:))İyiyiz canım sen nasılsın kimse kalmamış yine burda
degildim simdi burdayim cnm:)))Canımmmmmmmmm ordamısınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?