Tüp Bebek Günlüğümüz !

sincap

bu da güzel seninkiyle aynı marka.

ben rastgele açtım bi site bak burda buldum.
Oyun Parkları , Park Yataklar hellobaby.com.tr

arkadaşa ulaşırsam sorayım canım nerden aldıklarını ama ben yatağı görmüştüm gayet güzeldi. kalite olarak çok bilmiyorum ama büyük kızını da orda büyüttü sonra ona bazalı yatak alınca fazla gelmiş vermiş birine, derken ikinci bebekleri oldu onada aynısını yeni aldılar netten.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız pat diye dalıyorum ama kusura bakmayın artık. size de sorayım bu beşik erkek bebek için naEki Görüntüle 727311 sıl olur?

bence hem erkek hem kız bebeğede olur ama naçizane fikrim çok renkli hani biraz daha sade olsa nasıl olur ancak önemli olan senin beğenmen içine siniyosa eşinide ikna edebilirsen al gitsin

hoş geldin canım nasılsın niye ceza veriler sana yaaa

hoşbulduk tatlım uyarılara uymadım göstere göstere kendimi tutamayıp ceza aldım ama napıyım dayanamadım
malum son olaylar sebebiyle kalabalık bir gurup aynı fikirde olan kızlar toplaştık fikirlerimizi paylaşıyoruz aralıklarla iki hatun geldi bi sürü tahrik içerikli mesajlar yazdılar birincisine bişi demedim direndim direnişçi ruhumlaama ikincisine patladık artık bi kaç kızlar beraber azcık yazdım işte kendisine 48 saatçik ceza aldım sonrada o topik kapandı zatenhassas bir dönemden geçiyoruz tahriklere kapılmamak lazım cümleleri çok iyi seçmek lazım ama tahrik oldum işte ceza alacağımı bile bile dayanamadım yazdım içimde patlardı yoksa

cadıı neolcak tutamamış kendini

kızım bizim ülkemizde haklıysan suçlusun, bir sürü insan içerde yatıyo yıllardır ne yaptıklarını bilmeden. Gülden de iki gün ceza almış çok mu

evet canım doğru dedin yer yer cadılıklarım oluyor
haklıydım evet bunu herkes biliyor ama işte üslup önemli acık iddialı yazınca kural ihlali yaptım
kuralları olan bir siteye üyeysen mecbur uyacan işimize gelmiyosa bütün sarı kafalarını toplayacan gidecen işte
sarı kafalar benimdir benim kalacak

yerim senin sarı kafalarını

kızlar ben azcık gidip yatacam, bugün yoruldum yine. biraz iş güç yaptım akşama da misafir gelebilir şimdi dinleneyim barii.

Selam kızlarr nsılsınız?

Bende tatilden cumartesi kşam geldim bol bol denize girdim,bisiklete bindim çok eğlendik vee geldimki heryer karışmış Valla hiçbişey duymamıştık şokladık

Selam kızlarr nsılsınız?

Bende tatilden cumartesi kşam geldim bol bol denize girdim,bisiklete bindim çok eğlendik vee geldimki heryer karışmış Valla hiçbişey duymamıştık şokladık

canım sen yokken bede yoktum zaten o yüzden bende tatil yaptım sayılır
ağva tatili iyi geldi sanırım bi güzelleşmiş gördüm seni

kızlar selam nasılsınız uzun zamandır giremedim biri bana son zamandaki gelişmeleri anlatabilir mi?feridenin son durumu ne?öpüldünüz...

Güldenim topigimizin direnisci hatunu hosgeldin seni cok ozledik bizzz mehtabim topigimizin gezginci hatunu sende hos geldin tatil yaramis canim en iyisini yaptin valla senideok ozozledikkk canim fatosgülcüm feride en son iyiydi kanamasi durmusdu evde istirahat edicekti canim benimde cok fazla bilgim yok dogrusu:

Valla canım tam gezentiyimm sen nasılsn tatlımmmm çok özledim seni ne var yok son durumun ne tatlım

hamile arkadaşlar aranızda kasık ağrısı devam eden var mı çok korkuyorum, daha keseyi görmeye gitmedim, bugün kasıklarımda ğrı ve yanma başladı çok şiddetli değil ama yine de korkuyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…