Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu saatte ne uykusu şekerim senin gibi enerjik bir hatun git kocanı kaldır ........................................... bencede paçalı deme yapışır üstüne bazıları yarın ısrarla sorabilir .................

ayyyy sen donla karşıladım eşmi dioun yoksa o paçalı donmuyduuueett buda üstüne yapıştıı işteee

a haa çok gecikmeden yapıştı işteee işin yoksa çıkarmak için uğraş şimdi...inatçı leker misaliiiiii...
yok ekincimmm gayet paçasız paçasızdıııı

paçalı donla görünce bizimkini adamcağızın yüz ifadesini düşünemiyorum
bendee
a haa çok gecikmeden yapıştı işteee işin yoksa çıkarmak için uğraş şimdi...inatçı leker misaliiiiii...
yok ekincimmm gayet paçasız paçasızdıııı

neyi çıkarmak için uğraşçan donumuuuuayyyyyy çok güldüm bu gee yaaa...

hadi şekerler ben yatıyorum elktrik don dedektif derken acayip uykum geldi olan var olmayan var ama ne yapayımmmhepinize allah rahatlık versin yarın görüşürüz

trt 1 de leyla ile mecnun u seyrediyorum çok komik yaaa....
karar verdim tedavim süresince dramatik dizi yok nerde komedi eğlence ben ordayım stres üzüntü kokan dizilere paydos diyorum...ne dersiniz şekerler

trt 1 de leyla ile mecnun u seyrediyorum çok komik yaaa....
karar verdim tedavim süresince dramatik dizi yok nerde komedi eğlence ben ordayım stres üzüntü kokan dizilere paydos diyorum...ne dersiniz şekerler

ilk zamanlar bizde izleyip çok gülüyoduk.. ama sonradan sıkıldık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…