Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam canlarım
ayşegülden haberi olan var mı doğum yaptı mı acaba??
hoş geldin canım...
dün büyük ihtimal yarın alınacak yazmıs ama tam bi bilgimiz yok malesef teli olan arasada haber verse bizede

inşallah hayırlısıyla kucagına almıstır eliz bebeyi

merhaba kızlar gece ler sahuru beklerken geçiyor öğleyin kalkıyorum haliyleee..tam işlerimi toparladım azcık sohbet ederiz diye geldim bu sefer de eşim aradı Eyüp sultan da açalım bugün iftarımızı dedi..şimdi hazırlanıp çıkıcam..tabii çamaşırlarımı asıp da çıkayım ..sıkılıp kendi kendilerini asmazlar üstüne de kokarlar yoksa
duaların kabul olduğu tevbe kapılarının açık olduğu şu mübarek günlerde güzel istanbulumun gezilecek çok camiisi türbesi var..inşaalah bu sene avrupa yakasındkileri gezebilirim en azındna bir kısmını
brsnugur canım hayırlı olsunn tayininiz.. bursa size berketli gelir inşaallah her yönden....

nfy ciğim yeni topiğin hayırlı olsun tatlım...güzel paylaşımlar yaparsın eminim arada ziyaretine gelirim ...fikir alır veriirm kendi çapımda...şimdilik geldim yazdım giidiyorumm öpüldünüz....
Can dostlarım tedaviye başlayacak ve beklemedeki arkadaşlarımm dualarımdasınız bu gün de inşaallah kabul olur ve herbirimiz bir sonraki ramazan da bebişlerimiz karnımızda kucağımızdaa geçiririzEki Görüntüle 752978

öncelikle duana kocaman bi amiinnn diyorum canım...
topiğim içinde teşekkür ederim..
cnım ben görsel olarak yaptıklarımı paylaşıcam sizlerdende beklerim öyle iddialı değilim yaptıgım hoşuma gidenleri paylaşıcam mutlaka ugramanı beklerim

size simdiden hayırlı iftarlar

herhalde kızııımmmm beklerim....
hatta bugün yap kocişine adam şaşırsın
hee oldu alışkanlık yapsın da her zaman istesin dimi yok şekerim ben almım:)))ama pasta masta yaparsam koyarım.
aminnnnnnnnnnnn innşallahh canımmm
size de iyi eğlenceler hayılı iftarlar tatlımm

bizim de yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek daktırımız.
çok zorluyolar bu sıpalar beni iyice aşağıya indikleri için alttan fena baskı var.

duaların çok içten samimi ben de hepsine içtenlikle amiiiin diyorum
orucunuz kabul olsun inşallah kocişinle hoşsohbetli iftarlar geçirin inşallah

slm cnm.. yok cnm doktor almamış cumartesi saat 6.00 da kesin alıcakmış doğuma.
çok nazlı çıktı bu kız çoook hayırlısıyla doğsun anneli kızlı süt partileri yapsınlar inşallah

ooow nafiye hanım demek topik açtınız hiç haberimiz yok link isterim banane

2 gün daha kızıyla birlikte o zaman inşallah sağsalim kavuşsunlar birbirlerine

sağol canım ya meraktaydık bizde. ayy şimdi geçmez 2 gün. çok heyecanlı
evet cnm dr biraz daha gelişsin bebiş demiş kilosu değişmemiş hiç.ama cumatesi kesin çünkü dogumunun olucagı hastanede bulusucaklar doktoruyla.

bizim de yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek daktırımız.
çok zorluyolar bu sıpalar beni iyice aşağıya indikleri için alttan fena baskı var.
hayırlı haberlerle gel inşallah canım

Kızlar ya bişe sorcam biz pazartesi 4lü test yaptrdık inşallah iyi çıkar sonuçları çıkarken doktor ayrıntılı ultrasona geliceksiniz 2 hafta sonra dedi
ben de gerekli mi demedim kadına ayıp olcaktı
yaptıran var mı 450 tlymiş bilemedim şimdi kafam karıştı yorumlarınızı alabilir miyim

aklıma gelmişken yazayım. özellikle hamile arkadaşlar izlesin.
pazar günleri show tv de 12.45 te merhaba bebek diye bir program oluyo kızlar.
bir de e bebek sitesine giriyorsunuz programı izleyenler kampanyaya katılıyosunuz hediye gönderiyolar.
bana bir paket alt değiştirme örtüsü hediye geldi. bir de e-bebek ten alışveriş yaparsanız o gün için 50, 40, 30 tl indirim kazanıyosunuz. birkaç eksiğim var bu pazar bişeyler almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
anam kız çıkmak için can atııyo da dr nazlı çıktı:))

ben her hafta izlim onu doğurana kadar eksikleri tamamlanmış olur:))nasıl fikir?

canım ayrıntılı ultrason gerekli tabii, herkes yaptırıyo. bizim 20. haftada olmuştu. bütün iç organlara falan bakılıyo. ama ben 4 lü testi anlamadım. 2 li 3 lü ve ayrıntılı diye biliyom sadece. o da bizim ikiz diye 3 lü yapmadılar. başkentte ayrıntılı ikiz bebekte 405 tl ödedik, tek bebekte 350 diye biliyorum. ama sırf bu işi yapan özel doktorlar var onlar çok pahalı 500 den aşağı değil.

oo bide hergün yapıon ii valla helal olsun cnm.

ben bi kere izledim de onu psikolojim bozuldu

ben her hafta izlim onu doğurana kadar eksikleri tamamlanmış olur:))nasıl fikir?

yaa bir kere yararlanabiliyosun diye biliyorum
canımcım eminim bende öncesinde izlemezdim, zaten çocuk istiyoz olmuyo bir de orda doğum gösteriyolar falan insan duygulanıyo.
hamişler izlesin bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…