eee bşzde koyarız nafiş yaptıklarımızı olma mı?
hoş geldin canım...selam canlarım
ayşegülden haberi olan var mı doğum yaptı mı acaba??
öncelikle duana kocaman bi amiinnn diyorum canım...merhaba kızlar gece ler sahuru beklerken geçiyor öğleyin kalkıyorum haliyleee..tam işlerimi toparladım azcık sohbet ederiz diye geldim bu sefer de eşim aradı Eyüp sultan da açalım bugün iftarımızı dedi..şimdi hazırlanıp çıkıcam..tabii çamaşırlarımı asıp da çıkayım ..sıkılıp kendi kendilerini asmazlar üstüne de kokarlar yoksa
duaların kabul olduğu tevbe kapılarının açık olduğu şu mübarek günlerde güzel istanbulumun gezilecek çok camiisi türbesi var..inşaalah bu sene avrupa yakasındkileri gezebilirim en azındna bir kısmını
brsnugur canım hayırlı olsunn tayininiz.. bursa size berketli gelir inşaallah her yönden....
nfy ciğim yeni topiğin hayırlı olsun tatlım...güzel paylaşımlar yaparsın eminim arada ziyaretine gelirim ...fikir alır veriirm kendi çapımda...şimdilik geldim yazdım giidiyorumm öpüldünüz....
Can dostlarım tedaviye başlayacak ve beklemedeki arkadaşlarımm dualarımdasınız bu gün de inşaallah kabul olur ve herbirimiz bir sonraki ramazan da bebişlerimiz karnımızda kucağımızdaa geçiririzEki Görüntüle 752978
slm cnm.. yok cnm doktor almamış cumartesi saat 6.00 da kesin alıcakmış doğuma.selam canlarım
ayşegülden haberi olan var mı doğum yaptı mı acaba??
slm cnm.. yok cnm doktor almamış cumartesi saat 6.00 da kesin alıcakmış doğuma.
slm cnm.. yok cnm doktor almamış cumartesi saat 6.00 da kesin alıcakmış doğuma.
hee oldu alışkanlık yapsın da her zaman istesin dimi yok şekerim ben almım:)))ama pasta masta yaparsam koyarım.herhalde kızııımmmm beklerim....
hatta bugün yap kocişine adam şaşırsın
aminnnnnnnnnnnn innşallahh canımmmmerhaba kızlar gece ler sahuru beklerken geçiyor öğleyin kalkıyorum haliyleee..tam işlerimi toparladım azcık sohbet ederiz diye geldim bu sefer de eşim aradı Eyüp sultan da açalım bugün iftarımızı dedi..şimdi hazırlanıp çıkıcam..tabii çamaşırlarımı asıp da çıkayım ..sıkılıp kendi kendilerini asmazlar üstüne de kokarlar yoksa
duaların kabul olduğu tevbe kapılarının açık olduğu şu mübarek günlerde güzel istanbulumun gezilecek çok camiisi türbesi var..inşaalah bu sene avrupa yakasındkileri gezebilirim en azındna bir kısmını
brsnugur canım hayırlı olsunn tayininiz.. bursa size berketli gelir inşaallah her yönden....
nfy ciğim yeni topiğin hayırlı olsun tatlım...güzel paylaşımlar yaparsın eminim arada ziyaretine gelirim ...fikir alır veriirm kendi çapımda...şimdilik geldim yazdım giidiyorumm öpüldünüz....
Can dostlarım tedaviye başlayacak ve beklemedeki arkadaşlarımm dualarımdasınız bu gün de inşaallah kabul olur ve herbirimiz bir sonraki ramazan da bebişlerimiz karnımızda kucağımızdaa geçiririzEki Görüntüle 752978
duaların çok içten samimi ben de hepsine içtenlikle amiiiin diyorummerhaba kızlar gece ler sahuru beklerken geçiyor öğleyin kalkıyorum haliyleee..tam işlerimi toparladım azcık sohbet ederiz diye geldim bu sefer de eşim aradı Eyüp sultan da açalım bugün iftarımızı dedi..şimdi hazırlanıp çıkıcam..tabii çamaşırlarımı asıp da çıkayım ..sıkılıp kendi kendilerini asmazlar üstüne de kokarlar yoksa
çok nazlı çıktı bu kız çoookslm cnm.. yok cnm doktor almamış cumartesi saat 6.00 da kesin alıcakmış doğuma.
ooow nafiye hanım demek topik açtınız hiç haberimiz yok link isterim bananeöncelikle duana kocaman bi amiinnn diyorum canım...
topiğim içinde teşekkür ederim..
cnım ben görsel olarak yaptıklarımı paylaşıcam sizlerdende beklerim öyle iddialı değilim yaptıgım hoşuma gidenleri paylaşıcam mutlaka ugramanı beklerim
size simdiden hayırlı iftarlar
2 gün daha kızıyla birlikte o zaman inşallah sağsalim kavuşsunlar birbirlerine
evet cnm dr biraz daha gelişsin bebiş demiş kilosu değişmemiş hiç.ama cumatesi kesin çünkü dogumunun olucagı hastanede bulusucaklar doktoruyla.sağol canım ya meraktaydık bizde. ayy şimdi geçmez 2 gün. çok heyecanlı
hayırlı haberlerle gel inşallah canımbizim de yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek daktırımız.
çok zorluyolar bu sıpalar beni iyice aşağıya indikleri için alttan fena baskı var.
hee oldu alışkanlık yapsın da her zaman istesin dimi yok şekerim ben almım:)))ama pasta masta yaparsam koyarım./QUOTE]
valla hep isterse bilemem ama benim koca geç geliyo bende onu beklerken hep yapıyom o yüzden farketmiyo yani..
bi gün yapmasam bişey oldugunu anlar
az kaldı şekeriimmm sende tadını cıkart bu günlerin sonra sağsalim kucagındala r inşallahbizim de yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek daktırımız.
çok zorluyolar bu sıpalar beni iyice aşağıya indikleri için alttan fena baskı var.
ooow nafiye hanım demek topik açtınız hiç haberimiz yok link isterim banane
yeni açtım canım linki koymustum önceki sayfada...
benimki yemek topiği değil yaptıklarımı koyacagım resim olarak.. sizdende beklerim
anam kız çıkmak için can atııyo da dr nazlı çıktı:))duaların çok içten samimi ben de hepsine içtenlikle amiiiin diyorum
orucunuz kabul olsun inşallah kocişinle hoşsohbetli iftarlar geçirin inşallah
çok nazlı çıktı bu kız çoookhayırlısıyla doğsun anneli kızlı süt partileri yapsınlar inşallah
ooow nafiye hanım demek topik açtınız hiç haberimiz yok link isterim banane
oo bide hergün yapıon ii valla helal olsun cnm.hee oldu alışkanlık yapsın da her zaman istesin dimi yok şekerim ben almım:)))ama pasta masta yaparsam koyarım./QUOTE]
valla hep isterse bilemem ama benim koca geç geliyo bende onu beklerken hep yapıyom o yüzden farketmiyo yani..
bi gün yapmasam bişey oldugunu anlar
az kaldı şekeriimmm sende tadını cıkart bu günlerin sonra sağsalim kucagındala r inşallah
yeni açtım canım linki koymustum önceki sayfada...
benimki yemek topiği değil yaptıklarımı koyacagım resim olarak.. sizdende beklerim
ben bi kere izledim de onu psikolojim bozulduaklıma gelmişken yazayım.
pazar günleri show tv de 12.45 te merhaba bebek diye bir program oluyo kızlar. özellikle hamiş arkadaşlar izlemeli bence.
bir de e bebek sitesine giriyorsunuz programı izleyenler kampanyaya katılıyosunuz hediye gönderiyolar.
bana bir paket alt değiştirme örtüsü hediye geldi. bir de e-bebek ten alışveriş yaparsanız o gün için 50, 40, 30 tl indirim kazanıyosunuz. birkaç eksiğim var bu pazar bişeyler almayı düşünüyorum.
ben her hafta izlim onu doğurana kadar eksikleri tamamlanmış olur:))nasıl fikir?aklıma gelmişken yazayım.
pazar günleri show tv de 12.45 te merhaba bebek diye bir program oluyo kızlar. özellikle hamiş arkadaşlar izlemeli bence.
bir de e bebek sitesine giriyorsunuz programı izleyenler kampanyaya katılıyosunuz hediye gönderiyolar.
bana bir paket alt değiştirme örtüsü hediye geldi. bir de e-bebek ten alışveriş yaparsanız o gün için 50, 40, 30 tl indirim kazanıyosunuz. birkaç eksiğim var bu pazar bişeyler almayı düşünüyorum.
Kızlar ya bişe sorcam biz pazartesi 4lü test yaptrdık inşallah iyi çıkar sonuçları çıkarken doktor ayrıntılı ultrasona geliceksiniz 2 hafta sonra dedi
ben de gerekli mi demedim kadına ayıp olcaktı
yaptıran var mı 450 tlymiş bilemedim şimdi kafam karıştı yorumlarınızı alabilir miyim
]oo bide hergün yapıon ii valla helal olsun cnm.
ben her hafta izlim onu doğurana kadar eksikleri tamamlanmış olur:))nasıl fikir?
oo bide hergün yapıon ii valla helal olsun cnm.
ben bi kere izledim de onu psikolojim bozuldu
ben her hafta izlim onu doğurana kadar eksikleri tamamlanmış olur:))nasıl fikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?