Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaa bir kere yararlanabiliyosun diye biliyorum
canımcım eminim bende öncesinde izlemezdim, zaten çocuk istiyoz olmuyo bir de orda doğum gösteriyolar falan insan duygulanıyo.
hamişler izlesin bence.

yok canım ben izleyemem zaten..
ben dün salak gibi tvde cocuk oyuncagı diye bişey vardı gece onu izledim sonrada oturup agladım üzüntüden o yüzden izleyemem öyle seyleri

kızlar adana başkenti araştırdım oraya mı gidip yaptırsam dedim annemlerde kalırım dedim.aradım konustum fiyatı uygun bizim merkeze göre 1500 filan.ekstra olarak orda IMSI tekniği var . eşim bi araştır dedi araştırdım ama yok heralde ben kendi merkezimde yaptırıcam.eşimde 1500 için boşver git gel yapmayalım dedi.

kızlar hepınze selamlar ... ve hayrlı ramazanlar olsun allah ne uradınız varsa versın ınsallah AMİNNN ben yarın dr gdyorum 2lı test yapılcakmıs ta heycanlıyım dua edın bana ınsallah hersey yolundadır sıze yazarım glısmlerı opuldunuz ...

amin canım inşallah güzel sonuclarla dönersin..

hayırlı haberlerle gel canım

valla kuzum 1500 tl uygun geliyor gerçekten ama esinin dediği gibi gel git var bilmediğin yeerde ugrasacaksın bence iyi düşün..
bende bi dahaki adetle düşünüyorum merkezi aradım eger günümde adet olursam ilaçları sahur öğle içsem olurmu diye hayır olmaz o şekilde dediler
mecburen ya diğer adeti beklicem
yada son 2-3 gün kalırsa tedaviye başlıcam
yada ola ki düzensiz olup yine gecikti bayrma 3 gün kala söktürücü içmeye başlıcam
bakalım nolacak...

ooo senin iş karısık baya canım.keşke önce adetini düzene sokup sonra tedaviye başlasan.yok cnm heralde gitmmem hatta gitmem ya.hele bi kere daha deneyim burda hakkımızda varsa heryerde olur.

ooo senin iş karısık baya canım.keşke önce adetini düzene sokup sonra tedaviye başlasan.yok cnm heralde gitmmem hatta gitmem ya.hele bi kere daha deneyim burda hakkımızda varsa heryerde olur.

canım ilaçsız düzene girmiyo pko oldugu için onun dısında ilaçla mükemmel ee niye dahda bekleyeyimki..
bide kasımda donma süreleri doluyor kasımdan sonra olursa 800 lira dondurmak için 1500 transfer için olacak ayrı bi ücret..
bende kendimi baya iyi hissediyorum o yüzden deneyeyim dedim canım

canlar deryayı görmüyorum uzun zamandır bide son girişide 27 haziran bi problem yok dimi bilginiz varmı:44:

anladim canim yaptir o zaman ii olur insallahhh hakkinda hayirlisi..

canlarım ben cıkıyorum hepinize şimdiden iyi akşamlar hayırlı iftarlar...
kendinize coookk iyi bakın yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

AYRINTILI (DETAYLI) ULTRASON
ben de bu yazıyı okuyana kadar yaptırmayı düşünüyodum
'3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografinin ayrıntılı değerlendirme de bir önemi yoktur. Bunlar sadece bebeğin yüzünü, elini, ayağını aileye göstermek de faydalıdır, organlardaki anomalileri saptamakta avantaj sağlamaz.'
resmen böyle demişler..
bana da biraz ticari amaçlı gibi geldi..

Canim 4 lu testi bilmiyorum bizede sagdece 2 li test yapildi ikiz diye ayrintiliya girdim detayli bakiyorlr ic organlarina filan olcum yapiyolar sen bilirsin yaptirmayabilirsin ben yaptirdim bebeklerimn sulari fazlaymis bide alttaki bebegimin kordon baginda kucuk bi kist var dedi cok moralim bozuldu doktorum korkma bisey olmaz dedi oyle iste evet cok pahali ama bizim neyimiz ucuzki

Canim ayrintili ultrason normal ultrason gibi 3 veya 4 boyutlu gibi degil ama dedigim gibi sana bagli ben doktorumun kliniginde yaptirdim doktor arkadasi yapti bana amniyosentez. Yapalim dedi doktorum kabul etmedi bilmiyorum karisik isler icinden nasil geliyorsa oyle yap tatlim insallah kuzularimizi elleri ayaklari duzgun sagsaglim vakti saati geldiginde aliriz kucagimiZa

bildiğim kadarıyla amniyosentez biraz riskli bişey ya ondan yaptırmamıştır. hatta baya riskli..
doğru diyosun işte bize kalmış bişey bebeği daha detaylı görebiliyosun Allah korusun iç organlarında fln bi aksilik varsa müdahale edemiyolar sadece olanı söylüyolar.
sadece bebeğin fotoğrafları fln elinde oluyo, elini ayağını net görebiliyosun.. o kısımları güzel:)
inşallah herşeyi düzgün sağlıklı bebeklerimiz olur. en önemlisi de bu zaten

kızlar birkaç gündür internetim yoktu, şimdi de yürüyüşe inicem Eyüp Sultana. umarım ramazan güzel geçiyordur. görüşmek üzere öptüm şekerler :)

canım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım sana. öncelikle 3. ve 4lü tarama testleri asıl para tuzaklarıdır çünkü 2linin doğruluk oranı diğerlerine göre çok daha yüksektir. bunu doktorum da söyledi nette de okudum. ben bir uzmana ayrıntılı ultrasonu yaptır derim çünkü nette yazdığı gibi annelere bebeği göstermekle kalmıyorlar. bir örnek: benim ayrıntılı ultrasonumun olduğu gün bir kişi daha vardı ve bebeğinin bir bacağının kısa olduğu tespit edildi. bu işi mutlaka bir perinatolog yapmalı çünkü her dr ayrıntılı ultrasonun yorumunu yapamıyor. umarım her şey yolunda çıkar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…