yaa bir kere yararlanabiliyosun diye biliyorum
canımcım eminim bende öncesinde izlemezdim, zaten çocuk istiyoz olmuyo bir de orda doğum gösteriyolar falan insan duygulanıyo.
hamişler izlesin bence.
aynen cnm çok moralim bozuldu onun için izlemiomyaa bir kere yararlanabiliyosun diye biliyorum
canımcım eminim bende öncesinde izlemezdim, zaten çocuk istiyoz olmuyo bir de orda doğum gösteriyolar falan insan duygulanıyo.
hamişler izlesin bence.
amin canım inşallah güzel sonuclarla dönersin..kızlar hepınze selamlar ... ve hayrlı ramazanlar olsun allah ne uradınız varsa versın ınsallah AMİNNN ben yarın dr gdyorum 2lı test yapılcakmıs ta heycanlıyım dua edın bana ınsallah hersey yolundadır sıze yazarım glısmlerı opuldunuz ...
hayırlı haberlerle gel canımkızlar hepınze selamlar ... ve hayrlı ramazanlar olsun allah ne uradınız varsa versın ınsallah AMİNNN ben yarın dr gdyorum 2lı test yapılcakmıs ta heycanlıyım dua edın bana ınsallah hersey yolundadır sıze yazarım glısmlerı opuldunuz ...
kızlar adana başkenti araştırdım oraya mı gidip yaptırsam dedim annemlerde kalırım dedim.aradım konustum fiyatı uygun bizim merkeze göre 1500 filan.ekstra olarak orda IMSI tekniği var . eşim bi araştır dedi araştırdım ama yok heralde ben kendi merkezimde yaptırıcam.eşimde 1500 için boşver git gel yapmayalım dedi.
acıkmaya başladım yaaaaa(
ooo senin iş karısık baya canım.keşke önce adetini düzene sokup sonra tedaviye başlasan.yok cnm heralde gitmmem hatta gitmem ya.hele bi kere daha deneyim burda hakkımızda varsa heryerde olur.hayırlı haberlerle gel canım
valla kuzum 1500 tl uygun geliyor gerçekten ama esinin dediği gibi gel git var bilmediğin yeerde ugrasacaksın bence iyi düşün..
bende bi dahaki adetle düşünüyorum merkezi aradım eger günümde adet olursam ilaçları sahur öğle içsem olurmu diye hayır olmaz o şekilde dediler
mecburen ya diğer adeti beklicem
yada son 2-3 gün kalırsa tedaviye başlıcam
yada ola ki düzensiz olup yine gecikti bayrma 3 gün kala söktürücü içmeye başlıcam
bakalım nolacak...
ooo senin iş karısık baya canım.keşke önce adetini düzene sokup sonra tedaviye başlasan.yok cnm heralde gitmmem hatta gitmem ya.hele bi kere daha deneyim burda hakkımızda varsa heryerde olur.
anladim canim yaptir o zaman ii olur insallahhh hakkinda hayirlisi..canım ilaçsız düzene girmiyo pko oldugu için onun dısında ilaçla mükemmel ee niye dahda bekleyeyimki..
bide kasımda donma süreleri doluyor kasımdan sonra olursa 800 lira dondurmak için 1500 transfer için olacak ayrı bi ücret..
bende kendimi baya iyi hissediyorum o yüzden deneyeyim dedim canım
anladim canim yaptir o zaman ii olur insallahhh hakkinda hayirlisi..
AYRINTILI (DETAYLI) ULTRASONcanım ayrıntılı ultrason gerekli tabii, herkes yaptırıyo. bizim 20. haftada olmuştu. bütün iç organlara falan bakılıyo. ama ben 4 lü testi anlamadım. 2 li 3 lü ve ayrıntılı diye biliyom sadece. o da bizim ikiz diye 3 lü yapmadılar. başkentte ayrıntılı ikiz bebekte 405 tl ödedik, tek bebekte 350 diye biliyorum. ama sırf bu işi yapan özel doktorlar var onlar çok pahalı 500 den aşağı değil.
Kızlar ya bişe sorcam biz pazartesi 4lü test yaptrdık inşallah iyi çıkar sonuçları çıkarken doktor ayrıntılı ultrasona geliceksiniz 2 hafta sonra dedi
ben de gerekli mi demedim kadına ayıp olcaktı
yaptıran var mı 450 tlymiş bilemedim şimdi kafam karıştı yorumlarınızı alabilir miyim
AYRINTILI (DETAYLI) ULTRASON
ben de bu yazıyı okuyana kadar yaptırmayı düşünüyodum
'3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografinin ayrıntılı değerlendirme de bir önemi yoktur. Bunlar sadece bebeğin yüzünü, elini, ayağını aileye göstermek de faydalıdır, organlardaki anomalileri saptamakta avantaj sağlamaz.'
resmen böyle demişler..
bana da biraz ticari amaçlı gibi geldi..
bildiğim kadarıyla amniyosentez biraz riskli bişey ya ondan yaptırmamıştır. hatta baya riskli..Canim ayrintili ultrason normal ultrason gibi 3 veya 4 boyutlu gibi degil ama dedigim gibi sana bagli ben doktorumun kliniginde yaptirdim doktor arkadasi yapti bana amniyosentez. Yapalim dedi doktorum kabul etmedi bilmiyorum karisik isler icinden nasil geliyorsa oyle yap tatlim insallah kuzularimizi elleri ayaklari duzgun sagsaglim vakti saati geldiginde aliriz kucagimiZa
AYRINTILI (DETAYLI) ULTRASON
ben de bu yazıyı okuyana kadar yaptırmayı düşünüyodum
'3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografinin ayrıntılı değerlendirme de bir önemi yoktur. Bunlar sadece bebeğin yüzünü, elini, ayağını aileye göstermek de faydalıdır, organlardaki anomalileri saptamakta avantaj sağlamaz.'
resmen böyle demişler..
bana da biraz ticari amaçlı gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?