Tüp Bebek Günlüğümüz !

hakkaten yaaa sizinkide olcak ins.

t
abi canım aynen öyleydi valla sosu filan dümdüz pürüzsüz bi şekilde görüntüsü öyleydi ben pek beceremedim zaten..
bide güldenin dediği gibi kaçak yaptı yamuldu
olsun cnm bi dahakine daha guzel olur.

iyiyim sekerim sen ve junıor pipiliden naberr

iyiyiz biz teyzesi sıpaa rahat durmuyo hala herhalde bir hafta sonra geçer kusmalar felan :) dün pipilime cicişler aldım, erken merken dayanamadım napiym :)

meeeee meeeee :) sanırım katılamıcamm
neyse artık bu ayı cıkarayım onumuzdeki kategorilere bakıcaz artık

Son düzenleme:
iyiyiz biz teyzesi sıpaa rahat durmuyo hala herhalde bir hafta sonra geçer kusmalar felan :) dün pipilime cicişler aldım, erken merken dayanamadım napiym :)

biz daha keseyi görür görmez eşimle hemen gs li zıbın önlük filan almıstık
3 aya kalmaz tekrar alıcam inanıyorum...

bence abartmadn bi kaç bişi alabilirsin canım güle güle sağlıkla kullanın inşallah

bilmiyom:26::26::26::44::44::44:
bi bakmışın bayramdan sonra başlamışım gerçi iki bayram arası tedavi olmaz diyollar
olur olur hemide bal gibi olurrr
ayy saracım çok çok geçmiş olsunn....
iyi yapmışsın bugün tutmayarak hastalık bu sonuçta kıyamam ben sanaa..
hamdolsun bendede tansiyon düşüktür hep ama dün çok iydim başağrımda olmadı..
çalışıyomusun sen sıcakda çarpmıştır sneii....öpüyorum canımm

aynen öyleee....
kesinliklee ikinci histereskopiyi duyunca ben tedirgin olmuştum bidhaa olcak diye hoca beni teselli ederken dediki" bundan parada almıycam "tabii benim korkum para değil can yanmasıydı ama bedava olması hafifletti beni..
ama kesinlikle paracıı değilll anamm özledim doktorumuu ben:26:
bu araa ank.ya gelmem yaklaştı ya bi ziyaret etmeliyim bakalım..
neler sunucak benim 3.tüp denemem için kendileriii etkisinde kalmadan ikna etmesi lazım amaaa...
hayırlısıı iki bayram arası denemek lazımm inşaallahh

Son düzenleme:
bu arada herkesee hayırlı ramazanlarr...
hakkıyla orucumuzu ibadetlerimiz yapmamız duasıyla..
mubarek ay bol bol dua edelimmm...
mevlam kabul etsin inşaallah

az önce eskilerden bi mevzuyu açıp kocamı sinirlendirdim öff gel bide bunla uğraş yaa
ben de evde yapıom mukabeleyi kendi kendime:) biraz okuym da rahatlıym bari.. çok sinirliyim

Selam kizlar bugun ikinci duzey tarama sonuclarimizi dr.a gosterdik cok sukur iyi cikti. Kizlarimizi gorduk buyumusler birisi 510 gr.digeri 560 gr olmuslar:) Seker yuklemesi icin 1 ay sonraya gun verdi 24.haftada mi oluyordu ben mi yanlis hatirliyorum

Kızlar dün gece çok fazla istifra ettim bebeğim çok sıkıştırdı acile gittik sabah nst ye bağlandım bebişim taşikardiye girmiş yani kalp atımları 180 lerde sabitlenmiş hiç oynamadı orada ki doktor hemen sezeryana alalım dedi sonra serum falan derken biraz düzeldi kendi doktorumuzu aradık yarın sabah gelin alalım artık dedi kilo alımıda durmuş çünkü suyum az olduğu için gelişemiyomuş bebek yarın sabah doğura bilirim hepinizin dualarını bekliyorum

eliz geliyoooooooooooooooo....
canım benim Allah yardımcın olsun kolaylıkla bitsin gitsin doğum kuzunu kollarına aldığında dünyan değişecek..
ayy çok heyecanlı yaaa

maşallahhhhh
ay bu kızlar beni benden aldılar yarımşar kilodan 2 can var göbüşte
moons un kızda geliyi beklemiyi aceleci prenses
bende siyah saçlı beyaz tenli bi erkek bebe doğurmalıyım acil bu ay gebe kalmam lazım birileri rüyasında öyle gördüde

allahım analı ve babalı yaşatır inşallah...sağlıkla kucağınıza almanızı ve büyütmenizi nasip eder inş...darısı bizlere olsun

hiiiç bişey hissetmeden bi çırpıda biter de elizi kucağına verirler inşallah bu gecede dikkat et kendine
yarın güzel haberlerini bekliyoruz ona göre

bu ayda dualar en çok topikteki kızlara innşallah innnşallah öyle bi bebek te çok yakışıklı olurdu be

topikteki bayanların çoğu ev hanımı sahura kadar burda sohbet döner eğlenir coşarız diye hayallerim vardı benim yaa
çok ağlıycam kimse yok

iftar hazırlıkları şekerim o saatte topik dolu olmaz tabisi..
yedim içtim geldim hani nirdesin
geldim cnm..
oyyyyyyyy kuzum inşallah sağlıkla bebeişini kucağına alırsınnnnn dualarımız seninle benim yerime de öp elizi yarın::)

kim görmüş ayolhadi inşallah

maaşalahh kızlarına canım ... şeker yüklemesini filan ben bilmiom canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…