afferin sana uydurmuşun resmen
nişasta girmeden sos kıvamlı olurmu hacı
orjinal tarifinde 10 dk pişiyo çilek sos
hakkaten yaaa sizinkide olcak ins.öte tarafa fotosunu koydum ben daktırımın baksan görerdin
bende kuruyorum öyle süslü masalar ama çok nadir acayip üşeniyorum 2 sene önce tamam ama artık az misafir ağırlıyorum onlarada sadece masa örtüsü ve peçeteliklerini kullanıyorum yeter kim serecek sufla runner felan amaaannnn
iğneyi kullananlarla kullanmayanlar hesabı yapılınca tutanların sayısı hulusi hocada çok olmuş senin daktırında olmamış demekkisi e bende de tutmadı sonuçta kullanmama rağmen...bi kdr bi ben hamile kalamadık zaten huluside
olsun cnm bi dahakine daha guzel olur.t
abi canım aynen öyleydi valla sosu filan dümdüz pürüzsüz bi şekilde görüntüsü öyleydi ben pek beceremedim zaten..
bide güldenin dediği gibi kaçak yaptı yamuldu
canoslar ben de cikicam evi silcem.pencere kapi olunca heryer toz oluyo.optum.sizii
iyiyim sekerim sen ve junıor pipiliden naberr
kocasınınkuzusu geldin demek
ne kuzusu beee koyun olmuşun yavrulayacan hala kendine kuzu muameleleri yapmalar felan
küçülde cebime gir hanıımmmmmmm
yarışma başladı şekerim ağustosun 10 una kadar devam etcekti sanırım öyle hatırlıyorum yani ramazan boyu başvuru süresi var amaç ramazanda misafir ağırlarken onu fotoğraflamak işte...
azcık nişasta ile pişireydin sosu canım cıvık olmazdı...
aslında bence zor bir tarif değil sadece şeklini ortaya çıkarırken dikkat etmek lazım..
yapılışı kolay...
iyiyiz biz teyzesi sıpaa rahat durmuyo hala herhalde bir hafta sonra geçer kusmalar felan :) dün pipilime cicişler aldım, erken merken dayanamadım napiym :)
bilmiyom:26::26::26::44::44::44:
bi bakmışın bayramdan sonra başlamışım gerçi iki bayram arası tedavi olmaz diyollar
ayy saracım çok çok geçmiş olsunn....merhaba kızlar ramazanın ikinci gününde nasılsınız
ben dün gece resmen acillik oldum ama doktora gitmedim tansiyonum düştü nabzım yükseldi çok kötü oldum bi üşüme geldi bi titreme anlatamam gündüzden başım ağrıyodu ama önemsemiyodum gece yemekten sonra fena oldum ama çokda yemedim yani sanırım kan şekerim düşüyo tansiyonum zaten düşük o mu etkiledi bilemedim ama bugün oruç tutmadım Allah affetsin ama dün gece çok korktum.şuana kadarda hiç bişey yemedim sahurda da bi iki dilim börek yedim o kadar sabah mide ilaımı içtim ama şu anda da midem deliniyo resmen bide bulanıyo çok fena
neeyyy para tuzağımı dedi daktırın aaaaa olmaz ama benim daktırım para tuzağı kısmıylan ilgilense beni hemen histeroskopi vs..bi sürü işlem için masaya yatırır parasını alırdı paşa paşa ama en son şeydir hastalarını maddi konuda zorlamak...çok kişiye yardım ettiğini biliyorum ben...ayrıca ben bu iğne konusunda çok soru sordum ona çok iyi dönüşler aldık denemeden bilemezdik denedik ve geri dönüşü iyi oldu bize bizde devam ediyoruz dedi...aman hemende daktırımı savunmaya geçiverdim benim daktırım seninkini döver bi kere
canoslar ben de cikicam evi silcem.pencere kapi olunca heryer toz oluyo.optum.sizii
Kızlar dün gece çok fazla istifra ettim bebeğim çok sıkıştırdı acile gittik sabah nst ye bağlandım bebişim taşikardiye girmiş yani kalp atımları 180 lerde sabitlenmiş hiç oynamadı orada ki doktor hemen sezeryana alalım dedi sonra serum falan derken biraz düzeldi kendi doktorumuzu aradık yarın sabah gelin alalım artık dedi kilo alımıda durmuş çünkü suyum az olduğu için gelişemiyomuş bebek yarın sabah doğura bilirim hepinizin dualarını bekliyorum
kizlarrrr yaa ben cok sıkildimmm nerdesiniz???
Selam kizlar bugun ikinci duzey tarama sonuclarimizi dr.a gosterdik cok sukur iyi cikti. Kizlarimizi gorduk buyumusler birisi 510 gr.digeri 560 gr olmuslar:) Seker yuklemesi icin 1 ay sonraya gun verdi 24.haftada mi oluyordu ben mi yanlis hatirliyorum
Selam kizlar bugun ikinci duzey tarama sonuclarimizi dr.a gosterdik cok sukur iyi cikti. Kizlarimizi gorduk buyumusler birisi 510 gr.digeri 560 gr olmuslar:) Seker yuklemesi icin 1 ay sonraya gun verdi 24.haftada mi oluyordu ben mi yanlis hatirliyorum
hiiiç bişey hissetmeden bi çırpıda biter de elizi kucağına verirler inşallahKızlar dün gece çok fazla istifra ettim bebeğim çok sıkıştırdı acile gittik sabah nst ye bağlandım bebişim taşikardiye girmiş yani kalp atımları 180 lerde sabitlenmiş hiç oynamadı orada ki doktor hemen sezeryana alalım dedi sonra serum falan derken biraz düzeldi kendi doktorumuzu aradık yarın sabah gelin alalım artık dedi kilo alımıda durmuş çünkü suyum az olduğu için gelişemiyomuş bebek yarın sabah doğura bilirim hepinizin dualarını bekliyorum
bu ayda dualar en çok topikteki kızlaramaşallahhhhh
ay bu kızlar beni benden aldılar yarımşar kilodan 2 can var göbüşte
moons un kızda geliyi beklemiyi aceleci prenses
bende siyah saçlı beyaz tenli bi erkek bebe doğurmalıyım acil bu ay gebe kalmam lazım birileri rüyasında öyle gördüde
geldim cnm..iftar hazırlıkları şekerim o saatte topik dolu olmaz tabisi..
yedim içtim geldim hani nirdesin
oyyyyyyyy kuzum inşallah sağlıkla bebeişini kucağına alırsınnnnn dualarımız seninle benim yerime de öp elizi yarın::)Kızlar dün gece çok fazla istifra ettim bebeğim çok sıkıştırdı acile gittik sabah nst ye bağlandım bebişim taşikardiye girmiş yani kalp atımları 180 lerde sabitlenmiş hiç oynamadı orada ki doktor hemen sezeryana alalım dedi sonra serum falan derken biraz düzeldi kendi doktorumuzu aradık yarın sabah gelin alalım artık dedi kilo alımıda durmuş çünkü suyum az olduğu için gelişemiyomuş bebek yarın sabah doğura bilirim hepinizin dualarını bekliyorum
kim görmüş ayolmaşallahhhhh
ay bu kızlar beni benden aldılar yarımşar kilodan 2 can var göbüşte
moons un kızda geliyi beklemiyi aceleci prenses
bende siyah saçlı beyaz tenli bi erkek bebe doğurmalıyım acil bu ay gebe kalmam lazım birileri rüyasında öyle gördüde
maaşalahh kızlarına canım ... şeker yüklemesini filan ben bilmiom canımSelam kizlar bugun ikinci duzey tarama sonuclarimizi dr.a gosterdik cok sukur iyi cikti. Kizlarimizi gorduk buyumusler birisi 510 gr.digeri 560 gr olmuslar:) Seker yuklemesi icin 1 ay sonraya gun verdi 24.haftada mi oluyordu ben mi yanlis hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?