sahura kadar değilse de yatana kadar takılalım canım ağlamatopikteki bayanların çoğu ev hanımı sahura kadar burda sohbet döner eğlenir coşarız diye hayallerim vardı benim yaa
çok ağlıycam kimse yok
ben de iftardan sonra bi hal oluyorum ya alışamadık mı daha ne?o da çok yemedim yani..kızlar iyi geceler iftardan sonra kötü oldum yaaa biraz uzandım vs yeni toparladım mutfağı topladım uykumun gelmesini bekliyorum ama gelmiyor oda
ben de iftardan sonra bi hal oluyorum ya alışamadık mı daha ne?o da çok yemedim yani..
Kızlar dün gece çok fazla istifra ettim bebeğim çok sıkıştırdı acile gittik sabah nst ye bağlandım bebişim taşikardiye girmiş yani kalp atımları 180 lerde sabitlenmiş hiç oynamadı orada ki doktor hemen sezeryana alalım dedi sonra serum falan derken biraz düzeldi kendi doktorumuzu aradık yarın sabah gelin alalım artık dedi kilo alımıda durmuş çünkü suyum az olduğu için gelişemiyomuş bebek yarın sabah doğura bilirim hepinizin dualarını bekliyorum
maşallahhhhh
ay bu kızlar beni benden aldılar yarımşar kilodan 2 can var göbüşte
moons un kızda geliyi beklemiyi aceleci prenses
bende siyah saçlı beyaz tenli bi erkek bebe doğurmalıyım acil bu ay gebe kalmam lazım birileri rüyasında öyle gördüde
allahım analı ve babalı yaşatır inşallah...sağlıkla kucağınıza almanızı ve büyütmenizi nasip eder inş...darısı bizlere olsun
merhaba kızlar ne zamandır gelemedim sizleri çok özledim nasılsınız ramazan ı şerif ayı mübarek olsun canım arkadaşlarım bizim leptop devamlı arza yaptığından giremedim bizim tayinimiz BURSAYA çıktı sizleri seviyorm
gel gel bursama bursa güzeldirrrmerhaba kızlar ne zamandır gelemedim sizleri çok özledim nasılsınız ramazan ı şerif ayı mübarek olsun canım arkadaşlarım bizim leptop devamlı arza yaptığından giremedim bizim tayinimiz BURSAYA çıktı sizleri seviyorm
gel gel bursama bursa güzeldirrr
seni şöyle sarayımm
Selamm canım hoşgeldin bu arada güle güle gidin yolunuz açık olur İNŞALLAH Bursa sizlere daha ugur getirir inşş
canım benim bursadamı sın oraya gelince görüşelim şekerim
ne açtın kız hemen gidip bakıomkızlaarrr topik açtım kendime...
içerisinede görsel olarak yaptıklarımı paylaşıcam..
şimdilik telimdekileri koydum daha sonrada devam edicem bakmak istersenizz
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-puf-noktalari/633804-suslu-mutfak.html
ne açtın kız hemen gidip bakıom
eee bşzde koyarız nafiş yaptıklarımızı olma mı?hayal kırıklılıgına ugrama gidince öyle cok güzel şeyler değil basit şeyler görsellik olsun diye yapmak istedim böyle sasırma yani
tarif koymıcam sadece pastadır kekdir yemektir meyva tabagıdır resim eklicem isteyen olursa tarif belki o zaman veririm..
canım sıkılıyo siz yokken en azından böyle uğrasayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?