Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar iyi geceler iftardan sonra kötü oldum yaaa biraz uzandım vs yeni toparladım mutfağı topladım uykumun gelmesini bekliyorum ama gelmiyor oda

ben de iftardan sonra bi hal oluyorum ya alışamadık mı daha ne?o da çok yemedim yani..

evet canım alışamadık birde su içmekten yemeğe bakamıyoruzki bu gün yine çok sıcaktı ben birde annemi has götürdüm pazarımızda vardıı yani yorucu bir gündür

Canim uzun zamandir giremiyorum ama aklimdasiniz yaarindan sonra burdayim insallah yarin hayirlisiyla alirsin kuzunu kollarina

Ahhh guldenim Rabbimin mucizesi durup durup guluyorum yarim kg Valla ruyamda cok netti sıkı calis yutfeenn bomba bekliyorum senden kara sacli kuzumun gercegini gormek nasip olsun insallah..Amin..

allahım analı ve babalı yaşatır inşallah...sağlıkla kucağınıza almanızı ve büyütmenizi nasip eder inş...darısı bizlere olsun

Amiin canim insallah darisi tez vakitte hepinize olsun..

Gunaydin kizlar ben gece sahura kalkmamisim kocam.kendi yapmis sahurunu ezandan 15-20 dk sonra uyandim hala uyuyamiyorum ne olacak benim.bu halimaysegulcum.insallah saglikla al kizini kucagina tatlim..

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı günler olsun inşallah

monsherose....canım hayırlısıyla al inşallah bebişini kucagına....
ben kayra canım sonuçlarınızın iyi olmasına sevindim..sağlıkla kucagına alırsın inşallah

merhaba kızlar ne zamandır gelemedim sizleri çok özledim nasılsınız ramazan ı şerif ayı mübarek olsun canım arkadaşlarım bizim leptop devamlı arza yaptığından giremedim bizim tayinimiz BURSAYA çıktı sizleri seviyorm

Selamm canım hoşgeldin bu arada güle güle gidin yolunuz açık olur İNŞALLAH Bursa sizlere daha ugur getirir inşş

gel gel bursama bursa güzeldirrr

seni şöyle sarayımm

ne açtın kız hemen gidip bakıom

hayal kırıklılıgına ugrama gidince öyle cok güzel şeyler değil basit şeyler görsellik olsun diye yapmak istedim böyle sasırma yani
tarif koymıcam sadece pastadır kekdir yemektir meyva tabagıdır resim eklicem isteyen olursa tarif belki o zaman veririm..
canım sıkılıyo siz yokken en azından böyle uğrasayım dedim..

eee bşzde koyarız nafiş yaptıklarımızı olma mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…