Tüp Bebek Günlüğümüz !

seninde kaçak....
ramazan olunca geç geliyon dimi

yok canım yarın saat 7 buçukta alınacakmış bebiş Rabbim yardımcısı olsun inşallah

kaçak değilem kurban
pc nin başında durmamıyorum çok sıcak yayıyor hem ev sıcak hem oruç ondan pc den olabildiğince uzak olmak istiyrum

Hayırlı cumalr canımm maaleseff doguramadı inş yarın sabah canımm

öyleymiş kuzucum doğuramamış az önce okudum..
son günleri gerilim içinde geçti hayırlısıyla bi kucağına alsa hepsini unutacak

bu sıcakta dışarı çıkcam birazdan offf kine of
gezenti sakın topikte dururdun dimi
Canımmm seni görmek için erken kalktım yani 12 de nerelerdesinn özledim seni balım nasıl gidiyor ramazannn

iyiyim şekerim kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmısız birbirimize.
işteyim canım nolsun zaman geçiriyorum kendime ugraslar bulmaya calısıyorum...
razaman iyi şükür acıkma susama yok Rabbim sabır veriyo..
ama eveligün baya üzülmüştüm dünçok midem agrıyodu iftarda bişi yiyemedim sonrada afedersiniz istifra ettim şimdide yanıyo:26:
onun dısında bişicik yok şükür...

sen nasılsın neler yapıyon görüşmeyeli

naber canım????

İyi canımm 2 gün misafirim vrdı iftrada dün kocişle başbaşa güzel bi iftr sofrsı hzırladım yemekten sonra kendimizi dışarılra attık,böyle yani şekerr bugünde alışveriş ve yemek günüm:))) sen neler yapıyorsun uzun zamandır görüşmemedik iftar olayının evindemi hzırlıyorsun?

heeee kurbanmısın

kurban 3 ay sonra canım sen şimdi şeker ol

haklısın canım iş yerinde yapıcak bişi olsa bende durmıcam ama malesef yok

dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin biz yata yata tutuyoruz orucu...
bende alışveriş yapcem az bişi bi de nevresim takımı vs...alacam bi kaç çeşit azcık borç yapayım

yok canım yaa yan taraftayız malesef ama tabi arada geçicem şimdilik ramazana alışma dönemi bide işten gelince zor olucak hazırlık hergün 4 saat uykuyla duruyorum o yüzden iftara kadar evime gelip yatıyorum şimdilik iyi gidiyo..
ama bakalım 3 sene sonra birilerini davet edebilirsem iftara geçerim evime...
ne güzel canım iyi yapmışsınız..
ramazandada kendini çok yorma alışveriş filan derken canım

dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin biz yata yata tutuyoruz orucu...
bende alışveriş yapcem az bişi bi de nevresim takımı vs...alacam bi kaç çeşit azcık borç yapayım

Karnımız ç oldugu içinmi acaba ev eşylarınada açlık duyuyoruz bende dün mutfaga stor baktım diktirmeyi düşünüyorum,ahşap jaluziden sıkıldım kendi kendime karar verdim kartlr ve tocam sagolsun

Canımmm iftarda hzıra konmkk çok güzel Valla en iyisini ypyorsun ye içç yat dinlen tatlım yaaa zaten 6 saatte ne yiyeceksek inşş seneye o düzeni oturtursun bu ilk ramazanınızya tatlım bende 7 seneden sonra ilkkez ramzanı evimde geçiriyorum inşş sende bebişlerinle geçirirsin seneye

seneyede bebeler olunca yine hazıra konmayı düşünüyom ben
ya canım bak abartıyorum diye düşünebilirsin ama yine fasulye olayını anlatcam..
c.tesi taze fasulye vardı 1 haftadır yemiyoz diye yedik.p.tesiye az bişi kaldı sonra sahura kalktım bi baktım kuru fasulye ıslamıs
hadi dedim salı görümceler gelicek biter hemde bitti yani..
sonra dün eve bi gittim yine taze fasulye
anne fasulyeler gecen haftadanmıydı dedim hayır salı günü aldım dedi..
bende hee kaç gündür kuru ve taze yiyoruzda acaba bozulmasın diyemi yaptınki dedim suratıma baktı kafasını cevirdi gitti
yaa deli olcam yaaa

Sağol canım benim Cumartesi büyük gün dua edin bol bol

Ayyy cok duygulandim yawrumu kucagima akdigim gun geldi gozumn onune simdi yoldayz ve yanimda77cmlik kucuk bir insan uyuyor rabbim kolay bir dogum nasip etsn insllh saglikla al yawru u kollarina rabbim hepinize basp etsin herkese tadini cikar kizinla son gununun

Canım yaa senin bu kayınvlideye ne desen nlmzz kafasına göre takılıyor kadın yaaa ramazanda bri insan utanır bu ne yaaasen lafının çekinme canım söyle Valla öyle öyle ögreticeksin ben kaç senede yola getirdim Valla şimdi benden iyisi yokkk azıcık eşimle aramız açılsın hemen oglunun arayıp kalaylar Valla şeytan kulagına 4,5 yıldır çok iyiyiz seninde 2 sene var yani benim yoldan hesaplrsakkdeki canımm anne canım degişik şeyle istiyor fln de sen demiyorsan kocn desin oglunun kırmaz kadıncagızz

canım salı günü kuru fasulye bitince sahurda dedimki anne ben tavuk alayım fırına tavuk koyarız ben işten gelince yaparım dedim tamam yapalım madem dedi..
çarşamba onu yedik arkasından perşembe yine fasulye...
kadın 1 hata boyunca yapmmadıydı sanırım onun acısını cıkartıyor

Heralde canım acısının çıkarıyor olabilirr ,tatlım biz sahurda çorba ve peşinden kahvaltı çay içiyoruz sizde öyle bşey deneseniz tatlım bu arda donmuslarınl tedviye başlamayı düşünüyormussun inşş hayırlısıyla hamiş kalırsın bu defaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…