Kızlar doğuma gidiyoruz dua edin nolur
canım salı günü kuru fasulye bitince sahurda dedimki anne ben tavuk alayım fırına tavuk koyarız ben işten gelince yaparım dedim tamam yapalım madem dedi..
çarşamba onu yedik arkasından perşembe yine fasulye...
kadın 1 hata boyunca yapmmadıydı sanırım onun acısını cıkartıyor
sorma haklısın valla ama yemiyom ben baska seyler yiyorum...ayyyyyy çok güldüm yaaaaaaaa hergün fasulyemi yenir yaaaaa ama sen kaşınıyon tızım rahata konmak için kaynanaya gidersen hergün fasulye yersin
canim maasallahh bebisinee..merkeze gittiginde ben evraklarimi istio.de hepsinin fotokopisini cekip veriolar o kagitlari al baska kafana yatan dr a basla herkes ole yapio.insallah ikili tstininde sonuclari gyzel grlir canim.hepnıze kocamannnnnasılnız ? benı sorarsanız cok sukur ıyıyım :) dun dr gttım bebeği gordum kollar bacaklar organlar vs ... cok mutlu olduk esımle :) ıkılı ettst yaptrdık haftaya sonucu alcaz bakalım hayrlısı olsun ınsallah kızlar bu arada dr bıraz canımız sıkıldı bu yoklukta bırsıuru para verıyoz aslında hastane masrafları bızız asysor ama dr herseyımızı bılıyor tedavıyı o yaptı dıye bulup burusuturup gıdıyoruz kendısı çok YOGUN!!! dun esımle gttık doğru duzgun acıklama bıle yapmıyor artık yazytor cızyor tamam eee ??? bızde o ana ehycandan bısey sormadık esımde sınırlendı buraya bırsuru para veryoruz adam bır acıklma bıle yapmyor dedı esım haklı ... bende ıkılı testın sonucu alıyım bırdahakı ay baska dr gtmeyı dusunuyorum bılgı almak sıtyorum dr dedğn sormadan anlatmaz mı ??? ben herseyı soraramam ama o gorduklerını soyleyebılır baktı organlar olusmus gayet sağlıklı dedı eeee gerısı ??? ıkılı tetstın sonucu nasıl olmalıdır yada bızım bebek nasıl ? ayy bılmyorum ya sıze yazyımda rarahatlyım dedım
canlarrimm eliz'imiz dogmus cok sukurrrartik aysegul de bi anne cokkk duygulandim ya yazarken elim ayagim titriyoooo...bebis 2150 - 2200 gr kadarmis tam net bilmio..sekeri cok dusukmus 2-3 gun kuvezde kalcakmis..aysegul hepimizin ismini saymis dogumda bize dua etmiss ..simdilik bu kadar:)))
inşallah canımmm darısı bizlere olsun inşallahhhh
Eki Görüntüle 754353 Eki Görüntüle 754353 Eki Görüntüle 754353
heyyy maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
taze annemizde bebişimizde acil şifalar bulsun sağlıkla evlerine geçsinler inşallah...
inşallah canımmm darısı bizlere olsun inşallahhhh
gelsinler artık dimi:))innşallah canım yaa gelsin meleklerimiz
gelsinler artık dimi:))
Selam arkadaşlar. Hayırlı Ramazanlar öncelikle hepimize. Allah'ın rahmetinin yağmur gibi yağdığı bu ayda hepimize hayırlı evlatlar diliyorum.
Ben birazdan HSG'ye gideceğim. Ankara Denge laboratuvarında yapılacak. 500-600 TL arasıymış. Anestezisiz olacakmış. Biraz korkuyorum. İnşallah canım acımaz ve inşallah tüpler açık çıkar. Lütfen benim için dua edin kızlar.
Allah şifa versin canım sorunsuzca geçrirsin inşallah..Selam arkadaşlar. Hayırlı Ramazanlar öncelikle hepimize. Allah'ın rahmetinin yağmur gibi yağdığı bu ayda hepimize hayırlı evlatlar diliyorum.
Ben birazdan HSG'ye gideceğim. Ankara Denge laboratuvarında yapılacak. 500-600 TL arasıymış. Anestezisiz olacakmış. Biraz korkuyorum. İnşallah canım acımaz ve inşallah tüpler açık çıkar. Lütfen benim için dua edin kızlar.
tatlım senin daha önce tüplerin alınmıştı ben yanlış mı hatırlıyorum.dualarımız seninle cnm.Selam arkadaşlar. Hayırlı Ramazanlar öncelikle hepimize. Allah'ın rahmetinin yağmur gibi yağdığı bu ayda hepimize hayırlı evlatlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?