bzde kahvaltı yapıyoruz canım..Heralde canım acısının çıkarıyor olabilirr ,tatlım biz sahurda çorba ve peşinden kahvaltı çay içiyoruz sizde öyle bşey deneseniztatlım bu arda donmuslarınl tedviye başlamayı düşünüyormussun inşş hayırlısıyla hamiş kalırsın bu defaaa
bzde kahvaltı yapıyoruz canım..
sen yanlıs anlamıssın ben sahurda iftar için tavuk yapalım demiştim
evet canım nasipse bi dahaki adetimle başlıcam tedaviye heyecanlıyım içimde bi kıpırtı var hayırlara cıksın inşallah
senin bundan önceki denemen tutmuştu zaten o konuda şanslısın nfişcim:) sonrasında neden öyle olduğunu öğrenip önlemini alırsan başarıya ulaşcaksın bencebzde kahvaltı yapıyoruz canım..
evet canım nasipse bi dahaki adetimle başlıcam tedaviye heyecanlıyım içimde bi kıpırtı var hayırlara cıksın inşallah
saol canım Allah razı olsun..Anladım tatlımm inşşş Rabbim bu defa bebegine saglıklı saatli tez zamanda kucagına verir bu mübarek ramzanın cumasında duaların kabul olur canımmm şimdilik çıkmam lazım evi toprlayıp dışarı çıkıcam canımmm çok öpüyorum görüşmek üzere
senin bundan önceki denemen tutmuştu zaten o konuda şanslısın nfişcim:) sonrasında neden öyle olduğunu öğrenip önlemini alırsan başarıya ulaşcaksın bence
bzde kahvaltı yapıyoruz canım..
yaptırsan iyi olurdu tabi ama şöyle düşün çok çok gereklii olsa doktorun kesin yaptır derdi:)saol canım Allah razı olsun..
Rabbim tez zamanda hepimizi kavusursun bebelerine inşallah..
kolay gelsin sana
evet canım sanslısın diyolar gerçekten düşününce öyle ama buna kaptırıp tekrar mutsuz olmak istemiyorum hayr-ırlısı bakalım..
canım neden öyle oldugunu arastıramadık çünküçok küçüktü sonrada bebiş kayboldu %80 bebek kaynaklı dedi dr..
ama herhangi bir test yaptırmadık.
aslında ben bu tedaviden önce düşündüm genetik tahlilleri filan yaptırmayı ama donmus embriyolar olunca be 1 yılı dolmasına az kalınca test işini ertledim iymi yaptım kötümü bilmiyorum ama öyle yaptım işte
öyle yapmaya calısıyorum canım dr gerekli görmedi ama istersen fakültede yaptırabilirsin bi tanede kimyasalyaptırsan iyi olurdu tabi ama şöyle düşün çok çok gereklii olsa doktorun kesin yaptır derdi:)
sen içini ferah tut hep pozitif düşün canım önümüzdeki maçlara bakıcaz
amin nafiyecim inşallahh. az kalmış zaten hadi bakalım gelsin bebişler hamiş göbişleröyle yapmaya calısıyorum canım dr gerekli görmedi ama istersen fakültede yaptırabilirsin bi tanede kimyasal
gebeliğin var dedi..
ama açıkcası düşünmedim canım...
zaten pıhtılaşma problemim olmadıgı halde iğne filan kullandırdı dr um bütünelimizden gelen önlemleri almadık nasip değilmiş...
hem yaptırmama sebebimde bişey cıksa bile donmus embriyolarımı attıramazdım en iyisi bunları da deneyip duruma göre hareket etmek dedim canım...
nasipse diğer adetle başlıyorum Rabbim tedavilerimzin sonunu bebekli etsin inşallah...
inşallah hayatım..amin nafiyecim inşallahh. az kalmış zaten hadi bakalım gelsin bebişler hamiş göbişler
iyi çok şükür cnm ya pazartesi gittik cinsiyetini öğrendik işte ultrasona girmeden önce şekerli bişeyler yersen bebek hareketleniyomuş dediler ben de çikolata yiyip girmiştim ondan mı bilmem ama doktor maşallah bu kız çok hareketli dediinşallah hayatım..
sen napıyon..nasıl gidiyo hamilelik
iyi çok şükür cnm ya pazartesi gittik cinsiyetini öğrendik işte ultrasona girmeden önce şekerli bişeyler yersen bebek hareketleniyomuş dediler ben de çikolata yiyip girmiştim ondan mı bilmem ama doktor maşallah bu kız çok hareketli dedi
bunları görünce insan seviniyo daha çok hissedemiyorum hareketlerini çünkü .. sadece uzun süre aç kalıp bişeyler yiyince seviniyo içerde dolaşıyo haha onu hissediyorum
elimden geldiğince beslemeye çalışıyorum bebişi işte napim yalnız evde tek başıma ööle yemek yapıyorum kendimi çok yormadan temizliğimi yapıyorum zaman geçiyo..
Allah razı olsun canım benim zaten sizin dualarınız sayesinde oldu ben hep ona inanıyorum hayatımdaki temiz kalpli insanların duaları kapıyı açtıkuzum benim kıyamam ben ona cok güzel bi duygudur dimi içinde canı var kıpırdıyoya Rabbim bu ne büyük lutuf..
hayırlısıyla kucagına alacagın günlerde gelsin canım...
kendini çok yormadan yavas yavas yap işlerini canım
Allah razı olsun canım benim zaten sizin dualarınız sayesinde oldu ben hep ona inanıyorum hayatımdaki temiz kalpli insanların duaları kapıyı açtı
bu duyguları sen de yaşarsın inşallah bana da çok uzak geliyodu ama mucize oldu işte
merhaba kızlar, nasılsınızben sıcaktan bayılmak üzereyim
Canım bebişlerin hayırlı olsun kabızlıktandır canım şişliğin bol su iç, pozitif düşün ben ananas yemiştim transferden sonra tutunmayı sağlıyormuş tabi tercih senin hayırlısı olsun canım.Kislarr dun transferim oldu.5.gun iki tane blast bebisimi aldik geldikk.yanliZ bagirsaklarimda diye dusundugum bi sislik var kabiz oldum herhalde.bu sislik herkeste oluyo mu acabaa.dokununca aciyo bide
Kızlar doğuma gidiyoruz dua edin nolur
Kislarr dun transferim oldu.5.gun iki tane blast bebisimi aldik geldikk.yanliZ bagirsaklarimda diye dusundugum bi sislik var kabiz oldum herhalde.bu sislik herkeste oluyo mu acabaa.dokununca aciyo bide
Kızlar doğuma gidiyoruz dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?