Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ohhh cok sukur saglikla dogmus ya bence annesiyle kuzusunu da taburcu ederler..Darisi basimiza insallah...

sana fasulyeden kurtuluş yok patatesli patatessiz etli zeytinyağlı çeşit çeşit

ayşegülün gözü aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun canum HSG yi genelde anestesizi çekiyolar korkma inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın

ayyy ne guzel kurtuldu arkadasim bebisine kavustu. Allahim anali babali buyutsun.Saglikla eve donsunler.
Bizim de dun kontrol vardi. Bunlar olmus artik alabiliriz dedi hulusi daktir ama kendileri istesin biraz sancin falan olsun oyle dedi. 3200 gr civari olmuslar dobiskolar.

maaşallahhhh suphanallahhh kızım yazmayın herşeyi ya hadi biz birbirimizi bilios da bunları tüm türkiye okuyooo nazar dualarını oku oku da karnına üfleee...hakketen olmuşlar biraz daha beklersen 4 er kilo ikiz doğuran ilk hatun olarak rekorlar kitabına giricien

Az daha beklersek olacaklar o kadar zaten seni cok kesecem herhalde ben diyo hulusi hoca.
Valla bende yazmasammi diye dusundum de insan paylasmak istiyo.

Az daha beklersek olacaklar o kadar zaten seni cok kesecem herhalde ben diyo hulusi hoca.
Valla bende yazmasammi diye dusundum de insan paylasmak istiyo.
yok kuzum yok yazma iyiymiş hoşmus deben inanıyom nazara..kes hulusi kes de elini korkak alıştırma de

geldim canımmmm kusura bakma birazcık uzanmıştım görmedim mesajını ne sormak isityorsan sor
canım sen adana baskentte mi yaptırdın tüp bebeği?

Maşşallah subhanallah meleğine fatoşcumm inşaallah sağlıkla yolunuza devam edersiniz..haklısınız o kadar yol katedip evladının sağlıkla büyüyüp büyümediğini detaylı öğrenmek hakkınız tabii kii..inşaallah anlaşabileceğin bir doktorun olurr...meleğinle bize bol bol dua edin bu mübarek ayda canımm
Allah analı babalı büyütsün topikgülümüz sağlıkla gelmiştir inşaallah dünyaya....çok şükür güzel bir haber aldık içimiz aydınlandı...Allah razı olsun Moons bacımdan unutmmaış bizi dualarındaa
doktor duphalac şurup veriyordu bize kabız olursak içmemiz için tekra olursan aklında bulunsun...belki de biliyorsundur ben gene de yaziim dedim..canım inşaalah güzle haberlerinle gelirsin tekrar bizee teyze oluyorsunuz kızlar diyeee yazarsın kuzumm

ayy inşaallah tüplerinde sıkıntı yoktur canım ve acısız ağrısız atlatırsın...benim 3 kez çektirmişliğim var :18::18::18:en rahatını tüplerim alınınca geçirdimm açıkçası....

yok kuzum yok yazma iyiymiş hoşmus deben inanıyom nazara..kes hulusi kes de elini korkak alıştırma de

canım sen adana baskentte mi yaptırdın tüp bebeği?

canım 4 defa adana başkentte 2 defa turan çetinde

imzan NE KADAR GÜZELLL

evet canım saolsun tek tek isimlerinizi saydım diyo.. darısı bize olsun inşallah..

canım 4 defa adana başkentte 2 defa turan çetinde
canım anlatsana nasıl?
ben de adanalıyım annemlere gidip yaptırsam mı diyorum ..
orayı ve bülent beyi övenler oldu.
sizin sorununuz neydi cnm?

CANIM ADANADA ÇOK FAZLA SEÇME ŞANSIN YOK (adanalıysan bilirisn)TURAN ÇETİN ANKADADA BALCALI ADANA TÜP BEBEK VE BAŞKENT VAR TURAN ÇETİN 2006 VE 2008 DE GİTTİM YER ARAŞTIRAN BİR MERKEZ BİRAZ PAHALIDIR AMA ADANANIN EN İYİSİDİR ADAN TÜP BEBĞİ BİLMİYORUM GİTMEDİM ANKADAYIDA SEVMEDİM BU YIL GİTTİM ŞUBAT AYINDA BENİM EMBİRYOM OLMUYOR BAZAN 1 TANE BAZAN HİÇ OLMUYOR DR GÖKHAN BEY 1 TANE BİLE OLSADA DONDURURM VS DEDİ YANİ AKLIMA YATMADI .. BAŞKENTTE GELİNCE SSG İLE ANLAŞMALI OLMASI VE ÖZELDEN GELENLERE UYGUN FYAT VERMESİ AÇISINDAN TERCİH EDİLİYOR RAPOLARI KENDİLERİ ÇIKATIYORLAR BİLİYORUM SEN BAŞKEN TOPİĞİNİ OKUDUN ORADA YAZILANLARI MERAK EDİYORSUN ORADA ARKADAŞALRIN SÖZÜNÜ ETTİĞİ DR BÜLENT BEY BAZI ARKADAŞLAR O ŞEKİLDE DAVRANMIŞ (arkadaşların anlatıkları bu yönde)BEN BİR DEFA BÜLENT BEYLE GÖRÜŞTÜM ESRA HANIM FAVORİMDİR BAŞKENTTE SON TEDAVİMDEDE TAYFUN ÇOK VARDI ODA İYİ BİR DR BAŞKENTLE İLĞİ EN BÜYÜK SIKINTI ŞU ARAŞTIRMA YAPMIYORLAR BENİM OARADAKİ 3 DENMEDE KANDA PIHTILAŞMA VE GENTİK İSTEYELİM DEDİĞİMDE ESRA HANIM GEREK YOK ORAYA HARCAYACAĞIN PARAYLA BİR KE DAHA DENERSİN DEDİ AMA BEN BALCALIYA GİTTİM OARADA BÜTÜN TESTLERİMİ YAPTIRDIM VE BENDE KAN PIHTILAMASI OLDUĞU ORATAYA ÇIKTI BİTDE LABRATUVAR OLARAK BİRAZ GERİDEN GİTTİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM BUNUN DIŞINDA DRVE ÖZELİKLE HEMŞİRE KIZLAR ÇOK ÇOK ANLAYIŞLI BİRDE ÖZEL OLMASINA RAĞMEN BELLİ SAATLER DIŞINDA ULAŞABİLECEĞİN BİR TELEFON YOK SADECE MESAİ SAATLERİNDE ULAŞABİLİYORSUN

Arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim geldim. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Çok şükür çok az bir rahatsızlıklık hissinden başka bir şey hissetmedim. Tüplerim de açıkmış. Hatta bu da filmim

Moon!!! Canım gözün aydın! Çok mutlu oldum senin için! Nasılsın canım? Bebiş nasıl?

KıZlar hastanedeyiz çok minik bebeğim şekeri çok düşmüş diye küveze aldılar tabi kaç gün kalıcak belli değil dua edin olur mu inanın hepinizin adını saydım tek tek aklıma geldiğince kimseyi unutmadım Allah hepinize yaşatsın bu mucizeyi şuan ne yazıcağımı bilmiyorum şokttayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…