canlarrimm eliz'imiz dogmus cok sukurrrartik aysegul de bi anne cokkk duygulandim ya yazarken elim ayagim titriyoooo...bebis 2150 - 2200 gr kadarmis tam net bilmio..sekeri cok dusukmus 2-3 gun kuvezde kalcakmis..aysegul hepimizin ismini saymis dogumda bize dua etmiss ..simdilik bu kadar:)))
sorma haklısın valla ama yemiyom ben baska seyler yiyorum...
hem dün annemdeydim bugün görümceye gitcez yaarında ben bişiler yaparım 3 gün yırttık yani
hee bide tezem annemin alt katta oturur dün bana giderken ille fasulye pişirdim yersiniz koyayım diyo yok teyze istemiyom dedim ama ben k.v. gibi yamadım içine patateste koydum diyogülermisin ağlarmısın
canlarrimm eliz'imiz dogmus cok sukurrrartik aysegul de bi anne cokkk duygulandim ya yazarken elim ayagim titriyoooo...bebis 2150 - 2200 gr kadarmis tam net bilmio..sekeri cok dusukmus 2-3 gun kuvezde kalcakmis..aysegul hepimizin ismini saymis dogumda bize dua etmiss ..simdilik bu kadar:)))
Selam arkadaşlar. Hayırlı Ramazanlar öncelikle hepimize. Allah'ın rahmetinin yağmur gibi yağdığı bu ayda hepimize hayırlı evlatlar diliyorum.
Ben birazdan HSG'ye gideceğim. Ankara Denge laboratuvarında yapılacak. 500-600 TL arasıymış. Anestezisiz olacakmış. Biraz korkuyorum. İnşallah canım acımaz ve inşallah tüpler açık çıkar. Lütfen benim için dua edin kızlar.
sana fasulyeden kurtuluş yokpatatesli patatessiz etli zeytinyağlı çeşit çeşit
inşalah canım benim yarın değil diğer gün çıkarlar heralde..Ohhh cok sukur saglikla dogmus ya bence annesiyle kuzusunu da taburcu ederler..Darisi basimiza insallah...
nafişim kız üzüldüm sana bugün bana yemeğe gelsene güzel yemekler yaptım:))dalga geçmeyin uleeyyynnnn
ayyy ne guzel kurtuldu arkadasim bebisine kavustu. Allahim anali babali buyutsun.Saglikla eve donsunler.
Bizim de dun kontrol vardi. Bunlar olmus artik alabiliriz dedi hulusi daktir ama kendileri istesin biraz sancin falan olsun oyle dedi. 3200 gr civari olmuslar dobiskolar.
maaşallahhhh suphanallahhh kızım yazmayın herşeyi ya hadi biz birbirimizi bilios da bunları tüm türkiye okuyooo nazar dualarını oku oku da karnına üfleee...hakketen olmuşlar biraz daha beklersen 4 er kilo ikiz doğuran ilk hatun olarak rekorlar kitabına giricien
bekliom canım senii:)
yok kuzum yok yazma iyiymiş hoşmus deAz daha beklersek olacaklar o kadar zaten seni cok kesecem herhalde ben diyo hulusi hoca.
Valla bende yazmasammi diye dusundum de insan paylasmak istiyo.
canım sen adana baskentte mi yaptırdın tüp bebeği?geldim canımmmm kusura bakma birazcık uzanmıştım görmedim mesajını ne sormak isityorsan sor
Maşşallah subhanallah meleğine fatoşcumm inşaallah sağlıkla yolunuza devam edersiniz..haklısınız o kadar yol katedip evladının sağlıkla büyüyüp büyümediğini detaylı öğrenmek hakkınız tabii kii..inşaallah anlaşabileceğin bir doktorun olurr...meleğinle bize bol bol dua edin bu mübarek ayda canımmhepnıze kocamannnnnasılnız ? benı sorarsanız cok sukur ıyıyım :) dun dr gttım bebeği gordum kollar bacaklar organlar vs ... cok mutlu olduk esımle :) ıkılı ettst yaptrdık haftaya sonucu alcaz bakalım hayrlısı olsun ınsallah kızlar bu arada dr bıraz canımız sıkıldı bu yoklukta bırsıuru para verıyoz aslında hastane masrafları bızız asysor ama dr herseyımızı bılıyor tedavıyı o yaptı dıye bulup burusuturup gıdıyoruz kendısı çok YOGUN!!! dun esımle gttık doğru duzgun acıklama bıle yapmıyor artık yazytor cızyor tamam eee ??? bızde o ana ehycandan bısey sormadık esımde sınırlendı buraya bırsuru para veryoruz adam bır acıklma bıle yapmyor dedı esım haklı ... bende ıkılı testın sonucu alıyım bırdahakı ay baska dr gtmeyı dusunuyorum bılgı almak sıtyorum dr dedğn sormadan anlatmaz mı ??? ben herseyı soraramam ama o gorduklerını soyleyebılır baktı organlar olusmus gayet sağlıklı dedı eeee gerısı ??? ıkılı tetstın sonucu nasıl olmalıdır yada bızım bebek nasıl ? ayy bılmyorum ya sıze yazyımda rarahatlyım dedım
Allah analı babalı büyütsün topikgülümüz sağlıkla gelmiştir inşaallah dünyaya....çok şükür güzel bir haber aldık içimiz aydınlandı...Allah razı olsun Moons bacımdan unutmmaış bizi dualarındaacanlarrimm eliz'imiz dogmus cok sukurrrartik aysegul de bi anne cokkk duygulandim ya yazarken elim ayagim titriyoooo...bebis 2150 - 2200 gr kadarmis tam net bilmio..sekeri cok dusukmus 2-3 gun kuvezde kalcakmis..aysegul hepimizin ismini saymis dogumda bize dua etmiss ..simdilik bu kadar:)))
doktor duphalac şurup veriyordu bize kabız olursak içmemiz için tekra olursan aklında bulunsun...belki de biliyorsundur ben gene de yaziim dedim..canım inşaalah güzle haberlerinle gelirsin tekrar bizee teyze oluyorsunuz kızlar diyeee yazarsın kuzummKislar sagolun ayri ayri hepinize tesekkurler.kabizlik olayim cozuldu.tum ev seferber oldu :)))) suan iyiyim dokununca da agrimiyor artik.ohh rahatim.karnim sis ama bu normal saniyorum.3.gunum artik gezmek istiyorum yaa sıkıldim:)) 5.gun transferi olanlar belirtiniz oldu mu erken zamanda?
Selam arkadaşlar. Hayırlı Ramazanlar öncelikle hepimize. Allah'ın rahmetinin yağmur gibi yağdığı bu ayda hepimize hayırlı evlatlar diliyorum.
Ben birazdan HSG'ye gideceğim. Ankara Denge laboratuvarında yapılacak. 500-600 TL arasıymış. Anestezisiz olacakmış. Biraz korkuyorum. İnşallah canım acımaz ve inşallah tüpler açık çıkar. Lütfen benim için dua edin kızlar.
yok kuzum yok yazma iyiymiş hoşmus deben inanıyom nazara..kes hulusi kes de elini korkak alıştırma de
canım sen adana baskentte mi yaptırdın tüp bebeği?
imzan NE KADAR GÜZELLLMaşşallah subhanallah meleğine fatoşcumm inşaallah sağlıkla yolunuza devam edersiniz..haklısınız o kadar yol katedip evladının sağlıkla büyüyüp büyümediğini detaylı öğrenmek hakkınız tabii kii..inşaallah anlaşabileceğin bir doktorun olurr...meleğinle bize bol bol dua edin bu mübarek ayda canımm
Allah analı babalı büyütsün topikgülümüz sağlıkla gelmiştir inşaallah dünyaya....çok şükür güzel bir haber aldık içimiz aydınlandı...Allah razı olsun Moons bacımdan unutmmaış bizi dualarındaa
doktor duphalac şurup veriyordu bize kabız olursak içmemiz için tekra olursan aklında bulunsun...belki de biliyorsundur ben gene de yaziim dedim..canım inşaalah güzle haberlerinle gelirsin tekrar bizee teyze oluyorsunuz kızlar diyeee yazarsın kuzumm
ayy inşaallah tüplerinde sıkıntı yoktur canım ve acısız ağrısız atlatırsın...benim 3 kez çektirmişliğim var :18::18::18:en rahatını tüplerim alınınca geçirdimm açıkçası....
evet canım saolsun tek tek isimlerinizi saydım diyo.. darısı bize olsun inşallah..Maşşallah subhanallah meleğine fatoşcumm inşaallah sağlıkla yolunuza devam edersiniz..haklısınız o kadar yol katedip evladının sağlıkla büyüyüp büyümediğini detaylı öğrenmek hakkınız tabii kii..inşaallah anlaşabileceğin bir doktorun olurr...meleğinle bize bol bol dua edin bu mübarek ayda canımm
Allah analı babalı büyütsün topikgülümüz sağlıkla gelmiştir inşaallah dünyaya....çok şükür güzel bir haber aldık içimiz aydınlandı...Allah razı olsun Moons bacımdan unutmmaış bizi dualarındaa
doktor duphalac şurup veriyordu bize kabız olursak içmemiz için tekra olursan aklında bulunsun...belki de biliyorsundur ben gene de yaziim dedim..canım inşaalah güzle haberlerinle gelirsin tekrar bizee teyze oluyorsunuz kızlar diyeee yazarsın kuzumm
ayy inşaallah tüplerinde sıkıntı yoktur canım ve acısız ağrısız atlatırsın...benim 3 kez çektirmişliğim var :18::18::18:en rahatını tüplerim alınınca geçirdimm açıkçası....
canım anlatsana nasıl?canım 4 defa adana başkentte 2 defa turan çetinde
evet canım saolsun tek tek isimlerinizi saydım diyo.. darısı bize olsun inşallah..
canım anlatsana nasıl?
ben de adanalıyım annemlere gidip yaptırsam mı diyorum ..
orayı ve bülent beyi övenler oldu.
sizin sorununuz neydi cnm?
arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim geldim. Dualarınız için çok teşekkür ederim. çok şükür çok az bir rahatsızlıklık hissinden başka bir şey hissetmedim. Tüplerim de açıkmış. Hatta bu da filmim
Eki Görüntüle 754570
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?