Selm kızlar Rabbim dün ettiğiniz dualrımızı kabul eder İNŞALLAH,bizde birz önce kalktık evi toprldım ve bebeğimin mezarın gitmek istiryorm benim uyuz koca beni götürmek istemiyor yalnız gidicekmiş klktıgımızdan beri trip atıyoruz çok kızdırıyor beni götürmek istememsinin nedeni tbiki mezarlıkt aglamam ve üzülmemem için ma ben gitmek istiyorum baklım ne olucak kızlrr akşam görüşmek üzere İNŞALLAH
Mehtapim rabbim tez vakitte sana hayirli ve saglikli bir evlat naip etsin insallah canim arkadasim cok duygulandim aglattin beni
Selm kızlar Rabbim dün ettiğiniz dualrımızı kabul eder İNŞALLAH,bizde birz önce kalktık evi toprldım ve bebeğimin mezarın gitmek istiryorm benim uyuz koca beni götürmek istemiyor yalnız gidicekmiş klktıgımızdan beri trip atıyoruz çok kızdırıyor beni götürmek istememsinin nedeni tbiki mezarlıkt aglamam ve üzülmemem için ma ben gitmek istiyorum baklım ne olucak kızlrr akşam görüşmek üzere İNŞALLAH
Canım yaa malesef gidemedik çok istedim ama olmadı pc aldım yatak odasın geçtim çok kızgınım eşime yarın kendisi gidicekmiş bende çok kızdım o sinirle annemlere gittim çiçekleri suladım annemler memlekette oldugu için çiçekler ve papagn bana emanet canım 2 günde bir gidiyorum işte böyle eve geldim yemekte yapmıyorum bakalım ne oluck çok kızgınım eşime çokk tatlımm yaa sen üzülme kıyamam sana çokk öptttgörüşmek üzere
Mehtap cığımçok üüzlmüşsün bebeğim....Eşin de sen üüzülmeyesin diye götürmek istemiyor..Rabbim toprağa verdiğin meleğinin acısını tez zamanda sağlıklı evladınla dindirsin inş... Birtanem ağzınızın tadı bozulmasın gözünde yaş olmasın hiç bebğim..
oruç değil misn bebğim.:44::44:
turkuazzzzzz canım benimmmmmm benmi gönlüne düştümm balım...Bezen sende çok fena benim gönlüme düşüyosun..Dualarımız karşılklı.Dün edilen duaların yüzü süyü hürmetine Rabbim en kısa zamanda inşş hayırlı haberler vermeyi nasib etsin
bapıyosunuuuuuzzzz
Hoşgeldinnn şekerimm ben yalnıızım kös kös oturuyorum valla sizleri bekliyordumm
bapıyosunuuuuuzzzz
eneee yannız mı bıraktılar kuzu seniii....
ama aşşada o kadar kullanıcı vaaaaaarr
eşim insanı ile kavga ettim Eki Görüntüle 772199 Eki Görüntüle 772198
o nedenle iyi bişi bapamıyorum ne bapıyon peki
eneee yannız mı bıraktılar kuzu seniii....
ama aşşada o kadar kullanıcı vaaaaaarr
hiiiihhh bak sen enişteyee
bende napiim eşim insanıylan oturuyok..
o tv de ben pc de..
bi yandan çikilata yiyiz bi yandan de öle işte..
siz nie kavga ettiniz yahu..
evet tatlim.ya hep gozumun onune geldin insallah hepimiz kavusuruzz yavrularimiza hayirlisiyla.turkuazzzzzz canım benimmmmmm benmi gönlüne düştümm balım...Bezen sende çok fena benim gönlüme düşüyosun..Dualarımız karşılklı.Dün edilen duaların yüzü süyü hürmetine Rabbim en kısa zamanda inşş hayırlı haberler vermeyi nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?