Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selm kızlar Rabbim dün ettiğiniz dualrımızı kabul eder İNŞALLAH,bizde birz önce kalktık evi toprldım ve bebeğimin mezarın gitmek istiryorm benim uyuz koca beni götürmek istemiyor yalnız gidicekmiş klktıgımızdan beri trip atıyoruz çok kızdırıyor beni götürmek istememsinin nedeni tbiki mezarlıkt aglamam ve üzülmemem için ma ben gitmek istiyorum baklım ne olucak kızlrr akşam görüşmek üzere İNŞALLAH

dün gece edilen dularımızı Rabbim kabul buyursunn ,inş..bizleri dualrında unutmayan tüm dostlarımızdan Allah Razı olsun Hamişlerimize sağlıklı doğumlar Hamile kalmak için çabalayanlar ve tedavye başalayacak olanlarımıza da sağlıklı hamile kalmayı kucağımza almayı nasip etsin inşaallah...

Mehtapim rabbim tez vakitte sana hayirli ve saglikli bir evlat naip etsin insallah canim arkadasim cok duygulandim aglattin beni

Mehtapim rabbim tez vakitte sana hayirli ve saglikli bir evlat naip etsin insallah canim arkadasim cok duygulandim aglattin beni

Canım yaa malesef gidemedik çok istedim ama olmadı pc aldım yatak odasın geçtim çok kızgınım eşime yarın kendisi gidicekmiş bende çok kızdım o sinirle annemlere gittim çiçekleri suladım annemler memlekette oldugu için çiçekler ve papagn bana emanet canım 2 günde bir gidiyorum işte böyle eve geldim yemekte yapmıyorum bakalım ne oluck çok kızgınım eşime çokk tatlımm yaa sen üzülme kıyamam sana çokk öpttt görüşmek üzere

Mehtap cığımçok üüzlmüşsün bebeğim....Eşin de sen üüzülmeyesin diye götürmek istemiyor..Rabbim toprağa verdiğin meleğinin acısını tez zamanda sağlıklı evladınla dindirsin inş... Birtanem ağzınızın tadı bozulmasın gözünde yaş olmasın hiç bebğim..
oruç değil misn bebğim.:44::44:

Canım oruçtum açtık biraz önce eşim dışarı çıktı mutfagı toprladım namaz kıldım kös kös oturuyorum pazarım gerçekten çok mutsuz geçti ve bitiyor güzel duaların için sgol balım Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavusturur İNŞALLAH Amin

turkuazzzzzz canım benimmmmmm benmi gönlüne düştümm balım...Bezen sende çok fena benim gönlüme düşüyosun..Dualarımız karşılklı.Dün edilen duaların yüzü süyü hürmetine Rabbim en kısa zamanda inşş hayırlı haberler vermeyi nasib etsin

kk ya sık sık geldim ama sadece oyun kulübüne takıldım oynayasım varmış meğersem hırs yapıyorum birinci olayım diye 3.lükten öteye geçemedim sinirliyim

İnşallah tatlımm hepimizin dualrı kabul olur bende perşembe günü eyüp sultandydım hepimize bol bol dua ettimm

hiiiihhh bak sen enişteyee
bende napiim eşim insanıylan oturuyok..
o tv de ben pc de..
bi yandan çikilata yiyiz bi yandan de öle işte..
siz nie kavga ettiniz yahu..

yaa bu sarı kafadan koymaycadım ben yaa..
aslında olacdıı yaaa
ne kaaa alakasız olmuş..
kk ya gelmeye gelemeye unutmuşum ayol sarı kafaları

evet tatlim.ya hep gozumun onune geldin insallah hepimiz kavusuruzz yavrularimiza hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…