şuanki evinden memnunsan bekle bence de...taşınmak hele de 2 kere taşınmak hiiç akıl karı değil...inşaallah gönlünce ya evin yapılır ya da başka ev bulurusunuz da içine siner taşınmak ..linki bilahare alabilrimm..kocişim gelsin de şu tatil olayını netleştirelim artık..habire bana bırakıyor bak beğen gidelim diyor...bayram geldi hala nereye gideceğimiz belli değil...
..
selam nasılsınız... kandiliniz mübarek olsun.Allah bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah AMİN
ama ben ne zaman gelsem hiç kimse gelmiyor kiiiii bekle bekle kök saldım hemde küstüm ,hemde kırıldım,hemde üzüldüm hemde hemde......
şu an ki ev kiracıların bugüne kadar kullandığı eskittiği bir ev biz içine girerken azcık adam ettik o kadar çok içime sinmesede idare ederim ne biliyim bakcez işte...bencede belirleyin tatil işinizi herkes tatil yapsın gelsin eylül de tüp patlaması yapcez
patlatalim arkadasim tupleri yitwr ama artik bizde bebemizi kucagimiza alalim dimi.
seninde kandilin mübarek olsun demetcim..
amin cankm cumlemizin
ama ben seni arada görüyom sen bişi yazmıyon ki aynı anda topikte olup nasıl kimse yok dersin uleennn
bu ne ya..... yine yazilar birbirine girmis.telefondan kucuk ekrandan anca bu kadar .anlar benim zeki arkadasim
ben de burdaki camiye guttim canim aynen cok kalabalikti disarilara tasmisti ben erken gidip icerden yer kaptim tesbih namazina da kaldim hepimize dua ettim insallah kabul olur..sizlere dua ederken hep ilk gozumun onune elif geldi niyeyse insallah ilk gebemiz o olur:)bi ara namazdayken hepimiz ayaktayken bi oglan cocugu gezio seccadelerin ustunde geldi benim onumde durdu annneeee dedi sonra gitti.komsum dioki namazdan sonra gor bak senin oglun olcak nerden bildin dedim ee senin onune geldi anne dedi diyo:))Bu akşam bir ara annemi terminale bıraktık eve dönerken Ankaranın büyük küçük bir sürü camilerinin yakınından geçtik öyle duygulandım ki insanlar dışarılara taşmışlar nasıl kalabalık vardı her camide araba kuyrukları vs..gözlerim doldu
gecmis olsun cnm belkide hamilesindir:))günaydın cancağızlarım güzel bir pazar bizimle olsun inşallah...
bugün midem bulanıyooo iyi değilim dün akşam esiyodu yel girdi biliyom
ben de burdaki camiye guttim canim aynen cok kalabalikti disarilara tasmisti ben erken gidip icerden yer kaptim tesbih namazina da kaldim hepimize dua ettim insallah kabul olur..sizlere dua ederken hep ilk gozumun onune elif geldi niyeyse insallah ilk gebemiz o olur:)bi ara namazdayken hepimiz ayaktayken bi oglan cocugu gezio seccadelerin ustunde geldi benim onumde durdu annneeee dedi sonra gitti.komsum dioki namazdan sonra gor bak senin oglun olcak nerden bildin dedim ee senin onune geldi anne dedi diyo:))
evet yokkkkk izin gunu galiba
gecmis olsun cnm belkide hamilesindir:))
Selam herkese mutlu pazarlar olsun
turquoisse seni begendi:)))))Selam herkese mutlu pazarlar olsun
canım benim aşılama yaptırınca olumsuz sonuç alırım endişesi yaşıyorsan hiç yaptırma bu gerilimle doğal yolla dene daha iyi...doğal yolla olma şansın maşallah var...eşin aşılamada ısrarcı oluyorsa kendini hazır hissedersen aşılama yap derim evet şansı çok yok ama boş durmaktan iyidir...
Amin tatlım seninde kandilin mübarek olsun
turquoisse seni begendi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?