Tüp Bebek Günlüğümüz !

şu an ki ev kiracıların bugüne kadar kullandığı eskittiği bir ev biz içine girerken azcık adam ettik o kadar çok içime sinmesede idare ederim ne biliyim bakcez işte...bencede belirleyin tatil işinizi herkes tatil yapsın gelsin eylül de tüp patlaması yapcez

selam nasılsınız... kandiliniz mübarek olsun.Allah bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah AMİN

seninde kandilin mübarek olsun demetcim..

ama ben ne zaman gelsem hiç kimse gelmiyor kiiiii bekle bekle kök saldım hemde küstüm ,hemde kırıldım,hemde üzüldüm hemde hemde......

ama ben seni arada görüyom sen bişi yazmıyon ki aynı anda topikte olup nasıl kimse yok dersin uleennn

Bu akşam bir ara annemi terminale bıraktık eve dönerken Ankaranın büyük küçük bir sürü camilerinin yakınından geçtik öyle duygulandım ki insanlar dışarılara taşmışlar nasıl kalabalık vardı her camide araba kuyrukları vs..gözlerim doldu

yoksun iste banane banane...bekle bekle o kadar geri kskiyorum ki sole gecmise bakam ne var ne yok diye.ondandir sessizligim.bide oruc sanirim sesim cikmir

bu ne ya..... yine yazilar birbirine girmis.telefondan kucuk ekrandan anca bu kadar .anlar benim zeki arkadasim

günaydın cancağızlarım güzel bir pazar bizimle olsun inşallah...
bugün midem bulanıyooo iyi değilim dün akşam esiyodu yel girdi biliyom

ben de burdaki camiye guttim canim aynen cok kalabalikti disarilara tasmisti ben erken gidip icerden yer kaptim tesbih namazina da kaldim hepimize dua ettim insallah kabul olur..sizlere dua ederken hep ilk gozumun onune elif geldi niyeyse insallah ilk gebemiz o olur:)bi ara namazdayken hepimiz ayaktayken bi oglan cocugu gezio seccadelerin ustunde geldi benim onumde durdu annneeee dedi sonra gitti.komsum dioki namazdan sonra gor bak senin oglun olcak nerden bildin dedim ee senin onune geldi anne dedi diyo:))

oh Allah kabul etsin canım elif geldi demek diline ilk önce hadi inşallah öyle olur..
minnak oğlan bi işaret olabilir bencede

evet yokkkkk izin gunu galiba

heee
komple gitmiş yaw

gecmis olsun cnm belkide hamilesindir:))

geçen aydan kalma gebelik o zaman

Arkadaşlar hepimize dua ettim dün camide. Allah dualarımızı kabul etsin.

Dün teraviden çıkar çıkmaz hastalandım malesef. Ama 1 buçuk senedir hep olduğu gibi belki üstüne görüyorumdur diye test de yaptım Negatif tabiki.

Rahim filminin etkisi 3 ay sürüyormuş. İnşallah önümüzdeki ay olur. Ramazan da olmadı ama Şevval ayı da çok güzel bir ay. İnşallah bu ay olur.

Canım ya çok sağol cevabın için. Gerçekten de aşılama konusunda çok stresliyim. En iyisi kendi kendime denemem. Yumurtlama kiti alıcam. Preseed de alıcam. Onlarla oyalanırım bir ay daha :)

tunaydinlar herkese nasilsiniz.pazar gununuz guzelluklerle gecsin.bolbol gezin eglenin .tum uzuntu sikinti ve beklentileri bir kenara birakip cocuklar gibi eglenin.ben bugun oyle yapmak istiyorum.iyi gelir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…