Tüp Bebek Günlüğümüz !

Şekerimmm kullnıcılr geçmişi okumaktn selam bile atamadılr yaaaaaaaa sen nsılsın tatlım snırım Antalya,ya gidiyormussun güle güle tatlımm yolculık ne zmna?:44:

hiç sorma bebeiş yaa.. antalyaya götürüyo eşim insanı beni yaa
hiç bu kadar istemeyeceğimi tahmin etmezdim ama napiiimm
salı gecesi yola çıkıcaz inşallah canım..
teşekkürler beybi

Herkes kavga etmiş tocalarıyla bende benimkini bulsam bi kaşık suda boğucam sebep yok lahusalık psikolojisi adamı göresi gözüm yok garibim önümde arkamda dolanıyo ne zaman çıkıcam ben bu durumdan

hiiiihhh bak sen enişteyee
bende napiim eşim insanıylan oturuyok..
o tv de ben pc de..
bi yandan çikilata yiyiz bi yandan de öle işte..
siz nie kavga ettiniz yahu..

bende irmik helvası kavırdıydım bi tabak yiyeyim bari
gelelim eşim insanından seçmelere...
daha önce iftar vaktine yakın misafir getirmeye kalkmıştı o günde cidden hiç hazırlığım yoktu bi çorba vardı ve öyle geçiştirebileceğim insanlar değildi işyerine uğramışlar o da yemeğe bize gidelim şeysi yapmış emrivakiden nefret ederim bende olmaz demiştim bir benzerini bugün yaptı girdik birbirimize delimi ne hassas olduğum bi konu bugün hazırlıkta yaptım ama bu kez o trip attı tamam kimseyi çağırmayacam dedi...falan filan işte...ne kolay bu erkek milletine haydi bizde yiyeylim demek başka zaman olsa tamam iftar bu öylesine geçiştirilirmi biz iki kişiyiz yemek yapsamda 2 kişiye göre yapıyorum kalmasın diye..dengesiz herif işte..

Son düzenleme:
Evet canımm senin gibi bende iyi degilim eş denilen yaratıkl bogzlıyasım var bugün admı korkusun evi terketti

Herkes kavga etmiş tocalarıyla bende benimkini bulsam bi kaşık suda boğucam sebep yok lahusalık psikolojisi adamı göresi gözüm yok garibim önümde arkamda dolanıyo ne zaman çıkıcam ben bu durumdan

anaaam bu gün geleneksel kavga günüydü galiba

demekki bu eş insanları hep aynı..
benimde en hassas olduğum noktadır . eve misafir çağırması özellikle yemeğe...
alıştırına kadar neler çektim..
hayla da yapmıyo değil.. kardeşini filan çağırıyo zırt bırt..
bende söylüyom valla hazırlığım yoktu. abin son dakka golü attı diye..

Hoşgeldin kuzunun annesi nasılsın balımm yaa bende bugün bebişimin mezarına gitmek istedim götğrmedi bende agladım kendimi yatak odasına kapttım birz sonr bi hışım kalktım annmeler gittim çiçekleri sulamaya geldim yemek yaptım masayı kurdum ynı msada karşılıklı yemek yedik sonra hadş hazırlan sahile gidelim dedi gitmiyorum dedim trip attım çekti kapıyı gitti uyuz adamm

sende de lohusalık durumu var demek

Evet canımm senin gibi bende iyi degilim eş denilen yaratıkl bogzlıyasım var bugün admı korkusun evi terketti

anaaa sendemi bürütüs

moons canım tebrik ederim canım..
minnak prensese rabbim sağlıkve uzun ömür versin inşallah..
Annalı babalı büyüsün..

topikte koca eylemi vaarrrrr:113::113::113::113::113::113::113::113:
odunlar lavuklar gül gibi melek karılarını gerim gerim germişler bunları kaynar kazana atmalı yandım karı dedikçe altına odun atmalı

Canım kötü olma diye götürmemiştir tocan ama tabi gitmek en doğal hakkın bugün bence tocalar gıcık ondan böyleler hepsi aynı
sende de lohusalık durumu var demek

anaaa sendemi bürütüs
Çok fena var güldenim Allah sizede yaşatsın fazlasıyla inşallah

bence her kadının hassas olduğu konulardandır bu..
yemekli misafiri ne zannediyor bunlar çok biliyorlarsa dışardan söylesinler o zaman

topikte koca eylemi vaarrrrr:113::113::113::113::113::113::113::113:
odunlar lavuklar gül gibi melek karılarını gerim gerim germişler bunları kaynar kazana atmalı yandım karı dedikçe altına odun atmalı

canımm ya odun atmıylım kömür atalım daha geç geçerr belki akılları başların gelir utnmdan msj ttı biraz önce hadi aşkım gidelim hzırlan diye hiçbişi yzmamadımmm ayyyy gıcık oluyorum adama yaaaa

Canım kötü olma diye götürmemiştir tocan ama tabi gitmek en doğal hakkın bugün bence tocalar gıcık ondan böyleler hepsi aynı

Çok fena var güldenim Allah sizede yaşatsın fazlasıyla inşallah

kardeşimde ilk gebelikte fena halde lohusalık durumu oldu kocasını gözü görmüyordu bunalıma girdi resmen o kadar da olmayalım be ya

kardeşimde ilk gebelikte fena halde lohusalık durumu oldu kocasını gözü görmüyordu bunalıma girdi resmen o kadar da olmayalım be ya

hatuna ba az önce kaynar kazana atıp altına odun atıyodu..
şindi de o kadar olmayalım kocayı gözümüz görsün nolii hanım noliii

kömür daha sıcak olur malum sıcak spermleri olumsuz etkiliyo
kendileri olmasada spermleri lazım kömürle direk dalmayalım yani
mesaj attı demek uzatma demicem uzat gıcık olsun sürünsün şu an gerilim dolu bir hatundan yatıştırıcı tavsiyeler gelmez diyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…