Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin canım ne güzel dua etmişsin Allahrazı olsun dualarında bizlerede yer verdiğin için hatimini de Allah kabul etsin

Ramazan dolayısıyla ve hanımının müthiş yemeklerinin sunumunun katkılarıyla kocişin evde olmayı işe gitmeye tercih etmiş demek kii...bu durumda ya bir restorana başaşçı olarak işe başlayıp paran kadar yiyebilirisn deyip havanı atacaksın yahutta bu şahane yemeklerine ara verip pes edene kadar azcık dişini sıkacaksın tatlım benim koca bu aralar huy değiştirid arkadaşlarıyla takılıyor ama 3 gün işteyse 4 gün tepemde olduğundan bana da rahat yok...bugün de dedim git arkadaşlarınla hayırlı bir iş yap mübarek gecede...bu gece Süleymaniye camiinde takılacaklar iftardan sonra biraz namaz kılıp dönecek...bu kadir gecesi evladı için dua etsin napiim yetmiyor demek kii eksik kalıyor benim yaptığım dualar

nfycm deden için dua edicem inş..
kızlar ben çıkıyorum ben de biraz beyimin gönlünü hoş ediyim bari Güldenin yemeklerini görünce heves geldi
adamcağız biraz da ev yemeği yesin
Güldencm semuşum öpüyorum

Canlarım geçmişe bakamadim, hepinizi öpüyorum herkese dua ettim ameliyattayken. Iki meleğim Suan uyuyorlar cepten zor oluyo yazmak. Perşembe planliyken bir gün erken davrandi kuzularım. Allahım hepinize nasip etsin

maşallah bahtları sansları açık olsun sağlıklı upuzun ömürleri olsun mevlam size bağışlasın gül kokulularınızı.darısı isteyen bekleyen herkesinnolsun

Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin iyileştirsin dedeni inş..... ben 2 dedemi de kaybettim...İnşallah dedeciğin sağlığına kavuşur canım benim..regl im yasin okuyamam ama Ya şafi çekerim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inş..

öpüldün bebişimm dularımız birbirimize olduğu bu gece de Rabbim hepsini kabul etsin inşaalahEki Görüntüle 771088 ..he ben de her topiğe baktığımda heves geliyo ..şimdi o hevesle chees cake yapımına giirştim bakalım nasıl olacak..ama daha önemli sorun ben ne zaman pcbaşından kalkıp tamamlayacağım cheescake i:44::44:

yemeklerdenmi kalıyoo oruçtan seksi bedeni yorgunmu düşüyo bilmem ama başıma kaldı sürekli takılasım bişiler diyesim geliyooo kurallarım var benim evde uymuyo pis adam yemek işinden ücret alma iyi fikirmiş
annemi trabzona yolluyoruz bu gece bayramı memleketinde geçircekmiş bizde Allahtan mani çıkmazsa ver elini paşalarımın şehri

maşallah bahtları sansları açık olsun sağlıklı upuzun ömürleri olsun mevlam size bağışlasın gül kokulularınızı.darısı isteyen bekleyen herkesinnolsun

biz de her evde kalışında giiryoruz birbirimize kovuyorum evden gene de gitmiyor yüzsüz mü ne:113::113:
Annesiz bir bayram geçieceksiniz demek:44::44: paşalarınla lokum kıvamında olursun artık kocanın gerginliğini alıp yumuşacık yaparlar seni...Anneciğine de hayırlı yolculuklar diliyorum sağlıkla gitisn ve de dönsün inşaallah...ben yine vedeyim kös kös oturacaz sanırsam...hasta olmasam hırkai şerife vi değer bilumum camilerde geçiresim vardı bu günleri..ailem de yok çok sıkıldım evde otuurp yemek yapmaktan..Şükür kilo almadım ama veremedim de ...ev kuralların türkan şoray kanunları gibi değil demek ki gitmiyor kocacğın dibinden ayrılamıyor

saolasın şekerim bu bayram annem olmayacak ama kardeşim ve paşalarımla deniz keyfi yapcaz dün sipariş verdiğim mayom geldi çok güzelmiş 3-5 tane daha verseymişim keşke büyüyünce de giyerdim bikini giyerdim hep artık bundan sonra açmicam oramı buramı yeter mayo giycem bi de mini şort giycem bu kez...inşallah sende mübarek hırka-i şerifi görebilirsin ne güzel olur

ben mini elbise şeklindeki mayolara takıldım bu sene..ben de bikinicilerdendim aslına bakarsan ama 2 sene de totom kocaman oldu zaten oramı buramı açasım da yok töbe ettim
resmini merak ettim nasıl bişey aldım malum tatile gitmeyi düşünüyoruz kocişle son tatilimiz de de otelin havuzuna girmemiştim sakin kıyıda köşede denize girmiştik...aynı otelde kaldığım insanların yanında yarı çıplak dolaşmak hiç bana göre değil...sen ne zaman taşınıyorsun ttalım..ben bayram yaklaştıkça geriliyorumm..o kadar eşyayı topla boş evi temizle falan gözümde büyüyor iyicee..

merabayııınnn.
bende hiç bi bayram burda istanbulda olmayı istemezken bu bayram istiyom..
ama eşim insanı beni antalyaya götürüyooo....
halbuki annem babam kardeşlerim hepsi istanbuldayken hhiiiç gidesim yuhkkk
evlendikten sonra ilk defa bi bayramı anneciğim babacığım ve ailemle geçircem diye sevinirken
üle iştee

mayonun linkini veririm bilayre
taşınma işimiz sıfır evdeki gereken düzeltmeler gereği azcık içimin soğumasıyla alakalı olarak bir yıl rötar yapabilir...
eşim istersen bir yıl daha bekleyip daha iyi eve çıkabiliriz dedi bunu ciddi ciddi düşünüyorum bu ara...
ondan taşınmayacak gibi hiç bişi yapmıyorum

hadi yaa kötü olmuş o zaman bayram sonrasına erteleme durumunuz yokmu canım gerçi sen her türlü yolu denemişsindir gitmemek için...bende ailemden birileri ile olmak için gidiyorum Ankarada kalsam tek kalcaktım...anlıyorum seni insan bayramda yakınlarıyla olmak istiyor

inan her türlü yolu denedim emmeeee bayramdan sonraya münkünatı yok dio..
antalya annesinin memleketi..
burdan anlaşıldığı üzere annesi ve kardşi ile gitcez.. yalnızda değiliz yani..
ama bende anlaşma yaptım bayrama antalyayay gidiyosak bende annemlerle beraber memelekete gitcem dedim bide ne zaman istersem o zaman döncem dedim..
çünkü bayramdan sonra annemler memelekete gidiyi..

tahmin ettim zaten altından ailevi bişiler çıkcak
neyse sende sıkma canını artık pazarlığını yapmışsın annenlerle gider istediğin zaman dönersin canım...

antalaya mı bu bayram en çok gitmek istediğim yerlerden biri eşim insanını artık ikna edemiyorum tatil için meleketime gitmeye..deniz güneş ve kum istyormuşş bütün sene çok yoruldu adamceğiz ...minecan da bayram da tatil için o taraflarda olacakmışş biliyor musunn...
şuanki evinden memnunsan bekle bence de...taşınmak hele de 2 kere taşınmak hiiç akıl karı değil...inşaallah gönlünce ya evin yapılır ya da başka ev bulurusunuz da içine siner taşınmak ..linki bilahare alabilrimm..kocişim gelsin de şu tatil olayını netleştirelim artık..habire bana bırakıyor bak beğen gidelim diyor...bayram geldi hala nereye gideceğimiz belli değil...

yaw Ben de antalya deyince sandım ki karı koca başbaşa deniz güneş yuppiii kızgın kumlardan serin sulara atlayacanıızz
kv ile tatil mi olurmuş arkadaş....anlaşmanızı yapmışsınız artık bayram sonrası da senin keyfine göree olur..biz de telefonla hasret gideriyoruz napak anacığımlaaa..

selam nasılsınız... kandiliniz mübarek olsun.Allah bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah AMİN

ama ben ne zaman gelsem hiç kimse gelmiyor kiiiii bekle bekle kök saldım hemde küstüm ,hemde kırıldım,hemde üzüldüm hemde hemde......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…