ben varım ama hiç bişey yapasım yok bende kimse olmayınca bişiciklr yazmadmsaat 12 yi geçmiş topike kimse gelmemiş şok falan oldum
bayram temzlikleri başladı sanırım
bende saldım valla hiç bişey yapmadım bu bayram...Selam kızlar nasılsınız?Bayram temizliği falan yapıp yormayın kendinizi, salıverin gitsin benim gibi:)
Merhabaaa Yterr Hatuun nasılsın bakeemmgünaydın kızlarrrr
herkesler başladı temziliğe sanırım ..ben başlamadım başlamıyorum işteesaat 12 yi geçmiş topike kimse gelmemiş şok falan oldum
bayram temzlikleri başladı sanırım
selam duygudaşımm aynı sen giib başlamıyorum ne temzilik yapıcam beeeben varım ama hiç bişey yapasım yok bende kimse olmayınca bişiciklr yazmadm
saldım gittiSelam kızlar nasılsınız?Bayram temizliği falan yapıp yormayın kendinizi, salıverin gitsin benim gibi:)
he yaa ben de bayram dan sonra taşınacağım ev arayacağım..arada tatile falan gideceğiz ne temzilikle yoracam seksi bedenimi şekerimm...bende saldım valla hiç bişey yapmadım bu bayram...
bende 2 köy eşimde 2 köy bide burdaki akrabalarla beraber 5 yerde bayram kutlamaya gideceğimiz için evde kimse olmıcak dönüştede tatile gidicez ohhhh ben misleneyim evim pislensinn
selam duygudaşımm aynı sen giib başlamıyorum ne temzilik yapıcam beee
he yaa ben de bayram dan sonra taşınacağım ev arayacağım..arada tatile falan gideceğiz ne temzilikle yoracam seksi bedenimi şekerimm...gelen oturan düşünsün zaten ince temizlik yapmıştım iftara misafirlerim gelecek diyee...yarın kardşimde iftardayım sonraki gün sultanahmette rezervasyonumuz bile yapıldı yerimiz ayrıldı...bayram da da buluruz gezecek dolaşacak bir yerler inşaallah
valla şekerim dediği gibi yoramam seksi bedenimi
bende gecen hafta günüm var diye ince temizlik yapmıstım ee süpürge toz alma zaten yapıyoruz dahada yoramam kendimi
ohh gezin valla canım sefanız olsunnn
siz nereye gitceniz tatile:44:
bizde erdeğe veya erdek ocaklara gidecegiz canım dediğin gibi keseye uygun olsun dedik malum diğer adetle tedavim başlayacak..zaten ramazan boyuyapmışız ince temizlikleri bz de bayram yapalım değilmi yaa
benim uyuşuk kocam hala ayarlayacak o ayrlayana kadar da benim ayarlarım bozulacak gitmeyecem diye tutturacam o olacak...belki bayram arası ağvaya falan kaçarız 2-3 günlüğüne sonra da taşınır peşindenyaz bitmeden güneye ya fethiye ya da antalya taraflarına niyetimiz dönüşte tüp bebiş için de para ayırmak o sebeple uygun bir tatil olması lazımm..cebimize göre anlayacağın tatlımm..
iyidir seker valla ben mesai bitsin diye bekliyom sen napıyonnapiyonuzz canoslaaarrrr:)))
bizde erdeğe veya erdek ocaklara gidecegiz canım dediğin gibi keseye uygun olsun dedik malum diğer adetle tedavim başlayacak..
çarsamba gidip c.tesi döneceğiz bizde..
3 gece filan işte öyle
evet canım nasipse haftaya gidecegiz ben hiç gitmedim nasıl bi yer erdek???Ay nafis erdegemi gidicen yazligimiz vardi 12 senem cocuklugum erdekte gecti nerdeyse cok guzeldir erdek denizide harikadir ayyy ayyy sana iyi tatiller
iyiyim tatlim 3 lu koltuga uzanmis tv izliom ama hic bise yok uyuzlar hep eski dizileri koymuslar.iyidir seker valla ben mesai bitsin diye bekliyom sen napıyon
yazın hep öyle y-canım yaa.bide pazar günleri...iyiyim tatlim 3 lu koltuga uzanmis tv izliom ama hic bise yok uyuzlar hep eski dizileri koymuslar.
aynen cnm ya oyle durumlarda uyuyarak geciriom valla dun kari koca habire uyuduk:))yazın hep öyle y-canım yaa.bide pazar günleri...yaa bi pazar tatilim var uzancam tv izlicem tv de bişey yokkk dısarı cıkma imkanıda yok gelde sinirlenme uyuzlarrr
bende bursada bayram alışverişindeydim dün ayaklarım koptu dilim damagım kurudu iftarı zor yaptım valla buz gibi kavun buz gibi su ve üzüm yedim başkada bişi yemedim saat 10 bucuk gibi bi çorba içtim o kadaraynen cnm ya oyle durumlarda uyuyarak geciriom valla dun kari koca habire uyuduk:))
evet canım nasipse haftaya gidecegiz ben hiç gitmedim nasıl bi yer erdek???
ayrıca kalmak için önerebileceğin bi yer varmı canım biliyosan eger...
kocişe yer ayırtalım dedim hayır macera olsun kafa nereye biz oraya dedi bende bi yer bulamazsak o kafanı kırarım dedim:117:
öyle yani bavulu alıp gitcez bakalım nasıl bi tatil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?