Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar ben gidiyorum bayram boyunca aranızda yokum hepinize şimdiden iyi bayramlar öpüyorum hepinizi...
inşallah seneye ramazan bayramında bebişlerimizle oluruz bunu canı gönülden istiyorum kendinize coookk iyi bakın p.tesi görüşmek üzeree

bayram hazırlıkları başladıııı
topiğe gelemiyorum
paşalarımın yanına gideceğimden hazırlık yapıyorum onlar için

ne güzel ne tatlı bi heyecandır dimi güldencim

iyi bayramlar canım

herkes mutlu bi şekilde bayram telaşı içindeyken ben eşim insanıyla tartıştım beni sinir etmeyi başardı her zamanki gibi

erkekler neden odun olmak zorundalar

ne güzel ne tatlı bi heyecandır dimi güldencim

iyi bayramlar canım

evet canım çok mutluyum ve neler yapsam diye düşünüp duruyorum..
bayram tatlıları benden baklava yaptım büyük tepsi
oyuncaklar vs..bişiler yapmaya çalışıyorum işte..
ama buruğum biraz büyük paşam hasta vücudu alerjik reaksiyon göstermiş ve kızarmış her tarafı şişmiş ödem yapmış paşam doktora götürmüşler şurup verilmiş bir hafta kullanacak bir hafta sonunda tekrarlamaya devam ederse ne alerjisi olduğu araştırılacak

herkes mutlu bi şekilde bayram telaşı içindeyken ben eşim insanıyla tartıştım beni sinir etmeyi başardı her zamanki gibi

bayram üzeri arkadaşımın canı sıkılmış kötü enişte
içimden bir ses ailesi ile ilgili bir konu diyo ve inşallah yanılırım öyle değildir

hayırlı güzel bayramlar kuzucum

HERKESE GÜNAYDINLAR İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN

size iyi bayramlar demeke için girmiştim sabah :44::44::44::44:az önce baktım can yücelin yazısnı paylaşmışım ama neyse yazıda güzeldi
İyi bayramlar Yetercimm yalnız geçirdğin son bayramınız olsun eşinle inşaallah bayramdan sonra görüşmek üzere canımm
tam benim kafadasın ben de raporumu çıkarmak için ilk adımları attım akabinde tüp tedaviisne girecem inş..o sebebple en ucuzundan en deniz güneşe maruz kalacağımız türden bir tatil işime geliyor benim koca da bol bol ense yapacağı için ben de kitap okurum güneşlenirken diye düşünüyorumm inş..
Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
merhaba tatlım günümüz güzel olsun inş..
Allah allah naptı acaba o kadar canını acıtacak anlamadımm...İsyanın Allah a değil biliyorumm yapılan işlemler uygulamanın ekikliği yanlışlığı belki de seni böyle kötü hissettiren...hele ki toprağa verdiğin evladın içini daha çok yakıyor..canım benim nolur güçlü ol daha güzel günlerinolacak meleğin gelecek ve annesine unutturacak geçiridği kötü zamnlarıı..eşin için elbette daha zor ben olmasa diye konuşabiliyorum ama biizmki bile olacak diye şartlandırmış kendini inşaallah Rabbim haklı çıkarır...duam hep bu yönde bizleri evlat sahibi yapsın daha fazla bekletmesin inşaallah

Canım yaaa gerçekten okudum çok kötü oldum kader arkdaşım kıyamam sana bizde yarın yani refe gidicez eşimle söz verdi götürcek beni çok üzüldüm sana kendime ve benim gibileri Rabbim tez zamanda bebişlerimze saglıkla saattiyle kavusturur İNŞALLAH Balımm kısa zamanda dertleşelim çokk öptt

bayram hazırlıkları başladıııı
topiğe gelemiyorum
paşalarımın yanına gideceğimden hazırlık yapıyorum onlar için

doğalarında var hayatım çoğu zaman da işlerine geldiği kolaylarına geldiği giib hareket ediyorlar en büüyük sebebi ise hala 2 kişilik bir aile olmanız ve kendi planlarınızı aileniizn diğer fertlerine göre yapmanızı beklemeleri....sanırım sorun eşinin ailesi kaynaklı kendimden biliyorumm..

ayy ayy kıyamam paşam hasta mı olmuşş..geçmiş olsun canımm bayramı zehir olmuş şimdiiden minnak gövdesi ne kaşıınıyor nasıl ağrıyordur:18::26::26: iyi ki gidiyorsun şimdi teyzoşuna nazlanır annesi de rahat eder varlığın destek olur inş..
kolay gelsin canımm ellerine sağlık ayrıcaaa...
ben de kardeşime giidyorum bu akşam iftara ..eşim evde olduğu için temzilik günümüzde doğal olarak biraz da ütü yaptımm biirkmişti..akşam oldu tabii ben kaçıyorumm hazırlanıp çıkıcam...
görüşemeyeceğim hanımlar şimdiden iyi bayramlar diliyorumm güzel bir bayram geçirin taam mıı

Selam kızlr bende biraz önce eve geldim birazdan iftara davetliyim hzırlnıp çıkıcam,bayram için degil ama tatil için alışveriş yaptım biraz ets tur,dan ttilimi uçağı,aldım geldim 6 gece 7 gün 1 eylülde gidiyoruz eşimle ohhhh bu kadar stres sıkıntı üzüntüen sonra iyi bir tatili hakettigimi düşünüyorum Bodrum bitez,den yer yırttım kızlar çok güzel bir otel tam pansiyon böyle yani yarın inş sbh kadın dogum gitmeyi düşünüyorum smer testi yptırmyı düşünüyorum sonrda bebegimin mezrına gidicez İNŞLLH eşimle böyle yani kızlr sizlerde ne var yokk çokk

ikramayam,tedaviye mi başlıcan,çok sevindim inşaallah hadi bakalım.ne zaman düşünüyosun hazırlık aşamasında neler yaptırdın-yaptırıcan? benim de önerilerim olacak bal-polen karışımını dene mutlaka.benimkilere hamdolsun iyi gelmişti.

kmehtap(doğru yazmadım sanki) canım enerjine bayıldım,banada öğret nolur.umarım herşey gönlünce olur arkadaşım benim.Bu arada gitmeye kararlı olduğunu okudum,sen daha iyisini bilirsin.Senin sürecin nasıl geçmişini bulmak zor,azcık anlatır mısın? Bu arada ben 32 yaşında 8yıllık evliyim.antepte memurum

kızlar herkesler bi yerlere gidiyo sanırım pazartesi tam kadro buluşuyoruz tamammııııı

çok geçmiş olsun canım alerji ne kadar berbat bişeydir bilirim umarım hemen iyileşir paşan

ailesi ile ilgili değil canım ben bu sıralar çok hassasım biraz fazla anlayış istiyorum sanırım ama erkekler fıtratları gereği bizim gibi düşünemiyolar bende sinir tavan yapınca tartışıyoruz

iyi bayramlar canım

iki kişilik aile olmamız benm bu sıralar hassas olmam herşeyi etkiliyo neyseki ailesi bu seferki kavga sebebimiz değil ama canım sıkkın

tatile gidiyomuşsun canım iyi tatiller iyi bayramlar

en son 2 sene önce bodrum gümbete gitmiştik çok güzel oralar...sonrasında amleiytlar tedavi derken bi daha gidemedik tatile bu sefer farklı bir şehire gidelim sityorum aslına bakarsan...hayırlı olsun bakalımm ben de smear testi
canım ben de arginmax ve omega 3 kullanıyorumm ayrıca biesteron inşaallah faydasını görürüm...sonraki adetimle de adaçayı hayıt düşünüyorum inşaallah..bizm yapışıklık topiğinde soğan kürünü demişlerdi...adetin ilk günü başalyıp 10. günü birakıyorsunn kalınlaşmaya iyi geliyor rahimi toparlıyormuş bakalım yaabilirsem deneyecem inşaallah..şimdi buraya yazarken de randevuu aldım kan testi sonuçlarını alıp göstermek için..hayırlısı bakalımm doktorum ne derse öle yapıcam bu sefer..büüyk ihitmalle yine hiperbaric oksijen tedavisiyle beraber başlıcam tüpee...geçen sene bayaa faydasını görmüştümm...

canımmm lütfen öyle ümitsiz konuşma çok üzdün beni neden başın gönlün eğik olsunn kuzum yaaa,, transfer sırsında benim hiçç acım ağrım olmamıştıı belki kendini sıkmışsındır ondan olabilirmi acaba ...

canım yaa hassaslık herzamnki halimiz artık biizm tartışmalrımız rutine bağladı ben bir sinir nöbeti geçiriyorum evden kovuyorum görsen adam nasıl kaçacağını şaşırıyor..sonra da gelip gönlümü alıyor sinirim geçmese de normale dönüyoruz ama öle kötü hissdiyorum kii bir kaşık suda boğmak istyorum o anda..ama geçiyor sonradan...3.kşiye ihityaç yok ki biz zaten fenalardayız evladımızın yokluğu yeterli sebep..sevindim ailesi yüzünden kötü olmadığınızaa...
canım hala almadık tatili ama sorarsan giidyoruz..şu rapor için randevularımız var pazartesiye benim cumaya eşimin spermiyogram için....sonrasın da da kurul randevusunu verirler o dönem de taşınma telaşımız da olur peşinden ver elini kızgın kumlardan serin sular diyoruz

Canımmm bende 32 yasındayım 10 yılı devirdik evliliğimizde tatlım muhasebeciyim stresli işimin yüzünden en son tedavimde yni mart tedavimde ,tedavi öncesi işten ayrıldım4.tüp denememdi ve dedimki bu defa stresden uzk deniyecegim dedim eylülde işten çıktım 4,5 ay gezdim dolaştım ara ara dr gittim polip çıktıgı için hemen tüp olammdım ve en son subatta başladık bendeki sorun yumurta rezervim düşük ama gel gelellim ben 10 ylık evliyken hamile kaldım bebeğimi 8 aylık karnımda kaybettim ve ölü dogum yptım norml yolla 4 gün suni sancı yoluyla bebegimi ölü dogurdum ve toprag verdim daha sonr hemen bebek istedik olmadı rhim film tahliller derken 3 sene geçti ve hamile klamadım hayret bir olay yani teşhis konuldu yumurta kalitesi düşük denildi 3 yumurt alındı 2 döllendi olmdı kısa süre sonra 2,tüpe başladık 1 yuymurt vardı oda erken çatladı trnfer hiç olmadı yine yıkıldık ve 3,tüp başladık yine 3 yumurta 2,döllendi yerleştirildi ve yine olmdı bu süreçte hep çalışıyordum ve en son eylülde işten ayrıldı 4,tüp,e bşladım ve mart ayında 3 yumurta alıundı ve hiç döllenme olmadı tranferde olmadı haliyle yıkım yaşadık çok agldım çok üzüldük eşimle ve dr dediki 40,45 yaşında kadın gibi yumurtlr klitesiz dönür olayı kıbrısı uygun gördü ama ben ve eşim istemiyoruz derken 1 ay önce ankara,yı hulusi bey,e gitmeye karar verdik dr aradım tatlım 15 gün önce konustum bu ay adet olunca thlil yptırıp dr görüşcez ankaray görüşmeye gidicez inş baklım tatlımm inşş Ankara başkent bana ugur getirir ve bebişime kavusututr inşş ben istanbulda yşıyorum balım ve benimde hikayem bu tatlım seninle tanıştıgıma çok memnun oldum sendeki sorun ne cnımmm çokkk öpüyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…