bayram hazırlıkları başladıııı
topiğe gelemiyorum
paşalarımın yanına gideceğimden hazırlık yapıyorum onlar için
canlar ben gidiyorum bayram boyunca aranızda yokum hepinize şimdiden iyi bayramlar öpüyorum hepinizi...
inşallah seneye ramazan bayramında bebişlerimizle oluruz bunu canı gönülden istiyorum kendinize coookk iyi bakın p.tesi görüşmek üzeree
saol canım sanadaaaane güzel ne tatlı bi heyecandır dimi güldencim
iyi bayramlar canım
dogalarinda var napsinlar:))))herkes mutlu bi şekilde bayram telaşı içindeyken ben eşim insanıyla tartıştım beni sinir etmeyi başardı her zamanki gibierkekler neden odun olmak zorundalar
ne güzel ne tatlı bi heyecandır dimi güldencim
iyi bayramlar canım
herkes mutlu bi şekilde bayram telaşı içindeyken ben eşim insanıyla tartıştım beni sinir etmeyi başardı her zamanki gibi
erkekler neden odun olmak zorundalar
canlar ben gidiyorum bayram boyunca aranızda yokum hepinize şimdiden iyi bayramlar öpüyorum hepinizi...
inşallah seneye ramazan bayramında bebişlerimizle oluruz bunu canı gönülden istiyorum kendinize coookk iyi bakın p.tesi görüşmek üzeree
HERKESE GÜNAYDINLAR İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN
İyi bayramlar Yetercimm yalnız geçirdğin son bayramınız olsun eşinle inşaallah bayramdan sonra görüşmek üzere canımmsize iyi bayramlar demeke için girmiştim sabah :44::44::44::44:az önce baktım can yücelin yazısnı paylaşmışımama neyse yazıda güzeldi
tam benim kafadasın ben de raporumu çıkarmak için ilk adımları attım akabinde tüp tedaviisne girecem inş..o sebebple en ucuzundan en deniz güneşe maruz kalacağımız türden bir tatil işime geliyor benim koca da bol bol ense yapacağı için ben de kitap okurum güneşlenirken diye düşünüyorumm inş..tamam canım nerlıda aklımızda bulunsun o zaman
acıkcası eşim otel istiyo havuza girmek için(denzi pek sevmez)
bende masraf olacak diye apart veyaa pansiyon olsun sadece yer parası veririz yeme içmeyi hallederiz yeterki burdan uzaklasalım kafa dinleyelim istiyorum bakalım napıcaz..
canım biz öyle pek iyi bi yere gidemeyiz maddi acıdan yani kısacası laf aramızda en ucuz neresiyse oraya gitmek istiyorum diyebilirim..eşime kalsa iyi bi yer olsun ama cebinden kuruş cıkmıcak bana kalcak hesap büyük ihtimalle eee bende dönüşte tüpü denicem o yüzden acıkcası basımızı sokacak içinde rahat dus alacak yer olsun yeter bize...
bende bu gün gezilebilcek yerleri arastırayım diyorum netten bakalım nereler var..
benim adam pek dolaşmayı sevmez el ense yapıp hep yatar tatilde bende sıkıtıdan patlarım belki bu sefer ikna edip gezeriz..
iyiym canım nasıl olayım..
canım bakalım görcez erdeğide ben ilkkez gidicem beğenecekmiyiz.. bungolov evlere bakıcaz canım aklımda
dedemde iyi cok şükür canım geldi geçti bi daha yasamasın inşallah
merhaba tatlım günümüz güzel olsun inş..Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
Allah allah naptı acaba o kadar canını acıtacak anlamadımm...İsyanın Allah a değil biliyorumm yapılan işlemler uygulamanın ekikliği yanlışlığı belki de seni böyle kötü hissettiren...hele ki toprağa verdiğin evladın içini daha çok yakıyor..canım benim nolur güçlü ol daha güzel günlerinolacak meleğin gelecek ve annesine unutturacak geçiridği kötü zamnlarıı..eşin için elbette daha zor ben olmasa diye konuşabiliyorum ama biizmki bile olacak diye şartlandırmış kendini inşaallah Rabbim haklı çıkarır...duam hep bu yönde bizleri evlat sahibi yapsın daha fazla bekletmesin inşaallahikramayam benim...sen neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin?
ben kendimi tükenmiş hissediyorum dostum gerçekten neye elimi atsam hep olumsuz.kaderin önüne geçilmiyo,isyan etmedim değil onunda günah olduğunu biliyorum ama gönülden geçiyo işte...
bu kez eşimin de tükendiğini daha çok hissettim başım eğik gönlüm buruk.
Doktor seçimi de şans adamlar bize gelince beyinleri duruyo onlarda zırvalıyo sanki.
Bide sana şunu sorim transfer sırasında o kadar canımı acıttıki bağırdım,ilkinde acımamıştı.transferden çıkınca bile anlamıştım olamayacağını..ağlamak istiyorum
merhaba arkadaşım,benim de iki tane meleğim topraktan yataklarındalar teyzesi.ben bu güne kadar hiç gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum.Gidersem uzuuuun bi süre toplanamam.Gidersem ordan gelemem.Şu anda bunu yazarken ağlıyorum tutamıyorum kendimi orda nasıl olurum kimbilir.
Eşin doğru olanı yapıyo çünkü seni düşünüyo adamcağıza kırılma eminim oda bebeğinin başında tutamıyodur kendini onun o halini görmeni istemiyodur belki.Ben kendimi toplim gelirim yine dertleşiriz canım benim...
Slm kızlar ben dün bayağı bi kaşıntı çektimama bugün yok çok şükür sirkeli suyla taretlenmeye başladım onun faydası oldu galiba önceden kaşıntım yoktu doktor 2 tane 3 gün arayla atmam için bi fitil verdi ondan sonra oldu inşallah sirkenin bi zararı yoktur
bayram hazırlıkları başladıııı
topiğe gelemiyorum
paşalarımın yanına gideceğimden hazırlık yapıyorum onlar için
doğalarında var hayatım çoğu zaman da işlerine geldiği kolaylarına geldiği giib hareket ediyorlar en büüyük sebebi ise hala 2 kişilik bir aile olmanız ve kendi planlarınızı aileniizn diğer fertlerine göre yapmanızı beklemeleri....sanırım sorun eşinin ailesi kaynaklı kendimden biliyorumm..herkes mutlu bi şekilde bayram telaşı içindeyken ben eşim insanıyla tartıştım beni sinir etmeyi başardı her zamanki gibi
erkekler neden odun olmak zorundalar
evet canım çok mutluyum ve neler yapsam diye düşünüp duruyorum..
bayram tatlıları benden baklava yaptım büyük tepsi
oyuncaklar vs..bişiler yapmaya çalışıyorum işte..
ama buruğum biraz büyük paşam hasta vücudu alerjik reaksiyon göstermiş ve kızarmış her tarafı şişmiş ödem yapmış paşamdoktora götürmüşler şurup verilmiş bir hafta kullanacak bir hafta sonunda tekrarlamaya devam ederse ne alerjisi olduğu araştırılacak
bayram üzeri arkadaşımın canı sıkılmış kötü enişte
içimden bir ses ailesi ile ilgili bir konu diyo ve inşallah yanılırım öyle değildir
evet canım çok mutluyum ve neler yapsam diye düşünüp duruyorum..
bayram tatlıları benden baklava yaptım büyük tepsi
oyuncaklar vs..bişiler yapmaya çalışıyorum işte..
ama buruğum biraz büyük paşam hasta vücudu alerjik reaksiyon göstermiş ve kızarmış her tarafı şişmiş ödem yapmış paşamdoktora götürmüşler şurup verilmiş bir hafta kullanacak bir hafta sonunda tekrarlamaya devam ederse ne alerjisi olduğu araştırılacak
bayram üzeri arkadaşımın canı sıkılmış kötü enişte
içimden bir ses ailesi ile ilgili bir konu diyo ve inşallah yanılırım öyle değildir
doğalarında var hayatım çoğu zaman da işlerine geldiği kolaylarına geldiği giib hareket ediyorlar en büüyük sebebi ise hala 2 kişilik bir aile olmanız ve kendi planlarınızı aileniizn diğer fertlerine göre yapmanızı beklemeleri....sanırım sorun eşinin ailesi kaynaklı kendimden biliyorumm..
en son 2 sene önce bodrum gümbete gitmiştik çok güzel oralar...sonrasında amleiytlar tedavi derken bi daha gidemedik tatile bu sefer farklı bir şehire gidelim sityorum aslına bakarsan...hayırlı olsun bakalımm ben de smear testiSelam kızlr bende biraz önce eve geldim birazdan iftara davetliyim hzırlnıp çıkıcam,bayram için degil ama tatil için alışveriş yaptım biraz ets tur,dan ttilimi uçağı,aldım geldim 6 gece 7 gün 1 eylülde gidiyoruz eşimle ohhhh bu kadar stres sıkıntı üzüntüen sonra iyi bir tatili hakettigimi düşünüyorum Bodrum bitez,den yer yırttım kızlar çok güzel bir otel tam pansiyon böyle yani yarın inş sbh kadın dogum gitmeyi düşünüyorum smer testi yptırmyı düşünüyorum sonrda bebegimin mezrına gidicez İNŞLLH eşimle böyle yani kızlr sizlerde ne var yokk çokk
canım ben de arginmax ve omega 3 kullanıyorumm ayrıca biesteron inşaallah faydasını görürüm...sonraki adetimle de adaçayı hayıt düşünüyorum inşaallah..bizm yapışıklık topiğinde soğan kürünü demişlerdi...adetin ilk günü başalyıp 10. günü birakıyorsunn kalınlaşmaya iyi geliyor rahimi toparlıyormuş bakalım yaabilirsem deneyecem inşaallah..şimdi buraya yazarken de randevuu aldım kan testi sonuçlarını alıp göstermek için..hayırlısı bakalımm doktorum ne derse öle yapıcam bu sefer..büüyk ihitmalle yine hiperbaric oksijen tedavisiyle beraber başlıcam tüpee...geçen sene bayaa faydasını görmüştümm...ikramayam,tedaviye mi başlıcan,çok sevindim inşaallah hadi bakalım.ne zaman düşünüyosun hazırlık aşamasında neler yaptırdın-yaptırıcan? benim de önerilerim olacak bal-polen karışımını dene mutlaka.benimkilere hamdolsun iyi gelmişti.
kmehtap(doğru yazmadım sanki) canım enerjine bayıldım,banada öğret nolur.umarım herşey gönlünce olur arkadaşım benim.Bu arada gitmeye kararlı olduğunu okudum,sen daha iyisini bilirsin.Senin sürecin nasıl geçmişini bulmak zor,azcık anlatır mısın? Bu arada ben 32 yaşında 8yıllık evliyim.antepte memurum
ikramayam benim...sen neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin?
ben kendimi tükenmiş hissediyorum dostum gerçekten neye elimi atsam hep olumsuz.kaderin önüne geçilmiyo,isyan etmedim değil onunda günah olduğunu biliyorum ama gönülden geçiyo işte...
bu kez eşimin de tükendiğini daha çok hissettim başım eğik gönlüm buruk.
Doktor seçimi de şans adamlar bize gelince beyinleri duruyo onlarda zırvalıyo sanki.
Bide sana şunu sorim transfer sırasında o kadar canımı acıttıki bağırdım,ilkinde acımamıştı.transferden çıkınca bile anlamıştım olamayacağını..ağlamak istiyorum
canım yaa hassaslık herzamnki halimiz artık biizm tartışmalrımız rutine bağladı ben bir sinir nöbeti geçiriyorum evden kovuyorum görsen adam nasıl kaçacağını şaşırıyor..sonra da gelip gönlümü alıyor sinirim geçmese de normale dönüyoruz ama öle kötü hissdiyorum kii bir kaşık suda boğmak istyorum o anda..ama geçiyor sonradan...3.kşiye ihityaç yok ki biz zaten fenalardayız evladımızın yokluğu yeterli sebep..sevindim ailesi yüzünden kötü olmadığınızaa...çok geçmiş olsun canım alerji ne kadar berbat bişeydir bilirim umarım hemen iyileşir paşan
ailesi ile ilgili değil canım ben bu sıralar çok hassasım biraz fazla anlayış istiyorum sanırım ama erkekler fıtratları gereği bizim gibi düşünemiyolar bende sinir tavan yapınca tartışıyoruz
iyi bayramlar canım
iki kişilik aile olmamız benm bu sıralar hassas olmam herşeyi etkiliyo neyseki ailesi bu seferki kavga sebebimiz değil ama canım sıkkın
tatile gidiyomuşsun canım iyi tatiller iyi bayramlar
ikramayam,tedaviye mi başlıcan,çok sevindim inşaallah hadi bakalım.ne zaman düşünüyosun hazırlık aşamasında neler yaptırdın-yaptırıcan? benim de önerilerim olacak bal-polen karışımını dene mutlaka.benimkilere hamdolsun iyi gelmişti.
kmehtap(doğru yazmadım sanki) canım enerjine bayıldım,banada öğret nolur.umarım herşey gönlünce olur arkadaşım benim.Bu arada gitmeye kararlı olduğunu okudum,sen daha iyisini bilirsin.Senin sürecin nasıl geçmişini bulmak zor,azcık anlatır mısın? Bu arada ben 32 yaşında 8yıllık evliyim.antepte memurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?