Tüp Bebek Günlüğümüz !

bizde erdeğe veya erdek ocaklara gidecegiz canım dediğin gibi keseye uygun olsun dedik malum diğer adetle tedavim başlayacak..
çarsamba gidip c.tesi döneceğiz bizde..
3 gece filan işte öyle
biz 5 günden aşağı dönemeyiz adamceğiz çok yorulmuşş ense yapacam sırf diyor denizde ....erdek kesenize uygundur inşallh dönüşte konuşuruz bakarsın biz de gideriz beğenirseniz...not al fiyatları ve gezilecek yerlerini bana olar mııı
aynen cnm ya oyle durumlarda uyuyarak geciriom valla dun kari koca habire uyuduk:))
dün uyudunuz demek...hem ramazna hem sıcak hem de tatil olunca gece geç yatıp sabah da kalkılamıyor ki şekerim biz de öğleden sonra kalktık ne yalan diyeyim..
Canim erdek cok guzeldir ocaklarda kalicak yer muhakkak yer bulursunuz otel veya pansiyon ocaklardan sonra narlida var orasida cok guzeldir guzel bir tatil olur kesin

demen pansiyonlar falan güzel diyorsunn....ben d ebir araştırayım bakalım..
,pazara giidyorumm amma oyalandım akşam oldu hava serinledi göürşürüz hanımlar

Selam kızlarrrr valla bugün öylesine bi camlrı sildim hiç içimden gelmiyor gerçekten biraz baştansagma oldu biraz önce benim uyuz tocam msj attı akşama iftara yer ayırtmıs bana ylaklık ypıcakyaa tabiii neyse gidelim dedim ama yok öyle hemen pest etmek çok kızgınım sahurdn sonra ytaktn çıkn kadar saçımım başımı öpüyor ben kaçıyorum o kovalıyor bi yemege tav olmayı düşünmüyorum yani böyle şekerlerr utanmasam su byram temizligi şeyden yapasım gelmiyorçook öptt şekerler akşama işim olmassa gelirim

nasılsın canım benimmm

Nafişimm bebişim nasısln balım özledim seni görmeyince çıktım sonra sen yazmıssın naber şekerimm erdek konusunda katılıyorum ocaklr yada çugra derim sana biz eşimle çugrda klmıstık bungolov evlerde orayı tavsiye ederim erdegin hemen yanı çugra yürüyerk 5 dakika şehrin içi yani canımm denizi ve ortamı güzel aile yeri tam istersn çokk öpt tatlım bu arada deden nsıl oldu Allah şifa versin cnaımmm çokk

canlarr tüp bebek raporumu aldım çok şükürrr ....orda kaşelet şurda imzalat tekrar gel benim kaşemi all ay öldüm sinirdenn. Allahım güldürsün bu sefer inşallahhh...kağıdın üzerinde kullanım süresi 6 ay yazıyo ben 2 ay diye biliyodum..

kızz yazık adamaa bak nekadar ince düşünmüşş seni iftara görürmüşş

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar,beni hatırlayan arkadaşlar var mı? Ben bi kaç gün önc donmuşlarla yapılan 2. denememden de negatifi almış bulunuyorum. daha kendimi toplayabilmiş değilim.ilkinde düşük yapınca(1 embriyo) bu seferde iki embriyo(5.gün) konulunca baya kendimi kaptırmıştım ama olmadı.bende rahim inceliği var bide.
doktora da kızıyorum bi yandan şöyleki;benim 7 tane 5.gün donmuş vardı,transfer günü gidince hepsini çözdük diğerlerini beğenmedim kalan ikisini yapıcaz dedi.ya şimdi elim avucum boş kaldı yine
Benim anlamadığım 5.güne gelen embriyoyu çözülünce beğenmemek ne demek,yaşamadı demedi.
Böyle pat diye mevzuya dalış yaptım ama kusura bakmayın kimseye derdimi söyleyemeyince dilim şişti herhal..

Adamceğize fazla yüklenme şekerimm onuçtaa o da insan ve senin üzülmemen için yapıyor bak düşünmüş iftara dışarda yer ayırtmış..gelmediğine göre işiniz vardı demek kii
kimsecikler yokkk nerdesiniz kızlarrrrr...
ben burdayım ama fazla kalamıcam... daha yatsıyı kılmadımm...davulcu geziyor büütn aarabaların alarmlarını öttürdü...gözün aydın canım almışsın raporunu hayırlısıylaa raporlu bebişini de alacaksın inşallah önce göbüşüne sonra kucağına

yoktun bayadır canım benimm kader arkadaşımm negatif aldın demek...umutsuz vaka ne demek...ben kaç doktordan neler dinledim bana kıbrısa git bile dedi birisi taşıyıcı anne tavsiye etti ..Ama şifa Rabbimden Evladımızı gönderecek olan Rabbim kimse umutuszsun deyip kestiirp atamaz...benimde ilk transferimde donmuş tarnsferi oldum biliyorsun..ve 7 ay bekledimm 4 embriyomu çözdürüp ikisini beğenmeyip ikisini transfer etti doktor...zaten rahim ince tutunma problemi var..beraber tedavi olduğum arkadaşın doktoru tüm embriyolarını koymuştu ..doktoru rahim kötü zaten şansımız çok az deyip yaptı işlemi ve hamile kaldı içlerindn bir tanesi tutundu...şimdi aynı doktora gitmek istyrumm..halimizden anlayan derdimizle dertlenen doktorları çıkarısn karşımıza Rabbim..beğenmemk ne demek hakkaten yaaa nerden bilecek kii hangiisnin tutunacağını...değiştir doktorunu ve merkezini yazık değil mii blast olmuş meleklerine.. bari sadece transfer yapacağı kadarını çözselerdi...kızmakta haklısın ama ne yapsak boş zamanı gelmemiş deyip acımıızı yaşayacağız...canımm arkadaşımm

amin kuzum inşallah bide göbüşe alabilsekk çok güzel olacakk:))

Önüne geçemediğin tek şey kaderdir,
Seni yaşama bağlayan her şey aslında bir mucizedir.
Bugün yaşadığın her şey, dünden kalma sebeplerdir.
Ve aslında hayat dediğin;
"Yaşayabildiğin kadar güzeldir."
Can Yücel

Canim erdek cok guzeldir ocaklarda kalicak yer muhakkak yer bulursunuz otel veya pansiyon ocaklardan sonra narlida var orasida cok guzeldir guzel bir tatil olur kesin
tamam canım nerlıda aklımızda bulunsun o zaman
acıkcası eşim otel istiyo havuza girmek için(denzi pek sevmez)

bende masraf olacak diye apart veyaa pansiyon olsun sadece yer parası veririz yeme içmeyi hallederiz yeterki burdan uzaklasalım kafa dinleyelim istiyorum bakalım napıcaz..
canım biz öyle pek iyi bi yere gidemeyiz maddi acıdan yani kısacası laf aramızda en ucuz neresiyse oraya gitmek istiyorum diyebilirim..eşime kalsa iyi bi yer olsun ama cebinden kuruş cıkmıcak bana kalcak hesap büyük ihtimalle eee bende dönüşte tüpü denicem o yüzden acıkcası basımızı sokacak içinde rahat dus alacak yer olsun yeter bize...

bende bu gün gezilebilcek yerleri arastırayım diyorum netten bakalım nereler var..
benim adam pek dolaşmayı sevmez el ense yapıp hep yatar tatilde bende sıkıtıdan patlarım belki bu sefer ikna edip gezeriz..

iyiym canım nasıl olayım..
canım bakalım görcez erdeğide ben ilkkez gidicem beğenecekmiyiz.. bungolov evlere bakıcaz canım aklımda
dedemde iyi cok şükür canım geldi geçti bi daha yasamasın inşallah

HERKESE GÜNAYDINLAR İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN

size iyi bayramlar demeke için girmiştim sabah :44::44::44::44:az önce baktım can yücelin yazısnı paylaşmışım ama neyse yazıda güzeldi

HERKESE GÜNAYDINLAR İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN

size iyi bayramlar demeke için girmiştim sabah :44::44::44::44:az önce baktım can yücelin yazısnı paylaşmışım ama neyse yazıda güzeldi
sanada şimdiden iyi bayramlar canım bugünden iitibaren bende yokum bayram sonrası dönücem aranıza nasipse..

valla ben beğendim can yücelin yazısını hatta bilerek yazdın zanettim güzelmiş saol

ikramayam benim...sen neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin?
ben kendimi tükenmiş hissediyorum dostum gerçekten neye elimi atsam hep olumsuz.kaderin önüne geçilmiyo,isyan etmedim değil onunda günah olduğunu biliyorum ama gönülden geçiyo işte...
bu kez eşimin de tükendiğini daha çok hissettim başım eğik gönlüm buruk.
Doktor seçimi de şans adamlar bize gelince beyinleri duruyo onlarda zırvalıyo sanki.
Bide sana şunu sorim transfer sırasında o kadar canımı acıttıki bağırdım,ilkinde acımamıştı.transferden çıkınca bile anlamıştım olamayacağını..ağlamak istiyorum

merhaba arkadaşım,benim de iki tane meleğim topraktan yataklarındalar teyzesi.ben bu güne kadar hiç gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum.Gidersem uzuuuun bi süre toplanamam.Gidersem ordan gelemem.Şu anda bunu yazarken ağlıyorum tutamıyorum kendimi orda nasıl olurum kimbilir.
Eşin doğru olanı yapıyo çünkü seni düşünüyo adamcağıza kırılma eminim oda bebeğinin başında tutamıyodur kendini onun o halini görmeni istemiyodur belki.Ben kendimi toplim gelirim yine dertleşiriz canım benim...

Slm kızlar ben dün bayağı bi kaşıntı çektimama bugün yok çok şükür sirkeli suyla taretlenmeye başladım onun faydası oldu galiba önceden kaşıntım yoktu doktor 2 tane 3 gün arayla atmam için bi fitil verdi ondan sonra oldu inşallah sirkenin bi zararı yoktur

bayram hazırlıkları başladıııı
topiğe gelemiyorum
paşalarımın yanına gideceğimden hazırlık yapıyorum onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…