Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese ii geceler ben size bi soru soracaktım kızlar nasipse eylülde inşlh tüp bebek denemek istiyorum ben şimdiden evde bulunan magnezyum demir kalsiyum bitkisel ilaçlarım var kullansam sorun lur mu yoksa dr.a danışmadan kullanmayayım mı cvp veirseniz çok sevinirim çünki daha önce bu bitkiselelri kullanıyordum:26:

Selam tatlım kesinlikle dr danışmdan kullnm derimm eylüle sunun sursında bişey kalmamsı zaten tatlımm kafana göre içme derim bende bitkisel kullannıyordum 3 aydır bitti çok şükür ama ben hemen tedaviye başlyamıyabilirim 2,3 y sonryı bulabilir bence dr görüş canımm

merhaba sizleri böyle mevzularımla üzmeyi hiç istemezdim ama doldum yine,yeniden.düzelirim yakında...İlk transferimde benimde hiç ağrım olmamıştı,hamilede kalmıştım ama hemen düşük yaptım.öğretmenim ben o yüzden donmuşlara umut bağlayıp tatile girince tekrar denedim ama olmadı işte.
o kadar canım yandı ki dört-beş kez dayanamyıp bağırdım bana rahim ağzınız dar dedi alakası yok.transfer dönüşü akşam da rahmime ağrı girince tutmadı bunlar demiştim zaten.tabi sonucu alana kadar insan yinede hayal alemine dalıyo sonrada hüsrana uğrayınca kötü oldum.

canım benim sen de neler yaşamışsın bizim dedünya gözüyle çekeceğimiz bu kadarla kalsın herşeyi mevlam hayırlısıyla,hayırlıya çevirerek versin inşaallah. yumurtan olmuyo değilmiş ki niye donör dedi anlamadım doktoru.Canım yumurta kaitesi için bal-çörekotu-tarçın-polen karışımını mutlaka dene.ben opu öncesi kullandım en son 5.güne 8tane kalmıştı AA,AB böyle gidiyodu.
rezervine az demiş ama fsh-lh nasıl?

teşekkür ederim cnm dediğini dikkate alıcam dr. sorup ondan sonra kullan derse kullanıcam :26:

canım sakın soğan kürünü yapma. ben kürtajlar,laporoskopi,incelik...işte biliyosun hikayemi...soğan kürünü rahmi temizlesin diye kullandım sonra bi duydum ki rahmi inceltiyomuş hemen bıratım ama aylarca kullanmış oldum,yani iyi yapim derken kötü oldu.
gerçi ben ilk 15gün yaptım sonraki 5-6adette, adete 10 gün kala yaptım yani abartmış da olabilirim.bu incelik sorununa napcaz bilmiyorum canım.
benim burda gittiğim doktorum ki kendisi prof.beni düzeltemedi damcağız artık bitkisele yöneldik.bi hastası benim gibiymiş,kadın oğulotu kullanmış incelik sorunu bitmiş hamile kalmış.ben burda çok aradım,bi aktar diğer adı melisa bunun dedi ve limonlu melisa verdi onu içtim.oGerçi o kadar bant,fitil, ilaç ve o çayla ancak 7 küsürle transfer oldum

Günaydın kızlar hepinizin bayramını kutluyor ve öpüyorum Allah kucaklarımızda bebelerimizle tekrarını nasip etsin inşallah. .

slm kızlar ne var ne yok nasılsınz iyisndir inş hamişler doğuranlar varmıben kayseriye anneme gittim 7 seneden sonra iyi geldi bu gitmek şimdide çanakkaleye gidiyoz hayırlısıyla inş bayrmı orda geçircez görümcelerde geliyro üç aile oluyoruZ bi kerese tek gitmiyor bizmki sizleride ösledim kızlar

Genart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif

geçmiş olsun, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Allah gönlüne ferahlık, en kısa zamanda da kucağına bebişini versin inş.

herkese hayırlı bayramlar diliyorum

sana da iyi bayramlar :)

kız ne zamandır görmüyordum seni, merak etmiştim. neyse ki her şey yolundaymış :) iyi bayramlar canım, bayramdan sonra görüşmek üzere

anladım canım benimm çok zor günler geçirmişinn hem okudum hem ağladım yazdıklarınaa ( Ama napalım Allahın her gününe şükürler olsun Allahım derdi verdi dermanınıda versin inşallahhh ...

Kızlar hepinizin bayramını kutluyor,sevdikleriniz ve seveceklerinizle( yumuk yumuk elleri koklamak nasip olsun hepimize) nice bayramlar diliyorum.bayram sonrası görüşmek üzere

kızlar sık sık yazamasam da sayfayı elimden geldiği kadar takip ediyorum. el ve ayak eklemlerim çok ağrıyor birkaç haftadır. umarım bayramdan sonra aranıza daha sık katılabilirim.
biz oğluşumla gayet iyiyiz, yani o iyi de benim canımı okuyor normal doğum yapmak için her gün yüzmeye ve yürüyüşe gidiyorum, küçük sıpa son kontrolde doğum pozisyonunu almıştı. fakat baya tonton bebişim, bir de kafası bir hafta önde gidiyor. bu normal doğum şansımı azaltacak galiba neyse sağlıklı olsun da Allah nasıl kısmet ederse artık. bayramdan bir ay sonra doğuracağım için bayramlık kıyafet almadım, şimdi kara kara ne giyeceğimi düşünüyorum :18:
hepinizi çoookkkkkk kocaman öpüyorum, bayramınız çok güzel geçer inşallah. bu bayram şeker niyetine doğal tüp bebekleriniz gelir inşallah. iyi bayramlar herkesee

sagol canım benim iyi allaha çok şükür bundan sonrada inş rabbimn iznyle iyi olsun diyelim hep annemi gördüm memlektimi gördüm daha ne olsun sizleride ösledim hani o sohbetlerinz yokmu herkesin bayramı mutlu huzrlu saglıklı sıhatli geçsin inş

Kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar...
İftardan sonra yola çıkıyorum paşalarımın yanına gidiyorum eşimle bayram boyu ordayız...
Pazartesi görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…