herkese ii geceler ben size bi soru soracaktım kızlar nasipse eylülde inşlh tüp bebek denemek istiyorum ben şimdiden evde bulunan magnezyum demir kalsiyum bitkisel ilaçlarım var kullansam sorun lur mu yoksa dr.a danışmadan kullanmayayım mı cvp veirseniz çok sevinirim çünki daha önce bu bitkiselelri kullanıyordum:26:
canımmm lütfen öyle ümitsiz konuşma çok üzdün beni neden başın gönlün eğik olsunn kuzum yaaa,, transfer sırsında benim hiçç acım ağrım olmamıştıı belki kendini sıkmışsındır ondan olabilirmi acaba ...
teşekkür ederim cnm dediğini dikkate alıcam dr. sorup ondan sonra kullan derse kullanıcam :26:Selam tatlım kesinlikle dr danışmdan kullnm derimm eylüle sunun sursında bişey kalmamsı zaten tatlımm kafana göre içme derim bende bitkisel kullannıyordum 3 aydır bitti çok şükür ama ben hemen tedaviye başlyamıyabilirim 2,3 y sonryı bulabilir bence dr görüş canımm
mehtossssss huuu huuuu beni ozledin mi:))))))
orda burda heryerdeyim gulummmmKız bacımm nerellerdesin sennn
Genart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif
herkese hayırlı bayramlar diliyorum
slm kızlar ne var ne yok nasılsınz iyisndir inş hamişler doğuranlar varmı ben kayseriye anneme gittim 7 seneden sonra iyi geldi bu gitmek şimdide çanakkaleye gidiyoz hayırlısıyla inş bayrmı orda geçircez görümcelerde geliyro üç aile oluyoruZ bi kerese tek gitmiyor bizmki sizleride ösledim kızlar
merhaba sizleri böyle mevzularımla üzmeyi hiç istemezdim ama doldum yine,yeniden.düzelirim yakında...İlk transferimde benimde hiç ağrım olmamıştı,hamilede kalmıştım ama hemen düşük yaptım.öğretmenim ben o yüzden donmuşlara umut bağlayıp tatile girince tekrar denedim ama olmadı işte.
o kadar canım yandı ki dört-beş kez dayanamyıp bağırdım bana rahim ağzınız dar dedi alakası yok.transfer dönüşü akşam da rahmime ağrı girince tutmadı bunlar demiştim zaten.tabi sonucu alana kadar insan yinede hayal alemine dalıyo sonrada hüsrana uğrayınca kötü oldum.
geçmiş olsun, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Allah gönlüne ferahlık, en kısa zamanda da kucağına bebişini versin inş.
sana da iyi bayramlar :)
kız ne zamandır görmüyordum seni, merak etmiştim. neyse ki her şey yolundaymış :) iyi bayramlar canım, bayramdan sonra görüşmek üzere
Kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar...
İftardan sonra yola çıkıyorum paşalarımın yanına gidiyorum eşimle bayram boyu ordayız...
Pazartesi görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?