ben nasıl görücem seni
ben kaçar kızlar gerçe çok fazla muhabbete dahil olamadım ama yarın dersim var yatmam gerek.hepinize iyi geceler datlu rüyalar....
bende gördüm seni:82:
çok hoşsun....
millliiistonumla egunalımda maşallahhhhh
ay niye güldün kız resimlerim komikmiydiiii
eveeettt gördüm köpişinle tavşanını zaten bi onları gördüm diyebiliriz maşallah resim koymaya üşenmişsin...bende kendimi tembel sanıyodum bu konuda...kız sen nerelisun...
ne anladın de bakiimmmmm
yok olmaz ben sana yaparım sen bana yapmaaaa
nişan resmim eşimle şuan askerde olan kardeşimin falanda vardı yok aşkım sende fıstık gibisin birden bütün resimlerine baktımda ona güldüm kastamonu şekerim...zaten dün açtık eşimle onlar vardı koydum
çok hoşsun....
heee demek kastamonulusun karadeniz kıslarına benzettiydim bi anda ondan sordum benim anacığım lazdur da...
beğendim canım seni...tabii yeni açtığınızı unutarak niye az resim koydun dedim...
Kızlar ben kimseyi göremedim daha yahu
bende seni beyendim ya canım pasta cekti yiğeninin dogum günü pastasını gördüm canım çekti eşim almaya gitti giderkende pastayı gösterdim böle biy olsun dedimGÜLDÜ DALGAMI GEÇİYOSUN DİYO FUNDA BEN NERDEN BULUYUM DİYOO AY ÇOK GÜLDÜM
çok hoşsun....
ah canımmm sende aç hemen face ekleyelim...doya doya bak bizeee...
Amannn şeker hamurunu sevmiyorum ben normal pasta isteyeydin kocişten...süslü pasta olunca üzerini şeker hamuruyla kaplıyorlar işte...
Kocacın da ilk akşamdan face hatuna dokundu yan etki yaptı gece gece pasta aşerdi diyecek...
ama ben herkesii gördümm bi seni göremedimm yaa
ben yavaştan yatağa doğru yol alayım iyi geceler dileyeyimmm...
Eki Görüntüle 359844 Eki Görüntüle 359845
Ya egunalim ben geldim sen kaçtın olmadı be yawiyi madem bende kaçayım yatağa Ayrıca bu cici seyleri nerden buldun ben de istiyorum iyi geceler tatlı ruyalar
tüh bedavaya gitti yüzüm tühhhhh tüh.
nasıl düşünemedim kızlara yüzümü göstermeden önce yüz görümlüğü nasıl istemedim...
kişi başı 1000 tl alsam şu anki gurupta 16 kişi var 16 000 tl yapar fena hasılat değil yaniii...
3 tüp bebek parasını bedavaya getirirdim ahhh ah
EKİNCİM söylenenlere göre KARASU hatun pek bi güzelmişşşşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?