Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy aynı şey bnmde opu olduğum gün oldu..
canım kızarmış piliç çekti..eşimde diyorki evet başladıkkk..hadi bismillah dedi..ee napim ben normaldede pis boğazımdır hamileliğim hiç çekilmez biliyorum ben kendimi

karasucum sağol cnm..valla bilmiyorum biraz umutluyum açıkçası..
ama olmazsada kısmet diyip önümüzdeki tüplere bakıcaz ne yapalım..inşallah babası gibi şakacıdır da bize ceeee yapıp çıkar ortaya birtanem

hoşgeldin bebüşüm..sen nerelerdesin bakıom bakıom yoksun amaaa:103:
canım hafta sonları kociş evde ve pc yi o kapıyoo ama akşam 8 de elektirkler gitti burda hava fena fırtınaydı zaten :18: tam 2, 5 saat sonra geldi o sırada mutfakta tezgah bulaşık toparlıyordum ki ancak kaptım iştee

Cnm bnm benim koca face olayına gicik istemiyor ondn bnm face yok ben sana yüzümü yakından göstericim cnm benim bak yüz gorumlugu isterim ona göre
tamam o zaman yüz görümlüğü temsili olsun kordonda bi kahwaltıı olur mu?
yaa sen bedawaya gitmedinn biz sana sewgimizi werdikkkyaa sen gördün müü yoksa karasuyu?
canım benim çıkmam lazım...selo sana mesaj yazsın özelden sen ekle face e olurmu...
tamam cicimm..
ekincim ben seni eklememişim ekliyorum taammı??:126:

ekledimm senii...

kızlar bende kaçıyorum ateşim çıktı bugün baya üşüttüm galiba.......iyi geceler

ben juietta ve akasya ile konuştum daha çok ekimni de gördüm az çok
gülden zaten şahanemiz

ohh çok güzel hepsi kaliteli embriyolara dönüşür inşallah .............

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kanaman yerleşme kanamasıdır.....

canım ya gitme söyle açıkca zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide başklarını kafana takıp stres olma bebişin gelince bol bol gezer arayı kapatırsınız .......

güle güle tatlım geçmiş olsunnn acil şifalar diliyorumm sabaha bieyin kalmaz inşşş

hoşgeldin canım nasılsın sende son durumlar ne

canım hoş buldum sende hoş geldin dün dr daydım canım hormon tahlili yapıldı sonuç normal çıktı ve tedaviye başlıyoruz dedi dr eğer sonuç kötü çıksaymış bu ay başlayamazmışız meğer tedaviye :18: Rabbim engel koymadı araya inşşş sonuçta pozitif olacak hepimizin sen nasılsın cnmmm

sanki face de kayboldum var mı beni gören demişim hehhe ne güldüm ama kendi yazdığıma...ben de yatar kızlar geç oldu herkese bol ekşınlı geceler diliyorum benim yerime de ekşın yapın heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…