bende seni beyendim ya canım pasta cekti yiğeninin dogum günü pastasını gördüm canım çekti eşim almaya gitti giderkende pastayı gösterdim böle biy olsun dedimGÜLDÜ DALGAMI GEÇİYOSUN DİYO FUNDA BEN NERDEN BULUYUM DİYOO AY ÇOK GÜLDÜM
ama ben herkesii gördümm bi seni göremedimm yaa
selam cicişlernasılsınız
Ya cnm bn sana yazıyordum beni attı sayfa bende gicik oldum çıktımsenin beben de sakaci olucak yazmıştım insallh Pazartesi bize guzel hbr vericeksin cnm bnim senin gibi ilk denememde değerim düşükte kimyasalda kaldım ve daha sonra kanamam başladı bak sen zaten kesin hamilesin suanda ben inaniyrm ki senin deger katladı bile hayrlisi olsun
Kızlar iyi geceler hepinize çıkmam lazım esim bekliyor öptüm hepiniz
canım hafta sonları kociş evde ve pc yi o kapıyoo ama akşam 8 de elektirkler gitti burda hava fena fırtınaydı zaten :18: tam 2, 5 saat sonra geldi o sırada mutfakta tezgah bulaşık toparlıyordum ki ancak kaptım işteehoşgeldin bebüşüm..sen nerelerdesin bakıom bakıom yoksun amaaa:103:
bana özelden mesaj at adresini
tamam o zaman yüz görümlüğü temsili olsun kordonda bi kahwaltıı olur mu?Cnm bnm benim koca face olayına gicik istemiyor ondn bnm face yok ben sana yüzümü yakından göstericim cnm benim bak yüz gorumlugu isterim ona göre
yaa sen bedawaya gitmedinn biz sana sewgimizi werdikkktüh bedavaya gitti yüzüm tühhhhh tüh.
nasıl düşünemedim kızlara yüzümü göstermeden önce yüz görümlüğü nasıl istemedim...
kişi başı 1000 tl alsam şu anki gurupta 16 kişi var 16 000 tl yapar fena hasılat değil yaniii...
3 tüp bebek parasını bedavaya getirirdim ahhh ah
EKİNCİM söylenenlere göre KARASU hatun pek bi güzelmişşşşşş...
tamam cicimm..canım benim çıkmam lazım...selo sana mesaj yazsın özelden sen ekle face e olurmu...
ekincim ben seni eklememişim ekliyorum taammı??:126:
güle güle tatlım geçmiş olsunnnkızlar bende kaçıyorum ateşim çıktı bugün baya üşüttüm galiba.......iyi geceler
hadi kuzum mesajını bekliyorum kocişte beni bekliyooooo...
günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen burayaklinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk
canlarım kotuyum
1 gıbı pembe bır leke geldı sonra kırmızıya dondu ve saat 5 ekadar vc den cıkamadım tabı o arada doktoru aradınm pazartesıye kadar takıp et dedı adet degıl baska bısyedır dedı sonra 5 ten sonra uyudum ıste 7 gıbı kaldtım yemek jel derken allaha sukur kesıldı ama ne yalaan dıyım umıdımızı yetırdık.....
sebep tabıkide beya bı kanamama oldu cunku kaynananmın dokt. aradım oda enfeksıyondur dedı atesını bak coksa acıle gıt dedı ama 37.2 ates.... usume hatta tıtreme gelıyordu beya kotuydum ve yanama yapıyor kanama olurken parca fln da geldı artık hayırlsıı dıyeleım napalım.....
bilmiyorum ki güldenim napıyım elimde olan bişey deyilki bbeni bitek eşim ve kendi ailem düşünüyo............evet üzlüyorum öyle oratamlara gidince içim yanıyo gözlerim doluyo ama beni böyle üzüyolar ya allaha havale ettim ben onları napıyım daha...kaynanam oraya gidelim buraya gidelim diyo hasayım oram buram agrıyo diyorum gitmiyorum eşimde kızıyo diyo funda yalan söyleme gitmiyorum demen yeterli açıklama yapmana gerek yok diyo canım oda benim halime çok üzülüyo ...atlatıcaz inşallah bu zor zamanları hepberaber inşallah...
güle güle tatlım geçmiş olsunnnacil şifalar diliyorumm sabaha bieyin kalmaz inşşş
ben juietta ve akasya ile konuştum daha çok ekimni de gördüm az çok
gülden zaten şahanemiz
canım hoş buldum sende hoş geldin dün dr daydım canımohh çok güzel hepsi kaliteli embriyolara dönüşür inşallah .............
geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kanaman yerleşme kanamasıdır.....
canım ya gitme söyle açıkca zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide başklarını kafana takıp stres olma bebişin gelince bol bol gezer arayı kapatırsınız .......
hoşgeldin canım nasılsın sende son durumlar ne
ben ben gördüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?