güle güle canım iyi gecelersanki face de kayboldum var mı beni gören demişim hehhe ne güldüm ama kendi yazdığıma...ben de yatar kızlar geç oldu herkese bol ekşınlı geceler diliyorum benim yerime de ekşın yapın heheh
trafik sıkışık galiba kim kimdir çıkaramadınkız ciddiyim dürtüver ben anlarım sensin hehehe
iyi geceler canım hoş geldin hamdolsun iiyim sen nasılsınİyi geceler kizlarr nasilsiniz
kız ciddiyim dürtüver ben anlarım sensin hehehe
saolasın benim canımsın senin ağzın ne konuşuyor öleee kahve fincanı ağızlımmm fındık burunlumEki Görüntüle 359864
yakalandık bak sen?? kısa girdim eşim maça gitti oyalanıyorum cnm o gelene kadarkız sen ne arıyon bu saatte topikde....
nişan resmim eşimle şuan askerde olan kardeşimin falanda vardı yok aşkım sende fıstık gibisin birden bütün resimlerine baktımda ona güldüm kastamonu şekerim...zaten dün açtık eşimle onlar vardı koydum
Nasilsin canım nasıl oldun pazartesiyi merakla bekliyoruz hepimiz inşallah degerin yukselicek..
kimsesiklerde yok:96:
yaaa gruba benide ekleyin faceden.kız katamonulumusun senben deee hemşerim yaw :):) neresi?
günaydın hanımlar iyi hafta sonları
tamam o zaman yüz görümlüğü temsili olsun kordonda bi kahwaltıı olur mu?
yaa sen bedawaya gitmedinn biz sana sewgimizi werdikkkyaa sen gördün müü yoksa karasuyu?
tamam cicimm..
ekledimm senii...
Cnmm bnm t ederim o senin ,sizin güzelliğiniz yaaaaaa beni yine attı sayfa neden anlamıyorum yazdıklarım gidiyor tekrar açılıyor
Nasıl atladın sen bu yüz görüldüğünü iyi hasılat toplardin walla
günaydın iyi haftasonlarııııı.....
bzim bugün yoğunluğumuz var..eşimin kardeşini istemeye gelicekler..akşam üzeri oraya gidicez..
havada nasıl güzel varyaa tam gezmelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?