güldenimmm napıyonn....
Valla kızlar uzun bir netsizlikten sonra isyan ettim gittim aldım vınnnnnnııııııı topiği kapandı görünce kalbime iniyodu neyse şükür burdaymışsınız.eee nasılız çetrefilli yolda keyifleriniz nasıl:)
kuzum ben seni bulamadım face özelden yazdım bildirimlerine bakıver...
seni gördüm yüzümde bir tebessümmmm:101:
napıyım canım listelere el atıyom sen napıyonnn...
kociş şimdi gitti bende topiğe uçtum...
Günaydın canlarım nasıl olur guldenim isim olarak bulmuyormusun ismi tekrar göndereyim sana
günaydın canımcım...demek akşama dünürcülük oynayacaksınız ne güzel yaaa..ben çok severim kız isteme işlerini...
güldenimmm napıyonn...
juliettaa sen nasılsın canımm..
Anammm pazar pazar çalışıyor dimi adamcağızz..Napıyimm valla erkenden kalktım birşeyler yedimm benimki uyuyor halen..Bugün en yakın arkadaşlarımdann gülsenimm istemeye geliyorlar Onu aradımmm güzel telkinler verdim...Çook heyecannlı çokk..29 yıldır bu anı bkliyordu da kendisi
isim olarak arattırdım zaten ama yoookkkk...bi msn i yaz banaa...
ben geldimmmm :) dayanamadım erken gıttım doktora bıcırığım artık %100 erkek :) yani bir oğlum olcak veee kendisi 101 gr :) 14cm civarı darısı isteyen herkese saglıkla haftayada dörtlü test yaptırmaya gidicez 10 martta :)
ay ne güzel yaaa...bugün ikinci kız isteme muhabbeti oldu bu saate kadar...Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin inşallah...
ben hala açımmmm...kociş kahvaltıyı sevmiyooo az bişi atıştırdı çıktı beni yediren de yok zaten...bi su böreği ikram edenim hiiiiiççççç yoookkkk...hep başkaları yiyooo su böreğiniiii
o kadar zaman sonra şükür kavuşturana...bazılarımız tekrar tedaviye başlıyor yeni hamilelerimiz var bebeğini kaybedeneler oldu...asıl sen nasılsın...kuzuların nasıl kaç günlük oldular en önemliside artık aramıza aktif olarak dönüyormusun???
cnm hayırlı olsun oğluşun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhhh[/QU
allahım sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşallahhh benim tostoslarımda erkek işimiz biraz zor olcak galiba:)sünnet kız isteme düğün kayınvalidelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?